Poradna duly
Jana Čurdová
A dělaj latexový? Případně zvládne i silikonový, ale bambuli, ne anatomickej!
no mame jen silikonovej a neni to bambule ani anatomickej- takovej zplostelej podobnej aventu.
Vitek prave ten krouzek chce- s dudlikem si jen hraje
D
Syrdo .mám doma dvě kytičky-origoš zabalené,ještě po malé,mohu poslat poštou pokud bys chtěla
Jinak je vyrábí firma Boček!
Jdu pověsit prádlo,potom písnu víc
![]()
Val, díky za nabídku!!! Mrknu tedy ještě do Intersparu, tam mívaj od Bočka dost věcí a pak se na tebe kdyžtak otočím s prosíkem
.
Ríša už má tuhle kytku dost drastickou, ale ještě nelepí…od dubna
.
Jo, jsem mu včera zkusila v 17h dát jogurt. Bílej. Smíchala jsem mu ho s ovocem. Ve 21h bylo všechno horem venku, i s večerní kaší
. Já jsem u toho nebyla, pytlíkovala a popisovala jsem si maso do mrazáku a myla nádobí. Ale seděl u něj Richard a vůbec si toho nevšim
Až když jsem malýho vzala do náručí, byl od ramen až po paty durch! Musel mít snad naruby střeva
.
Takže u nás se historie s jogurtem opakuje…už to tu jednou bylo před dvěma lety. Adélce nejedou do dnes. Sem-tam sní Lipánka.
Dneska Ríša furt kňourá a asi týden má pořád naložený prsty, ruce až celý pěsti v puse. Že by se mu teda už ňákej klubal
?!
A jeho momentálně nejoblíbenější „hračka“ jsou šňůry vedoucí od zásuvek
. Takže i když jdu jen na wc, musim ho někam „strčit“ - do postýlky, do chodítka…
.
přebalování - u nás totéž. Kroutí se, otáčí, sedá, bere mi/si pokaděnou plínu z pod zadku. Dávám mu podržet krémík na prdku - zastřihuju u nich ty špičatý rohy, tak ho žužlá a trochu se zabaví
.
Je už chudák samá modřina, počínaje kolenama až po hlavu. Buď někam narazí nebo mu selžou ručky a žuchne nebo mu k žuchnutí „pomůže“ ségra
.
Zdravíčko ,
nikdo zde vzhledem k počasí zrovna nebude,ale my chrupkáme,tak mám chvíli klid na „románek“ ![]()
Holky,holky.......co ty blbky atd.?!
A jak předeslala Lamargarita-bavím se s lidma,kteří mi sedí a jsou mi sympatičtí,nikoli pdle toho,zda sportují či jakou mají váhu
![]()
Verous,Lamargarita :co se týče toho sportování,nejsem zas až takový maniak-baví mě jen kolo,inline brusle,power jóga,pilates a dlohé rpocházky
(to mám Dvd a cvičím doma i s Kíťou),ale mám k tomu sklony od dětství-už na základce jsem dělal sportovní gymnastiku a tanec
jenže pak přišla ta spropadená nemoc a vše mi lékaři přísně zakázali!!
jako dítě jsem musela poslouchat(mamka má jen mě)a dodržovat,ale teď na to prdím,nemoc si nepřipouštím,ale zase to nepřeháním.Když se necítím,sedím doma a odpočívám,aby se má chorá játra zregenerovala
![]()
A s tou mou jaterní beztukou dietou toho taky k jídlu nemám moc na výběr
,takže tak!!
Verous :to jste teda všichni pěkní kusanci,jen mi se s těma 7kg můžem jít zahrabat
Ale zase jsme mrštná žouželka ![]()
Vaření :já za „svobodna a bezdětna“ vařila ráda a hodně(né však pro sebe,ty žblechty mě nebavily
),ale potom jak se mi to stalo povinností na každý den,mě elán opustil
Jen teď vyvářím o víkendu.v týdnu nemusím-manža je pryč,malá jí ve školce(k večeři je zvyklá si se mnou dát jen zelen.salát),pro sebe si nevařím a Nikoušek má rád jídlo kupované
,takže jsem tomu ráda,že mě do kuchtění nikdo nenutí!!
Vztakání :u nás na denním pořádku…tudíž vše včetně plynek jsem se naučila nasazovat prdelkou nahoru
Jinak by byl furt asi nahulatej!
Jinak nezapomeňte,že odzítra začíná ta akce v DM-rogerii-20%sleva na veškerá jídla,výživy,kaše a dokonce i umělá mléka:-))) a končí hned v sobotu 10.6.!
Lamargarito :plavky s nařaením prodávají,ale jen v Litexu,akorát,že jsou dvoudílné a těhulkovské,ale moc pěkné
![]()
Jo a ještě soukrom.dotaz-jak to,že už nebude další mimi?Všimla jsem si,jak si psala k holkám do Října 2006 ![]()
Jinak se moc těším na pondělní srazík
![]()
A přece.poraď nejdou mi do fotogalerie vkládat komentáře
ukazuje mi to ňáký bláboly o skriptech ![]()
Dalif :zas až takovýodborník nejsem,ale něco ti sem písnu,popřípadě mrkni na stránky www.rollerblade.cz nebo zadej do vyhledávače-inline brusle a ve ti vyjede!
Takže o bruslích :1)kupovat pouze ve vybraných sportobchodech nikoli v supermarketech,jelikož obsahují kuličková ložiska levná,Čínské výroby a do pár měsíců skončích stejně u koupi nových a ty jsou na celých bruslích to nejdražší a nejdůležitější!! 2)Pak musíš rozlišovat zda chceš brusle-terénní,kondiční,fitnes nebo akrobat. 3)Rozlišují se názvy a samo i cenou,takže jen pro info(zbytek ti podrobně vysvětlí v obchodě): OPTIMA -druh koleček a bruslí kondiční a sportovní
ASTEROID :sportovní a rekreační
CENTER :pro středně pokročilé a rereační bruslaře
JUNIOR :dětské-spec.odlehčené,nastavitelné až na 4 velikosti dětské nohy(rostou s dítětem
)
Taky pak záleží na rámu-plast,kombunace či kov(dle používání a terénu)!
Toď snad vše
jen ještě váha těch dražších a kvalitnějších je 2kg-3kg jedna brusle
Cena:od 2.500-do 9.000kč a samo i víc ![]()
Sem ňáká chytrá co?
,ale máme tady v baráku prodejnu SPORTU a luci jsou tam strašně ochotní a hodní,takže sjem do těch „tajů“ bruslí byla zasvěcena
![]()
Tak zbodnu krabí zel.salát co jsem si ukuchtila,počkám až se vzbudí Niki a valíme pro Kiki do školky!!
Pěkný den
No čumím na to a mám tam teda pěkný překlepy:-(((se omlouvám,ale chtěla sjem to stihnout rychle nadatlovat než se dráček vzbudí
SYRDO :kdybys nesehnala,pošlu či zakoupím ůplně nové ať má Ríšulka co dumlat ![]()
Jo a zkus mu kdyžtak koupit tu ACTIVII bílou sladkou a nalít mu jí do flašky místo UM,třeba muto takhle bude šmakovat a nevyblinká to ![]()
Papa
Syrda x Val - dudlíky případně dovezu, sice to nebude takové napínavé jako poštou
jak chcete, Syrda taky bychom si pak mohli sejít, budu ráda, co třeba na Přípotoční na hřišti ??? Jak to máš daleko ? Já tak cca 30min.
jogurt jooo, u nás kdybych potřebovala projímadlo…nedávám, zkoušeli jsme několi kdruhů a pokaždé se pokakal až na paty a úplně i vodu, dr mi řakla, že dkyž mu to nesedí nedávat…tak pak časem zkusím až taky spíše ty tvaroháky
chleba s máslem začala jsem dávat na odpo svačinku a pak už jen 120ml Nutrilonu, no sní mi krajíc a půl ( teda bez kůrek, ty jsou moje
)
Dm tomu říkám rychloakce…no já mám nejbližší ve Vršovících, no to mi nehrozí
vkládání testu to budeš mít stejně blbě nastavený jak já ( no něco manža kvůli práci a ochraně) tak já to dělám tak, že napíši text v notepadu a pak zkopíruji pomocí ctrl+c a ctrl+v
druhé dítě přílišné zdravotní riziko, prej by ho museli vyndat dřív aby se mi nerozletělo břicho a pak mám za sebou fakt hnus těhu, a do toho já nejdu, shodli jsme se s manžou, že jedno dítě je pro nás tak akorát ![]()
Co si myslíte o této autosedačce ( Neonáto Monza ) http://www.detskezbozi.com/…s/detail.asp?…
Ahoj holky
Autosedajda - od toho Neonato je pěkná. Nám dneska došla Chicco Key 1 a je fakt super!!!!!! Hodím fotku do galerky. Zítra nám dojde golfáč, tak se těším jak vyrazíme!
Jdu to přelouskat a pak napíšu
i.
ciao,
nam dnes dosla postylka :
http://img.mimibazar.cz/…o1632109.jpg
toz neco na dovcu uz mame, i krosnicku. jo a v kocarku kdyz to mel Vitek mirne zvysene,tak se po:,–(il !!! on kdyz ho po:,–(im,tak je stastnej jak blecha…ale nebojte nedelam to casto.ale odlehne nam vsem,az se bude sam posazovat. No aspon ty sudy vali,ale nejdriv zkusi vzdycky na hracku zakricet,jestli jako sama neskoci do ruky,pak se teprve pokusi pretocit, ale musi to stat za to.
i510 jakej kocarek jsi nakonec koupila ???
no my mame jeste tu krosnicku–Carso,vazne ti na fyziot.rekli ze uz do nej Ivanek muze, tam u Deuteru je napsany,az dite dobre sedi !???
Val do ktereho DM jdes ty ? abychom to Brno pokryly ![]()
premyslim o DM v Carref.Krpoli nebo celkem oblibeny je muj na Malinaku. nemam rada ten na Masarycce…
jo v Albertovi maj taky akci - nektere Hami prikrmy a kase a tak slevneno o 23% myslim.
VAL - diky za vycerpavajici odp.na brusle- no netusila jsem ze je to tak draha zalezitost, mozna juknu do nejakeho Sportu,ale v Makru by to pak mohli mit levnejsi nebo aspon ty chranice..Ja jsem chtela tak na jezdeni po chodnicich trebas i s kocarem, kazdopadne by to bylo vic „akcni“ jak chozeni ![]()
vareni - jak jsem v kuchyni dele jak 30 min,su vztekla a neni radno se mnou laskovat. ![]()
proto neznate nejaky recepty na jidla, co se daj udelat naraz ve velkym a pak zmrazit a az bude potreba jen vytahnout a rozmrazit ?? vim ze to jde s rizkem,ale z leca byla takova splunda…takze nezmrazova nic se zeleninou-vodou a brambory co?
no nic musim koncit, teda dnes tomu spanku Vitek moc nedal. Dalif
vaření - připojuju se k Dalif. Mě to taky nějak neba a taky bi mi vyhovovalo to hodit do mrazáku a pak jen ohřát.
Kočár - nakonec to vyhrál peg Perego Pliko ![]()
Postýlka - pěkná!!!! Moc!
i.
lamargarita - do Přípo taky cca 30min pěchem. Ale nevim, kde je tam hřiště
.
Autosedačka pěkná. Avšak počítej s ní, jen jako z mezičlánkem než koupíte tuto
http://www.detskezbozi.com/…ipts/set.asp?…
nebo ještě spíše tuhle http://www.detskezbozi.com/…ipts/set.asp?…
Si teda myslim z naší zkušenosti - máme tutéž. A Adélka z ní děsně rychle vyrostla, co teprv Tedýsek
! V roce měla 79cm, to má Tedy teď !
Z ní jsme přešli rovnou na tu na autopásy (Level=15) a super. Tamtu (13) měla rok.
Jestli jí budeš kupovat, určitě do ní nejdřív malýho posaď naživo, abys viděla, jak mu bude na výšku záda-hlava.
Ale jinak s ní byla max. spokojenost!!!!
SYRDO - mohli by ten dudlik mit i v lekarne, my ho mivali…nebo Ti ho objednat.
VAL- nechci prudit, ale v dnesnim Billa letaku bylo upozorneni, ze pobocka v Roznove ma az do 21h
ale taky bych byla radeji kdybyste zustali v Brne.
malej uz spi, no bodejt by ne, spal rano hodku a po plavani necelych 30 min. - to za celej den !!!
no uz je vzhuru a ani jsem to nedopsala, spal celych 10min, jakoby nevdele ze je Ordinace… no nastesti mam manzela ![]()
pa D
autosedačka - Syrdo, to co říkáš je asi pravda, také jsem nad tím sáhodlouze přemýšlela a pak našla článek, kde bylo napsáno, že autosedačka od 9-36kg není pro děti mladší 2 roky a že ten váha začíná na 9kg protože některé děti tu váhu vyší opravdu dosahují až později…a teď teda nevím, pojala jsem to jako fakt…zkusíme v tom Růžovým panterovi v sobotu na Křence zkusit a zeptat se, ikdy žnázory prodavačů se někdy mění podle „velikosti peněženky“
Přípotoční hřiště - když půjdete od Moskevský tak po levé straně a teď nevím zda je to roh s Lopuchovou nebo Na louži…ale to byste uviděli, je to takové právě že větší.....
dalif - moooc hezká postýlka…a jak je to řešený s matrací ???
Zase mě bolí hlava jak střep a do toho ještě kyčelní kloub, no asi se rozpadám. Ještě jsme byli dnes s Ivou a kočárkama našema ratolestma v Havlíčkových
ech a kloub nebolel, když jsem šla a sotva jsem tu chvíli pak lehla na pohovku a chci se zvednout, tak to nejde. Měla jsem to i ke konci těhu, ale to jsem chápala, příliš velké a těžké břicho.
Tak zítra mě čeká balení a chystání a v sobotu ráno hurá do Brna.
Lamargarito - je tam u toho pevnejsi matrace- ta je prave nejtezsi - dohr.11kg, ale nese se to hur jak Vitek
jeste ze je v ty tasce, fakt to jde rychle slozit a rozlozit, ale malej v ni jeste nespal.
jo srazik - primlouvala bych se za PONDELI, v utery mam sraz s kamoskou tehuli-ceka dvojcatka v cervenci, ale taky by to slo, ale zalezelo by v kolik a kde. ![]()
o noci napisu pozdeji- byla to sila.
ted jedem do DM.
ciao D