Říjen 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
292
3.6.06 17:03

Dalif, já jsem Zuzana, Aimee je moje fenka Hovawarta :wink:

Nánožníky- posledně jsem si objednávala zavinovačku do autosedačky, mám šedo-žlutou a ta se mi nehodí ke kočárku, tak jsem si ještě objednala bordó zimní a béžovou letní a mimo jiné jsem na stránkách narazila i na jakési univerzální nánožníky, nedívala jsem se ale na ně, tak kdyžtak koukněte www.emitex.cz
 Pa

Tak teď jsem na ně koukala, je jich tam několik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
3.6.06 18:50

fotky ze srazíku pěkné.

Val- držím palce ať se brzy zbavíte všech alergií :evil: . Chudáček Nikoušek, snad to nebude ten lepek :-(

období- tak to mi Vojta v pěti letech, když jsem ho poslala uklidit pokojík řekl, že nám nebude sloužit :twisted:

Bibo, hezky si to u maminky užij a ať se ti v práci líbí.

K seznámku: Aný se narodila v Karlových Varech v 7.35, 50cm, 3600g

Pac Aimee :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
3.6.06 19:06

Dobrý večer!

Dalif jmenuji se Xenie :lol: a i510 se jmenuje IDA :wink:

Val snad to nebude nic vážného :( a brzy bude Niki v pořádku :wink:

Tady v Ostravě bylo dnes zase docela hnusně, ani jeden jediný paprsek sluníčka nás nepotěšil :cry:
To by mě zajímalo, kde se to slunko zaseklo!! :lol:

Zatím ahojky, bude končit Večerníček, tak jdeme přečíst pohádku a pak Barunka pofičí chrupkat za Johankou :wink: JUPÍ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
3.6.06 19:52

ciao,
Vitek uz spinka, odpoledne se prosel tatinek s nim a pro nej takova zmena,ze nechtel aby mu neco uteklo a zavrel ocka jen na 10 minut 8O

XENIE - reckeho puvodu,nejcasteji vykladane jako „pohostinna,milujici hosty " . Teda to jsem fakt netusila z 8O se i takto nekdo jmenuje, mmch toz kdy mame prijet, kdyz jsi ta "milujici hosty“ ? :wink:

IDA - stare nemecke j., bud vykladane z itis jako „zena“ nebo z germanskeho kmene id- = „cin“ .

ZUZANA - hebrejskeho puvodu šóšanná - znamena „lilie“, dobra je madarska verze Zsuzsanna :lol:

LUCIE - z lat. lux =svetlo, takze „svetly,zarici“ - no to ty Lamargarito rozhodne jsi svetylko.BARBORA - z reckeho barbaros = „(zena) cizinka, barbarka“ , puvodni vyznam zakladoveho slova je " brbla, brepta" !!! zase srandovni madarska verze Borbála :D

PETRA - reckeho puvodu - „skala, skalopevny“ .

MARKETA - z lat. margarita - zaklad je orientalni,patrne iransky a znamena „perla“ .

LENKA- zkracenina Helenky nebo Magdalenky - „pochoden“ ci " pochazejici z Magdaly"..

MARIANA - slozenina Marie a Anna nebo z lat.Marianus - nalezejici k rodu Mariu.

ELISKA - z hebrejskeho j.Alzbeta - „muj buh je prisaha“.

JULIE - z latin.,puvodem nejasny asi " vlasaty, zarici, mlady, bozsky"- Amazonko odpovida to ???

pekny vecer. nase ptacatko spinka. Dalif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
3.6.06 20:05

Dalif však se stavte!! Hosty miluji, někdy je i pohostím 8) :lol: :wink: , ale nemám ráda návštěvy neohlášené. Takže nahlaste termín, ať stihnu poklidit ten náš „bejvák“ a budu na vás čekat s otevřenou náručí u výpadovky do Ostravy :wink: :lol:
 Xenie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
3.6.06 21:53

ok. uz chystam krosnicku a balim :lol: :lol: :lol:

ne vazne.dobrou klidnou noc.Martin chysta filmecek http://www.fdb.cz/film_popis.php?… a pak …no sak vite.

ciao D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
3.6.06 22:03

Dalif, závidím krásnej večer! :oops: :D

Já jsem Tereza a nick je spojením mého jména s jednou velkou platonickou láskou :( :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
3.6.06 22:31

Dalif - že neuhodneš, jak se jmenuji já? :lol: Víš, že mě to taky napadlo, jak se vlastně všechny jmenujete? Já nemám žádnou představivost, tak jsem si do nicku dala svoje jméno.

Aimee - jestli máš tu šedou zavinovačku od Emitexu a je to ta na zimu, tak máme stejnou. Mě se ale do kočáru hodí. Mám barvu khaki se žlutou.

Dneska jsem poprvé Barče koupila kaši. Chci to zkusit, jestli to bude jíst, když zelenina jí nejede. Studovala jsem složení těch kaší a docela mě zarazilo, že kaše od Sunaru, která má být od 4. měsíce, obsahuje lepek. Nakonec jsem koupila banánovou od Hami, tak zítra to prubnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
3.6.06 22:42

Ahoj,
vím, že to sem nepatří, ale musím si někde postěžovat. Teď zrovna poslouchám Paroubka a jsem úplně zděšená čeho všeho je ten člověk schopen. Volby dopadly snad nejhůř, jak mohly. Fakt nevím, co bude.
Ještě jednou se omlouvám
 carsa

• Citovat
  • Upravit
472
3.6.06 23:08

Zdravím ve víkednu !

Jsme dnes se byli celá rodinka proběhnout, takže přes kus Nuslí, Havlíčkovi :,-(y( moooc hezký to tam je ), pak půlka Vršovic, Eden a Tedýsek mi z toho pak doma usnul pln dojmů a spal 3h v kuse a vynechal odpoledn ísvačinu ?!??!! !!!! :lol: Tak jsme ho nechali déle vzhůru a šel spinkat až teď, tak snad jsme nenabourali rytmus. Procházka super, dost mě bolí nohy a to je u mě už co říct.

Srazík Brno - to je super že jste si užili, vypadá to že snad příští týden budu v pondělí-uterý v Brně, tož což si takhle na nás udělat s Tedýskem čas???

i510 - odhalení, super sporty kočka, no sluší Vám to s Paťulkou!!!

carsa - my máme služební :roll: oktávku, tak kočárek se vejde i velký, ale ono se taky může stát, že manža to třeba pozítří zabalí ( a má práci, kdy neví co bude za 2 hodiny ) a budeme rádi, když si koupime aspoň něco malého a pak už by to taky byl s kočárkem problém, ju a gratulace ke golfkám, tak napiš dojmy !!! Ten zeleno černý je pěkný, no já všeobecně se zelenou jsem kamarádka, ale to to už taky všechny víte :D Ale já si zvyknu na tu světlou s modrou :)

nick - už ho používám strašně dlouho, jsem taková černá ruka v začátcích xchatka, no ono to před těma 12 lety bylo úplně něco jiného a v té době jsem byla unesena Španělštinou, byla jsem 2× v Barceloně a měla jsem místního kámoše, ikdyž on nebyl přímo z Barcelony, a vůbec 8) a la margarita je třeba španělsky kopretina 8) On mi tak říkával :D

A nebo Isla Margarita je ostrov tzv. perla Karibiku, pak také míchaný nápoj s tequilou a s Cointreau, Felis margarita je kočka pouštní a taky jeden hezký penzion v Parze v řecku a mimochodem i jedna luxusní loď v Holandsku http://www.dovolenaslodi.cz/margarita.jpg

Jo ta zavalitá a malá to jsem já :lol: A to si vemte, že jsem dlouho dobu měla strašný problémy s váhou, měla jsem 42 kg a byla jsem pochodující kostra, jenže se to nějak zvrtlo mým posledním zaměstnáním, kde jsem převážně 12h denně seděla u PC a pak tehotenství +20kg …a už to bylo, sport nesnáším, takže to fakt nevím jak to sundám

val - chápu, můj manža taky 2 roky mluvil o tom, jak potřebuje budovat kariéru a vzhledem k tomu, že žil 30 let jen v Brně, tak jsem věděla, že to dřív či později přijde s nějakým jeho výjezdem i třeba mimo čr naštěstí to skončilo jen Prahou. Ono je někdy lepší to asi aspoň zkusit a uvidíš, třeba pobudete 1-2 roky v Rožnově a pak se vrátíte domů a už odtud nevytáhnete paty a ti naši chlapi dají pokoj :-) Ten můj už teda v tom má rozhodně jasno a dokáže vést někdy celodenní monology, jak se těší až se vrátíme domů do Brna do našeho ušmudlaného Lískovce :wink: Vím, že už z Brna pak chtít nebude.
Držm palečky ať to nějak rychle a hlavně pozitivně vyřešíte.

poslední patro - také se k Vám hlásíme, aspoň naším domovem, bytem v brně, 7.patro a toť poslední nahoře :lol: :lol:

průjmy - třeba to budou zoubky, u nás to je taky vždy průjem ( i s hlenem, 1 x dokonce červené nitky ), dělal mu hodně dobře ten HIPP ORS200 ( nebo OSR já si to furt nepamatuji ) a možná zkus omezit mléko, a dala jsem mu do čaje 2 x smektu, pokuď nepomůže a nezlepší se to, asi bych ho vzala na výtěr stolice, pro jistotu.....aby si mu ten lepek případně přestala dávat

polštář - jééé ,to je takovej placák, a já mu ho dávala na bok a on si ho stejně vždy dal nahoru na hlavu a spal tak, tak ho raději dáváme na něj, má to rád, jo jinak m is oblibou stahuje prostěradl oa studuje co je pod ním, tak přes polštářek to neděla

biba - užijte si Vysočinu, a ať se Ti v práci líbí

PetraJ - jo já také tenkrát koupila kaši od 4.měs. a pak jsem tam našla pidi písmenkama že obsahuje lepek, tak ji Tedýsek papal až teď a já šla jak blb pro novou

lepek - u nás to vypadá zatím, že je to v klidu, dokonce se i začíná upravovat ta jeho stolička, kakával mi v poslední době s pravidelností cca 3 x denně, (bobek) většinou po to mNutrilonu a teď to začíná být ráno a jen 1×, hlavně jak jsem mu začala přidávat do odpoledního Nutrilonu sušenky, přestal i ublinkávat ( což mi dělal po tom odpoledním mléku, protože ho vypil i 240ml a pak mu to teklo ven, že toho bylo moc na jeho žaludek - sušenky ho zasytí a mléka dá tak 180ml a už nic pak ven neteče :wink: )
Papáme ještě obilnou kaši, těstoviny a sem tam dostane kousek rohlíku

Opět jsem byla výřečná, něchci Vás uklid'novat, že se pro příště polepším, neboť to už bude jen horší :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
3.6.06 23:32

jsem z těch voleb tak rozhozená, že nemůžu spát :cry: :cry: .Tak jsem ještě upravila seznámek o info o Aný od Aimee

Maminka Miminko Narození Čas Místo Váha Míra Carsa: Ivan, 4. říjen 2005, 16:56, Praha, 3570 g 51 cm Aimee: Anna, 4. říjen 2005, 07:35, Karlovy Vary, 3600g, 50 cm
Xenie: Johana, 5. říjen 2005, 21:20, Ostrava 3550 g
i510: Patrick 5. říjen 2005 Blansko 4200 g 52 cm
Versus: Dominik 6. říjen 2005 3400 g 51 cm
Goska: Samuel 10. říjen 2005 Praha 3950 g 52 cm
Vinona: Sára 12. říjen 2005 13:43 Ostrava 3400 g 52 cm
Mamulinka: Eliška 14. říjen 2005 15:00 Třešť 3480g 48 cm
Franeza: Pepíček 18. říjen 2005 19:06 Praha 3000 g 50 cm
Lamargarita: Tadeáš 22. říjen 2005 13:19 Praha 4200 g 52 cm
Amazonka01: Julie 24. říjen 2005 8:20 Tábor 3300 g 49 cm Dalif: Vítek 25. říjen 2005 Brno 3800 g 51 cm
Valderama: Nikolas 27. říjen 2005 10:17 Brno 3750 g 52 cm
Biba: Mariánka 30. říjen 2005 02:48 Opava 3100 g 49 cm
Oslino: Markéta 30. říjen 2005 10:22 Praha 2930 g 48 cm
PetraJ: Barbora 31. říjen 2005 8:23 Česká Lípa
Yasmin: Jakub 31. říjen 2005 Praha
Sarda: Ríša 31. říjen 2005 16:32 Praha 4390 g 54 cm

• Citovat
  • Upravit
8523
3.6.06 23:42

Bydlení - to vám, holky, nezávidím, ty problémy s bydlením. To já neznám. Jelikož budeme platit ještě 6 let hypotéku a do baráku už jsme vrazili statisíce, tak tu budeme bydlet asi až do smrti. Ale já už jsem si zvykla, že bydlím na vesnici, která má asi 120 obyvatel. A to jsem jsem ještě na škole prohlašovala, že nikdy nepůjdu do města menšího než je Lípa (40 tis. ob.) a už vůbec ne do baráku. :lol: Praha u nás nehrozí, manža by tam nešel ani omylem. Já tam byla naposled před rokem a stačilo mi to. Ta doprava je tam hrůza. Na jedný křižovatce jsme stáli asi půl hodiny. To mě fakt dostalo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
3.6.06 23:43

volby - no ono se to tak nějak dalo přepokládat, že to dopadne, ikdyž moje přepokaldy byly že ODS bude mít víc a ČSSD méně, ale ten Paroubek teda taky fakt sila.....stejně je to všechno děs a hrůza, hlavně korupce v našem státě, pak zákonodárců jak vší, kteří tam dost často jen pospávají, chodí do státní „kantýny“ a lítají z Ostravy či Brna na jednání letadlem nebo dostávájí nové byty grátis......kdybych ji byla třetina bohatě by to stačilo a bylo by to levnější.....

...............takže tu máme PAT............

Hmmm a Vyvolení vypadl Pavel, tomu říkám překvápko 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
3.6.06 23:59

PetraJ - provoz Praha 1/2 hodiny ? tak to jste jeli ještě mimo špičku :lol: my s pravidelností stojíme na magistrále směrem na Brno, i 2-3 hodiny a asi máme rekord, když jsme jeli do Lochkova. Je tam velkoobchod s dětskýma potřebama, vyrazili hned ráno v 8h a stáli na barandovským mostě celý dopoledne, a stačili nám zavřít v 14h, manžu už vícekrát do Lochkova nedostanu :?

Jinak já pocházím z dědinky o cca 200lidech, pro mě byl dost šok i to Brno tenkrát, pak jsem žila nějakou dobu ve Vídni, tak to jsem myslela, že první měsíc to fakt nevydržím.....strašný deprese. Jééé, jak já pak milovala Brno. Praha je pro mě už teď takový druhý domov, zvykla jsem si. Domeček mi docela chybí, hlavně to rejpání v hlíně, mít pejska a vůně jabloní když kvetou na zahradě, jen tak pod nima sedět…na své zahradě. Jenže manža je typický byťák a spadlo by ná mto nahlavu. Takže jsme koupili byt v paneláku v Brně, hypotéka na 15let. Nemáme žádnou fin. podporu rodiny, takže jsme na to občas dost samy, ale bojujem :)
Teď snad i hypotéku během půl roku jednorázově splatíme a bude klid od dluhů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
4.6.06 00:07
  • už je 6 minut po půlnoci :lol: :lol: :lol: takže máme 4.6. TAKŽE
    Všechno nejlepší Ivánkovi a Aničce !!! a máme tu osmiměsíčňata !!!!

http://pemacar.cz/…es/darek.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital