Říjen 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
carsa
4.6.06 07:34

Dobré ráno!

Myslela jsem, že jsem včera skončila a dneska budu zahajovat, ale Lamargarita je ještě větší nespavec (ale zase jí Tedýsek nechá vyspat ráno :cry: ) A to jsem tady málem seděla už ve čtyři, ale nakonec se mi Ivánka podařilo přemluvit, že v tuhle hodinu fakt jetě ne!

Tak volby 100:100. Jestli nám tady 10 let po revoluci budou vládnout komunisti a ten zákeřný zlomyslný Paroubek s napoleonským komplexem a trpící megalomanstvím a stihomamem (omlouvám se všem jeho příznivcům, ale po tom včerejčím projevu nelze napsat nic jiného), tak to nás teda čekají časy… :cry: :cry: :cry:

Bydlení - já taky pocházím z malého městečky, manže dokonce z chudého Balkánu, podpora veškerá žádná. 7 let jsme se v Praze potloukali po předražených podnájmech a před třemi lety jsme si konečně mohli koupit byt. Hypotéku máme taky na 15 let. Když to teď táhneme s jedním platem…no, však to všichni znáte.

Děkujeme za přání k osmiměsíčninám.

Dneska budeme montovat ty zábrany na schody, aby nám mrně někam nespadlo. Doufám, že při tom nezboříme půlku baráku. (manža je bezvadný, ale domácí kutil to skutečně není… :cry: :oops: ) a pak jsme se chystali vytáhnout krosničku a jít někam na výlet, ale vzhledem k tomu, že celou noc pršelo a teď ještě taky, tak nevím.

Mějte se krásně a užívejte neděli.

• Citovat
  • Upravit
5891
4.6.06 08:24

Carso jsme s vami !!!!
Vitek se probudil ve 4h rano, a to pred pulnoci chtel dvakrat (ale nechal nas dokoukat na filmecek a pak si jeste uzit). no ale od 4h- kdy oci jak baterky a kecal,kecal,kecal,pak ale po pulhodine mluveni,uz ho asi pusa bolela,pit nechtel tak jsem se dala do uspavani - no v naruci kolebat vic jak 9kg nicmoc,ale hura kolem 5h rano usnul,a zase vypadal jak andilek, ale chudacek chrapal sila- ta ryma-nenavidim rymu vic jak Paroubka 8) , j 8) na politiku moc nejsem,ale Martin sledoval, volivala jsem KDU- mam pibuzne i ve strane,ale Kalouska nesnasim,neverim mu, to Lux byl jednicka, no a Svoboda usel,ale kal zvolili Kalouska…toz letos jsme volili Zeleny, toz treba bude vice cyklostezek v Brne ;) ;) ;)
jo od tech 5h me Vitek nechal vyspat do 7:15h - taky jsem si mnula oci, jako jestli vazne a jo…nebyt te bojovky ve 4h rano.

Lamargarito- ty by si mela psat romany, fakt se to pekne po Tobe cte.

Franezo- tak platonicka laska jo ? :lol:

musim koncut. ciao D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
4.6.06 15:26

dalif - tož já občas nějaký sepíši, jenže těch pravopisných chyb !!! 8O :roll: :oops:

vstávání na to že šel Tedy v 23h spát vstával v 5:30 a kňučel a kňučel a celý dopoledne mi teda docela brnkal na nervy, taťka vyspával do 11h a tak jsem se teda snažila držet a hrát si s ním a tak, ted je už zase jako sluníčko, nevím, možná to bylo včera tím rozhozeným programem, jdeme teď na chvilku ven s Ivou a Ráchelkou, konečně jsou bez angíny !!! hurááááá !!! Třeba by mohl Tedýsek schrupnout. Snad neulítneme, fouká tam teda na fest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
4.6.06 15:51

Nazdárek!

No vy mi dáváte :D , člověk tu chvíli nejni a takovýho čtení… :roll: 8O :lol: !

Ivánkovi a Aničce vše nej nej k osmiměsíčninám!!!

My děkujem za přání k 7m (31.)

Lezeme . Na koberci mu to jde báječně, na plovoučce mu to podkluzuje, tak má takovej zvláštní způsob - ručkama normálně, nožkama se přišoupne oběma najednou :lol: .
A dělá most - dlaněma na zemi, chodidla na zemi, prdka vystrčená (jednou se mu v týhle pozici povedl i „krůček“). Je to ďáblík.
Adélce v týhle pozici utírám prdku po potřebě :lol: .

Gratulujeme všem ke golfkám, ať jste s nimi spokojené vy i dětičky!

Taktéž gratulace k novým metříkům (měla bych taky aktualizovat ? :? ).

nick - odvozeno od příjmení (výrobek, který vzniká jako zbytkový produkt při výrobě tvarohu :lol: :lol: :lol:). Jinak Anna :twisted:. Děsně se mi to jméno nelíbí (promiň Aimee).

Jdu se mrknout do galérky na fotečky, tak zatím papa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
4.6.06 17:39

Pěkný den všem ,
zde konečně vylézá slunéčko,ale fukar studenej je furt :evil: :roll:

Dalif :ano,jmenuji se Valerie :wink:
Tvoje fone jsem si uložila,pak písnu!
Xeniej :ty jsi mě překvapila s tím jménem,to je v dnešní době celkem rarita a neobvyklé jméno 8) ,ale pěkné.....hlavně že to není Arabela :lol: :lol: (nic ve zlým)

Lamargarita :od zítra už budem opět sami,takže až dorazíš sem,napiš sms a můžem se sejít,třebas i u nás,kdyby bylo škaredě či zima!!! :wink: Budu se na vás těšit :lol:

Všem díky za podporu s Nikiho potížema,bohužel to stále nepolevuje-dnes opět probuzení díky průjmům,probrečená a prochovaná noc,nicméně brousí dásně o vše možné,tak snad to bude tím!

Přidala jsem ještě pár fotek z dneška,za chvíli jedem nakoupit do Globusu(abychom tu byly na týden zásoby),pak nabalit manžovi tašku a opět odtrajdá směr Rožnov :( :cry: :twisted: :evil:

Jeětě jsem chtěla na něco reagovat,ale nemůžu si vzpomenout,tak snad příště :roll: 8O

Jóóó-ohledně těch vašich nánožníků !!!Já si na naší trojkolku zakoupila přes net na www.kremilek.cz univerzální,dá se připínat k jakémukoliv kočáru i typu na suchý zip a mají je skoro ve všech univerzálních barvách :wink: Cena 390kč

Hezký zbytek dnešního nedělního dne :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
4.6.06 18:39

Vše nejlepší Aničce a Ivánkovi - osmiměsíčňatům! http://sirmi.ic.cz/smajl/151.gif

Jo, volby - to je síla. Mě teda politika nebere, ale teď jsem moooc zvědavá, co se bude dít dál …

Odhalení - tak mi došlo, že jsme se tu všechny pěkně odhalily :wink: , ale co VerouS s tím svým věkem?! Koukej se přiznat (šestnáct už ti snad bylo, ne?! :lol: )!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
4.6.06 20:07

Ahojky,
děkujeme všem za přání.
Ivánkovi také přejeme vše nejlepší!

Val zkus dát malýmu Nutrolin-B, je to probiotikum, volně prodejné, pro děti od 6ti měsíců, dává se po průjmech na obnovení střevní mikroflóry. Nemůže ublížit, jen pomoci. Já teď taky zase začala dávat, malý se dneska zase taky objevil hlen :evil:
Zítra jdema na kontrolu, tak uvidim. Ráno vstávám do práce, tak to zase bude chaotickej den :roll:
Do práce chodim teď extrémě nerada, nějak jsem ztratila přehled a změn bylo šíleně moc. Sama se neorientuji a mám kontrolovat ostatní :twisted:

Také pocházím z vesnice, i když krátce jsme bydleli i ve městě, ale měla jsem jasné plány, že jednou půjdu zase na vesnici a tak jsem tu :-), koupili jsme starší domek a postupně dáváme dohromady, jde to pomalu, ale už ho máme alespoň splacenej. Loni jsme přikoupili pozemky, tak na rekonstrukci zase nebylo, příští rok končí stavebko, tak snad bude líp.

Syrdo, já zase nenávidím svoje jméno :wink:

Pa Aimee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
4.6.06 20:11

Dobrý večer!!

K osmi měsícům gratulujeme Aničce a Ivánkovi :wink:

Val to víš, hlavně, že to jméno pasuje/ teď myslím tu zlou princeznu z pohádky :oops::lol:

Dalif tož kde jste. Mám nasmaženou kupu řízků, 5 kg bramborového salátu, oči vykoukané a vy nikde 8O :lol:

Syrda roste nám tady malý gymnastický talent :D

Zítra ráno běžím s Johankou na odběr krve, tak doufám, že to dobře dopadne :(
Holky už jsou v pelechu, a jak teď koukám, začlo svítit slunko. No to teda brzy :evil:
Ahoj Xenie a holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
4.6.06 21:08

Xenie,přeji ať zítřejší testy dobře dopadnou!!! Prostě musí :! :wink:
To jsi neřekla, že budou řízky, to by jsme se taky přidali :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
4.6.06 21:10

Aimee to platilo pro všechny. :wink:
Xenie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
4.6.06 21:23

Franeza :pokud mohu(snad se Verous nenaštve :oops: )jmenuje se Veronika a je jí „teprve“ krásných 21let :lol: 8O

Aimee :díky za info,ať vám zítřejší testy dobře dopadnou a ráno raníčko příjemné stáváníčko :wink:

PS:chjooo.....už to na mě zase padlo,manža nabalenou kabelu a ráno 7:00 odjezd :cry: :evil:

MÁM OPĚT PSYCHO

DOBROU NOC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
4.6.06 21:50

Val, hlavně klid! Ono se to nějak s bydlením vyřeší, přeji ať co nejdříve :!
My nejdeme na testy, jen na osmiměsíční prohlídku. Na nás už nemaj co testovat :wink: Na testy jde Johanka od Xenie :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
4.6.06 21:55

Aimee promiň :roll: …takže Xenie,ať dobře dopadnete!!!!

Třeba se zítra nebo pozítří slezem ještě s tou Lamargaritou :wink: :lol:

PAPA…dítka slastně odfukují,jdu taky,mám zatracenou PMS :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
4.6.06 22:15

Ahoj všichni,
ráno mi odešel počítač, takže teď píšu z manžova notebooku. Nevím, kdy mi ho spraví (a jestli vůbec).
Xeniej - doufám, že dopadnete dobře - budu držet palce! Xenie je fakt zvláštní jméno - potkala jsi někdy ještě nějakou?????
Val - kdyby bylo něco, co by tě mohlo takhle virtuálně potešit - písni. Jinak uvidíš, že všechno se v dobré obrátí.
Teda Verous těch sladkých 21 docela závidím. Pořád si říkám, že až Ivánkovi bude třeba 15, já už budu docela stará bréca… :cry:
Aimee - pracovat a mít dvě děti…klobouk dolů. Nevím, jestli je vhodné se tě ptát na důvody, ale zkusím to; proč to vlastně děláš????
A taky přeju Aný k osmiměsíčinám. Tak strašně rychle to letí…
Syrda - Syrovátková?????? A Ríša asi opravdu trénuje do cirkusu…prý je po hadích ženách docela poptávka :lol: :lol: :lol:

Já jedu ve středu do Brna za kamarádkou a společně budeme obrážet bývalé spolužáky, co bydlí kolem Brna. Už se moc těším. Nevím, jestli mi manža ještě zítra přinese PC. Kdyby ne, tak se s Vámi na týden loučím.
Mějte se krásně a užívejte si dětiček.
 carsa

• Citovat
  • Upravit
5891
5.6.06 06:48

ciao,

toz SYRDO - teda Risa je teda akrobat, Vitek mozna taky,ale je tak liny, ze to nikdo nevidi,on takhle akrobati asi v mysli :)

XENIEJ - sorry, bracha mel 35.naroz.-oslava a protahlo se to,toz Ostravu uz jsme nedali :)

LAMARGARITO, CARSO - vidim vsechny cesty vedou do Brna ;)
jo klidne sraz, ale jen kdyz se to Vitkovi zlepsi-ta ryma,zkusime dnes kuryrovat. zitra snad s kamoskou v 10h brisni tance u Malinaku,ale pak jsme volni…

AIMEE - to jsi fakt dobra- 2 deti a pracovat, ale synek uz chodi do skoly ne? ale i tak.

dneska budicek v 5h,ach jo,chtela jsem ho nechat vyrvat,vynadavat,ale nedalo se to ;( tak ale ted uz spi na balkone ale ja mam hlavu jak strep- vcerejsi oslava-nepila alkohol-ale v tom ovocnem salatu asi trocha byla,ale vcera do pulnoci smejdila na netu po kocarcich,ale zatim jsem se do zadneho nezamilovala,jo a taky projizdela MMB a to nemela delat, uz ma Martin nachystany 3 fakturky na zadani do banky ;) a to pocasi- ach jo v krku zacina bolet,snad jen nachlazeni.
uz nespi,musim ciao
 Dalif

TEREZA- reckeho puvodu,nejasneho vyznamu, asi „pochazejici z ostrova Thery“ nebo jako „zastita, ochrana“ ( tereseis ), „leto,horko,vedro“ ( theros ) nebo " znout, sklizet urodu" ( therostherizein ). no juz aby tu bylo leto ;)

VERONIKA - patrne reckeho puvodu,znamena „nositelka (prinasejici) vitezstvi“.puvodnejsi je jm. Berenika ;)

VALERIE - lat.puvodu"nalezejici rodu Valeriu", puv.vyznam zaklad.slova je „silny, zdravy“- toz aby to platilo i o detech ;)
VALDEMARA-nem.puvodu "slavny,mocny vladce "- toz zavladni a poruc zustat v Brne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí