Říjen 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
472
2.6.06 10:47

i510 - jo to je poznáš hned, to nejde přehlídnout :lol: Val i Dalif jsou typické maminy z emimina jako my všechny, maximálně jako já oslovíš omylem ještě navíc nějakou z listopadovek nebo zářiových :lol: 8) :lol:

carsa - taky jsem to nechtěla řešit a úplně mě to požralo. A jako vždy to způsobilo to, že deset různých lidí Ti řekne 10 různých názorů a já hold jsem v tomto natolik pak naštvaná, že se na to raději udělám vlastní názor. A už se v tom plácám a brodím.

Fakt je nejlepší si to nechat ukazát, espresso a Zippy a uvidíš, že tam moc rozdílů není, asi největší rozdíl je v tom skládání kočárku a v ceně !!!! :wink:

Pak ještě ty zmiňované detaily jako je ta podnožka, ale jak, říkám, myslím, že dítě si na to zvykne, že mu visí nožky jen dolů…mě spíše tak nějak přišlo, že na tom Tedýsek podkluzuje, a jak tam nebyla ta podnožka, tak chudák visel na tom popruhu mezi nožičkama…ale možná je problém v tom, že ještě není v tom sezení tak zdatný. V tom Zippy mi přišel že sedí lépe.

Ale za ty prachy jsem řekla, že nehrozí a jela jsem objednat domů na internet espresso. A ejhle, narazila jsem na tu akci a tak se nakonec Zippy. Ale je občas strašný se rozhodnout… No ještě nám je nedovezli, vyhlížím je z okna … :roll: :D

Jooo, mě se jen tak nezbavíte :wink: :D Jsem všude, vždy se pořádně rozhlédněte, zda nejste pozorovány mým bystrým zrakem či zda Vám nedýchám za zádama na Váš krk. Váš stín, můj stín !!! 8) :D :lol:

http://www.sirmi.ic.cz/horor/58.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
2.6.06 13:38

Lamargarito , až ti ho přivezou, tak hned vyraž ven a potom rychle sepiš dojmy. Třeba si ho taky pořídím, protože už mě to fakt nebaví.
Krásný metřík, asi bych už taky měla aktualizovat…

Holky brňačky - hlavně, ať se najdete a užijte si krásné odpoledne. A Val - vyblejskni nám i tu i510 - přece se před námi nebude schovávat věčně 8O 8O 8O

Tady se dělá pěkné odpoledne, tak taky razíme ven.
Měje se,
 carsa

• Citovat
  • Upravit
472
2.6.06 15:03

Golfáč přijel, PPL super, zavolali a dojeli na udaný čas.

První dojmy před jízdou…

Krabice měla vše potřebné: faktura, potvrzený záručák od PPL jsem dostala doklad o zaplacení dobírky, no…návod je v angličtině a němčině případně ruštině, ale ve spojení těchto 3 jazyků jsem to dala dohromady, já jsem na cizí jazyky tupá ikdyž jsem všechny 3 studovala 8) no ono to má i obrázky, idkyž jsou takový hoooodně abstraktní…

Ale myslím, že Krteček dobrý, poslal co měl a to do druhého dne, včetně info o pohybu zásilky.

Pláštěnka je integrovaná ( jsem to hezky odborně pojmenovala, snad mi rozumíte ) do boudičky-super, nebudu ji zapomínat doma :lol: , docela fakt prostorný nákupní košík na golfky, ale na nákupy asi budu jezdit Big foodem, váha kočárku no s tím mým BIG foodem neporovnatelná ( má to polovinu cca těch 8kg) - espresso je o cca 1,5kg lehčí, bodový pásy hezky s polstrováním, Tedýsek na tom nikde nevysí a ikdyž jeh osezení není na 100% je to myslím pro něj pohodlný. Sklápění opěrky na záda fajn ( 3 polohy ), všechny cvakáta celkem vymakaný narozdíl od třeba té Piumy nebo i toho espressa. Nánožník je takový jednoduchý, no na zimu to bude chtít do něj deku, ale myslím, že to stačí. Má to ještě krom boudy sluneční stříšku.

I barva mě mile překvapila, není bílá, ale krémová s kombinací té šedo-modré , fakt hezký. :lol:

Obrázky jsem přiložila do galerky tak mrknětě a pokuď je pro Vás cena 6500, přijatelná myslím, že to nebudou špatně investované peníze do golfek. A jinak mi nevadí když budete mít stejný…aspoň se poznáme :lol:

Jse mse zase rozepsala…no to víte, já mám druhý Vánoce splněný :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
2.6.06 15:34

lamargarito - super kočárek, super barvy. Je to ta Inglesina Zippy New nebo Inglesina Zippy 4season? Já chtěla tu 4season červeno-krémovou. Na tom veletrhu v Brně jsem chodila od stánku Jane ke stánku Inglesiny a nemohla jsem se rozhodnout, no jak pako. A manžel mi vůbec neporadil, řekl mi, ať si vyberu, ketý chci. No nakonec vyhrálo Jane a nelituju. Ve složeném stavu je dokonce o něco kratší než Zippky a to u nás hrálo velkou roli.
i510 - přeju dobrý výběr, je to fakt síla, když je těch kočárků tolik.

srazík - no já bych šla hned s váma, ale jaksi to mám z ruky :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
2.6.06 15:36

Tý jo, v tom mém včerejším příspěvku, jak jsem vložila fotky, tak se to nějak posunulo a je tam úplně někdo jiný!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
2.6.06 15:47

Ahojky,
malá usnula, tak tady koukám na netu a našla jsem stránky www.bazos.cz a jsou tam dneska daný puzle Disny za 100kč, tak píšu, vim, že jste je někdo scháněl.
Pa Aimee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
2.6.06 15:51

tak ještě jednou, je tam u toho tel:605821693, Email: dolezalova.and@tiscali.cz, lokalita Praha 10

Pac

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
2.6.06 15:54

Aimee - puzzle jsem sháněla já, ale takový ty pěnový, na zem. :lol:

Lamargarita - kočár vypadá super. Akorát se divím, že malej už spí na polštáři? Já furt řeším, čím mám Barču přikrejvat, ráno jsem ji našla v postýlce úplně odkopanou a ležela na břiše. Tak doufám, že jí nebyla zima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
2.6.06 15:54

Biba - toto byla nějaká omezená kolekce, proto ji vyprodávaj, je to Zippy Planet a nebo se ještě dělá Ruby ( a ta je taková ta rubínová ) a původní cena se tohoto kočárku pohybovala okolo 10-11tis. , ale přišel Zippy winter a 4season, takže je to vlastně předchůdce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
2.6.06 15:58

Holky, tak jste mě s těma golfkama tak nakazily, že jsem si koupila taky. Ale protože doufám, že s Lamargaritou ještě někdy vyrazíme na procházku po Praze, nechtěla jsem se po ní opičit a objednala jsem si ty Peg perego. Sice s univerzálním a ne origoš nánožníkem, ale to přežijeme.

http://www.detskyraj.cz/…ico_2006.jpg

Popis:
Cena 6.690,–
polohovací golfky pro dítě cca 6-36 měsíců
plynule polohovací zádová opěrka, 2 polohy podpěry nohou
včetně boudy, košíku a držáku nápoje
nový odolnější zdvojený trubkový rám umožňuje ekonomické skládání
odnímatelné přední madlo
5-ti bodové kšíry
vynikající odpružení, velká vpředu otočná kola
ergonomické rukojeti s výškovým nastavováním
možnost převážet autosedačku PRIMO VIAGGIO nebo vanu NAVETTA
nyní v akci s univerzálním nánožníkem a univerzální pláštěnkou
(barvu nánožníku můžete upřesnit v poznámce, k dispozici je černá a tmavě modrá)

hmotnost 8 kg
velikost po složení 105×34×33 cm

• Citovat
  • Upravit
443
2.6.06 16:01

carso - hezký golfky, akorát taková smutná barva, já bych si vybrala veselejší. Ale každý máme jiný vkus…nezlob se na mě za upřímnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
2.6.06 16:06

Aimee - promiň, koukala jsem na jiný inzerát. Tam toho jsem si nevšimla. Díky :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
2.6.06 16:19

Tak jsem si taky „dovolila“ dát do galerky náš kočár, jen tak pro zajímavost. Je to kombinace, sporťák je z toho docela hezkej, tak uvidíme, jak mi bude vyhovovat. Je pravda, že se tyhle sporťáky z těch kombinovanejch kočárků asi hůř ovládaj. No, uvidíme, zatím vozíme normálně „naležato“. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
2.6.06 16:20
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
2.6.06 16:25

Golfky pěkný, také bych zvolila veselejší barvu. Myslím, že výraznější barvy jsou i bezpečnější, protože jdou lépe vidět. Ale je fakt, že teď je čedá, hnědá černá v módě.

Petro nic se neděje, já si pak taky všimla, že jsou tam i obyč puzle, tak jsem raději napsala i ten kontakt :wink:

V pondělí jdeme na osmi měsíční kontrolu, tak jsem zvědavá co nám doktor řekne :? .

Tak se dnes celkem vyvedlo počasí na srazík, holky, doufám že jste škytaly nebo ještě škytáte jak na vás myslim. :lol: :wink: Sedim doma, manžel v práci, malá ještě spinká a Vojta si hraje v pokojíku. Nic nedělám, nechce se mi a to je tu tááákovej bordel :evil:

Pac

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital