Poradna duly
Jana Čurdová
ja su tady furt !!!
bacha na me
D
ps. bylo me blby psat jako posledni v noci a prvni rano.
jinak v noci bojovka, ryma houstne,takze zase od 3am do 6am !!! v autosedacce.
ted spi na balkone…pak k volbam a sehnat nekde bananovnik pro brachu..a zitra odpol. oslava.
ciao D
jo, prekvapila me i510 predstavovala jsem si ji uplne jinak- silnejsi dlouhovlasku a ona to sportovni kratkovlaska ![]()
Jo, i510 uz nekolikrat jsem se chtel zeptat,proc 510,ale ted mi to dochazi narozeni Pati co ? ach jo proc me to mysli jen rano ![]()
ale ona i Lamargarita me prekvapila -tu jsem si predstavovala daleko vyssi, asi vzhledem k pribuznosti k Tedyskovi
ale je sice mensi, nicmene velmi pratelska osubka.
a vubec Lamarg. jak jsi prisla k tomuto nicku a ostatni dle ceho jste si dali svuj nick ?
pekny den, nezapomente jsou volby. ciao D
Dobré ránko -dnes ranní ptáče,né z vlastní vůle
(Niki se ze spaní opět kvalitně posr…,včetně pyžama,postele…takže jsem ho komplet převlékla a opět s přemlouváním uspala!Ale než jsem stačila znovu zabrat já,vstala Kíťa,takže čučíme na pohádky a já datluju sem ![]()
Předem gratulace k 8.měsíčninám Ivánkovi a Aný!! (to kdybych se sem náhodou zítra nedostala) ![]()
Lamargarita :jó Kohoutky…to byl vždy můj sen!Navíc manža od tam pochází a bydlí tam i „tchyňka“.Ale manža o koupi bytu v Brně nechce vůbec slyšet
je prostěm rozhodnutej o Rožnovu a nás se neptá!Včera jsme se kvůli tomu pěkně rafli a odešel to večer ztrávit do hospy k pivu ![]()
Alergie :včera měl Nikísek celý den děsný průjmy(dopo už i z hlenem
),provázené teplotou,pořád spinká(takže i srazík mu byl jaksi „ukraden“)a já nevím od čeho to je-zda zoubky nebo reakce na lepek
Strašně bojím,bojím,aby se to nezhoršovalo
Čtyřkolové vozítko :líbí se mi a moc se bavím
,jak vybíráte ty Nej
,ale chápu to!!!
Nakonec jsi koupila moc pěkné a holky určitě taky správně zainvestují ![]()
PS:Tedymu to v nich moc sekne!!
Naši káru už povětšina z vás zná,ale vyfotím a vložím do galérky společně s fotkami ze včerejšího srazíku ![]()
Jak už písly holky-vydařil se a i510 byla konečně vyblejsknuta
Akorát nás po dvou hoďkách z cukrárny vystrnadil cigar.kouř bezohledňáků
![]()
Je fakt,že i510 toho opravdu moc nenamluví.....nebo že bych ji já „ukecanec“ nepustila ke slovu
?
Biba :chjo zoubky,stresík a ekzém…to těm našim mazlíkům dává kvalitně zabrat
Nám se to taky zhoršilo a to už byl 2.měsíce jak alabastr! ![]()
Pobyt :„dovču“ u rodičů si celá rodinka parádně užijte a určitě si počteš,až přijedeš ![]()
A foť,ať víme o co jsme přišly
![]()
Carsa :golfky také perfektně vybrané a tetko,teď už očiska i na zádech a kafčo za pochodu,když ti Ivánek začíná tak bravurně lozit ![]()
Začíná ti ta „nejhorší“ mateřská etapa ![]()
Seznam :Niki děkuje za opravu ![]()
PetraJ :Nikouš spí taky na polštáři,dokonce i v kočáře
a odkopaný je ihned,jakmile ho přikryju peřinou,takže spává v overalu a ponožkách.
Dalif :tak s mamkou jsem včera mluvila,teď týden hrají ňákou nezáživnou hovadinu,ale 12.6. hrají BROUK V HLAVĚ (to je to nač jsem si za živýhoboha nemohla vzpomenout) ![]()
Je to sranda od začátku až do konce,kvalitně se nařehtáte
![]()
Jen mají 15.6. už konec sezóny,takže mamča udělá maximum,aby ještě ňáký lupeny byly!Jak budu něco vědět,písnu SZ.Akorát s tím 12.6.předběžně počítejte,začátek v 19:30,ale lépe tam být už 19:00.
Toď asi vše,co jsem měla na srdci.....snad omluvíte můj román
![]()
PS:jak mě manža naštval,tak letěl jako bolestný Kristýně koupit tu velkou Olpran koloběžku
…byla z ní nadšená,takže dnes od rána „otravuje“,kdy už na:,–(í helmu a půjdem jezdit
![]()
Akorát to počasí opět o víkendu stojí za prďanec
..ještěže máme dlohou chodbu ![]()
Hezkou sobotu všem!!!!
carso - taky jsi úchyl na červenou? Já měla sytě červený hluboký a ted i golfáč
![]()
dalif - doma mě přezdívali bibi, bibinka…atd. No a když jsem byla na výšce a začal internet, tak mi jeden kamarád zakládal emailovou adresu a pojmenoval mě biba. Tak od té doby se to se mnou táhne.....
Už jsem vcelku pobalená, ted ještě nějaký drobnosti, naházíme to do auta a hurá na Vysočinu.
toto ubiha,nekdo uz slavi 8mesicniny, no za chvilenku se nenadejem a bude rok ![]()
BIBO - peknou dovolenou ! pocasi se jiste umoudri.
VAL - to fakt radeji ranni ptace nez takhle prebalovat, kdyz tam ma hlen, fakt rymu nema ? jinak prujem muze byt od zubu, nema teplotu ? nemas to lehky. Navic kdyz draha polovicka furt blbne s Roznovem kdyz byste mohli bydlet v bytecku v Kohoutkach…ach jo.No aspon ta kolobezka - dobra zprava. to z Kiki nebude uz jen heerecka ale i cirkusak ![]()
diky za optani listku do div. -uz se mooc tesime.
jo s tim nanoznikem jsi dala nam (i510 a me ) BROUKA do hlavy, jakoze jinde se nedela…stejnak v zime asi v hlubokym…
malej spi uz hodinu, skoda ze mi to nerekl dopedu, sla bych si schrupnout.. ale aspon bude vyspalej, to je pak vysmatej.
zatim D
Dalif - carsa je značka sešívačky, kterou jsem měla na stole, když jsem poprvé chtěla přispět do nějaké diskuse…
![]()
Bibo , jo, jo, jsem. Však díky tomu mě Lamargarita poznala v Praze na ulici. Říkala, že jak viděla červený kočárek a ženskou v červené větrovce, nemohl to být nikdo jiný než já…
Carsa- tak to je originalni ![]()
Ja su Dali odmalicka, on tatka je samorost a kazdemu se rika tak nejak jinak nez ma v krestnim liste, napr. nejmladsi bracha je Jan,ale nemuzem mu rikat Honzo - to je pry jak hloupy Honza,ale odmalicka mu rikame Janik. jo ja su Daniela ![]()
a f na konci me byvale prijmeni,ted uz by bylo c s hackem ![]()
obe to jsou barvy nejdriv fialova a ted cerna
D
Val - myslím, že tohle období ještě nebude to nejhorší. Do tuhého půjde až tak kolem 15-tého roku, kdy usoudí, že rodiče jsou ty nejhorší lidi pod sluncem a pošle nás někam.....
![]()
..hadí rodina si koupí počítač..
Tatínek volá na dvě děti- pojďte sem, zasekl se mi počítač, ať můžu udělat trojhmat… ![]()
http://www.gify.nou.cz/…bory/h17.gif
tohle mi teď řekl můj muž, když jsem ho prosila, ať mi přijde zmáčknout ctrl, protože jsem měla volnou jen jednu ruku a druhou rukou držela na klíně spící dítě.
Zatím se loučím. Jdeme se podívat na ty zábrany na schody a potom volit ![]()
Fotky ze srazíku jsou konečně vloženy,jen Dalif byla opět v předstihu:((.Hrozný,ta holka je rychlejší než Kyška!A ještě jsem vložila 3fotky pro zasmání-teda doufám,že máte všechny pochopení pro psí miláčky:o))
Přezdívka Valderama
slovovali mě tak celých osm tříd na základce,takže tak ![]()
Dalif :rýmu nemá,teplotu jednou denně,může to být reakce na zoubky,ale i ten lepek......včera žmoulal rohlík
Teď už zase skoro hoďku chrupká,ale ze spánku naříká a budí se brekem,takže ho asi něco bolí,chuďátko moje
![]()
Ale když je vzhůru,tak je v pohodě,směje se a hraje i víská s Kiki!
Carsa :toho se taky obávám až to přijde na Kíťu ![]()
Už teď má někdy takové „záseky“…zrovna posledně na plavání ve Vyškově.Jsem jí namydlila,osprchovala,namazala,pomohla s oblékáním apak když jsem to samé chtěla provést se sebou,ona stoupla s rukama v bok a prohlásila:„A to jako na tebe tady teď půlhodiny mám čekat,nebo co?“..........
no nebudem to mít vůbec jednoduchý!!
Jdu nachystat oběd,manža bude s malým odpočívat(z té hospy dorazil až ve 2:30
a já jdu s Kiki do kina na DIVOČINU ![]()
Zatím papa
Bibo ty jsi jako Bibiana ?
Val - ty jsi jako Valerie ?
Lamargarita je Lucie
ale Carso,ty jsi krestnim jak ?
ciao zvedava D
a budu se pidit - zvedavost mi neda - i510 - ty jsi taky Iva stejne jak Carsa ?
Aimee a tvoje krestni ?
a Xenie a Versus a Gosko a Vinono a Franezo a Amazonko ???
diky za ukojeni me zvedavosti, za odmenu mohu neco ke smyslum jmen vypsat z knizky Jak se bude vase dite jmenovat ![]()
IVA - puv.zkracenina j.Ivana, coz je slovanska podoba hebrejskeho jmena Jan = „buh je milostivy“ – to stejny u jmena IVAN
ANNA - osamostatnela odvozenina je Anuše, z hebr.
channáh znamena " milostna,milostiplna", popr. prenesene „libezna, mila“, ze stejneho zakladu pochazi i j.Hana.
JOHANA - z nemc.prenesena varianta j.Jana, jejiz staroceskou podobou je Johanka, z hebr.Jan = „buh je milostivy“ " bohem dany,milostivy dar bozi"
PATRIK -variantou je Patricius , irske j.Patricc,z lat. patricius = „urozeny, slechticky“ ,( tj.majici „otce“ -lat.„pater“) - i510 priznej se, jste slechtici ??? mate modrou krev ???
DOMINIK - z lat. dominus znamena „panuv“ (dies dominica=den Pane), je libi se mi madarska podoba - Domo(n)kos ![]()
JOSEF - hebr.puvodu Joséph = „on (buh) prida, rozhojni“, popr.„at prida“, zahr.podoby Giuseppe, Jose
TADEAS - z hebr. Taddai ,rozsirene prostr.latiny - Thaddaeus,nejsneho vyznamu, nejcasteji se vyklada jako „chytry, rozumny“ nebo „smely, odvazny“ popr. " chvala (boha)" - to odpovida ne Lamargarito ? ruska podoba Faddej ![]()
NIKOLAS - z franc.prejate j.reckeho puvodu,varianta j.Mikulas= „vitez nad lidem, vitezstvi lidu“ - no patrne Niki zvitezi nad vsemi alergiemi ![]()
VIT - lat.puvodu vitus , nejasneho vyznamu,nejc.se vyklada jako „zivouci,vesely“, popr. „rad, dobre vasne znajici“
no mame se na co tesit, no oni vubec stiri jsou pry vasnivi
fran. a angl.podoba Guy.
DANIELA - hebr.puvodu = „buh je muj soudce“ , jsou tam vypsane domaci podoby ale nejni tam Dali ;(
no nic vic snad priste.omlouvam se nestihla vypsat vsechny,ale i tak je to roman. ciao D
Dalif, proboha, co tady děláš o půl jedné v noci???????