Říjen 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2725
18.5.06 19:12

Dobrý večer všem

valderama nás asi taky bude čekat stěhování, ale ne v tak brzké době :roll: Já si zase říkám, že když to bude lepší/ Honza v práci pořád stres, obavy o perspektivu apod./ tak by mi stěhování tak moc nevadilo. Já mám ale řidičák a jízda autem mi nedělá problémy, tak můžu sbalit holky a fičet za našima :D Rožnov je opravdu pěkný, i když chápu, že není nad místo kde jsi se narodila :wink:

carso mooooc držím pěsti, ať vše dobře dopadne a chmury zmizí pryč :wink:
 http://sirmi.ic.cz/kytka/170.gif

Pepíčkovi taky přejeme vše nej http://sirmi.ic.cz/smajl/448.gif

Mějte se moc pěkně a dobrou noc. Xenie a holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
18.5.06 20:01

Ještě jednou, já už mám asi vážně mozek vykojený :roll:
carso batůžek na krosně bych velikostně přirovnala k těm úzkým cyklistickým jestli víš co myslím 8) Takže na docela velikou sváču to bude plus je tam ještě kapsa na tu pláštěnku a další menší kapsičky na nezbytné věcičky. To se mi to pěkně rýmuje :lol:
Tak ahooooooj.
Xenie
 http://sirmi.ic.cz/lidi/62.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
19.5.06 09:15

dobre ranko,
toz dneska ve 4:40h bojovka, zkousela odsat ale nic, pit nechtel,chrchlal…no nakonec ho manzel uspal v kocarku na balkone a tam spal hodinku !!!
ALE VCERA NAHMATALA ZUB !!! nas 1. dole, nechce ho ukazat, ale cinkal matne…
nebyva ryma spojena se zubama ???
mame za sebou mrkvicku,brokolici (ta moc nejede),hrasek, brambor a ryzi.Jeste nekdy cuketu a fazolky prip.i kvetak. ( Uz abych to moc nemixovala,sem tam nejaky kousek ne ? kdyz ma ten zub ;) ;) ;)

CARSO, traktoristko ;) - v te krosnicce co mas Ty je vetsi batuzek ?? a striska a plastenka jdou oddelat ? Hodne stesti s vysetrenim a neboj druhy den je vsechno lepsi, toz snad to dopadne dobre s tou delohou.

XENIE - a u te Salewy, jde oddelat striska ? nevadi to ditku v rozhledu ??

LAMARGARITO - jo ty kukuricny krupky mame tez,ale je upatlanej pak vsude a vsechno.

no nic pekny den i vikend. Dalif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
19.5.06 09:26

Dalif stříška sundat jde, zasunují se do tunýlku pruty jako u stanu 8) Pláštěnka je zvlášť. Stříška myslím v rozhledu vadit nebude, protože jednak jsou tam průhledy a není po celém boku. A dozadu snad koukat nebude 8) i když mám obavy, protože je zvědavá jako opice.
Ahoj Xenie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
19.5.06 12:52

Dobré poledne,
krosnička - já myslím, že mám víc úložných prostorů. Jak jsou dole ty nožičky, aby to stálo, tak já přes ně mám látku, takže to vlastně celé je úložný prostor. A potom tam je ještě baťůžek, který jde úplně oddělat a prostě nosit jako batůžek (má i svoje popruhy). A na pase takový vychytávka jakokapsa na mobil a kapsičku na nožík… :lol: . Jen se to nedodává s capem proti dešti. Ale to je možná tím, že jsem to kupovala v debilním obchodě. Tak jsem si o něj napsala přímo dovozci. Taky jde úplně odělat. Když se podíváš na tu fotku, co jsem dala do galerie - tam ji máme oddělanou - v podstatě, protože nepršelo, tak jsem s ní vůbec nechodili.

Lamargaritko - díky za tu radu ohledně masa. Dneska jsem teda dala dvojitou dávku. Pořád mi přijde, že je Ivan nějakej strašně hubenej - na kontrolu a převážení jdeme až skoro za měsíc. Ale hlady nebrečí, tak to snad bude v pořádku.

Bibo - napíšu ti sz. Vám všem bych to klidně řekla, ale přeci jenom, je to veřejné forum a kouká sem kdokoliv…

Dalif - gratuluju k zubu (teda spíš Vítkovi) :lol: :lol: . To nachlazení by s tím asi souvisem mohlo, i když u nás úplně v klidu, kdybych se toho nevšimla, jak mu v pusince cinká lžička, se kterou si hrál, tak ani nevím, že se nějaký zub klube. A rostou nám hned dva najednou.
pojedem nakoupit na víkend, tak se mějte a doufám, že nikde nejsou záplavy.
 carsa

• Citovat
  • Upravit
253
19.5.06 21:14

Pepíček všem děkuje za přání! :D

Masíčko - jak s ním „pracujete“? Na každý jídlo čerstvě vaříte ten pidikousíček (asi původně zmrazenej) nebo toho uvaříte víc a pak jednotlivý porce zamrazíte? Jestli zamrazíte uvařený, tak jak? Rozdrcený a s vodou? To jsou dotazy, co?! :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
19.5.06 21:58

Franezo - náhodou, chytré a praktické dotazy, ale já Ti neporadím, zatím u nás jedou kupovaný jídla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
19.5.06 22:49

Masíčko - já mám zmražené syrové kousky. Vařím vždycky na dva dny (dvě skleničky) - jednu sníme hned a druhá vydrží do druhého dne v ledničce.
Já tedy pouze vařím - nic kupovaného nechutnalo.

• Citovat
  • Upravit
5891
20.5.06 06:33

dobre ranko,
toz zustanem u klasiky v 5:15h.
jo vareni, ja davam sklenicky kupovane a obcas varim, ted zrovna bramburku, pridam k hrasku co uz mam a cuketu ( tam se odkrajuje slupka a vnitrek taky ne ???)

Maso by me taky zajimalo a co vse se muze mrazit, brambory ne a vsechno s vodou ne ???
a kdy zacit s ovocem??? az vyzkousena vsechna zelenina co chci ?

JInak furt nevim s krosnickou- cena ani tak nerozhoduje, ale v te „Carsine“mi prijde vic ulozneho prostoru…no uvidime.
dnes jdeme kupovat koberec aby mohl Vitek lezt, ted co je zubatej pujde vsechno rychle ne ? lezeni.obraceni se a sezeni…

pekny vikend Dalif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
20.5.06 11:25

Dobré ráno,
Dalif - teď mi někdo zas velebil ty, co mají v Hudy a někdo zase zn. Teutonia. Já myslím, že nejlepší by asi bylo jít se na ně někam podívat se naživo a porovnat si je. Takhle jenom přes net je to na prd. V Brně určo je kam. Já mám docela strach ti to svoji velebit. Asi je to novinka a tudíž s tím nikdo nemá zkušenosti a nerada bych ti doporučila něco, co potom zklame. Já jsem tedy zatím max. spokojená, ale taky mi vrtá hlavou, jestli osvědčená značka přeci jenom není lepší.
Biba - a nelepší se Mariánce ten exém na sluníčku? My, jak jsme Ivana celé dny tahaly venku, tak mu to skoro zmizelo.
Příkrmy - tak já první měsíc jela jen v zelenince a po měsíci přidala ovoce. Dávám ale jenom banán, který namačkám vidličkou a k tomu povařené jablíčko (secpe najednou celý banán + velké jabko a když dojde, sustí řev :lol: ). Dívala jsem se na nějaké skleničky, ale buď je v to řepný cukr nebo je to nehorázně drahý…tak zůstanu u samovýroby
A jak už jsem psala - zmrazené mám jen kousky syrového masa a vařím na dva dny - to vydrží v ledničce. Spíš bych zkusila zavařovat, jak to dělá Xenie (dávám do všeho bramboru).
 c.

• Citovat
  • Upravit
carsa
20.5.06 11:27

Kruci, teď koukám, že v tom mám hrubky..tak se dodatečně omlouvám…

• Citovat
  • Upravit
2725
20.5.06 12:17

Ahojky

Já nezavařuji, já taky mrazím. :lol: Vždycky jeden druh zvláště povařím, dám do tvořítek na led a pak k uvařenému bamboru rozmrazím co je libo. :lol:
 Xenie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
20.5.06 13:48

Hlasím 4 zub , no to je sila teda…jak jsem mu tam strkala prstík, jak nechtěl ukázat, tak mě kousl a teda už na fest jak se opřel těma spodníma o ten větší vrchní :lol:

Snažím se ho učit kousat kousky, dnes jsem dělala vařené brambory ve slupce ke guláši, tak to mi si s manžou solíme až na talíři a tak jedna brambůrka tu na Tedýska čeká jen nakrájená v misce. Podložila jsem židličku igelitem 3m x 3m a vybavím ho dětskou neškodnou plastovou vidličkou, úbor mu na to asi nechám jen plínku a pak myslím půjde hned do vany. Tak schválně zda se chlapec aspoň trochu nají :D No je nať se učí.

carsa - my máme ruce a nožičky jak špejličky, ale za to má Tedýsek slušný pupík :)

Franeza - dávám syrové kousky - vždy když vařím maso nám, vyříznu nejlepší část a tu dám třeba na 3 části cca po těch 80g do pytlíků vhodného do mrazáku a zamrazím a pak vařím společně se zeleninou, je to porce na 2× - vařím na dva dny stejně jak Carsa -

Dalif - s ovocem se má údajně začínat jak nahradáš plně oběd zeleninou, to znamená už pak nebudeš Víťulku ještě po tom kojit nebo dokrmovat jak jsme my byly na Nutrilonu, že mu to bude stačit jako jídlo, pak se má zase začínat po pár žličkách dopolední svačinka…ale prej kojit až cca za hodinku po tom, já taky mlíko dávala s odstupem té hodiny, protože ono na jabko nebo hrušku to mlíko působí dost projímavě, aspoň u nás to tak bylo :?

My máme dopolední svačinku 180ml rýžové nemléčné kaše od Hami a zamíchám do toho buď 1/2 skleničky od Hami nějakého ovoce a nebo banán, prtože jinak mi sní banány 3 a skleničky by dal tak cca 2 a jabko nechce a nechce

Tak Všem Vám přeji hezký den, my za chvilku razíme i s tatínkem ven na Smíchov, tak snad nezmokneme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
20.5.06 18:02

Aha, tak to zavařuje Syrda omlouvám se

Lamargarita - a to Tedýsek bude jíst sám?

• Citovat
  • Upravit
371
20.5.06 19:49

Ahoj všichni

Se mi to neodeslalo a hlásilo to nějakou chybu, takže druhý pokus :evil: , mě jebne!!!!!

lamargarita - oooobrovské gratulace k zubíku!!
valderama - neboj se toho, protože to zvládneš ty i celá rodina i dětičky, páč jste všichni šikulky :D Budeš mít zahrádku, po které tady všichni toužíme a kamarádky si určitě najdeš. Začátky budou krutější, ale pak si budeš rochnit blahem, uvidíš! :lol:
Papání - ač jsem se těšila na vaření, tak když je takto krásně, tak bohužel neodolám a chodíme pořád ven, takže papanice kupuju.
Hračky - čím si jistíte hračky v kočáře, abyste je neztrácely?
Franeza - díky ještě jednou za fotky. Začala jsem ho tak pásat, protože si tam různě stoupá a dělá blbosti, takže aspoň nějaká jistota.
Golfáč - i když jsem říkala, že ještě počkám, tak jsem si nakonec vše ještě jednou promyslela a začala číst a hledat a našla tyto:
http://www.detskezbozi.com/…s/detail.asp?…
 http://www.detskezbozi.com/…s/detail.asp?…

Co jim říkáte vy a co si o nich myslíte? Nechceme do toho vrazit víc než 5.000,– a ten první má v ceně i nánožník, tak fakt nevím. Potřebuju být mobilnější, tak proto do toho jdu. Sporťák si necháme, takže v pohodě a aspoň v zimě můžeme porovnat. Jsme oba vysocí, takže proto spojená rukojeť, jinak to má všechno, co bych chtěla. Na vltavě2000 je ten Neonato za 4.999,–, takže v pohodě, ale tady akce na Inglesinu, tak jsem poslala tento odkaz a dostal mě na první pohled a má v ceně i nánožník, tak fakt nevím.

Už musím jít, chtěla jsem ještě něco, ale už jsem to samozřejmě zapomněla. Mějte se krásně a užívejte sluníčka.

i.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital