Říjen 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2725
5.6.06 20:21

lamargarito dopadlo to výborně / jsem jen trochu v šoku … :lol: /
Chuťově je opravdu výborný, akorát jsem spěchala a lemplácky :oops: vymazala plech, takže jsem s vyklepáváním perníku kapku zápasila :roll: :lol: Ale v kombinaci s marmeládkou jahodovou, kterou vyráběl minulý rok Honza je to mňamka. Pro zítřejší návštěvu jsem vybrala vzhlednější kousky a já si teď večer pomlaskám :lol: DĚKUJI :lol: :wink:

Syrda přes týden to spaní polední neřeším, protože už ve školce nechávám Barunku do odpoledne. Ale o víkendech se spaní snažím načasovat tak, aby obě šly zalehnout po obědě. Johanku uspávám :oops: ve velké posteli, pak se otočím k Barunce, ta usne v mžiku a já někdy taky :wink:

carsa určitě u neurologa vše dobře dopadne. Ty tabulky jsou asi na to, aby děsily lidi :evil:

Ahojky. Xenie a holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
5.6.06 20:31

Čau holky,
už jsem se nemohla dívat, jak se chudák Baruška nemůže v tom spacím pytli, co máme, vůbec otočit. Vím, že by chtěla spát na boku, ale tenhle pytel je tak silnej (ale dobrej na zimu), že se v něm prostě neotočí. Tak jsem na Myšáčkovi objednala nějakej letní. Měli ho zlevněnej ze 709 Kč na 359 Kč a je to ten větší, má 90 cm. Tak jsem zvědavá, až přijde. Pak dám vědět, až ho ozkoušíme. Teda já ne, já bych se tam nejspíš nevešla. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
5.6.06 21:08

ciao,

toz dneska se Vitek otocil ze zadicek, a nekolikrat, toz snad uz bude valeni sudu,doted se obratil jen z briska na zadicka,ale ze zadicek nee. pravda nebylo to jen tak, bylo to s hroznym krikem- Martin mu dal hracku na stranu aby se musel prevalit, a on nejdriv na hracku kricel at dojde a ona furt nic, toz zarval uplne celej rudej,a paaaaaaaaaaaaaak se prekulil a sebral hracku a neco si zamumlal,jak ted te mam…jo hracka = Martinuv mobil
Lamargarito - to vse ale bylo s krikem !!!
jo chystam se delat kure po indicku, ten bily pepr-jak to vypada,mam cernej…

Vy vsichni chodite na 8mesicni prohlidky ??? my jsme pozvani po segrine svatbe az nam bude 10 mesicu.

Verous dost dobry miry, gratulujem Domcovi- se ale pronese vid ?
kdysi za davnych casu kdyz jsem poprosila nekoho o pomoc s kocarkem do MHD,tak vsici se divili ze je tak lehounkej kocarek, ted uz se nikdo nedivi,ba naopak jsou prekvapeni tihou, no kocarek je stejny,cim to bude ???

Carsa - Ivanek je teda dlouhan, me se vzdycky libili dlouzi kluci a nakonec jsem si vzala M. ;) Tedysek od Lamarg.je stejne ci delsi ?

Xeniej - lemplacky taky varim ,pecu, ale pouzivam pecici papir a na babovku mam silikonovou formu-super vecicka, jen umyvani nemusim,ale to nemusela ani u te kovove formy.

no nic.dobrou D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
5.6.06 21:15

Pěkný večer maminky a miminka ,

Lamargarito , moc děkujeme s Ráchelkou za krásnou vycházku a pěkné přání k sedmiměsíčninám.

Dobrou noc a pěkné sny

http://animace.org/…/G100041.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
5.6.06 22:19

IvaP - také děkujeme za příjemné odpoledne, bylo to opravdu fajn !!!!

xeniej - joo, pečící papír je pečící papír :-) ale já taky normálně peču na plechu, vymastím kouskem papíru od másla a vysypu polohrubou a na celkem vždy na pohodu, na bábovku mám skleněnou a zbytek ve sklepě v Brně :? Ale heč dneska jsem si koupila tuuu…jejda jak se tomu říká…mašlovačku ??? asi :lol: případně mě někdo opravte

dalif - bílý pepř je hlavně méně agresivní, jemnější a používá se na bílé maso, lepčejší aroma než černý, chuť i vůně není tak kořenitá jako u zeleného :wink: ju a první evropan co ho kdy vděl a zakusil byl Marko Polo…sem zase byla chytrá jak rádio :lol: no já ho dávám hlavně proto, že mi po něm nepálí žáha

délka - nooo, my máme nějakých 77 cm, šla jsem ho změřit do postýlky 8O a pak se má s takovou délkou umět zvednout na všechny čtyři :roll:

prohlídka 8 měsíců - také jsme pozvaní na 27.6. máme to s očkováním

očkování uvažujete někdo o očkovaní protí klíšťové encf. ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
5.6.06 22:39

ockovani proti klist.encef.- leda pro Martina ci pro me,ale malyho asi ne, budu ho natirat s troskou TTO a prohlizet…

no jo my mame tu hexavakcinu,takze tedkom nejdem a jdem na kontrolu az v cervenci…

teda Tedysek je dlouhan !!!

kde bily pepr koupit- normalne v obchode ???

no nic jdu se ulozit,ani se nenadeju a je tady rano 8O

pa D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
5.6.06 22:55

Taky bych šla ležet. Anýbrž to tu vypadá, že si podle všeho bude náš zlatej Ríša prohazovat den x noc. OBA URAGÁNI tu ještě strašej, plni elánu, lezou po zemi a řáděj. Přijeli jsme cca ve 20.30 z nákupu, malej si trochu dáchnul v autě a když ve 21.45 jakž-takž zabral na noc, upadly Richardovi nůžky na kuře na talíř … :evil: . No a tak řáděj. Počítám, že by si mohl jít lehnout cca v 01.00h 8O :roll: :evil: . Adélka je od malička nočňátko a odpůrce spánku. I normálně chodí kolem 21.30 a teď přece NEMŮŽE jít spát, když je vzhůru MLADŠÍ A MENŠÍ brácha! Jsem nadšená :roll: !

Co jsme koupili ségře k narozkám poreferuju raději až zítra nebo pozítří, páč sem občas načuhuje - divizna a prozradila bych se :wink:. Prostě mě na e-Miminu špehuje, potvora :lol: ! Prý by se jinak nedověděla, jak nám malej roste! Kecá samozřejmě 8) !

Všem vám přeji krásnou, klidnou a pokud možno dloooouhou noc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
5.6.06 22:59

su jeste tu,ale uz vykoupana a jedno kojo mame za sebou.

Syrdo a segra je maminka, tehulka ci snazilka ??

jo taky su z rodinneho baraku- ted sok v panelaku. i kdyz nejdriv se segrama na pokoji,pak s brachou,ktery chrapal, nepomahalo mlaskat , kopat (byl v posteli nade mnou)…musela jsem to vzit jako utrpeni za duse v ocistci, to pomohlo, netrpela jsem nadarmo ;) a pak stehovani a s Martinem do naseho bytecku, byl tu strasnej klid, musela jsem si poustet radio…ale ted Vitek a uz jsem si zvykla.

dobrou noc. Dalif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
6.6.06 07:48

ciao ospalci !!!

vstavat a cvicit. Taky se zacinaj vase ditka vztekat ??? Vitek silene. navic je zima rano tu bylo 6stupnu, fakt 6stupnu v cervnu …a netopi,netopi, holt ustredni topni je ustredni.

neco na zasmani :
"…17% všech automobilových nehod je způsobeno opilými řidiči.
To svědči o tom, že 83% všech automobilových nehod je zapříčiněno střízlivými řidiči.

TO JE STRAŠNÉ!!! Proč ta střízlivá hovada nezmiznou ze silnic?"

pekny den D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
6.6.06 08:01

Harerama!

Jsem tu, konečně jsem to všech přelouskala a mám chvilkou (kdoví jak dlouhou) na odepsání. Četla jsem průběžně, ale o víkendu prostě nemám šansi se k počítači dostat. V sobotu se vdávaly dvě moje kamarádky, na který jsme se byli i kouknout a pak se večer psalo přes Skype a celou neděli samozřejmě taky. Teda, co se probrali z alkoholového komatu :lol: .
Všechno nehjlepší IVÁNKOVI, JOHANCE a DOMINIKOVI k 8. měsícům!!!!

Děkujeme za přáníčka :wink:

My jdeme na preventivku dneska, teda jestli se mi bude chtít 8) .

Váhy a míry - jste se pěkně rozjeli!!!!
Očkování proti pijákům - asi ještě ne. Možná později.
Noc - koblih se ve dvanáct probudil jako, že nebude spát a usnul až ve dvě. Já ho ubezduším asi brzo!!! Ale přesunuli jsme se do obýváku a koukli na Simpsonovi, takže taky dobrý :D
Film - my koukli v neděli na Narnii a je vážně mooooc pěkná. Taková pohádka pro dospělý, ale vážně se mi to líbilo a doporučuju jako odreagovačku. Triky jsou suprový!

A teďka jsem zapomněla, co všechno jsem chtěla napsat :cry: .

Nebojte, všichni lézt budete :D :D :wink: až se vám to líbit nebude :lol:
Ať jste všichni zdraví, s menšíma hlavičkama si starosti nedělejte, auta ať jezdí a chlapi poslouchají a máte se krásně, jo, dala jsme malýmu rohlík i kůrku chleba a chleba mu jel víc. Ale ten bordel potom 8O . Doma jsem žádnou skleničku nenašla a dala mu tu, která je až od devátého měsíce (byly tam rjačata) a stráášně mu to chutnalo, tak snad dobrý a nikdo mě nezabije. Jdu kouknout na web Lamargarity a vyhlídnu si nějakou dobrou buchetku.

Krásný den

i.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
6.6.06 08:09

jo vse nejnejnej DOMINIKOVI k jeho 8.mesicum!!!

obrazek si Domco predstav, nebudu to zkouset sem neco vlozit, pac nechcu byt nas… od rana.

pekne to oslav a nenech se uchlacholit Rychlyma Spuntama, jsi prece chlap tak si poruc ;) !!!

ciao D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
6.6.06 08:09

Posílám typ na procvičení trpělivosti :D Normálně si trénuju trpělivost jinak, ale změna je život :lol:

A super, že jste všechny napráskaly svoje jména :D A VerouS je 21? :evil:

http://www.minihry.cz/index.phtml?…

http://www.minihry.cz/index.phtml?…

Hodně štěstí

i.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
6.6.06 12:43

Tak dneska od rána pohodička, v 6 Nutrilon 250ml a pak spánek až do 9:30, taková rána mám opravdu upřímě ráda.

Zítra smola, v 7h ráno přijdou bouchat instalatéři, popraskol odpad ve zdi, tak to bude sila. Majitélé jsou z toho na prášky, se ani nedivím, ale popraskalo to nad náma ve stropě, takže my jsem v tom nevině. Jen to odneseme tím bouráním. To že by si pak majitelé bytu mohli ten bordel uklidit, to jsem asi najivní, že ??? :x :cry:

Jááá chciii domůůůůů do našeho ušmudlaného panelákuuuuuuu !!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
6.6.06 12:56

Našla jsem tuto výzvu Ikei, pokuď někoho znáte:

Důležité!
TASSA a SNIGLAR
IKEA stahuje z prodeje a vyměňuje dna dětských postýlek TASSA a SNIGLAR o rozměrech 55 cm x 112 cm zakoupené v srpnu 2005 nebo později.
IKEA žádá zákazníky, kteří si v srpnu 2005 nebo později zakoupili dětské postýlky TASSA nebo SNIGLAR o rozměrech 55 cm x 112 cm s identifikačním číslem rámu „ID NO 15333" a označením výrobce: „Made in Poland", aby dno této postýlky vrátili zpět do obchodního domu, ve kterém jej zakoupili, kde jim bude vyměněno za nové. Žádných jiných postýlek se tato výměna netýká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
6.6.06 13:19

Ahoj mamulinky a říjňátka ,

Zpětně vše Nej Patričkovi a Johance a k dnešnímu dni i Domíčkovi!!!!

Máme za sebou hrůzostrašnou noc :roll: :twisted: buzení po půlhoďkách se strašným,srdcervoucím pláčem,chozením popokoji,nošením a následně v 5:00 zakončením uspáváním hopsáním na balóně :? Mám dost a v 7:00 opět vstávando a šupendo s malou do školky(samo s půlhodinovým přemlouváním :oops: )

Za toto „období“ bez manži…si trofám říci,že bych měla dosati nejmíň metál :! 8O
A navíc jsem se teď dočetla,že doktoři se v poslední době prý shodují,že průjmy,zvracení,neklid,horečky,nechutenství NEJSOU zapříčiněné růstem zoubků 8O :! nanejvíš oteklé dásně.......tak jsem z tohoto zjištění ůplně v šoku :roll: :(
Co to teda toho našeho cipíska trápí víc jak měsíc :?: :evil: :?:

Carsa :tak to jsou na tom Niki s Ivánkem nápodobně :lol: Máme 75cm a 7.760gr.!!
Jinak díky za podporu,snažím se si to přes den moc nepřipouštět(spíš se mám co otáčet),ale večer,když už padám vyčerpáním na hu.. to na mě padne :cry: jako halda písku!A přito s dcerkou jsem byla 8.měsíců ůplně bez chlapa a zvládala jsem to bez nářků(ikdyž je pravdou,že jsem bydlela u mamky a ta mi byla VELKOU oporou!!!)
Brno :škoda,že toho budeš mít zítra na objíždění tolik :? mohly jsem z Dalif poznat osobně další pražandu a Niki by měl „konečně“ sobě rovného kámoše :lol: (nic proti Vítkovi ani Páťovi)jen jsou na něj trochu moc „velcí“ 8O :roll:
Xeniej :já topinky přímo zbožňuju!,akorát je mám kvůli játrům zakázané,takže se odbývám těmi falešnými suchými :roll: s topinkovače :! :evil:
Rohlík :dávám půlku do ručky…za pomocí slin zežmoulá celou a také chutná trochu ztvrdlá patečka od chleba :) Dokonce měl úspěch i ten sýrový rohlík-bochánek.
Zuby :se nám derou snad 4 naráz :roll: (horní dva a dolní dva)

PetraJ :Tak jsme dvě vdovy :wink: akorát s tím rozdílem,že tobě přijela amuli,kdežto mě jak na „sviňu“ všechny tři babičky odcstovaly až do pátku :?

Syrda :nocxden-u nás přehozený režim od narození a nejde s tím hnout :roll:
Spaní 2,5 a více :Kristýně bude skoro 5let a ve školce spávaá každý den po obědě dvě hodiny,doma o víkendech se snažím dodržovat-po jídle,nejpozději ve 13:00 zalehne a spí 2-3 hoďky :wink: …Musí :twisted: páč pak je v pět taky na přesdržku 8O

Verous :omlovám se za to provalení :oops: (snad to neva)
Domči je teda pěknej chlapák :lol: :!
Až budu opět v Rožnově,určitě se ozvu a sejdem se i s Mumis :! :!
Já jsem na své mamce taky strašně závislá,byla se mnou od dvou let sama a měla jsem jen jí a babi s dědou!Táta se ozval s austrálie až nedávno,zhruba po 22letech :evil: :twisted: a chtěl mi kecat do života.Takže hlavně z tohodle důvodu nechci opouštět rodné Brno-mám tu vše co mám ráda a co je pro mě důležité!!

Jinak na 8.měsíční rpohlídku taky nejsme pozvaní,až v 10.měsících :lol: ,teď máme 15.6.jen přeočkování trojvakcíny!
A měření i vážení provádím doma sama…půjčuji si jednou měsíšně dětskou digi váhu od kámošky,abych měla přehled :wink: :lol: 8O

Jo a ještě jedno zajímavé zjištění lékařů,dle výzkumu: TOLIK ZATRACOVANÝ A kRITIZOVANÝ DUDLÍKSE VRACÍ NA VÝSLUNÍ!!VYPLÝVÁ TOTIŽ ZE STUDIÍ,ŽE ZABRAŇUJE VZNIKU „SIDS“)náhlé ůmrtí kojence)-přerušovaný spánek díky sání dudlíku,zrušení hloubkové fáze spánku,kdy nejčastěji vzniká SIDS,vhodná poloha hlavičky a zajištění dostatečné průchodnosti dýchacích cest dudlíkem!Takže lékaři radí,dudlík dávat již v porodnici a hlavně rizikovým dětem!! 

Přišlo mi to hodně zajímavý :wink:

Uf to jsem se rozepsala,ale nebojte,už končíííííím :! :roll:

PA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest