Poradna duly
Jana Čurdová
Tak zdravím Vás všechny a dětičkám krásný den Dětí !!!!!
Předem se omlouvám za sáhodlouhé psaní…přece jen toho mám trochu povícero,po takové absenci ![]()
Ještě velké poděkování za Nikiho přání a všem již 7.měsíčňátkům pozdrav i políbeníčko
![]()
Srazík :zítra ve 14:00 Zemanka
Jen doufám,že se vylepší to počasí
![]()
PetraJ :to zvracení může být i předzvěst zoubků ![]()
Týden sama :to znám velmi dobře a vím jak je to vyčerpávající
U nás to tak „funguje“ už celý měsíc a asi ještě pěknou dobu bude
![]()
Verous :Vítám tě mezi námi!Mumis mi psala sms,takže až tam příště opět budu,určitě se slezem všechny tři ![]()
Já jsem taky „mladá“......29let
![]()
Narozeninový dar :co třeba zkusit dárkový šek na oblečení,nebo Dvd film,CD nebo tak něco ![]()
A pokud by si chtěla být VELMI originální,dej si okolo krku velkou mašli a lehni si manžovi večer na klín se slovy,že mu dáváš to nejcenější co máš
(udělala to takhle moje mamka na vánoce a mělo to velký úspěch!!!!
Biba :doufám,že už je Mariánce jenom lépe a ekzém se zhoršuje hlavně při prořezávání zoubků
(říkala mi kožařka)
Dalif :Niki je opravdu Tryskomouse
Už se i sám postaví v postýlce a je jak špalek,myslím,že by nejradši už chodil ![]()
Jinak jak už asi víte,máme „konečně“ první zoubek-špičák vlevo nahoře
(manža jako dítko měl prej prvně venku oba špičáky…vypadal jak miniupírek
![]()
No a nyní pro vás všechny(Aimee,Syrda,Xeniej,Lamargarita) o Rožnově a stěhování
Příroda i vzduch fajn,lidi taky.Byli jsme se mrknout na bydlení(domek se zahradou-pronájem,nebo byt 4+1-koupě 900.000kč,leč nelze odkoupit do O.V.
)Takže jsme nevzali ani jedno,navíc po dvou dnech pobytu se mi tak strašně stýskalo po domově,že jsem z toho byla úplně špatná
![]()
Z manžou jsme se zatím dohodli,že tam bude zůstávat nadále jen on a já to tady budu muset ňák zvládat
Nehledě na to,že jsme minulé léto tenhle byt celý renovovali a vrazili do něj 300.000kč
![]()
Dnes přijela tchyňka a máme možnost ještě koupit byt 3+1 v Kohoutovicích(hned u lesa a u ní v bytovce)takže,abychom to rozhodování měli ještě „těžší“!!!! ![]()
Každopádně máme o čem přemýšlet a co řešit
A nakonec jedna špatná zpráva-výsledky s alergologie z minulého týdne.
Nikoušek trpí(stejně jako já a Kiki)alergií na pyl,prach,některé ptraviny,roztoče,psí chlupy,aviváže
Navíc má Dr.podezření na alergii na lepek,takže zatím mám 3.měsíce jen pozorovat reakce po jídle,stolici(kolikrát za den) a pak mu budou dělat veškeré nutné odběry!!Dostal léky v sirupové formě a berem je 2× denně
![]()
Když už se něco sejří,tak pořádně!!!!!!
![]()
PS:promiňte,musela jsem to ze sebe dostat,jinak bych pukla žalem a zlostí ![]()
Všem pěkný zbytek dne a těším se na zítřejší srazík ![]()
Ještě dodatek......
i510 :díky za info a fone,zítra pa ![]()
Verous :určitě neotravuješ
čím víc,tím líp!!!!
Jinak jestli to ještě sepisujete?.....Náš Nicolas se narodil v Brně-porodnice Obilní trh,v 10:17,porodní váha:3.750gr,porodní míra:52cm(CŘ)
Holky, díky,
fakt jste mě uklidnily. Asi jsem zbytečně plašila, dneska je malá v pohodě. Ale včera to vypadalo hrozně. Je možný, že to bude zub, je protivná asi týden. Má ale už dva a tohle se jí nestalo.
Val tohle znám, když se něco s**e, tak pořádně. Hlavně aby malej byl v pořádku.
Valderama - ach, jo
. Moc na tebe myslím a neboj, zítra tě s Dalif určitě přivedeme na jiné myšlenky ![]()
Golfáče - po nekonečném čtení zkušeností mám tři favority - Peg perégo pliko, Jané carera a Inglesina Espreso. manža dal limit 5.000,–, takže si nechávám zajít chuť a asi to bude Inglesina, protože ty dva, které samozřejmě jsou nejlepší
jsou dražší. Ale pořád mi leží v hlavě ta opěrka na nožky
. Uvidíme.
Sraz - se těším!!! A bojím!!! ![]()
VerouS - úplně tě chápu s tím samotářstvím ![]()
i.
Jsem tu jenom na skok, manža tráví po obědě
Dnes jsem pekla pstruhy na rozmarýnu, ale jen tak obyč, s chlebem a byla to ňamka.
Tak si představte, že jak já včera hledala to espresso od té Inglesiny, tak jsem ještě prohlížela „akce a výprodeje“ a nakonec jsem objednala Inglesinu Zippy a je v akci za 6500,. s veškerou výbavou
Což jse msi řekla že je opravdu dobrá cena a s tou opěrkou na nožky to asi fakt bude lepčejší + s tím že jsou to opravdu ty golfky a ne sportovní kočárek což je prej to espresso.
Takže tak ![]()
mějte se hezky
PetraJ - když zalistuješ v naší diskuzi dozadu, tak jsem měla taky takovou zkušenost, Tedýsek se mi strašně poblinkal a za dva dny jsme měli ten první zub, byl to taky gejzít, prostě tím obloukem…jsem volala doktorce a řekla mi sledovat ( hlavně v noci, ale ony dětičky jsou teď už zase větší, tak to prej už umí odkašlat ) a kdyby se to opakovalo tak na pohotovost…a neopakovalo, byl to fakt ten zub
narozeniny x Vánoce - u nás je to povětšinou jednduché, kupuji manžovi upgrade do PC ![]()
val - jééé Kohoutky, tam je hezky a měla bych Tě nakopečku za rohem
S tou alergií, to je mi Nikiho líto
Doufejme, že lepek to nebude a že se to třeba sklidní i s tím ostatním. Ale je to sila, když to člověku takhle naservírují a teď to stravte..... ach jo.
Golfky - u Krtečka, http://www.detskezbozi.com/…ipts/set.asp?…,
http://www.detskezbozi.com/…yAkce555.jpg
jsou sice bílé s modrým ( viděla jsem je naživo včera v dětským ráji za 8300,– myslím ), ale hold asi bude lepší dopřát Tedymu opěrku na nohy než mně líbivou barvu - chtěla jsem původně něco fialovýho, žlutého a nebo oranžového.
Kupodivu jsem to dnes nahlásila taťkovi a čekala nějaké ty komentáře typu že jsem se zbláznila
… a ono nic, prej sice cenu si představoval o něco nižší, ale je narozdíl ode mě nadšen těma barvama
On je myslím hlavně rád, že jsem se už nějak rozkývala
![]()
Jinak mi už potvrdili, že je vyexpedovali a předal i PPL, aby mi je zítra dovezli. Tak jsem vážně napnutá
![]()
postřehy ke golfkám - Ano, zkoušela jsem je naživo, v Ajuty mi to odmítli, prodavač jen ukázal někam neurčito do zadu, že espresso je zabalený v krabici a že je to naprosto nevhodný kočárek pro dítě ve velikosti Tedýska a tvrdil mi že nemá polohovatelnou opěrku zad ?!!??? ( mimochodem kecal ) a že se ten kočárek dost nepovedl ??!! ( všude na něj čtu vcelku chválu, co se týče poměru ceny x kvality, byť má pár nevychytaných věcí viz opěrka na nohy a příliš nízko bezpečností pás mezi nožičkama, ale myslím, že je to otázka zvyku a ten kočárek určitě použitelnej je a je FAKT lehký i s dítětem, dobře se skládá na placku a myslím opravdu hezký golfky v ceně 4-5tis. ). A v Děstkém ráji jsem měla možnost si prohlédnout oba kočárky vedle sebe a porovnat - ale nevím, když jsem to tak viděla vedle sebe, on mezi nimi není velký rozdíl, prostě nějakých 9tis. se mi za něj dávat nechtělo. Takže jsem jela domů s tím že vezmu espresso a pak jsem našla tu akci, furt mi to leželo v hlavě.....a jak to dopadlo už jsem napsala.
Měla jsem ještě možnost vyzkoušet Per Perego p3 completo.....to už je opravdu vychytaný, pokuď někdo chcete do toho investovat více, asi mohu jen doporučit. Povedený kočárek. Koukala jsem za těch cca 6-7tis. je to ořezaný o výbavu včetně nánožníku na zimu.
Golfky Solac hezký…ale přišli mi už těžký. Takové rabusnější.
Quinny Zapp - opravdu až pro větší-starší dítě
Piuma také hezké, ale hodně ÚZKÉ pro větší dítě by to nebylo asi moc pohodlné. Také chybí opěrka na nohy a nemá nánožník
Jane jsem neviděla naživo, ale maminy se ji chválí.
Omlouvám se za svůj opět „román“ ale třeba moje zkušenosti Vám napomohou k nějakému rozhodnutí. Když už jse msi to prošla, třeba se podělit ![]()
lamargarito - krásný golfky jsi vybrala, a je za super cenu! Je to ta Inglesina Zippy, že?
Má ho kamarádka, tak jsem ho zkoušela, ale já jsem celkem vysoká (178 cm) a ty rukojeti se už nedají nijak polohovat, takže mi nevyhovoval. A při chůzi jsem furt šlapala na spojnici zadních koleček. Ale jinak super golfáč.
biba díky za podporu
já mám 165cm…velikost bot 36
..... tak snad na ně dosáhnu
Já už rostu jen do šíře ![]()
No a manžel 190cm, tak se trochu ohne svůj hřbet, ale jsem realista, stejně s ním budu z 90% jezdit já, pak z 5% babička (tchýně) ze 4% manža a 1%známý ![]()
Ano je to ten spropadený Zippy, ale co už…jo jsem ráda. ![]()
lamargarito - Zippy je super kočár, vybrala sis fakt dobře
Já jsem vybírala mezi Zippkama a Jane Carrea, jiný kočárky jsem nezkoušela. A oba jsou kvalitní, doporučuju je, kudy chodím.
Bibo co mas Ty ?? ja taky nejsu nejmensi…polohovaci rukojet je myslim u Peg Perega Plika- ale to je cena ![]()
i510 tak mame koupeny puzzle, toz rekni Patrikovi,ze jeho snad kamos ma taky.
trosku se bojim bojim, malej ma rymu, plavani jsme dnes odrekli…abysme vas nenakazili,ale kdyz bude pekne a budem venku,tak snad ne…
Lamargarito - jsme radi ze pises referaty o golfkach !
jo dneska jsem dala M.na vyber ze 3 kokos.moucniku a hadej co si vybral- no samozrejme babovku - takze slehat bilky a zloutky zvlast…ale snad se povedla. i kdyz 5 minut pred strcenim do trouby se Vitek probudil a rval…takze to bylo trosku se stresem…
VerouS jsme radi,ze pises !!! ![]()
Valderama - narozeninovy dar shanim pro brachu, toz to si masli kolem krku asi nedam
![]()
musim za malym je uknourany…
ciao D
dalif - mám Jane Carrera Pro 2006, ale taky byly drahý, kupovala jsem je na veletrhu v Brně, stály 7750 Kc a ještě jsem si přes net musela objednat pláštěnku za 830 Kc (s poštovným a balným 900 Kc). Ale nelituju, jsou senzační. Jediná nevýhoda- nemají nánožník.
https://www.emimino.cz/modules.php?…
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Dneska jsem byla u zubařky, vrtala mi sedmičku vlevo nahoře, mám více plomby než zubu (ale to už mám dlouho, musela opravit tu starou plombu), jinak OK, takže těhotenství nenechalo žádné nové kazíky na mém chrupu, SLÁVA!!!
V sobotu jedeme k našim, budu tam teda ty tři měsíce, vůbec nevím, jak se sbalit, co si sbalit- asi si odvezu půlku bytu.
Na net se dostanu jen velmi zřídka, tak se mi po vás všech bude mooooc stýskat!!!
![]()
val - co se týče zhoršní ekzému, mám vážně podezření, že se jí klubou zoubky naoře, má nateklou dásničku, je šíííííííííleně, ale hyperšííííleně protivná, chjo! Blbý zuby, už aby byly všechny vylezlí!
Dobrý večer holky ,
Lamargarito , díky moc za napsání. Už jsem si říkala co se s vámi děje. Moc nám chybí vycházky s vámi. Tak příští týden, bude-li hezky
. Už se na vás moc těšíme.
Ty golfky jsou super
.
Krásný večer a dobrou noc.
IvaP s Ráchelkou
Nevím, jestli se mi to podaří odeslat, tak jenom stručně a na tyhle jste se nikdo nedíval?????
http://www.detskezbozi.com/…esso_fm7.jpg /> Katalogové číslo: 20 Výrobce: Inglesina
Italské golfové hole Espresso od Inglesiny o váze 6,5 kg s pláštěnkou a nánožníkem již v záladní ceně.
Cena pro Vás: 4 650,00 Kč
Kočárek je plně vybaven: pláštěnka, boudička, nánožník, výškově nastavitelná rukojeť, otevírací přední madlo, po složení ultra kompaktní. Popis: nepromokavá, nastavitelná sundavací boudička s okýnkem, průhlená pláštěnka z PVC, nánožník se zesílenou částí u nožiček, nastavitelná rukojeť, skládání jednou rukou na rukojeti, polohovací opěrka zad, 5-ti bodové bezpečnostní pásy, přední kolečka otočná s aretací o průměru 165 mm, zadní kolečka s brzdou, velký nákupní košík, aluminiový korozi odolný podvozek, potah je snímatelný a prací v ruce při teplotě 30 C.
Inglesina Espresso AKCE ! můžete porovnat s jinou položkou
Vlastnosti výrobku
Hmotnost 6,5 kg
Kočárek - délka 85 cm
Kočárek - šířka 48 cm
Kočárek - výška 80 - 105 cm
Lůžko - délka 72 cm
Lůžko - šířka 31 cm
Složená konstrukce - délka 73 cm
Složená konstrukce - šířka 48 cm
Složená konstrukce - výška 34 cm