Poradna duly
Jana Čurdová
od dneska !!!!
ale maj tam navezeno hodne vyziv- udelala jsem nakup za 500Kc ![]()
v DM maj Frutapura za 45kc - kdyz das kuponek babybonusovej - 15kc a jeste -20% no to se to nakupuje ![]()
vic :
http://www.dm-drogeriemarkt.cz/aktuality/?…
D
ahoj, teda to byla zase noc.
za celej den dal dohromady asi 1,5hod, od 6pm byl pekne nevrlej ale neuspatelnej..toz mu dala najist a supajdy o pul osme do postylky,usnul jak zabitej ale ouha jen na 20min (uz vim proc se rika dam si dvacet ![]()
pak uz zacla Ordinace, toz Marin uspaval na balkone,v loznici, no proste nic az klasicky pred 9h jsem ho ukolebala ja- sel spat s mym polstarem- furt chce neco objimat a pusinkovat a medvidek z Ikey Blund je dost malej …
pak je ste kojo kolem pulnoci,ale 3 hodina ranni - to je ta KRITICKA hodina, to byla sila, brecel, trosku prdel,ale fakt jen tak aby se nereklo…cvicili jsme, blbli jsme, kojili…zkousela jsem i autosedacku..no nakonec ze jako cumlat prso,ale at u toho chodim, no nakonec usnul, dala ho autosedacky,pac ma furt rymu a kdyz se probudi,je to jednodussi na houpani…a svete div se do 7:30h !!!! ale ta hodka v noci, to at radeji driv vstava…
no nic jdu uklidit nakup z DM.
LAMARGARITO- kdy a kde sraz- tesime se.
packo D
Čauky ,
holky Dalif a Lamargarito:srazík v pondělí v 10:00 na Maliňáku u DM-drogérky,pak se půjde do objevené super zahrádky
![]()
Bude to oběma takhle vyhovovat???
Zbytek písnu večer,mám fofry a jdu z děckama ke tchyňce!!PAPA
Nam to vyhovuje ale su strasne zvedava. jak zahradka, do pondelka to Val nevydrzim, prosim aspon naznac, jinak fakt o vikendu neusnu !!!! ![]()
zeby Gargano ???
jsme pro POndeli v 10h na Malinaku. co Ty Lamargarito a co i510 nedojedes ?
pa D
Val - díky za SMS, si představ, že si mě taaak zblbla, že nakonec jsem taťku vytáhla z práce, jako ať se taky stará a jedeme celá rodinka odpoledne na výlet do DM do Strašnic.....mazec !!! Syrda nééé, že mi to tam všechno vykoupíš !!!! Jsem zvědava, jak to bude vypadat, já jak uvidím u daného regálu se tlačit maminy s kočárama, to já na to nejsem a půjdu s 20% přirážkou nakoupit raději do lékárny
Asi jsem zakomplexováná ještě z dob totality.
Srazík - jojo, to budu moc ráda, když si na nás uděláte chvilku čas, my ráno utíkáme ještě vyřídit nějaké věci na úřad, pak se od manžy odtrhnu, on si půjde ještě běhat po finančáku a na to nás už nepotřebuje.....takže v 10h na Malinaku.
Tedy má v 10h sváču, tak pak musíme někde rychle zaparkovat nebo uslyšíte co Tedýsek umí, když má hlad
![]()
Mohu tak do 13:45h protože ve 14h nás už zase bude čekat moje dlouholetá kamarádka se svou 5letou dcerou a s těma půjdeme trandit do Lužánek.....a pak v 17h valíme na Prahu, protože v úterý jdeme s Tedym na fyzioterapii…takže pokuď me z toho neškrábne…
nebo škrábne ?
Ale strááášně moc se na Vás těším !!!! Co i510 opět dostanu kopačky ??? ![]()
Tedýsek je od rána dneska strašně zvukově náročný, on nezavře pusu a furt píská a mě to v hlavě jen pro změnu hvízdá, ale teď jsem mu tady vyklopila na kobereček všechny hračky co má, tak to přebírá a je ZTICHA!!!!!!!!! A já konečně mohu dát kafe a trochu emimina ![]()
Jinak jsem průběžně v tomto týdnu zařizovala tu naši dovolenou na Slovensku, oslovila jsem cca 5 agentur s dotazem na konkrétní hotel na Slovensku, k mému zklámání
2 mi napsali, že hotel je na léto plně obsazen......zbytek ani neodespal. Nabídli mi jako náhradu nějaké paneláky v Popradě…brr.
Mě teda naštvalo ani nevíte jak.
Jako že manža se nebyl schopný rozkývat zda jo či ne… a vůbec.
Nic, najela jsem na Slovenský stránky a jejich Zoznamem a jala se hledat web toho hotelu. No ona je to spíše taková jednopatrová bezbariérová horská chata ve Smokovci. Po hodině našla, napsala jim srdceryvný mail
, že bychom u nich chtěli na začátek srpna pokoj s postýlkou - nečekala jsem zázraky, ale světe div se oni mi dnes odepsali, že mi ho zajistí, jen ať upřesním odkdy dokdy a že se na nás budou těšit. Huráááááááááá…to mi udělá obzvlášť velkou radost, když dosáhnu toho čeho chci… !!!
A ještě překvápku, bude to mnohem levnější
![]()
Jsem se ještě včera ptala manži zda vůbec někdy byl v horách, tak nebyl…ani Jeseníky nebo Beskydy … to bude nášup ![]()
Dalif…holka zvědavá!!:-)))Jojo Gargáno-je opravený a dělaj tam výborný nealko mích.nápoje o jídle ani nemluvě!!!!!!!
lamarg. - já se do DM nechystám, neboj
!
Jak jste předvčírem psaly o akci v Tescu, tak jsem vyšoupla Ríšu v kočáru na dvorek (byl tam Richard, něco kutil), popadla Adélku a vydala se tam. V celym Tescu jedny jediný zapomenutý fialový Tesco-plíny č. 4
! Jinak samý 4+, menší, větší, nejmenší
. Teda aspoň tady v tom u nás (na Skalce). Tam maj věčně prdlajs. Radši jezdíme do Letňan. Ale tohle byla rychlovka na otočku…
Nevíte od kdy a jestli vůbec chtěj schválit těch 19% i na plíny?
MÁME 1. MÓŇO! Ráno žuchnul na postel a už se to vybarvuje. No, zatím to má červený, třeba z toho ani nic nebude.
Dalif, Val, Lamarg., ostatní - díky za nabídky dudlíčků. Zkusím zítra sjet do toho Sparu, zeptám se i v lékárně, když uragáni dovolej - mrknu i na net. Dyť je sakra někde musej mít, ne
? Obyčejnější snad ani neexistujou! By mi/mu stačily tak dva.
V 15h si přijede děda pro Áju a šupajděj na chatu. Už se moooooc těšíííím!!!
![]()
Syrda - takové obyč dudlíky bez toho kroužku na uchycení a bez anatomického tvaru jsem viděla třeba i v Delvitě nebo v Droxi
akce ony ty akce jsou taky občas na úplně dvě věci, sem tam se něco podaří, že se to opravdu vyplatí, ale jinak to mají zatraceně dobře spočítaný. Jako těch 20% se promítne třeba na Nutrilonu a jiná UM, přeci jen je to dražší, ale my už toho moc nepijem, krabice vydrží dlouho…na těch přesnídávkách, no 20% máte 6,80 na HIPP kter ýstojí 34Kč a jen 3,20 na Hami ovocné.....takže když jich koupím 5 mám jeden HIPP zdarma… no budiž, teď máme před Brnem, musím mít v zásobě asi 6 skleniček
Ale chápu, že když už jsou 2 děti, které toto papají, tak už se to může promítnout nebo děti zavislé jen na sleničkách. Maminky zase co jsou na tom finančně hůže HIPP neřeší pro jistotu vůbec. Co takhle akce dnes všechno zdarma ?
![]()
Ještě Syrdo doporučení, v Malešicích je poliklinika ( Nad Úžlabinou??? myslím ), není to daleko od metra ve Strašnicích, a tam je velká samoobslužná lékárna, báječné na kočárek a ceny standartně -20%, ale my kdybychom tam jezdili autem či MHD, tak to stejně vyjde na stejno ![]()
Ahoj holky i kluci
Golfky - tak jsme je dneska byli projet a jsou super. Měla jsem pocit, že snad žádnej kočár nevezu ![]()
Dovča - poslední týden Šumava, jupíí.
Sraz - bohužel nedorazím, tak si to musíte užít i za nás. ![]()
DM drogerie - zítra se tam stavíme, ale moc si od toho neslibuju. Spíš to bude asi pořádně probraný
, uvidíme.
Zatím páček a my frčíme ven
i.
Čau holky,
tak taťka mi včera přijel, mámu jsem odvezla a teď jsem na to naše zvíře sama. Je poslední dobou fakt na zabití. Furt řve, ale zub další nikde. Nejhorší je to před usnutím. To prořve i hodinu a nevím, co s ní. Taky se začala zase budit v noci, no hrůza.
Teď jsem ji na chvíli zabavila, dala jsem jí na trh ání televizní program. ![]()
Puzzle už mám. Koupila jsem ho u Větnamců, tak snad bude dobrý. Stejně jsem na to dala deku. Alespoň neleží na studený zemi. Taky jsem koupila nekapací hrnek, nějakej obyčejnej a zdá se mi, že se z něho bude pít asi blbě. No, uvidíme, když tak koupím od Aventu nebo tak. Příští týden má být hic (konečně) a já se dozvěděla že děti do 1 roku mají vypít 1 litr tekutin.
P.S. Už je po programu.
Ahojky
Holky, nevím jak jste na tom s pamětí vy, ale se mnou to teda jede z kopce ![]()
Pekla jsem mému tatínkovi dort k narozeninám a šla jsem do obchodu na tři krát
![]()
Já si totiž vždy napíšu sáhodlouhý seznam a ten pak zákonitě zapomenu doma ![]()
lamargarito když jsme jezdili do Tater, tak jsme byli ubytováni v soukromí. Např. v Nové Lesné a byli jsme moc spokojeni.
Johanka už spí, tak jdu využít situaci a trochu se zkulturnit. Nevím, proč byla odpoledne tak protivná, ale stálo to opravdu za to. Jestli to nebude druhý zub¨který čekáme už skoro 4 týdny ![]()
Ahoj Xenie
Tak v DM mile překvapili, měli tam nějaké brigádnice, maminek s kočárkem tam bylo s nouzí asi 2, personál intenzivně doplňoval, takže když jedna maminka přede mnou shrnula skoro celý regál, ALE FAKT SHRNULA…a byla ta ms ní maminka, tchýně a ještě kamarádka a nakládal ia nakládali
platilo okolo 7tis.
za nákup … za skleničky a nějaký mléko + čaje… … tak to hned šli skládat do regálu z beden další zboží, tak jsem si v klidu vybrala rovnou z beden
, na vše jídlo 20%sleva, u Nutrilonu a kaší se mi to asi vyplatilo… řekla bych, že celá řada mamin o té akci neví ![]()
Xeniej - my to snad budeme mít do takového malého hotýlku-spíše horské chaty ve Smokovci, v lese
Já znám Tatranskou Lomnici, trochu Poprad, Štrbské pleso, Skalnaté pleso…no jo, můj bývalej byl Slovák, žili jsme spolu neuvěřitelných 5 let, nevím kde jsem tenkrát nechala rozum, no nenaražím na jeho národnost ale na sklon otočit se za každou sukní ![]()
DM tak v Ostravě bylo v drogerii pusto prázdno, vzala jsem dvě kaše, 1× Frutapuru. Zboží bylo vcelku dost. Taky se mi zdá, že o tom maminy neví, jinak by tam určitě bylo narváno.
lamargarito já jsem začla jezdit na hory až s manželem. On si mě asi po seznámení chtěl otestovat tak jsme vyrazili na Lysou horu. Já myslela. že padnu, on šel naštěstí přede mnou, protože kdyby slyšel jak jsem nadávala
tak by mě nechtěl a já bych do dneška naháněla nějakého ženicha.
Takže: hory se mi líbí, ale nepeláším jako o závod a Honza už si na moje nadávání zvykl
![]()
Xenie