Poradna duly
Jana Čurdová
Dobrý večer
Přejeme posledním sedmiměsíčňatům Barunce a Ríšovi vše nej ![]()
Val taky jsem zvědavá jak to vypadalo v Rožnově?? ![]()
Tak dnes nám nakonec paní doktorka dala ATB, nakonec jsme se jim přece jen nevyhnuli. Tak snad Johance zaberou a bude na nějakou dobou klid. ![]()
Taky mi zase říkal , že Johanka bude ještě živější než Barunka, no viděla, že mi vyjely oči z důlků, protože větší gumovou opici než je Barunka, aby člověk v okolí pohledal. ![]()
Takže si nedělejte nic z toho, že vaše dětičky ještě nesedí, nelezou, nevstávají, neb jak už bylo hodněkrát řečeno, každý je jiný a zatím není důvod se něčím znepokojovat.
To já mám spíše obavu, že kdybychom měli s Honzou ještě třetí mimi tak se nám narodí králíček Energizer i s náhrádníma bateriema.
Mějte se pěkně. Přejeme dobrou a hlavně DLOUHOU noc. Xenie a holky
Všechno nejlepší sedmiměsíčňátkům!!!!
Sraz - šel by posunout na dvě? Já budu muset zaparkovat kdoví kde a než se tam dokodrcám. Prosím. ![]()
i.
Sraz klidne ve 14h- Zemanka nebo Kidsbar- je uz otevrenej ???
D
Kidsbar by byl lepší na lezení pro děcka a blbnutí. Ještě zjistím jestli tam fungujou.
Jo kdyz nekomu dite leze ![]()
no on Niki od Val je taky atlet !!!
takze kdyz bude Kidsbar hura tam.
poslala jsem 2 fotky do galerky- no jsou tam tri,pac jedna se nahrala dvakrat. holt su sikulka. D
takže otevřeno ještě nemají. prý tak do tří týdnů. takže Zemanka ve dvě? Je tam ta Bambiriáda? Pro případ, že by to dětičky nebavilo.
i.
o.k. Zemanka ve 14h.
mmch i510 moc peknej metrik
![]()
dobrou noc. D
Přeji všem sedmiměsičním všecičko nejlepší !!!!!!
Takže: Mariánce, Markétce, Barborce, Ríšánkovi a Jakoubkovi !!!! Snad jsem na nikoho nezapomenula.
A jak jsem koukala do seznámku raší nám tu pomalu osmiměsičňata
Toto letí, toto letí.
![]()
Dalif - nějaký recept jsem přidala, když já to mám všude možně po papírech, kdybych tak měla více času a trpělivosti to všechno přepsat do Blogu…ale nějaký ten KOKOS tam máš ale aspoň sem tam něco, jsou to věci buď převzaté ze zkušeností mých babiček a prababiček a pratetiček a pak nějaké ty experimenty, já jsem stejně ten případ, co si před sebe dást recept včetně postupu a pak si stejně do toho musím vložit něco svýho a tak to občas i nevyjde, ale sem tam z toho i něco vzejde ![]()
Ten srazík si moc užijte !!!!
xeniej - tak to aspoň u Johanky přeléčite a už určitě bude klid ! Brzy se uzdravte.
Val - díky za zprávy
gratulace k zoubku a vidíte, se špičákem jste nás asi všechny předběhli
Snad se Vám to s tím bydlením vyřeší. My jsme také měli původně slíbeny tady byt.....vypadalo to pohádkově, nová výstavba kousek za Prahou, kompletně vybavené nové 3+1 byty placené firmou.....myčka, mikrovlnka, pračka, lednička…prostě paráda…haha…napřed jsme bydleli v garsonce na nejhorší ulici, na které jsem kdy bydlela, 4proudovka a tramvaje, kamiony a my v první patře v pidi bytu. Ale našli jsme si vlastní podnájem a tady jsem spokojená, okna do parku a 2+kk nám stačí. Je tu klid
Sice to zase stojí peníze navíc, ale to se nedalo nic dělat. Tak držím palečky ať se Vám to podaří nějak zdolat co nejrychleji a jste zase celá rodinka pohromadě !!!!!
Syrda s tím vyjadřováním to u mě nebude nijak slavné, já po sobě nevidím chyby a raděj iani nechci vidět, co všechno po mně nepřečtete
Ale mám kamarádku a ta říká, že číst po mně maily je jak učit se další cizí jazyk
![]()
Franeza - tedááá, gratulace, že jste tak šikovní, už jenom mluvit a říci svůj názor, no toho se do budoucna docela bojím, obzvlášť pokuď bude tedýsek výřečný po mně
Taťku máme mlčenlivého ![]()
carsa - to bylo překvápko…no prostě já jsem všude
Máte s Ivánkem moc sympatickýho taťku !!!! Takovej sportovec !!!!
A jak Ivánek vzorně spinkal, mně Tedýsek celý den nezhmouřil oko a dnes mi spal do 11:00… !!!! ![]()
Jdu objednat golfáč, tak mi držte palce ať zvolím správný e-obchod. Nakonec po dnešní návštěvě Dětského ráje a Ajuty jsem se rozhodla pro tu Inglesinu expresso ( i510 si mi ji hoooodně na:,–(ila do hlavy
), který mi v obouch obchodech spíše rozmlouvali a snažili se doporučit Zippy ( na expresso padala dost velká kritika, ale mě to přijde celkem dostačující, líbí se mi to a je to skladný )nějak mi přišlo, že jak zjistili, že nechci kupovat kočárek za 10-15tis. stala jsem se dost nezajímavým zákazníkem - smutné. Ani u jedné firmy si ho nekoupím. Naštvali mě, očekávala jsem profesionálnější přístup a že se dovím něco dalšího.....5tis. za golfky zkousneme, víc už opravdu nechci dávat.
Tak hezkou a klidnou noc !
dobre ranko - vse nejnejnej vsem detickam !!!
MDD vola, a Vitek si ho chce jaksepatri uzit, klasicka bojovka kolem 2h ranni,ta hnusna ryma…a pak kolem 5h,no dala jsem ho k nam a ukecala ho na 5:25h.
koukam,koukam na zavarovani prikrmu…nerada varim jen v tak malem mnozstvi, to radej kupuju ![]()
jo POZOR v DM : Červnové akční dny se konají již od 9. do 11. června 2006! V tyto dny získáte v kterékoliv dm drogerii SLEVU 20 % na nákup veškeré dětské výživy a bonbony.
Lamarg.- uz najizdim na Blog ![]()
a nemaj treba slevy na kocarky,pac je den deti ? asi ne ale dobrej napad ne - teda pro nas nakupujici.
no nic pekny den vsem, i kdyz trochu destivy.
ciao Dalif
Čau holky,
mám takový dotaz.
Včera po posledním koju, když jsem Barču zvedla, aby si odkrkla, se příšerně pozvracela. Byl to úplnej vodotrysk a lítalo to všude. Zeblila sebe, mně a všechno okolo. Asi za čtvrt hodiny udělala to samý. Byli jsme z toho docela vykulený, udělala to poprvé. Nevíte, čím by to mohlo být? Dělají to vaše děti?
Před chvíli jsem ji kojila a v pohodě. Jinak nemocně nevypadá, horečku taky nemá.
Moc jsem se v noci nevyspala, pořád jsem ji chodila kontrolovat.
PetraJ možná jí jen nesedl příkrm, nebo vyblila jen mlíko?? Johanka mi jednou taky večer hodila šavli a bylo tam i trochu obídku ![]()
Zatím ahoj Xenie
PetraJ - nám se to taky stalo, ale vše bylo pak v pohodě. Asi jí opravdu něco nesedlo. Pokud je všechno dobrý, tak to už neřeš.
Lamargarito - byla jsi okouknout tu Inglesinu i s malým? A zkoušela jsi ho tam po:,–(it? Neva, že to nemá opěrku na nožky?
Krásný den
i.
Ahojte!
Mrňousek spinká, oběd má už nachystaný, tak opět využívám chvilku volna.
Dnes bych měla jít s nejlepší kámoškou z gymplu na kafčo - viděly jsme se jednou od porodu a místo abych měla radost, tak přemýšlím na co se vymluvit…
abych namusela. Od doby co mám prcka jsem nějaká usamotářená…Minule si mi stěžovala, že má jen
5000,–Kč měsíčně na kapesné (studuje VŠ) a že když mám teda to dítě tak ona si aspoň pořídila kvítko, aby se teda taky o něco starala
a že jsem stejně divná, že mám dítě, že to prostě nemůže pochopit.....atd… Vůbec nevím o čem si povídat, tak tam asi raději nepůjdu…No ale zase bych ráda po dlouhé době aspoň na chvilku mezi lidi..no nevím
PetraJ : chudinka malá, já bych se taky vyděsila, malý se mi ještě ani jednou nepoblinkal, tak bych se taky bála
Golfáče : kdy pořizujete a jeké ???
Lamargarito: Inglesina se mi taky líbila, ale budu chtít něco s opěrkou na nožky…teď to ovšem ale nehrozí, jelikož náš rozpočet je totálně v mínusu…Mám ale Hartan Topline, tak ten nám ještě dlouho vydrží, ale zatím aspoň vybírám a říkám si, že jednou možná…Mě se líbí Peg P. Piko 3 ale ty peníze
![]()
Zatím se mějte fajn a doufám, že navadí, že tu chodím otravovat… ![]()
valdrama - zrovna mi přišla Maminka a je tam inzerát od maminky z Rožnova s 6ti měsíčním chlapečkem a hledá maminku na popovídání a procházky atd., telefon na ni je 728 839 876.
Přeji hodně štěstí ![]()
i.