Říjen 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5891
30.5.06 19:53

Petro- spi celou noc do kolika ze ??? to je teda pruzeni 1.kategorie !!!
no ale preju vam to, holt su dobra duse :roll:

trosku z jineho soudku :
Dvaja kamaráti sa rozprávajú pri pive:

• Ja som si za tisíc dolárov prenajal chlapíka, ktorý si robí starosti za mňa.
  • Hej? A kde na to zoberieš peniaze?
  • To je jeho problém!

neco pro Verous :
Je pekné vidieť dieťa, ako lezie po tráve, ale len do tej doby, kým ju nezačne fajčiť…

dobrou noc.
bude Ordinace a hora zehleni…
D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
30.5.06 22:09

Dobrý večer,
Marianka má rýmu a teplotu 38,7 st. v zadečku, tak už dostala 2× Paralen, nechce ani moc pít a jíst, tak se bojím, aby nebyla dehydratovaná. Ach jo, snad to bude zítra lepší. Chudinka pořád pláče, i když jí nosím, to nikdy nedělala, musí jí být hodně špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
30.5.06 22:26

U zoubku neni teplota ? nebo je nachlazena ?
brzke uzdraveni !!! D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
31.5.06 06:43

Dobré ráno!!

Tak v noci Johanka kašlala naštěstí ne moc často, ale po ránu se to zas rozjelo. :roll: Takže zaběhneme s Barunkou do školky, dáme sváču a poběžíme k lékařce :(

Vstávaly jsme v 6,20 hod :lol: , kupodivu i Barunka :D Ale musím nad ránem zatahovat žaluzie, protože kolem páté hodiny jeuž celkem jasno i přes zataženou oblohu :?

O víkendu a příští týden hlásili oteplení, no teď je to fakt hnus - tady je jenoum 8,2 st. C 8O :(

Bibo snad je Mariánce lépe, já moooc dobře vím, jaké to je s nemocnými dětmi :( Fuj, bacily pryč!!

Mějte se pěkně, jdeme snídat a pak fičíme.
Xenie a holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
31.5.06 07:57

Dobré ránko,
Mája se nachladila v neděli, málo jsem jí oblíkla a ona měla studený ruce a nohy, když jsme přišly domů. Ale dneska už je jí lépe. Kromě toho si furt sahá do pusinky, tak možná ty zuby k tomu, ach jo. Je šííííleně ukňučená. A zase se nám zhoršil ekzém, už to měla takl krásný. No snad se to pak zase zlepší.
Fuj, fuj, bacily pryč ode všech!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
31.5.06 08:57

i510 - super fotky, Patrik je šikulka, kde jsi, prosím Tě, koupila to puzzle???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
31.5.06 09:09

Ahoj,

Biba - zrovna mají akci v Penny za 129,–. Mají písmena, čísla a zvířátka a já jsem vzala zvířátka :lol: . Jdou dobře rozdělat a malýmu se to líbí. Chtěli jsme koupit ještě jedny, ale už asi kupovat nebudeme. Jo, mají tam v akci Huggisky plíny + 50% (celkem 66 plín) a balíček ubrousků Huggies k tomu. Já na Huggies nedám dopustit. Mají to za 329,–, což je dobrá cena.

i.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
31.5.06 09:39

i510 - teda ten tvůj klučina je šikovnej!!! 8O Takhle krásně sedět a jak stojí … - teda valím bulvy, fakt. To si začínám připadat jako bych patřila spíš do diskuze minimálně o 2 měsíce jinam :wink: . Je fakt, že máme posazování zakázáno, takže to ani nezkouším (a kdybych zkusila, tak tohle teda ani náhodou, Pepík by se svalil jako brambora, si myslím a to mu nechci křivdit). To musí být paráda, to už si vyhraje daleko líp, co?! Ono ležet na břichu a rukama si přidržovat hračku a rvát si jí do pusy, nic moc. No na to se těším, jenže povolenku dostaneme až po lezení (na to má prý dost času do roka - to se načekám, jestli mě Pepík nepřekvapí nějakou svou obratností sám :lol: ). Žasnu …

Biba - tak fajn, že se to lepší (ta teplota), až to zatracený sluníčko laskavě vyjukne na dýl, tak i ten ekzém se URČO zlepší a snad i zmizí :!

Barborce a Ríšovi přejeme vše nejlepší k sedmiměsíčninám! http://www.sirmi.ic.cz/smajl/141.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
31.5.06 10:24

Ahojky,
taky máme rýmu. Fuj, to je tim hnusnym počasím :evil:
Bibo, určitě se to zase zlepší, ségra má taky dost ošklivej ekzem a vždy když je nemocná tak se to zhorší, když je zdravá tak zlepší. Moře jí taky moc prospívá. Tak uvidíš v létě, snad se to zlepší úplně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
31.5.06 11:45

AHOJ hlásím se z Brna

Holky jen v rychlosti ohledně srazíku:s pátkem v 13:30 v Zemance počítám!!!!!Beru Nikouška a manža mi pak po třetí hoďce ještě dovede Kikinu :) Teda pokud by jste se chtěly zdržet někdo dýl jak tu hoďku!

Mám vše přelouskáno,reagovat budu později,až bude trochu čásku,omlouvám se :?

Zatím pa všem.....Val

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
31.5.06 11:51

Ještě jsem si teď všimla toho Kidsbaru :kliďánko můžem tam,alespoň se dítka vyřádí(aspoň teda to moje starší) :! :! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
31.5.06 13:07

Tak jsem chtěla napsat víc, ale žížala se mi vzbudila. A to spala celých 5 minut 8O :lol:

Lepek, tak jsem hledala opět v odborné literatuře a než jsem si s knížkou v ruce sedla k počítači, zjistila jsem, že už jste to tu vše perfektně popsali :lol: :wink:

Ještě jedna věc. Dávám malý maso-zeleninové příkrmy od Hami, ty jí chtnaj nejvíc. Vždy na všem čtu složení, tak jsem ho četla i tady na těch skleničkách, měla jsem asi sedm druhů, všechny bez lepku a posledně jsem vzala zeleninku s krůtím masem ( už jsem to nestudovala, když byli všechny bez lepku) a ejhle, tahle s lepkem je :evil: :evil: :evil: A to je od 4.měsíce :! Takže pozor na to, teda ti kteří ještě lepek nechcete :wink:

Val, tak jak se ti líbilo v Rožnově :?:

Franeso, já taky furt čekám, že už by malá měla běhat po čtyřech a pevně sedět a žvatlat slabiky… No dělám si z toho hlavu i kvůli tomu, že má tak maličkou hlavičku…, Vojta už taky běhal po čtyřech a stoupal si. No každé dítko je jiné. Určitě to doženou! Jinak malá přeplazí velmi rychle celou místnost, tak co by se učila lízt po čtyřech :roll:

Také se přidávám ke gratulaci všem sedmiměsíčňátkům (omlouvám se ale nestíhám to sledovat, ale i těm co nenapíšu přeji samozřejmě vše neeeejlepší!!!)

Pa Aimee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
31.5.06 13:40

ciao.
toz jsme vstavali ve 4:30h a to jeste bojovka v 2:15h nemluve o kojeni po hodce mezi 22-24h…ale v ty 2h nemohl usnout,brecel v postylce i u nas ,jen na rameni bylo o.k. a kdyz videl radiobudik - kdyby nebyl tak malej tak ho zacnu podezrivat ze se s nekym domluvil v noci a kouka jestli uz jako nebo ne ;) !!!

dneska mel taky spenat- a opet najednou zivej jak … vubec na nem nebylo videt, ze by mu to ranni vstavani nejak vadilo !!!
AIMEE taky davame hodne od Hami ;) teda spenat mam ten kouskovanej- co ohreju kostku obcas pridam mrkev a bramboru nebo jen mix.mrkvicku a jedem…

jo nemate tip na DAREK pro nejst. brachu -ma 35 let,ma 12 l syna,ma rad banany, cteni neni jeho hobby,je drevar-truhlar…

Lezeni- u nas je to spis klouzani na parketach, na dece,koberci se jen toci dokola a prevratit ze zad taky neumi,si vzdycky zakrici mamo,tato podej …z bricha to jo…
ale Patrik je vazne nejak napred,stejne tak Johanka od Xeniej…
jinak rymu mame uz opet taky hroznou- priserny pocasi.

no nic,jdu na nadobi od vcerejska tam strasi.
ciao D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
31.5.06 13:46

Braborce a Ríšovi vše nej, nej, nej… , tak dneska už jsou všichni sedmiměsíční a za pár dnů se bude už zase u někoho slavit 8 měsíc, toto letí

Včera u mě byla kamarádka, má o 20 dní mladší holčičku a ta se už hodně dlouho přetáčí z bříška na záda a válí sudy, což Marianka stále neumí, pak se bravurně plazí, což Marianka už teda umí, ale nemá tak dokonale vypracovanou techniku. Marianka zase kleká na kolínka a dělá ty sprosté pohyby, což zase nedělá ta kamarádčina holčička. Každý dítě je fakt úplně jiný, naučí se to prostě až bude ten správný čas. Jenom pokud by tam byl fakt velký skluz, je to už divné, ale 1-2 měsíce neznamenají nic.
Marianka se plazí, ale musí jí něco fakt hodně zaujmout a pokud je to moc daleko a nedosahne na to, nebo se k tomu nedoplazí rychle, začne se vztekat a škrábat na hlavičce, tudíž musím zakročit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
31.5.06 14:02

Čau holky,
děkujeme za přání a taky přejeme Ríšánkovi všechno nej.

Vy se máte, že máte takový „žravý“ :lol: děti. Ta naše potvůrka vůbec žádný příkrmy nechce. Ještě tak banán nebo jablko, ale to fakt jen trošku. Zeleninu tu nejí vůbec, rýži taky ne. V sobotu jedem do Kauflandu, tak jí zkusím koupit tu zeleninu ve skleničce. Už jsem jí zkoušela dávat takhle rýži s mrkví a celkem v pohodě (to znamená asi tři lžičky dohromady). :lol:

Tak u nás na vesnici se vytáhli, každý dítě dostane ke dni dětí poukázky za 150 Kč tady do krámu. Tak Barče nakoupím asi přesnídávky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí