Říjen 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
carsa
1.6.06 23:08

Aha, už jsem to asi pochopila s tou opěrkou na nohy; jsem pako.
Ono to z těch obrázků nějak není poznat. Tak nic; v sobotu taky půjdu do Dětského ráje tak se na to podívám na živo.

Jinak dodatečně přeji vše nejlepší všem, které jsem promeškala.
 http://www.gify.nou.cz/…ubory/83.gif

Biba - je dobře, že to u zubaře dopadlo dobře. A užij si pobyt u rodičů. My tady pořád budeme a alespoň budeš mít co číst, až se vrátíš :lol: :lol:

Lamargarito - tak jsem teda z těch golfáčů ještě víc zblblá, než jsem byla. Ach jo, jak já nemám ráda tohle vybírání. Proč nemůžou exitovat jedny…měla bych po starostech :? :?

Jinak - předevírem jsem byli v centru Prahy na procházce a koho jsme potkali… Lamargaritu …ta holka je prostě všude. Vůbec bych se nedivila, kdyby se objevila zítra na brněnském srazu… :wink: :wink: :wink:

Val - zítra si to užijte a uvidíš, že tě holky přivedou na jiné myšlenky. A uvidíš, nakonec se vššchno obrátí v dobré.

PetraJ - všude se píše, že pokud to není zvracení obloukem, tak je to v pohodě. A těma zubama by to být mohlo. Uvidíš, že do pár dnů nějaký objevíš :wink:

Lepek - tak jsem začala dávat kousek rohlíku nebo chleba a Ivan baští jak divej. Reakce žádná, tak v tom zatím budu pokračovat. Vůbec je těžké teď před ním cokoliv jíst…strašně loudí. Asi si pěstujeme Otesánka :oops: :oops:

jinak - u nás celkem nic nového. Ivánek začíná regulérně lézt, sám si sedne (a občas ani nespadne), klečí a pohybuje se takovou rychlostí, že pomalu nestíhám :lol: . Pomalu začínám přestěhovávat byt + odstraňovat všechno potenciálně nebezpečné (i když to bych musela nechat 4 holé stěny).
Asi začínám mít nějakou mánii. Ve všem vidím potenciální nebezpečí. Ale asi si tím musí projít každý… :cry:

Dneska jsme byli na Běhu pro Paraple. Docela fajn, akorát jsme pěkně vymrzli. Letos to léto fakt asi nepřijde.

Rozhodli jsme se, že pojedeme první týden v červenci na Roháče. Manža už to prostě nemůže bez „opravdových“ hor vydržet. Ale na druhou stranu je to fajn. Nikdy jsme tolik nejezdili po dovolených, jako poslední půl rok. Ale je potřeba si to užít, až začnu chodit regulérně do práce, tak už to nepůjde.

Omlouvám se za tak dlouhý příspěvek, ale už jsem jich napsala asi pět a ani jeden mi neodešel… :cry: :cry: :cry:

• Citovat
  • Upravit
carsa
1.6.06 23:23

tak jsem ještě upravila seznámek o míra pro Nikolase :lol:

Maminka Miminko Narození Čas Místo Váha Míra Carsa: Ivan, 4. říjen 2005, 16:56, Praha, 3570 g 51 cm Aimee: Anna, 4. říjen 2005 Xenie: Johana, 5. říjen 2005, 21:20, Ostrava 3550 g 

I510: Patrick 5. říjen 2005 Blansko 4200 g 52 cm
Versus: Dominik 6. říjen 2005 3400 g 51 cm
Goska: Samuel 10. říjen 2005 Praha 3950 g 52 cm Vinona: Sára 12. říjen 2005 13:43 Ostrava 3400 g 52 cm
Mamulinka: Eliška 14. říjen 2005 15:00 Třešť 3480g 48 cm
Franeza: Pepíček 18. říjen 2005 19:06 Praha 3000 g 50 cm
Lamargarita: Tadeáš 22. říjen 2005 13:19 Praha 4200 g 52 cm
Amazonka01: Julie 24. říjen 2005 8:20 Tábor 3300 g 49 cm Dalif: Vítek 25. říjen 2005 Brno 3800 g 51 cm Valderama: Nikolas 27. říjen 2005 10:17 Brno 3750 g 52 cm Biba: Mariánka 30. říjen 2005 02:48 Opava 3100 g 49 cm
Oslino: Markéta 30. říjen 2005 10:22 Praha 2930 g 48 cm
PetraJ: Barbora 31. říjen 2005 8:23 Česká Lípa 

• Citovat
  • Upravit
8523
2.6.06 07:52

Carsa - právě že to bylo zvracení obloukem, ale už to nijak neřeším, zatím je to v pohodě. Možná to bude třetí zub, je pořád protivná. Tak uvidíme. Je ale pravda, že po každým kojení, když ji zvedám, čekám, kdy to zase vychrstne. :lol:

Někdo tady minule psal, že kupoval v Penny to pěnový puzzle. Včera jsme jeli s autem na technickou (kupodivu jsme prošli), tak jsme se tam pro ně stavovali, ale už je neměli. Takže smůla. Viděla jsem je i u Větnamců, nevím už kolik stály, ale myslím, že na nich bylo napsáno, že nejsou vhodné pro děti do 3. let. Tak nevím, jestli do nich mám jít? Myslíte, že ty z Penny jsou kvalitnější než u Větnamců?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
2.6.06 08:32

Ahoj všichni

PetraJ - škoda, že je neměli. Oni to píšou na všechno, že to není vhodné pro děti do tří let, ale to by jim člověk nekoupil skoro nic :cry:
carsa - stěhování :D :D se mi to úplně připomnělo. Všechny kytky jsem přestěhovala a rozdala a jelikož nemáme v obýváku nábytek, tak to bylo jednodušší :D . Zábava začíná :wink:
Golfky - tak dneska jdeme do Babycaru na Lidické v Brně vyzkoušet Jané carera a i tu Inglesinu espreso, i když nemá tu opěrku. Tak jen okouknem a pokud budou mít Peg perego pliko, tak taky vyzkoušíme. Táta nám přidal pár penízků, tak uvidíme :) .

Hezký den všem a volám léto, hola hola!!

i.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
2.6.06 08:46

Dobré ráno!!

Johanka si dává svou dopolední chrupku, takže můžu za váma.

Puzzle máme po Barunce, je to super, jen se podívej na obal. Některé výrobky jsem totiž viděla s tímto upuzorněním: nevkládat na delší dobu do úst, neboť obsahuje ftaláty !?!?!? :evil: A Johanka teda někdy brousí zuby krokodýlím ocáskem docela dlouho ! 8)

Brno užijte si dnešní srazík, snad vykoukne sluníčko a vydaří se vám to! :wink:

Bibo ať se Ti daří na té psychiatrii :wink: , doufám, že budeš na oddělení závislostí a pak nám poradíš, jak řešit závislost na e-miminu :lol: Přeji šťastnou cestu a ať to tam všichni v klidu zvládnete :wink:

Rohlík tak říkáte, že dáváte. Tak dnes běžím do pekárny, ať tomu svému děcku taky dopřeju. :lol:

Mějte se moc pěkně, zatím ahoj Xenie a holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
2.6.06 09:35

ciao
noc, sila - do pul desate uspavani, ta ryma !!! a zuby… no Ordinace zkoukla na 3×.a v noci ve 2h bojovka, ta ryma, toz jsem ho nakonec polozila do autosedacky a uhoupala a svete div se spal do 6:15h !!! teda parkrat se probudil,ale stacilo zahoupat…

no nic,ted na balkone ale i kdyz spi na boku ta vodova ryma je hrozna,ani pit poradne nechtel, ach jo, ale a vse muze tohle aprilovy pocasi v cervnu !!!

sorry jsem se rozohonila,ale vcera jsme se tesili na plavani a nic…

i510 a Val - nemate rymu ?? abych nemela vycitky ze vas nakazime…kdyztak se stavime jen na otocku, vazne vas nechci mit na svedomi.

PetroJ - jo puzzle jsme koupili, je od 3let, vyrobce HSB Hartung Spiele Berlin GmbH ,ale nikde neni napsane slozeni, doufam ze ne ftalaty. Koupila bych Ti a poslala,ale Penny market mame opravdu z ruky, 2×prestupovat,toz nez bych se tam dostala…toz kuk u vietnam.na vyrobce,jo v Penny byl za 129kc= 10kousku.

Lamargarita- kokos.babovka skvela - uplne se rozplyva v ustech !!!

no aspon s tou babovkou zakoncim pozitivne.cau D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
2.6.06 09:44

Dalif - no, rýmu teda nemáme. Pokud chcete, tak můžeme projet park nebo něco. Si musím trochu užít ranní ptáče Dalif :wink: 8O Něco vymyslíme.
Se těším :wink:
Mám takovej blbej dotaz - jak se poznáme?

i.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
2.6.06 09:45

o.k. jo mam myslim jednu rousku doma, toz ze bych si ju vzala :lol:
to by mohlo rozveselit Val a okoli co ?
 D

ps. pozor dnes jsme prechrapani do 6:15h ;)
ps2: mam nadhernej kocarek inglesina- sedej s cervenym okrajem a budu mit rousku jestli ju najdu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
2.6.06 10:02

Tak rousku jsem nenasla, toz kapesnik bily poznavaci znameni ;)

ale s Lamarg i Val jsme se poznali hned, ona ta zavislost na emiminu je videt zdalky :lol: :lol: :lol:
 D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
2.6.06 10:07

Tak jo, budu poslouchat své smysly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
2.6.06 10:23

Ahojky Bibo a Dalif ,

rýmu nemáme,ale jelikož jsem slíbila Kiki,že jí ze školky vyzvednu po obědě,tak přifrčím i s ní :lol: :roll:
Bydlíme 5.min. pod Zemankou,takže jsme tam coby dup!S Dalif se známe a mě poznáš dle kočáru trojkolky(šedožluté)a ukecaného druhého dítka v kšiltovce :lol: :lol: :wink:
A jinak mě ňák vrtá hlavou,proč se toho našeho srázku tak bojíš?????? :wink:

PS:můžem jít klidně do těch Lužánek na Dětský den(jestli se teda nekonal už včera :roll: :? )Kíťa totiž nevydrží dlouho sedět 8O
To jen tak v rychlosti,malej usnul(reakce asi na měsíc po těch lécích na alergii)a já jdu uvařit,uklidit prádlo a trochu se zkulturnit,aby jste se mě nelekly.....stačí,že tam bude Dalif z tou rouškou či kapesníkem :lol: :lol: :) :wink: PA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
2.6.06 10:26

Já hlava děravá,beru s sebou foťák,takže budu „Výjimečně“ dokumentovat já,místo pověřené Lamargarity

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
2.6.06 10:32

bambiriada byla minulej tyden :cry:

nadobi umyto, pulka babovky ala Lamarg. snezena…

Val- spletla sis i510 s Bibou,ale ony to holky pochopi, nebo Bibo nedojedes ?? ze bysme si prohledli Tvuj kocarek nazivo.

jo su zvedava na Patrika a i na Kiki…
ale par hodin to budem muset vydrzet.
jo Vitek bude mit zase spenat, toz dalsi poznavaci znameni - svalnate ditko drzici na jedne ruce kocarek a v druhe mamku :lol: :lol: :lol:

D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
2.6.06 10:34

Já nesnáším focení, takže se budeš muset vyřádit na Dalif :wink: .
Ještě jsem nikdy na takovým srazu nebyla 8O , tak tak, no.
 i.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
2.6.06 10:41

Omlouvám se i510 :? fakt když spěchám,nemyslí mi to!!!Neboj,vše dobře dopadne,prostě zplknem,poznáme dítka,dáme kafčo a zákuseček a bude pohodička :wink: …my hlavy nesekáme!!! :)

PS:včera jsem dokonce byla tak doblblá,že jsem si do ranní vyprošťovací kávy nalila Nikouškovo UM,místo klasik mléka :roll: 8O :roll:
Holky těším se,pa ve dvě!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital