Říjen 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
443
28.5.06 18:19

Jo, ještě něco jsem zapomněla. ťuky, ťuky, ťuky na čelo, dřevo a kde co…začal se nám zlepšovat ekzém :!
Nechci to zakřiknout, ale na tělíčku jí to začalo úplně mizet, dneska má NÁDHERNOU jemnou miminkovskou kůžičku, jako samet, to fakt neznám, předtím byla jako struhadlo. Jenom v obličeji ho má celkem dost pořád, ale není to tak strašné, abychom museli mazat kortikoidama, takže je omezujeme. Tak nám držte palce, aby se to už jenom zlepšovalo :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
28.5.06 19:06

biba - držíme palce !!! :) To je dobře že se to zlepšilo.
Musím uznat, že jsem také vcelku dobrá, jen flek ve vlasech a na bradě, sluníčko pomáhá.

carsa bylo to moc fajn, nám s Tedýskem se to moc líbilo, tak děkujeme za Vaši velmi milou společnost. A věřím, že zopakujeme :wink: Jinak Tedy mi z toho výletu spal na sobotu do 10:30h :lol:

Tedýsek včera a dnes testoval Baby Nestle sušenky, normálně si vždy uhryzl, pokousoul, požmoulal, jsem se nestačila divit. Takže že jich má krabici mu raději neukazuji. 8O
Včera 2 do flašky, reakce žádná. Dnes dostal 4 po odpoledním Nutrilonu, kterýho vždy vyžadoval 210-240ml a pak mi to ublinkával, takže dneska 180ml na to sušenky a spokojenost a neublinknul ani kapku.

Tak dovolena je u nas předběžně vybraná, vypadá to na takový hotel-horskou chatu ve Smokovci v Tatrách. No trochu úplně něco jiného než Řecko…to bude síla :lol: Já už v Tatrách cca 2-3× byla, ale manža ne :D A pak ještě s jeho rodinou povalíme na víkend ke známým do Jeseníků. Ať žijou hory!!!
Takže se asi začnu také zajímat o krosny…ale nejraději bych ji zapůjčila, myslím, že tu v Praze něco takového funguje, ne???

Všem přejeme krásný podvečer!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
28.5.06 19:56

dobry vecer,

Bibo super zlepseni,at vam to vydrzi a zlepsuje se dal :wink:
jo v Hudy tady meli jen 1 a 2, 3 nam neukazali - udelali dobre, asi bych se neudrzela a chtela 3 . ona 3 ma v cene i strisku, u 1 a 2 ji musis z 690kc dokupovat,teda my za min,pac mame hudykartu…

Lamargarito dnes jsem delala buchtu dalmatin a skvely- uspech!!!

pristi tyden ma bracha 35let, co koupit ??? Ma jedno 12 lete ditko, je truhlar,ma rad banany :lol: …

dobrou noc,jdem si udelat pekny vecer. D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
28.5.06 20:12

Vše nejlepší Nikimu k sedmiměsíčninám! http://www.sirmi.ic.cz/smajl/245.gif

Teda, teď jsem všechno pročítala … uf!

Od čtvrtka jsme byli na chatě - v pátek tam dělali kuchyň, tak jsem tam byla s Pepíčkem a babčou jako „stavební dozor“. Je to hezký, takže tam o „prázdninách“ budeme jako kulturní lidi :lol:. Pepík hezky spal venku, náběh na rýmu jsme zažehnali - je to chladnější dům, takže paráda!!! A krásně baštil, otvíral pusu, že jsem mu to nestačila foukat - babička z toho byla celá paf a smála se tomu, jakej to je jedlík. Včera a dnes to zopakoval. Tak mám radost, že to jde (po těch opičárnách co předváděl, když měl diváky :evil: :twisted: …)

A asi se pomalu můžeme přidat do klubu ranních ptáčat 8O - Pepíček chce vstávat kolem šestý (ne a ne pak zabrat tak na hodinku, spíš výjimečně - teď na tý chatě teda nezabral ani jednou). Sice pak jde chrupat v devět, ale co já v šest ráno?! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
28.5.06 20:59

Franezo ze by se Rijnata domluvila a vstavali svorne kolem 6h a drive ??? Vitek nam nastesti pak kolem pul sedmy zabere a nekdy i na vic jak hodku 8O
ted spinka na balkone…

vse nejnej Nikimu !!!!

Na americkom veľvyslanectve chlapík vypĺňa dotazník. Úradníčka sa pýta:

• Sex?
  • Everyday!
  • No - no! Only: Man or Woman!
  • Does not matter!

dobrou noc. Dalif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
28.5.06 21:17

Dobry večer

Dnes jsem jela k našim pro Barunku, byla tam od pátku na „prázdninkách“, myslela jsme, že si trochu odpočinu a něco málo doma udělám. Ale omyl, Johanka je pořád kapku protivná :roll: a opravdu nevím z čeho. Druhý zub pořád necinká, ale dásnička je naběhlá, takže snad je to z toho. Další možnost je rýma, která se nás drží 3 týdny a pořád se jí nemůžeme zbavit.
Takže jsem za tento víkend stihla jen na:,–(it kytičky na balkon, jinak vcelku nic :(

Vstávání taky držíme partu, vstáváme většinou okolo 6,00 hod :roll: Ale minulý týden jsme s Johankou vstávaly v 7,30 :) Barunka nás milostivě nechala a něco kutila v kuchyni. No málem jsme zaspaly do školky.

Bibo ať Mariance zlepšení vydrží a nebo ještě lépe, ať se pomalu ekzém vytrácí :wink:

lamargita sušenky u nás taky chutnají, ale ten svinčík :roll: to potom stojí za to. Tatry plánujeme, až bude Johanka trochu větší. Určitě bych se ještě v chtěla znovu podívat do Slovenského ráje, tam jsou moc pěkné stezky/ proti proudu potoka, leze se po žebřících, brodí tošku ve vodě 8) apod./

Mějte se moc pěkně a užijte si zbytek neděle.
Ahoj Xenie a holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
28.5.06 23:38

Nikimu VŠE nej nej nejlepší !!!

http://gif.unas.cz/…zky/1827.gif

hory - abych to uvedla na pravou míru, xeniej já a žebříky a někam lézt to nejde spolu dohromady, mám totižto docela fobii či patřičný respekt z výšek a pak taky jako „správný“ AE skoro astmatik se srdeční vadou a jak už jste i zajisté pochopily docela po zdravotní stránce troska, lezu jen do určité výšky, prostě jak je řidší kyslík, jsou na mě mdloby a né a né lapit vzduch. Je to 20let, co mě snášeli záchranáři z Chopoku v Nízkých Tatrách, takže jsem patřičně poučená touto zkušeností ( ale že to těm mladým borcům vážně seklo v těch uniformách :D ). Tak já spíše koukat na ty kopce ze spodu :D a mlátit to do foťáku 8) Případně někdy Lomnický štít s kyslíkovou maskou :lol: :lol: Nejvýše jsem asi byla na Skalnatém plese a to lanovkou, víš nemusím :roll: :wink:

http://gif.unas.cz/…zky/1790.jpg

vstávání ale to mi se taky mezi Vás řadíme, taky se svišť budí v 6-6:30 na svoji oblíbenou 240ml Nutrilonu, ale jak to do sebe nahrne, což netrvá dlouho, jak by se mohl někdo mylně domnívat, tak pak už jen přebalím a lup zpět do postýlky. Přihodím mu tam 2-3 plyšáky, Tedýsek si je v postýlce kolem sebe rozloží ( má na to jaký si prazvláštní systém, méně chlupaté odhodí a ty víc zalehne )a už zase oba spíme. A to pak dost často až do svačiny cca do 10h v průměru

Dalif - vtip dobrý :lol: to jsem ráda, že chutná :-) U nás se moje vaření dost podepsalo na našich figurách, tak opatrně.....ikdyž jak si Tě tak pamatuji, ty máš spíše ještě co dohánět naopak :wink:

Klidnou noc !

http://gif.unas.cz/…zky/1137.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
29.5.06 08:44

Ahoj holky,
dlouho už jsem nepsala, ale u nás se nic neděje. :lol: Furt nelezem a třetí zub nikde. S tím vstáváním nestrašte, my většinou vstáváme kolem 7. hod a dneska dokonce až v 8.
Máme spíš potíže s usínáním. Někdy Barče usne hned po kojo (asi kolem 20. hod), někdy třeba i hodinu řve v postýlce. :evil: Včera to byly dokonce 2!!! hodiny. Už jsem z ní byla fakt na prášky. Vždycky když už konečně usínala, tak sebou cukla, vzbudila se a začla řvát.

Jinak jsem se vás chtěla zeptat, v čem spí vaši prckové. Barča od narození spala v té rychlozavinovačce a když z ní vyrostla, koupili jsme jí větší. Z ní ale v noci „odpochodovala“ a ráno jsem ji našla úplně někde mimo. Protože to bylo v zimě a doma jsme měli v noci docela kládu, koupila jsem jí ten spací pytel. V tom se jí ale moc nelíbí, nemůže se hýbat a spí jen na zádech. Včera jsem ji teda zase dala do zavinovačky, ale v noci z ní vylezla. Tak nevím, mám ji už přikrývat normální dekou? Tu by si ale asi odkopala.

Biba - Barče se ekzém taky docela dost zlepšil, ale teď se jí zase udělal trochu na bříšku. Ale máznu to občas těma kortikoidama :oops: a ono se to zase zlepší.

Taky máme problém s příkrmama. Banán nebo jablko to ještě sní, ale když jí uvařím zeleninu nebo rýži, to vůbec nechce. Tak doufám, že ji to brzo přejde, nebudu ji přece kojit do 10. let, ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
29.5.06 09:26

PetraJ - co Pepík vyrostl z košíku (cca ve 3 měsících), tak je v postýlce a to jsem přestávala dávat zavinovačku, normálně hezky pod peřinkou. Oblečený do pyžámkovýho overalu, neodkopával se, ležel jako hadrová panenka - to tak ležel ještě před měsícem, teď už tam dělá pěkný brikule :twisted: - když má overálek bez návleků na chodidla, to se odkopává víc, těma holýma nohama se asi líp zachytne za povlečení nebo co :lol: , ale i tak se tam teď kroutí, převrací, točí, že ho musím do usnutí kontrolovat (no, většinou si zakřičí, že je jako něco špatně - třeba že je napříč a ne a ne se hnout :? ). V noci se neodkopává, ale on spí celkem hezky, žádný vyřvávání nebo tak. Teď mám problém s tím, že mi spí na břiše - asi čtyři noci za sebou (myslela jsem, že kvůli tý malý rýmě, líp se mu dýchalo a možná i trochu něco vyteklo, ale spí tak dál), jsem z toho trochu nervózní, ale snad už nic strašnýho nehrozí … :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
29.5.06 09:47

Ahoj holčiny

Biba - super, super. Jsem stráášně ráda, že je to lepší! :wink:

Všechno nejlepší NIKI !!!! (opožděně)

Všechno nejlepší Markétce a Mariánce!!!! (předběžně)

Spaní - malej spával v tom, v čem byl přes den, ale teďka, když leze, tak mu dávám jiný kalhoty. Jinak má bodýčko s krátkým. Zkoušeli jsme pyžamo,ale v tom mu bylo vedro 8O , takže tak. A spává s náma v posteli a moc není rád, když je přikrytej peřinou. Dělá různě sudy a přimačkává se na střídačku k nám :D . Doufám, že jednou bude spát v postýlce. Problém je v tom, že to mačkání se na sebe by nám fakt chybělo.
Sraz - bude? Co pátek?
Dovolená - jsem zvědavá kam pojedeme my :evil: 8O :(
Jídlo - mi o tom nepište. Jsem poslední dobou jako kobylka!!!!

Krásný den všem

i.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
29.5.06 10:59

Franezo at spi na brisku, tykalo se to prvnich mesicu a nedonosencu,takze ted SIDS hrozi minimalne. Nas malej nechce usnout na brisku, vzdy je tak na boku.
spani - spime v overalku a spacim pytlu bez rukavu,ale ten je dost teplej,takze se chystam usit tenci - strihy uz od holek z emimina dostala ;), perinou jsem ho rpikryvala kdyz byl malej,teda konec periny byl pod matrackou zastrcenej,aby nemohl pretahnout perinu pres sebe aby se nedusil…ale ted je nepritel c. 1 perina, pak i jakakoliv prikryvka ci plina na nohach, to se musi odkopat,takze spaci pytel super vec,nemam strach ze se odkope.Jinak spi ve zvysene poloze je matracka, na jednom boku polstar, na druhem bok postylky a on NA BOKU, stridam boky, pod nej dam zavinku,on ji vzdy upusinkuje,nekdy i medu vedle a usne :lol:
taky se mu v prvne pytel moc nelibil,ale ukazali jsme si medvidky na nem a zkouseli vsemozne blbnout, valet sudy, davat konec od noh do pusy a tak a ted mu nevadi.

sraz - klidne zitra nebo patek, hodinu si reknete, muzu kdykoliv i v 7h rano :roll:

Lamargarito no trosku se pribyvani bojim, ale snad zacnu jezdit vic na kole a plavat…premyslim o koleckovych bruslich jezdite nektera ???
no nedala do „dalmatina“ slehacku toz to bylo skoro dietni ne ? :)
Tedysek je dusledny a poradny od malicka co, no super co se v mladi naucis,sak vis…-viz rozlozeni plysaku.

ciao D

ps. dnes malej „zaspal“ … 10 minut, takze budicek 5:25h.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
29.5.06 11:17

Ahojky,
Marianka je od rána strašně protivná, furt kňučí. Ted ale objevila nějaký časopis, tak jí ho vždycky dám dál a ona se za ním doplazí, to je sranda…

spaní - v postýlce už nespí 2 měsíce vůbec, spí s námi v posteli ve dne v noci a nebo v kočárku. Na noc dostane pyžamko- overálek a přikrytá je mojí peřinou, zatím jí to nevadí a neodkopává se. Spí na boku, vždycky na tu stranu, kde ležím já. Na břiše usnula 1×.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4460
29.5.06 12:05

Ahoj holky. Chtěla bych vám vyřídit vzkaz od Valdemary , že se omlouvá, že tu s vámi nemůže být, neboť je v Rožnově a ozve se vám zítra nebo az ve stredu. To uz bude zase v Brne.
Dneska se máme spolu sejít. Tak doufám, že ze mě nebude Val zklamaná. Četla jsem si, že se jí moc do Rožnova nechce. Ani se ji chudině nedivím. Snad to tu s námi Valachy zvládne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
29.5.06 12:32

mumis diky za vyrizeni, super ze tam uz nekoho ma.
tak brnensky srazik teda PATEK - v kolik hodin vam to vyhovuje VAL a i510 prip. i LAMARGARITO a vsici ostatni ;) ???

Dalif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
29.5.06 12:33

Ahoj všichni, přes víkend jsme zase byli mimo.

Dodatečně přeji všem, na které jsem zapomněla a dopředu těm, na které možná ještě zapomenu
 http://www.gify.nou.cz/…ubory/19.gif

Aimee - já jsem nechtěla vědět, jak ten lepek působí. I kdybys to popsala, stejně bych tomu prd rozumněla. Mě zajímalo, jak se projeví, když to škodí (jako třeba jestli dítě zmodrá..přeháním.. :lol: :lol: )

Spaní - tak my bodýčko, spací overálek (lehký bavlněný), pytel (ale mám ten tenký) a podle potřeby ještě peřinka (máma mi ušila takovou malinkou 90×90 cm). Ten spací pytel jsem koupila taky proto, že se strašně odkopával. A líbí se mu v něm. Dokáže si v něm sednout i zvednout se na čtyři, takže nepřekáží.

Biba - jsem moc ráda, že Mariánce ten exém ustupuje. Uvidí, za chvilku bude holka jak lusk :lol:

Mumis - tak od nás Val pozdravuj a děkujeme za vyřízení vzkazu.

Doba spaní ..ano, ano…začneme si dávat dostaveníčka v šest ráno …to je ideální čas :cry: :cry:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex