Říjen 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
472
14.6.06 12:54

PetraJ - original popruhy v kočárku asi do tašky nenatáhneš, no mě Tedy s tašky vyrostl a to byl ještě duben :lol: tak mě to nenapadlo, ale dají se koupit kšíry se skobama v jakémkoliv dětském zboží od 80-200Kč, které si myslím že budeš schopna přidělat pro jistotu tak, aby nemohla ven…já je teď kupovala do té dřevěné židle, protože ta taky neměla kšíry

S tím pitím je to časté, má mtu 2 kamarádky se stejnýma starostma a to jedné z těc hholčiček už budou 2 roky. Jediné co pije jsou džusy, jinak nic nechce. A Ráchelka ta jen kojit, že by se napila z flašky vody či čaje jsem ještě neviděla. Já bych asi být Tebou, kdy žkojíš dávala tekutiny zatím takto a občas zkusila nabídnout ten hrníček, on ose to snad časem upraví. A myslím, že si to dítko z toho prsu vezme co potřebuje. ne že bych měla osobní zkušenosti, ale okol osebe hodně lidí, co to říkají :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
14.6.06 12:56

Lamargarito - proč nemůžou kojící rebarboru? Já kynutej táč s rebarborou miluju a zrovna jsem ji viděla u nás v Kauflandu. Je prdící? :D A kde jsi pracovala? Jsem zvědavá, že? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
14.6.06 13:01

i510 - obsahuje kyselinu šťavelovou, nemá příliš vhodné účinky na střeva a sliznice žaludku, pro malé dítě by to mohlo být opravdu nebezpečné, takže nedoporučuji…neměli by an ijíst lidé k přecitlivělosti na průjmy a s rizikem žaludečních vředů, jinak je bohatá na vitamíny B a nějaké ty minerály na podporu krvetvorby a nervového systému. A ve středověku měla reveň dokonce zázračné schopnosti a dodnes se ve velkém užívá v arabských zemí. Toť moje databanka 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
14.6.06 13:32

PetroJ
toto jsem jiz psala :
PITI - nam na prikrmech rikali, ze davat pokud mozno jen vodu, kdyz ta nejede caj ze slupek jablka ci hrusky, pak kdyz ani to ne tak stavicky ale zredeny aspon 1:3 a cajicky- ale tam moc nedoporucovala bylinkovy-hermanek-nekdo alergik… ale kdyz pije vodu, nechat o vode… ono se to i lip pere ;)
jo a piti z hrnecku AVENT nam taky neslo- meli jsme mekky pitko od 3.mes., flasky uz nechce, je velkej ! tak behem prikrmu pije z hrnku zeleneho Ikea- co tece samo,nemusi tahat !!! a venku pije z hrnku Babylove = NUBY - ten ma mekkoucky pitko, skoro jak flaska, a nemusi tolik tahat, takze z toho obcas nejakou 20, 30 a vice vypije. PITI ZDAR

Lamargarita - tuto krosnu ma Carsa KROSNA BABY EXPLORER (1890Kc)
na http://www.detskyraj.cz/…ts/zbozi.php?…
pak si hodne chvali Salewa KOala (ta je pres 3tis Kc) no a my mame deuter kid II. ale zatim jsme byli jednou a Vitek vymrzlej…

rano - klasicky v 5hod. budicek, vic na pisu pozdejc, ale ctu !!! jen toho mam ted vic, navic jsrem tu mela navstevu kamosku tehulku…

pa VAL drzse i cela Tva rodinka. Dalif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
14.6.06 13:38

Ahojky maminy ,

Všem mooooc děkujem za podporu,byli jsme na tom v pondělí a včera dost špatně:-((((o švagrové ani nemluvě
Ráno se probral z bezvědomí,naštěstí žádné zranění hlavy!!
Včera dopoledne Libora odpojili z ventilátoru..... DÍKY BOHU DÝCHÁ SÁM A ODPOLEDNE UŽ NÁM ZAHÝBAL I OBĚMA NOHAMA!!!!! :-)))))))))))

Částečně se nám ulevilo,akorát večer dostal vysoké horečky a bylo mu zle…doktor říkal,že teprve všechna vážná vnitřní zranění přichází k sobě,ale z nejhoršího je venku!!Jen ty vedra jsou na prd-bojí se infekce a hnisání ran:(((Ale Libor má náturu bojvníka,nevzdává se,takže už říkal ať mu donesem ňáký tričko,že nemá co na sebe,až bude trénovat o berlích :lol: a taky si stěžoval na všechny ty hadičky a kyslík masku,že mu překáží při plácání sester po zadku :roll: :wink: Ale namáhá ho hodně mluvení…přece jen ty plíce jsou propíchlé z obou stran :?

Švagrová se „drží“-hlavně kvůli malému měsíčnímu Viktorkovy,musí kojit,přece jen je malinkej a druhého synka si vzala babička na chalupu,neustále se vyptával kde je táta a kdy přijde domů,což jí na psychice nepřidalo:-((
Manža dorazil včera odpo,dnes jdem za švagříkem-je stále na Jip,takže jen rodina.

Ještě sice nemáme vyhráno,ale VÍME,že to zvládne a bude zase časem chodit což je nejpodstatnější!!!!

On měl nejvíc strach o motorku(nebyla jeho.takže jak jí zaplatí-Harley 850)ale naštěstí je pojištěná a majitel po něm škodu nechce-je rád,že to Libča přežil!Takže stále existují slušní charakterní lidé :)

Holčinky,vaše vzkazy nám velmi pomohly,ještě jednou děkujem a omlouvám se že nebudu reagovat na nic ohledně našich rarášků :oops: -ňák na to nemám buňky.
Pěkný parný den Vám i píďalkám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
14.6.06 13:47

Ještě jsem chtěla poděkovat Dalif za tu modlitbu a SZ!!
Také napsat,že švagr jel po hlavní čtyřicítkou a z parkoviště přímo do něj nacouval borecplnou parou s Tranzitem-vůbec s nepodíval,zda něco jede a Libča říkal,že to bylo jak ve zlým snu :? :( už nemohl nikam uhnout ani zabrzdit.Jen teď hledáme paní,která se o něj celou dobu než dorazile sanitka starala,podložila mu hlavu a udržovala ho při vědomí!!
Chceme jí strašně moc poděkovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4460
14.6.06 14:32

Val tak to jsou strašně dobré zprávy. Tak ať je jenom líp a líp. To pak švára, už může za váma přijet do Rožnova i lyžovat. Já vím asi to nebude tak žhavé, hlavně že to bude v pořádku. Moc jsem držela palečky a myslela na vás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
14.6.06 14:34

Jupíííí, sláva švagrovi!!! Je to borec. Jsem moc ráda, že je to dobrý!!!!!

i.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
14.6.06 14:34

VAL - to jsou super zpravy !!!! jen tak dal. fakt na vas myslime. Su verici, a sila modlitby je zazracna.

ted mam chvilku, malej si hraje na koberci a furt keca takatataka, je roztomilej, jen 5h rano je na me opravdu brzo. Ale vcerejsi usinani- ho musim pochvalit, nakojila jsem ho vecer na balone,mirne houpani, usnul a spal az 22h, pak kojo…pak nejake nocni kojo,no a ta 5 hodina…se taaaaaaaaaaaaaak tesime na zaluzie.

Dnes jsme byli v KLokanku, pristi tyden se jede na prehradu - Piratska cesta… Val nechces taky ? www.klokanek.zde.cz program

no ale uz pekne …musim ho jit prebalit. pa Dalif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
14.6.06 14:37

val - super, že se švagr uzdravuje, komunikuje a hlavně, že hýbe nohama!!! Jen tak dál!!! Držíme moc palce!

PetraJ - Ríšu (v 5m) naučil pít velkej Richard HROU (poradila dětská MUDr.) - flašku mu dal do pusy a když se malej zahryz, tak mu jí jako vzal, trochu mu do tý pusy ukáplo, tak nakonec zjistil, že z toho něco poteče… a děsně se u toho chechtali. Mám nejoblíbenější od Bočka dudlik s křížovým otvorem (neteče).
Včera jsem mu dala Avent hrnek. TAk už taky zjistil, že je to na pití, ale je to na něj dost rychlý, tak se trochu topí :roll: :lol: . Stejně mu ho ségra zabaví, až se vrátí z chaty…páč je její (pítko jsem mu teda vyměnila za „pro mladší“).

Lamarg. - příští týden kdykoliv krom út, to už mám návštěvu. A jsem spíš pro dopo :D . Do Rossmanna se tedy zkusim dnes vypravit na Moskevskou, pak kdyžtak písnu.

i510 - V pražskym Kauflandu měli h… :evil: a ne švestky :roll: .

Ale jinak díky za tipy!!!
To je bída…asi si holt moc vymejšim!

Ještě jsem něco chtěla......hmmmm.......tak asi příště :roll: :idea: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
14.6.06 14:49

dalif - žaluzky nepomůžou (max. o půl hoďky - ale aspoň něco, ne?) :? ! My je máme a dnes taky v 5h!

lamargarita - my jsme zatim bez žuchnutí! Ale nabije si dost jak vylejzá z bazénku, leze a podklouzne mu to, shodí ho ségra, staví se a nevydrží…atd. Takže vlastně jako kdyby žuchnul, že 8) :lol: ?

Letim---žere plíny :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
14.6.06 14:49

Val to jsou dobré zprávy, je to BOJOVNÍK, že to tak zvládá !!! Tak se držte !!!

Razíme s Tedýskem do Strašnic za kamarádkou, jsem vytáhla šatky, no mám v nich ranu, ale aspoň je to vzdušný :oops: :lol: Na cestu jsem Tedymu do sklinky od marmelády nastrohala jabko a rozmačkala mu do toho 2 banány, snad to trochu v tom vedru vydrží a jeho to zasytí. No přinejhorším mu někde přikoupím rohlík.

Syrda, co v pondělí ??? čas si řekni, já podle toho vymyslím jídelníček :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
14.6.06 14:54

lamarg. - tak v pondělí. Třeba v 10? Na hřišti v Přípo. (Já stejně furt nechápu kde to je :oops: , očíhnu terén předem :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
14.6.06 18:39

Val - dobré zprávy, paráda! Držíme pěsti dál!!! http://www.sirmi.ic.cz/smajl/26.gif

A dalšímu osmiměsíčňátku - Elišce od Mamulinky - přejeme vše nejlepší! http://www.sirmi.ic.cz/smajl/73.gif

Pití - taky jsem zkoušela dávat vodu, teď v těhle vedrech mi to MM příjde neosvěžující. Tak z hrníčku s pítkem k sání to nejde - Pepíček to okusuje a žužlá. Ale z normálního hrnku se napije - no ono mu ani nic jinýho nezbyde, když mu to do tý pusy naliju :wink: . Ale polyká to a otvírá zobáček, že chce ještě. Jen musím dávat pozor, abych ho „neutopila“. Z toho nekapacího hrnku by to bylo lepší, že by se napil sám jak chce. No, budeme trénovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
14.6.06 20:02

Dobrý večer

Val tak to jsem ráda, že má švagr náladu na poplácávání sestřiček :D Ne, vážně - moc držím pěsti, ať vše pokračuje co nejlépe a všichni se s tím brzy vypořádáte :wink:

Poradna tak Johanka váží 8730 g, měří 71 cm. Schválně jsem se dívala jak na tom byla vestejnou dobu Barunka a byla jen o 10 g lehčí :lol: Ony snad fakt budou jako dvojčata akorát o tři roky od sebe :roll: Se máme na co těšit. 8O

Taky hlásíme úraz Johanka přepadla přes kyblík od Legy, měla v pusině dudlík, ten se jí asi nějak zarazil za horní ret nebo co a bylo po legraci. No krve jak při zabijačce, ještě se odřela bradu o koberec, takže jsme šli k doktorce jako nějací asociálové :roll:

Pití schválně jsem se ptala doktorky, co ona na to. Tak říkala, že při tropických vedrech nabízet tekutiny/ nejlépe kojo vodu/, ale jinak že stačí nakojit. Tak se těším, jak budu v terénu vytahovat kozu na každém rohu. ¨Johanka teda občas pocucne vodu, ale moc tomu nedá, občas dávám z lahvičky, nebo z nekapajícího hrnku z DM

Mějte se pěkně a doboru noc přej Xenie a holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital