Říjen 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2725
31.5.06 20:00

Dobrý večer

Přejeme posledním sedmiměsíčňatům Barunce a Ríšovi vše nej :lol:

Val taky jsem zvědavá jak to vypadalo v Rožnově?? :wink:

Tak dnes nám nakonec paní doktorka dala ATB, nakonec jsme se jim přece jen nevyhnuli. Tak snad Johance zaberou a bude na nějakou dobou klid. :evil:

Taky mi zase říkal , že Johanka bude ještě živější než Barunka, no viděla, že mi vyjely oči z důlků, protože větší gumovou opici než je Barunka, aby člověk v okolí pohledal. :roll:
Takže si nedělejte nic z toho, že vaše dětičky ještě nesedí, nelezou, nevstávají, neb jak už bylo hodněkrát řečeno, každý je jiný a zatím není důvod se něčím znepokojovat.
To já mám spíše obavu, že kdybychom měli s Honzou ještě třetí mimi tak se nám narodí králíček Energizer i s náhrádníma bateriema.

Mějte se pěkně. Přejeme dobrou a hlavně DLOUHOU noc. Xenie a holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
31.5.06 20:29

Všechno nejlepší sedmiměsíčňátkům!!!!

Sraz - šel by posunout na dvě? Já budu muset zaparkovat kdoví kde a než se tam dokodrcám. Prosím. :cry:

i.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
31.5.06 20:54

Sraz klidne ve 14h- Zemanka nebo Kidsbar- je uz otevrenej ???

D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
31.5.06 20:59

Kidsbar by byl lepší na lezení pro děcka a blbnutí. Ještě zjistím jestli tam fungujou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
31.5.06 21:04

Jo kdyz nekomu dite leze :lol:
no on Niki od Val je taky atlet !!!
takze kdyz bude Kidsbar hura tam.

poslala jsem 2 fotky do galerky- no jsou tam tri,pac jedna se nahrala dvakrat. holt su sikulka. D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
31.5.06 21:36

takže otevřeno ještě nemají. prý tak do tří týdnů. takže Zemanka ve dvě? Je tam ta Bambiriáda? Pro případ, že by to dětičky nebavilo.

i.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
31.5.06 22:10

o.k. Zemanka ve 14h.

mmch i510 moc peknej metrik ;) ;) ;)

dobrou noc. D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
31.5.06 23:34

Přeji všem sedmiměsičním všecičko nejlepší !!!!!!
Takže: Mariánce, Markétce, Barborce, Ríšánkovi a Jakoubkovi !!!! Snad jsem na nikoho nezapomenula.

A jak jsem koukala do seznámku raší nám tu pomalu osmiměsičňata :D Toto letí, toto letí. 8) :roll:

Dalif - nějaký recept jsem přidala, když já to mám všude možně po papírech, kdybych tak měla více času a trpělivosti to všechno přepsat do Blogu…ale nějaký ten KOKOS tam máš ale aspoň sem tam něco, jsou to věci buď převzaté ze zkušeností mých babiček a prababiček a pratetiček a pak nějaké ty experimenty, já jsem stejně ten případ, co si před sebe dást recept včetně postupu a pak si stejně do toho musím vložit něco svýho a tak to občas i nevyjde, ale sem tam z toho i něco vzejde :wink:

Ten srazík si moc užijte !!!!

xeniej - tak to aspoň u Johanky přeléčite a už určitě bude klid ! Brzy se uzdravte.

Val - díky za zprávy :wink: gratulace k zoubku a vidíte, se špičákem jste nás asi všechny předběhli :wink: Snad se Vám to s tím bydlením vyřeší. My jsme také měli původně slíbeny tady byt.....vypadalo to pohádkově, nová výstavba kousek za Prahou, kompletně vybavené nové 3+1 byty placené firmou.....myčka, mikrovlnka, pračka, lednička…prostě paráda…haha…napřed jsme bydleli v garsonce na nejhorší ulici, na které jsem kdy bydlela, 4proudovka a tramvaje, kamiony a my v první patře v pidi bytu. Ale našli jsme si vlastní podnájem a tady jsem spokojená, okna do parku a 2+kk nám stačí. Je tu klid :) Sice to zase stojí peníze navíc, ale to se nedalo nic dělat. Tak držím palečky ať se Vám to podaří nějak zdolat co nejrychleji a jste zase celá rodinka pohromadě !!!!!

Syrda s tím vyjadřováním to u mě nebude nijak slavné, já po sobě nevidím chyby a raděj iani nechci vidět, co všechno po mně nepřečtete :lol: Ale mám kamarádku a ta říká, že číst po mně maily je jak učit se další cizí jazyk :lol: :lol: :lol:

Franeza - tedááá, gratulace, že jste tak šikovní, už jenom mluvit a říci svůj názor, no toho se do budoucna docela bojím, obzvlášť pokuď bude tedýsek výřečný po mně :lol: Taťku máme mlčenlivého :roll:

carsa - to bylo překvápko…no prostě já jsem všude :D :lol: Máte s Ivánkem moc sympatickýho taťku !!!! Takovej sportovec !!!! 8) A jak Ivánek vzorně spinkal, mně Tedýsek celý den nezhmouřil oko a dnes mi spal do 11:00… !!!! :!

Jdu objednat golfáč, tak mi držte palce ať zvolím správný e-obchod. Nakonec po dnešní návštěvě Dětského ráje a Ajuty jsem se rozhodla pro tu Inglesinu expresso ( i510 si mi ji hoooodně na:,–(ila do hlavy :roll: :wink: ), který mi v obouch obchodech spíše rozmlouvali a snažili se doporučit Zippy ( na expresso padala dost velká kritika, ale mě to přijde celkem dostačující, líbí se mi to a je to skladný )nějak mi přišlo, že jak zjistili, že nechci kupovat kočárek za 10-15tis. stala jsem se dost nezajímavým zákazníkem - smutné. Ani u jedné firmy si ho nekoupím. Naštvali mě, očekávala jsem profesionálnější přístup a že se dovím něco dalšího.....5tis. za golfky zkousneme, víc už opravdu nechci dávat.

Tak hezkou a klidnou noc !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
1.6.06 06:53

dobre ranko - vse nejnejnej vsem detickam !!!
MDD vola, a Vitek si ho chce jaksepatri uzit, klasicka bojovka kolem 2h ranni,ta hnusna ryma…a pak kolem 5h,no dala jsem ho k nam a ukecala ho na 5:25h.
koukam,koukam na zavarovani prikrmu…nerada varim jen v tak malem mnozstvi, to radej kupuju ;)

jo POZOR v DM : Červnové akční dny se konají již od 9. do 11. června 2006! V tyto dny získáte v kterékoliv dm drogerii SLEVU 20 % na nákup veškeré dětské výživy a bonbony.

Lamarg.- uz najizdim na Blog ;)
a nemaj treba slevy na kocarky,pac je den deti ? asi ne ale dobrej napad ne - teda pro nas nakupujici.

no nic pekny den vsem, i kdyz trochu destivy.
ciao Dalif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
1.6.06 07:43

Čau holky,
mám takový dotaz.
Včera po posledním koju, když jsem Barču zvedla, aby si odkrkla, se příšerně pozvracela. Byl to úplnej vodotrysk a lítalo to všude. Zeblila sebe, mně a všechno okolo. Asi za čtvrt hodiny udělala to samý. Byli jsme z toho docela vykulený, udělala to poprvé. Nevíte, čím by to mohlo být? Dělají to vaše děti?
Před chvíli jsem ji kojila a v pohodě. Jinak nemocně nevypadá, horečku taky nemá.
Moc jsem se v noci nevyspala, pořád jsem ji chodila kontrolovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
1.6.06 07:52

PetraJ možná jí jen nesedl příkrm, nebo vyblila jen mlíko?? Johanka mi jednou taky večer hodila šavli a bylo tam i trochu obídku 8)
Zatím ahoj Xenie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
1.6.06 08:18

PetraJ - nám se to taky stalo, ale vše bylo pak v pohodě. Asi jí opravdu něco nesedlo. Pokud je všechno dobrý, tak to už neřeš.
Lamargarito - byla jsi okouknout tu Inglesinu i s malým? A zkoušela jsi ho tam po:,–(it? Neva, že to nemá opěrku na nožky?

Krásný den

i.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
1.6.06 08:58

Zkouška..už tři dny se mi nedaří odeslat jediný příspěvek… :cry: :cry:

• Citovat
  • Upravit
1274
1.6.06 12:39

Ahojte!
Mrňousek spinká, oběd má už nachystaný, tak opět využívám chvilku volna.

Dnes bych měla jít s nejlepší kámoškou z gymplu na kafčo - viděly jsme se jednou od porodu a místo abych měla radost, tak přemýšlím na co se vymluvit… :oops: abych namusela. Od doby co mám prcka jsem nějaká usamotářená…Minule si mi stěžovala, že má jen :! 5000,–Kč měsíčně na kapesné (studuje VŠ) a že když mám teda to dítě tak ona si aspoň pořídila kvítko, aby se teda taky o něco starala :roll: a že jsem stejně divná, že mám dítě, že to prostě nemůže pochopit.....atd… Vůbec nevím o čem si povídat, tak tam asi raději nepůjdu…No ale zase bych ráda po dlouhé době aspoň na chvilku mezi lidi..no nevím

PetraJ : chudinka malá, já bych se taky vyděsila, malý se mi ještě ani jednou nepoblinkal, tak bych se taky bála

Golfáče : kdy pořizujete a jeké ???

Lamargarito: Inglesina se mi taky líbila, ale budu chtít něco s opěrkou na nožky…teď to ovšem ale nehrozí, jelikož náš rozpočet je totálně v mínusu…Mám ale Hartan Topline, tak ten nám ještě dlouho vydrží, ale zatím aspoň vybírám a říkám si, že jednou možná…Mě se líbí Peg P. Piko 3 ale ty peníze 8O 8O 8O

Zatím se mějte fajn a doufám, že navadí, že tu chodím otravovat… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
1.6.06 13:29

valdrama - zrovna mi přišla Maminka a je tam inzerát od maminky z Rožnova s 6ti měsíčním chlapečkem a hledá maminku na popovídání a procházky atd., telefon na ni je 728 839 876.
Přeji hodně štěstí :wink:

i.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí