Říjen 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5891
20.6.06 15:40

ciao,

toz zaluzky nepomahaj, 5.hodina je nasa !!!

Jogurt- jeste jsem nedavala,ale chystam se.

plinky - pres den pouzivame TESCO FIALOVE -jsou super, uplne stejne jak HELEN HARPER AIRCOMFORT. na noc SLEEP AND PLAY - ale je pravda, ze mi prislo,ze ty mensi velikosti S&P lip sedeli… no mozna je obcas i dam pres den, pac jsou bezkonkurencne nejtenci…
pozor Helen Harper cervene „compact“ - hruza igelitaky…maly se jeste tyden zotavoval…
zkousela jsem HAPPY- mooc siroke jak rikas,nechci.
Rossman, Lidl-Cien- vse klasika podobne Tesco fialovym
Babylove-trosku naducanejsi jak sleep and play ale dobry, chci si je koupit ted mam karticku s 20% slevou a pridam babybonusek…
moooooc se tesim az bude Vitek behat hanbatej :oops: :oops: :oops:

koupani - kamoska ted byla tady : http://www.nova-ves.euweb.cz/index.htm
30km od Brna,a pry super, nebylo tolik lidi voda fakt 27 stupnu, vlozim sem jeji email.
jinak ja su ted nemocna,Vitek trosku taky, furt bojimbojim aby to nechytl… ale aspon jsem umyla okna= urcite zitra bude v Brne prset :evil:

zatim cau Dalif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
20.6.06 15:40

email :
Ahojte vsichni,

chteli jsme vam jen rict, ze jsme dnes byli na bazenu v Nove Vsi a bylo to tam super. Moc to doporucujeme, hlavne maminkam s detmi. Je tam jeden maly bazenek a jeden velky, teplota v obou je 27 stupnu, a co je bomba, je tam vyhrivana podlaha. Erik v jinych bazenech plakal, tady si zvykl OKAMZITE, byl uplne v pohode a dokonce jsme tam byli hodinu a pul. A jak pekne potom spal, o je, to bych vam prala videt. To bylo blaho. Mimoto je tam i posezeni - restaurace. Sprchy a satny jsou nadstandard, kdyz to srovnam s Luzankami, napriklad.

Fotka vypovi za vic nez slova, tak pripadne mrknete na http://www.nova-ves.euweb.cz/…ni_areal.htm. Vstupne tam je 40 kc za dospeleho na hodinu. Necekejte zadny aquapark s atrakcemi, ale dva klidne, ciste, prijemne bazeny. Malo lidi, klid, nikdo odnikud neskace, no proste pohoda, jakou z jinych bazenu nezname…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
20.6.06 17:53

Ahojte, jsem úplně bez času…

V pátek jsme byli na opékané prase a pivko, malý byl kolem 19:00 protivný, tak jsem ho uvozila v kočárku ať si na půlhodinky zdřímne a že pojedem domů…A on se vzbudil před 22:00 8) bna všechny se usmíval, tak jsme jeli domů až v 22:00, spát šel před 23:00 a vstával ráno o půl 11. Všichni se tam na mě dívali jako na krkavčí matku, ale to bylo poprvé co byl tak dlouho někde venku :oops: :oops:

V sobotu jsme byli v ZOO v Lešné u Zlína a bylo tam náááádherně, zpátky jsme se stavili do pizzerky…supr výlet…

Včera jsem se opalovala u mamky, malý si hrál pod slunečníkem - chvilku byl s mým taťkou v bazénu, voda měla 29 stupňů a bylo fajn…

Jenže v noci mi malý skoro nespal a byl strašně rozpálenej, tak jsme mu dala paralen do zadečku a chvilku se prospal…Teplotu už nemá, ale strašně mu teče z nosu, jen voda, odsát eodsaju nic, takže z toho bude asi obr rýma a má pořád červené očička a je strašně protivný…Nevím kde co chytl…Včera byl ve vodě tak 2 minutky, pak jsem ho hnd sušila v ručníku, na sluníčku nšebyl vůbec, celou dobu měl na hlavě kšiltovku…A chlap mi doma vynadal, že jsem hrozná, když dítě dávám do vody a je nemocné kvůli mě.....Kvůli němu určitě ne, protože je pořád v práci nebo někde něco zařizuje.....Chjooooo!

Val: je moc fajn že švára je v pořádku…

Musím jít…malý brečí v postýlce - spal asi 15 minut.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
20.6.06 18:35

koupání - ta Nová ves vypadá dobře, škoda že je to docela daleko od toho Brna, zase na druhou stranu díky tomu tam není asi hlava na hlavě, uvidíme, třeba někdy vyzkoušíme
Jinak já jsem dnes koupila za stovku nafukovací bazének, bude sranda, rozhodli jsme se s Ivou a Ráchelkou si udělat ve čtvrtek plážový den u moře :lol: :lol: ( jinak normálka, to bude úpal ) v překladu nafoukneme bazének, vyndáme deku u nás za domem na společnou zahrádečku cca 6m x3m my máme okna do ní, jsem v přízemí, nu co, však ať se sousedi z vrchu a protějšího bloku kouknou :roll: :lol: IviP koukala jsem je to tam dokonce čerstvě posekané a pejska tam nikdo venčit nechodí, vypadá to čistě, tak uvidíme zda to bude aplikovatelné a co na to ty naše děti :lol:

dalif - tož se brzy uzdrav

Vítku - Ty jsi ranní potvůrka se zabudovaným časovačem na 5h, hold budeš muset maminu přeprogramovat nastejno :wink:

VerouS - ZOO Lesná je krásná, když jsem tam byla naposled měli překrásný papoušky, byla jsem z nich úplně unešena, je to myslím jedna z nejhezčích ZOO u nás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
20.6.06 18:50

lamarg - také moc děkujeme za příjo strávený den. Jsem přes den strašně moc ráda, když se mi takhle „naskytne“ nějaký pokec, páč mi ten den o hodně rychleji uteče, kdežto když jsem sama s uragány je to většinou přesně naopak :roll: . Obzvlášť když maj „svůj den“ :evil: .
Teď, co je hezky, tak je to docela pohoda, venku bazének, tak se cachtaj, pískoviště, deka, …tráva… :lol: .
Adélka včera nakonec nešla přes den spát vůbec, cestou z5 dostala slíbené hranolky. Ani je nesnědla. V 16h přišel Richard z práce, vzal děti a psa a šel to ještě vyvenčit. Po 18h jsme ještě Adélku přehodili k sousedům přes plot a pomáhala dědovi-sousedovi kropit zahradu.
TAKHLE HOTOVOU A VYŘÍZENOU JSEM JÍ DLOUHO NEVIDĚLA! Motaly se jí nohy i jazyk. Po koupání usínala na gauči, už se nebyla schopná ani sama napít. Po přenesení do pelíšku usnula hnedle. Takhle se na ně musí :wink: !

plínky - FIALOVÝ TESCO (zatím č. 4) u nás vedou! Odvážila bych se je srovnávat s Pamperskama, které jsou samozřejmě asi nejlepší, proto i cenově odpovídající.
Bílý Tesco, eroshoper (Ahold) = igelit, HH = igelit. Fixies a Huggies dobrý, ale nijak zvlášť mě neuchvátily (f.Tesco jsou dle mého lepší). Koukáme především totiž na tu cenu :oops: .
Dyť jsou stejně na h…, ne :lol: ?! (a samozřejmě na čůrání :lol: !)

dalif - brzské uzdravení! Jó, Bioparoxu jsem si taky užila, ještě ho mám zásoby:

• těhotenství Adélka
  • 9m kojení
  • od jejích 13m těhotenství Ríša
  • a stále kojení.........tudíž při zánětu průdušek (nic jiného nemívám) Bioparox. Ať tě to brzy přejde!
    Nepsala jsem, že žaluzky nepomůžou :wink: ?

Tak zatím----čekáme návštěvu, peču kuře, už ho ňák cejtím, tak letím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
20.6.06 19:21

Ahoj holky,
taky jsem koupila včera Barče bazének. Nejlevnější tam měli za 240 Kč. 8O a je celkem malej. Moc se jí v něm ale nelíbí. :( Radši leží venku na dece. My jsme si ten náš velkej bazén nafoukli už v neděli, ale ještě jsem neměla odvahu tam vlézt. :oops:

Co mám dělat, když ta naše potvora vůbec nechce pít? Zkoušela jsem všechno možný, čaj, vodu, ředěnou šťávu od Hippu, dvě lahve, dva hrnky a ani prd. :cry: Už nevím, jak to do ní nacpat.

Taky nechce vůbec spát, přes den spala dneska asi půl hodiny. Teď tady leze po manžovi. Ten je z ní hotovej, dělá na něm úplně akrobatický kousky. :lol:

Plíny - máme Hugiesky nebo Fixies. Jsou celkem dobrý, ale chce to chytit nějakou akci. Cena nic moc. Ty fialový z Tesca si holky na netu hodně pochvalujou. My tady bohužel Tesco poblíž nemáme, takže smůla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
21.6.06 08:51

Hola hoj!

Všechno nejlepší všem, kterým jsem ještě nepopřála!!!!

Plíny - my kupujeme Huggiesky a vždycky v akci a nejlíp s těma 50% navíc. Posledně k tomu byly i vlhčený ubrousky, takže super. Chystám se vyzkoušet plíny z DM drogerie, ale zatím máme zásoby. Pampersky nám nevyhovovaly, protože je malej hned pročůral. Taky máme velikost 4.
Koupání - chodíme k známým na zahradu. Napustili tam pro malýho bazének vodou z potoka :lol: a teplota, no, radši neměřili :D , ale malej je samozřejmě nadšenej. Nechce nikdy ven, ikdyž je sudenej 8O . Ale pořád se k nim cpát nemůžeme, že? :( Čekám, až nám dostaví koupaliště (prý ještě letos), ale vstup má být 70,– 8O 8O , což teda nevím, nevím.
Pití - malej je na zabití. Chce z lžičky a pořád mu nutím kapající hrnek, protože z nekapajícího a z flašky se nechytá. Pil vodu, ale žádná sláva, tak jsem mu koupila nějaký šťávičky a taky nic moc, tak jsem mu udělala včera ráno čaj (pomerančovej) z pytlíku. Jinej ovocnej jsem neměla a byla jsem zoufalá, protože neměl přes noc tak počuranou plínu. A von za všerejšek vypil skoro půl litru! Dneska jsem ho udělala zase a zas mu to moc nejede :evil: , ale já to do něho dostanu.
Jídlo - na zabití. dostane oběd a řve, že už oběd nechce a chce prsa! :twisted: :evil: ach, jo :(

Už nevím, na co všechno jsem chtěla reagovat, ale jsem strááášně ráda, že švagrovi je dobře, jupííííí!!!
Malej už začíná zase prudit, takže frčím. Mějte se krásně a přežijte to vedro.

i.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
21.6.06 17:00

AHOJ holky,
ach jo, zitra je Piratska stezka - celej parnik pro nase MC Klokanek a my nepujdem beeeee beee, se na to vazne vys… tak mooc jsem se tesila.
Rano jsem zasla na vyter a odber krve,pac se to vazne nelepsi,navic zacina kaslat i Vitek-nasteti je ale usmevavy zlaty ditko i pres to. No mam mirnou bakterialni infekci,ale samozrejme ze tam jsou breberky na kt.Bioparox nezabira,ale jiny antibiotika.Jako by me ta krava co mela zaskok na ORL -stara dr.nemohla udelat vyter hned v patek…ted uz mohla byt skoro fit.
s Vitkem jsem sla odpoledne- u detske dr.zaskok- me malem jeblo, ale nastesti rozumna doktorka, nejdriv si mi dovolila rict: „Vypadate hrozne… "a pak nastesti dodala "blede a cerveny oci,jsem se malem lekla“ - pchh a to jsem byla ucesana,namalovana, pavda make up nemela,a jeste nezpocena…no Vitek dostal Pamycon do nosu a Kanamycin (silnejsi antibiotikum jak Pamycon) do oci- dnes rano mel jedno ocicko tak zalepene,ze neslo otevrit a to bylo neco pro naseho zvedavce … pry ma „zadni rymu“,ale kasel jeho se ji nepozdaval,ale doufa ze je z te rymy, takze pres den Ambrobene,na noc Tussin…ale Pirati nebudou a to mame nadherny kloboucek na ten vylet.

Nas Vitek taky bojkotuje piti,jeste ze aspon trosku sosne z prsu,ale pliny lehounky jak pirko. Dnes jsem zkousela „piti z pullitra“ - bez uspechu- jako ze se nenapil, voda byla vsude jen ne tam kde byt mela !!! Asi nejsme spravni pivari, nebo to Vitek prohledl a chce pivo ne nahrazku.

jo kdyz jsme byli u dr. tak jsme ho hodili na vahu a
9,8 kg - ale i s plinou, bodickem s kratkym rukavem a lehkyma teplackama. takze asi kolem 9,6kg, no v 6 mesicich mel 9,2kg, takze ve skoro 8 mesicich jen o 400g vic, uz se to zastavilo hura…ale ruce teda boli jak kdyby mel 20kilo :roll:

i510 ale jeste kojis ne ? pry si to decka vypijou kojenim, aspon se ti m utesuju,taky nechce pit…

cau Dalif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
22.6.06 08:11

Vše nej nej Tedýskovi s osmiměsíčninám! http://www.sirmi.ic.cz/smajl/319.gif

Vedro, vedro, vedro - hrůza. Asi bych se měla podívat o pár stránek dál, jaká byla hrůza zima :wink: :lol: !

V úterý se chystáme na přesun na chatu, tak doufám, že tam rozpohybuju počítač a Internet, jinak to tam fakt nepřežiju :( :! Absťák jako hrom a co všechno by mi uteklo (nesmírně důležitýho, samozřejmě :lol: ) a já to nedohnala, děs běs.

Pití - tak z tý lahve občas něco cucne, občas do sebe něco dostane tím jak to okousává - včera třeba asi 50 ml (je to trapný, já vím, ale aspoň něco :) )

Jídlo - baští mi pěkně, žroutík jeden :D - nic mi nenechá (ovoce ani zeleninu s masem)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
22.6.06 12:30

TEDYSKU poradne zapar !!! oslav svych 8 mesicu !!!

u nas silena bourka v noci…

sla jsem spat do obyvaku,pac v noci dost kaslu,abych nebudila Vitka a chodim kojit do loznice ( no nas byt neni velky,takze je to jen par krucku…;) a zmenilo se to–jedno kojo kolem pulnoci,pak kolem 3h,ale to nekdy neni, a kdyz neni tak pak v 5h kojo a svete div se a raduj se malej vstava v 6h…no libila by se mi vic sedma ;) uz dvakrat za sebou !!! tak trebas zaluzky a moje „nepritomnost“…jinak fakt nevim po kom je ranni ptace, kdyz my oba jsme spis sovy ?!?

Dalif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
22.6.06 12:36

Lamargarito , gratulujeme s Ráchelkou Tedýskovi k osmiměsíčninám.
 http://www.alviva-europe.com/…GC017_th.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
22.6.06 16:47

Děkujeme za přáníčka Tedýskovi k měsíčninám.

Dneska odpočíváme. Včera procházka s kamarádkou taky s kočárkem, z Vršovic přes Pankrác, Kavčí hory, Podolí a Braník…no počítala jsem to na Infomapě a 10Km s tím, že jsme jenom 3 x zmokli. Ale byla sranda, myslím, že jsme si to celkem užili a v Braníku ( či na Braníku?) u nádraží dělaj tam ve venkovní hospůdce skěvlý nakládaný hermelín se zelím.....jsem si na ničem tak dlouho nepochutnala, ale možná to bylo hladem :lol:

IviP, tak jsem konečně změřila jak to máme daleko do našich nejbližších potravin - Delvita a vem si, že tam a zpět ujdeme 2km od domu ( máme to stějně že jo ) 8) A pak náš oblíbený okruh přes Michli měří cca 6km. na Budějárnu ta ma zpět si zaběhnem 3km. Ať žije turistika !!!!

Hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
23.6.06 14:17

Všechno nejlepší k včerejším Tedýskovým narozkám!!!!!

Golfky - i my šli do Peg perega Plika a jsme spokojení. do koleček jsme přestali kopat. Zvykli jsme si a je pravda, že rukojeti by mohly být ještě o kousek delší, ale jinak opravdu spokojenost.
Pití - ještě kojím, ale v těch vedrech jsem měla strach, protože neměl tak počuraný plíny, tak jsem začala dávat čaj.
Dalif - přeju brzké uzdravení. Není to nic moc, taková hnusná nemoc :cry: Jinak krásný míry :wink:
Jídlo - žádná sláva. Já ho budu kojit snad do puberty 8O :cry:

Zítra jedeme grilovat k bráchovi od švagrové, tak se těším, jéje.

Užijte si víkend a hlavně buďte všichni zdravý :wink:

i

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
23.6.06 20:33

ciao,
tady pusto prazdno !!

LAMARGARITO jsi hotovej zavodni turista ;)

K noci, spali jsme do 7h !!! ALE od 23-1h-rev, chovani,rev…proste nechtel kojo, brecel bolesti,toz bud ocicka (ty se mu perfektne lepsi) nebo zuby horni (u dolnich byl v pohode) nebo… no proste spal s nama v posteli, ja kaslala do periny…a takovej malej a tak se umi roztahnout, malem jsem skoncila na zemi !

holky,
od kdy jste zacali davat JOGURTY ???
se bojim kvuli alergiim, ale od roka mi to prijde zadlouuuuuuuuuuuho.

a jakej maji vase deti oblibeny cajik ?

dik cau D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
23.6.06 22:08

Ahoj,

jogurty se můžou dávat od 8. měsíce a bílé. Activia, Holandia apod. Já dávám Dobrá máma, ale všimla jsem si až pozdě, že je tam cukr, ale neřeším to. Viděla jsem to u hodně maminek. Čaj je bohužel oblíbený obyčejný pomerančový, protože jiný ovocný doma nemám :?

i.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital