Říjen 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
371
10.6.06 20:40

Ahojky, tak jsem přepadla DM drogerii a byla to opravdu rychlovka. Koupila jsme malýmu i termoobal na flašku a jsem maximálně spokojená. Půlka linky je zaskládaná skleničkama. Jsem úchyl :D

i.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
11.6.06 11:52

Nazdárek!
Opět tady pusto-prázdno 8) .

Včera Interspar, Hypernova, DM (kvůlivá dudliku). Latex kytka bez kroužku už se zřejmě nedělá. Ve Sparu jsem mu koupila za 30,– od Bočka kopretinu, ale silikonovou. Je teda bez kroužku, ale ten čudlik má takovej vystouplej (jako MAM), takže stejně za něj chytá a vytahuje si ho (dudlik) :roll: :lol: .
Už na to prdim. Buď si holt zvykne nebo bude bez. Je už dost velkej, ne :lol:?

Ája na chatě - pohoda. Doma ticho. Jenom malej od rána pusu nezavře, furt řiká HELE, HELE, VEVEVE, JEJEJE :D .

Malýmu jsem zavařila do skleniček těstoviny se zeleninou a masem. Moc mu to nejelo (jakž-takž ještě s kečupem :oops:) , tak dnes jsem vařila nanovo s bramborem. To má nejradši. Rejži taky moc nedá (po tátovi), ta ho vždycky děsně zazdí.

Kdyby jste někde potkaly švestky od Sunárku, dejte vědět, hned tam naklušu. Taky je tu nikde nemaj. Mám jenom od Hippu, ale to je taková chemicko-umělá kejda, sice to sní, ale od toho Sunárku jsou báječný, chutnaj jako povidla :oops: . Dost mu pomáhaj na zácpu (díky, Lamargarito, za radu!).

Hezký den přejem všem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
11.6.06 15:55

Ahoj maminky, miminka a všichni ostatní.
Tak jsem po delší obě doputovala domů. V Brně a přilehlém okolí bylo nádherně. Měli jsme sraz s bývalými spolužáky a šešlo se nás už ani nevím, kolik dospělých, ale 13 dětí. Nejmladší ten můj a nejstarší 5 let. Docela síla v jednom bytě, ale byla sranda.
Hostitelčiným klukům (3 a 5 let) jem dovezla vodní stříkací pistolky. Říkala jsem si, že mě asi maminka za to moc mít ráda nebude, ale naštěstí je už zvyklá. Tak nás kluci všechny zlili a moc jsme si to užili. A i Ivánkovi se v tom ruchu moc líbilo (fakt se budu muset snažit, abych mu co nejdřív mohla pořídit sourozence). A těch krásných traktorů a bagrů, co kluci mají - tohle mě bude bavit víc než štěrchátka!

Dudlík - Syrdo - nevím, jstli už nemáš, ale takový dudlík, jako sháníš mají v TESCO Letňany - výrobce Baby Nova a stojí jen asi 2O korun. Já je používám taky, ale silikonové a tvarované.

Dalif - opravdu neměj z té krosničky strach. Navíc, třeba Ivan už krásně sedí - i z lehu na zádech si sedne…takže u Vítka je to otázka dní.

Lamargarita - vy se taky chystáte do Tater? My jedeme první týden v červenci. Penzion jem našla taky přes zoznam. Jedeme do západních Tater (Roháče). Manžel už plánoval trasy…zahlídla jsem tam něco o denním přvýšení 1500 m a 11,5 hod. tůrách…tak to jsem opravdu zvědavá, jak to budeme zvládat.

Mějte se zatím krásně - jdu uklidit kazety, které mi tady mrně zatím vykramařilo.

Jo ještě se musím pochlubit - přemluvila jsem manžu, aby mi k narozeninám (v předstihu - mám je až v červenci), koupil ručně tkaný ovčí koberec a dneska to klaplo - mám z něj velikou radost.

Nevím, jak se mi podaří tady vyskytovat - ta závada mého notebooku je bohužel běžně neřešitelná a musím do raklamovat - což znamená odeslat do servisu ACER do Brna :cry: :cry: :cry: . Nevím, jestli to vůbec přežiju.
 carsa

• Citovat
  • Upravit
5891
12.6.06 08:52

ahojky !!!

Carso diky, vcera jsme vyzkouseli krosnicku, no musim se naucit Vitka utahovat, neni to jen tak, sli jsme tady jen na prochazku a na bez, no porchazka skoro 1,5hod.ale Vitek byl vymrzlej…jak prosim te Ivanka do krosnicky oblikas ?? taky je pak ledovej jak rampouch ? ta striska- no slunicko svitilo z boku a ksiltovka mu furt padala…

i510 skoda ze nedojdes, chtela jsem videt nazivo Vas novy mercedes - kocarek ;) Bracha si nakonec vzal ty sve 10 let stare ale funglnove kocarky hura, takze budu taky nejakej golfko-sportak kupovat !!!

srazik doufam ze Lamargarita dojde s novym kocarkem, chci je videt nazivo …
Val tesim se.

musim koncit. zatim ahoj D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
12.6.06 09:00

Ahoj holky,
Barča konečně spí venku, tak mám chvíli klid na psaní.
Nedávno jsem si říkala, jestli se mi někdy stane, že malou neuhlídám a odněkud mi spadne. A stalo se mi to včera. Měla jsem ji na posteli, chvíli jsem se nedívala a žuchla na zem. Byla to moje chyba (jak jinak). Vždycky, když ji mám na posteli, dávám okolo deky, ale včera jsem holt jednu stranu nechala nezakrytou. Neuvědomila jsem si, že umí trošku couvat a tak spadla pozadu. Naštěstí se jí nic nestalo, brečela jenom chvíli.
Ale jedno pozitivum to má. Teď už vím, že ji musím hlídat fakt pořád a snad se už nestane nic horšího. Akorát nevím, kam ji mám dávat, aby si nic neudělala. Postýlka se mi taky nezdá moc bezpečná, vždycky se v ní otočí na bříško a ruce nebo nohy má mezi šprušlema. Takže příště už budu mít oči na šťopkách.
8O 8O Asi takhle. :lol:

Fuj, to je ale venku hic, co?

Ještě jsem zapomněla - Carso, kolikátýho máš ty narozeniny? Já je mám taky v červenci. 22.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
12.6.06 12:37

PetroJ - bingo, já taky 22. :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
8523
12.6.06 13:14

Carsa - ještě řekni, že jsi ročník 80 :lol:

Jinak manža má narozky dneska. 30. 8O Je to hrůza, jak to letí. Když jsme se poznali, byl to 22.letý, ještě skoro vlasatý jinoch. A dneska, … :lol:
Chudák šel před chvíli do práce, tak to ani neoslaví. Ani o víkendu nechtěl nic dělat, má zítra nějakou těžkou zkoušku, tak se pořád učil. Fakt je s ním zábava. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
12.6.06 13:44

Ahoj holčiny,

Spadnutí na zem - tím si asi musí projít všichni :( . myslím, že nejbezpečnější místo je na zemi. Nikam nespadne, akorát to musíš tročku zajistit, aby na sebe něco nezhodilo nebo tak.
Příkrmy - jak vám jí v tom vedru? Patrik tomu moc nedává. Teda spíš vůbec, takže už druhej den je na skoro na mlíku :( . Mě teda celkem štve. Před chvílí jsem do něho dostala trochu přesnídávky, ale nic moc. Udělala jsem svíčkovou od Lamargarity a ten dacan to nechtěl!! :evil: Mě teda chutnala :D
PetraJ + Carsa - to není možný, že máte ve stejný den narozky :wink: !

malej se včera chtěl postavit ve vaně 8O a samo mu to ujelo, když jsme se natahovala pro osušku a práskl se do pusy. Jsem se tam koukala a má dáseň trochu nafialovělou, tak ¨to snad pomůže a prořežou se konečně ty zuby :wink:

Zatím páček, jdeme se pařit zase ven :(

i.

Syrda - u nás mají švestkovku od Sunárku v Kauflandu, ale nevím, jestli ho tam máte. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
12.6.06 14:10

Já hlava děravá, vždycky se zapomenu na něco zeptat. Ještě že mi to i510 připomněla s těma příkrmama. Když Barču krmím (kaší, zeleninou,…), tak toho sní většinou dost málo. Mám ji potom hned nakojit nebo chvíli počkat, aby si nezvykla, že i když nebude jíst, bude potom nakojená? Nějak se mi tím nedaří ji pomalu odstavovat. Kdybych ji nedokojila, měla by hlad.

Pití - co dáváte prckům k pití v takových vedrech? Jsou vůbec ty dětské čaje vhodné? A do čeho jim to dáváte? Já jsem koupila Barče nějaký údajně :lol: nekapací hrnek, ale moc jí to z něho nejde pít. Možná bude až od 1. roku. Mně se z něj taky špatně pilo, když jsem to zkoušela. Z flašky jí to taky moc nejde, tu ji ale nechci moc dávat. Myslím, že už je dost velká, aby pila z hrnku.

Tak jsem to tady na vás vychrlila, tak mi koukejte poradit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
12.6.06 14:27

PetraJ - s příkrmama to máme to stejný, i když už je přikrmovanej dva měsíce. Někdy sní celou sklinku, celej jogurt a někdy jednu lžičku a pak konec :evil: . Snažím se ho nekojit (když sní jídla dost) a když sní málo, tak co nejpozději, aby si nemyslel, že dostane po obědě ještě prso.
Pití - dávám vodu. Z flašky mi nepije, takže jsem zkoušela nekapající hrnek s pítkem Avent a moc mu to nejde tahat, takže dávám z hoooodně kapajícího hrnku s pítkem od MAM (dostali jsme ho od VZP nebo od koho) a to do sebe lije a bohužel i dost pobryndá, ale zkoumám, jestli polyká a mám pocit, že jo. Valderama doporučovala NUK, ale byla bych ráda, kdyby flašku přeskočil a pil z hrnečku s pítkem a pak z hrněčku. Sám si to drží a píš kouše, ale když to teče samo a dost, tak toho do sebe i hodně dostane. Čaj nebo šťávy jsem ještě nezkoušela, protože se bojím, že by mi pak vodu nechtěl. Snažím se toho do něho dostat hodně, ale litr to asi nebude :cry: jak tu někdo psal.

i.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
12.6.06 16:25

i510 - díky, startuju a jedu do Kauflandu!

pití - po jídle nekojim (kojim už jen před spánkama a v noci). Pije vodu, bylinkové čaje Leros od ukonč. 4. (žlutá krabička - bylinný) a 6. měsíce (zelená krabka - klidné sny) a občas mu dám ředěnou švestkovou šťávu na zředění bobku 8) . Pije z flašky. Nekapací hrnek NUK neutáhne ani dospělej, ani Adélka natož Ríša, museli jsme ho víc proříznout, tudíž už není nekapací :evil: . Pije z fláši, později zkusíme nekapací Avent. Má čas.

PetraJ, Carsa - to je náhodička, že jste ve stejný den :lol: , gratuluju! (já s manžou jsme taky ve stejnej den 8) . Ale žádná výhra - dárky dostáváme společný, „pořádně“ oslavit může taky jen jeden - kvůli dětem, kdo asi :cry: :wink: ?).

jídlo - 4 dny nejedl zeleninu+maso :evil: , jenom ovoce. Vůbec to nechtěl, až dnes s tim brambůrkem něco pojedl.

Začal být děsnej závislák-připínáček-mamánek. Jak mu zmizim z dohledu, řve jak tur, nedojdu si ani na wc, aniž by neřval :roll: :evil: . Do kdy že tohle období trvá :?: .
Teď totálně rozrochnil postýlku. Ale to neva, stejně musim všechno vyndat, bude se posouvat už úplně dolu. Zatim jí má veprostřed, ale jak si stoupá, tak dneska z ní málem vypad :roll: .

Jdu nakopnout oře a jedu tedy nach Kaufland! Pak dám vědět!

Tak zatím......letím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
12.6.06 17:30

ahojky

toz dnesni srazik, Lamargarita prisla jak jinak nez se SPICIM Tadeaskem !!!
VAL o hodku pozdejc…ale bylo to prijemny, dokonce jsem i nakoupila supracky laclovy kratasky s trickem !!!

fotila Lamarg., ja jen 2 fotecky mobilem, nejde priblizovat :evil: ,ale co aspon neco, hazim do galerky.

I510 - chybelas !!! dosla jsem pozdejc, holt my s hlubokym kocarem nejsme tak rychli jak vy golfacovi !!!

piti - nam na prikrmech rikali, ze davat pokud mozno jen vodu, kdyz ta nejede caj ze slupek jablka ci hrusky, pak kdyz ani to ne tak stavicky ale zredeny aspon 1:3 a cajicky- ale tam moc nedoporucovala bylinkovy-hermanek-nekdo alergik… ale kdyz pije vodu, nechat o vode… ono se to i lip pere ;)
jo a piti z hrnecku AVENT nam taky neslo- meli jsme mekky pitko od 3.mes., flasky uz nechce, je velkej ! tak behem prikrmu pije z hrnku zeleneho Ikea- co tece samo,nemusi tahat 8O a venku pije z hrnku Babylove = NUBY - ten ma mekkoucky pitko, skoro jak flaska, a nemusi tolik tahat, takze z toho obcas nejakou 20, 30 a vice vypije. PITI ZDAR !

jidlo - Vitek se spis rozjedl, je pravda ze maso zpocatku nicmoc, on obyc. prvni den ci dva nove jidlo moc nejede, ale treti den… no sklenicku velkou mame tak na 3× a malou asi na 2×,ale kdyz se rozjede tak najednou :roll:

Petro, Carso - heledte, neprudte vekem !!!! si ted pripadam jak stara baba!!!

musim koncit pa D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
12.6.06 18:28

SYRDA - koukala jsem na fotky a Ríša je vážně fešák!!!!! Budete muset odhánět holky brokovnicí :D
CARSA - ausedajdu jsme vyzkoušeli teď v sobotu jak jsme jeli do Břeclavi k manželovým rodičům a je to vážně o něčem úplně jiném. Malej měl pohodlí, seděl jako na trůně a viděl, takže spokojenost na všech stranách. A když usnul, tak se mu to sklopilo a když se zase probudil, tak se mu to posunulo. Prostě jsem stráááášně ráda, že jsme do toho šli a jsem opravdu nadšená!!
SRAZÍK - jsem ráda, že jste si to užili a doufám,že příště to už vyjde!!!!!

i.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
12.6.06 19:23

Vše nejlepší k osmi měsícům Sáře od Vinony!

http://www.sirmi.ic.cz/smajl/140.gif /> Tak jsem si taky říkala, že „to se mě stát nemůže“ - přece mi nespadne z postele, přece ho tam nenechám samotnýho. Jenže ranní ptáče chtělo zase vstávat v šest, vzala jsem si ho do postele, kňoural, já vstávat nechtěla, vlastním tělem jsem dělala zábranu směrem na zem, jenže malýmu průzkumníkovi stačila mezírka na druhý straně - když tam strčil hlavu, tak kvíknul, já vyskočila (ještě jsem viděla půlku těla na posteli) a zašoupnul se tam pomalu skoro celej. Ach jo! :roll: :oops: Naštěstí to nebyl pád, ale opravdu sesunutí (po hlavě, pravda). Chvíli řval - jasně, co se to stalo?! :evil: Má z toho odřenej nos (vypadá to, jako by se připálil na sluníčku) - nechápu jak se mu to povedlo, ale má. Ponaučení pro mě = vstávat s ranním ptáčkem, dospávat až také s ním!

Ovoce - jsem Pepíkovi zkoušela (konečně :! ) dát jablko, podušený - teda tvářil se jakoby to byl citron, dneska jablko-hruška Frutapura - taky ksichty, ani to nedojedl. A mě to tak chutnalo :) . Ksichty dělal nebo dělá i na zeleninu, ale jen první dvě lžičky, pak už ne. Jsem zvědavá na slaďoučký banán, co na to bude říkat.

Ještě něco jsem měla na jazyku, ale více než jednu informaci můj mozek nějak špatně zvládá …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
12.6.06 22:39

Věk - ale já nejsem ten, kdo prudí. Jsem sice 22. července, ale ročník hluboko, hluboko před Petrou…vždyť mám dojem, že jsem tady dokonce nejstarší…1974 :cry:
Pití - Ivan se rozpil až teď s těmi vedry. Ale po příkrmech už taky nekojím - buď si dá čaj, nebo má chlapec smůlu…nějak ho to naučit musím, ne? Dávám taky ten žlutý od Lerosu a napůl to řežu vodou z jablíček - ta mu jede o poznání lépe. Hrníček mám nějaký s měkkým pítkem. Bojuje s tím, ale když chce, tak i něco vycucne.

Ovoce - já dávám každý den vařené jablíčko rozmixované s banánem a to je mňamka.

Ale ten můj otesánek je schopný sníst na co přijde. Jak tak čtu, je to asi největší žrout. Nám běžně vyráběná sklenička nestačí. Dělám mu jídlo do skleničky od marmelády… :oops: :oops: :oops: Díky Lamargaritě jsme objevili kukuřičné křupky. Ty jsou úplně bezvadné. Normálně ho jima drezýruju jak psa. Hezky dám pytlík s křupkama na jeden konec pokoje a on si tam pro ně doleze. Dostane jednu za odměnu a přemístím pytlík zase na druhou stranu a Ivan jak pejsek leze za ním. Doufám, že ho takhle udržím co nejvíc lézt, protože mi každý klade na srdce, že má ted dva měsíce lézt a ta potvůrka už stoupá.

Jinak dneska jsme byli na té neurologii. Paní Dr, zkonstatovala, že má malou hlavu po mně a že se nemám vzrušovat. Na jednu stranu jsem ráda, ale zase si říkám - ženská zamaskuje mrňavou hlavu účesem, ale co když Ivan bude mít hlavu jak koleno?????

Fajn, že Brněnský srazík tak úspěšně proběhl, jdu juknout do galerky.
Mějte se.
 carsa

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital