Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, mám asi blbej dotaz, ale co tak všichni sháníte golfky ? Měla jsem takovej pocit, že většina jste měly kočárky-kombinace. Je to teda kvůli skladnosti do auta? Já jsem si myslela, že kupujeme kočár, ve kterým to Pepík odleží/odsedí a máme vystaráno, ale začínám se obávat, že to tak nejspíš není
. A další důvody? Prosím, ať se mi konečně rozsvítí
.
Jak jste psaly o oblíbených hračkách (někdy spíš nehračkách, ale děsně zajímavých rachotících objektech
), tak jsem v novinkách od Nivey četla o PET lahvích (případně zašitých pytlíčcích) obsahujících rýži, čočku, fazole, kamínky … A jak mi připadá, že Pepík pořád buší pěstí do země nebo do něčeho, co je zrovna na ráně (jo, i můj obličej
) a vyhledává rachtací předměty, tak jsem mu naplnila dvě umělohmotný lékovky rýží a fazolema - fakt to mělo velký úspěch! Ale asi do doby, než to jednou rozšroubuje
.
Ahoj holčičky
Sraz byl super. Hned jsme se poznaly
. Daly jsme si čokoládku, kafíčko a pitíčko a pokecaly a že neuhodnete o čem
.
Pak jsme byli s Dalif v Babycaru kouknout na golfáče a vzala jsem tam potom i manžu a doma jsme se rozhodli. Mohla jsem si vzít z druhé ruky Jané careru, která mě uchvátila, ale bavili jsme se o tom s manžou a nakonec se rozhodli pro nový Peg Perego Pliko
. A asi jsem ráda.
Pořád jsme na vás myslely. Kluci si vyhráli. Niki teda chrněl
, ale Patrik s Vítkem se po sobě pěkně sápali. Konečně se sešli dva stejné kategorie. Dětičky kouzelný.
Akorát jsem zklamaná, nešŤastná a flustrovaná, páč moje tvář je prozrazena
![]()
Lamargarito - gratuluji ke kočárku. Jsem ráda, že jsi spokojená. Zkoušela jsem malýho dát i do Inglessiny espreso, ale ty nožky mu tam fakt visely, ale ta váha…krása
.
Ještě napíšu, musím jít uspávat. Mějte se zatím krásně.
i.
Franezo - já si to taky myslela. Jenže my to tady máme pořádně rozkopaný (samozřejmě to není ten největší důvod) a já si pořádně ponosila malýho (10kg) a kočár (15kg) po schodech, přes různý díry apod. . Hlavně golfky chci proto, že kdykoliv se během dne rozhodnu, tak prostě sednu na vlak a vyrazíme na výlet, aniž bysme se dopředu pořád domlouvali s tátou kvůli autu. Tím pádem nebude problém MHD apod. Vejde se nám i líp do auta (teďka jsme to ale počítali a je to celkem dlouhý
). A pak jak malej začne chodit, tak to pro mě bude mnohem jednodušší. Jednou rukou tlačit kočár a druhou rdžet dítě. Nebo když budu potřebovat jen tak vyběhnout do města, tak to s golfkama bude jednodušší
, tak asi tak. Kombinace si necháme na zimu a po zimě se uvidí.
i.
Golfky a výlet venku - skvostné, jsem opravdu nadšena, zkusil i taťka a byla jsem pochválena, tak jsem tak ráda ani nevíte jak ![]()
Franeza - u nás je důvod časté cestovaní, a já od začátku počítala, že si koupím sporty kočárek větší, do terénu na velkých kolech, to mám ten big food a pak ještě golfky, jen jsem myslela, že ty lepší golfky a vhodné od těch 6měs. nejsou tak drahý, tak jsem se do toho krapet zasukovala
co 2-3 týdny jezdíme do Brna k babičce a dědovi na víkendy ( tchýni a tchán), 5.patro bez výtahu, fakt sila, výtah zrušili až byl malý na světě, to jsme fakt nepřepokládali …
dovolené - čekají nás teď asi Tatry a pak Jeseníky,
zahraničí - manžel má práci, kdy člověk nikdy neví a musíme být v případě potřeby mobilní a trojkobinaci Ti asi do letadla nikdo nevezme
a ještě jeden důvod vesměs krom pobytů v Brně nemám nikoho na hlídání, potřebuji být po městě víc mobilní, k doktorovi, kadeřníkovi, mám hodně známých mimo Prahu kam se dostanu jen vlakem
atd. a nechci být zavislá na ostatních lidí
On oto hodně asi záleží na životním stylu, já nějak neumím sedět doma na prdeli
![]()
i510 - jsem ráda, že Tě Jane Carrera uchvátili, měla sis je koupit…
Má je i moje švagrová, ten starší model, synovec má 1,5 roku, jezdí v nich už rok, i celou zimu v nich přežili. Ale já chci v zimě jezdit se sporťákem od trojkombinace, má nafukovací a větší kola, do sněhu budou lepší.
Jsou fakt senzační, furt vás tady o nich nenápadně přesvědčuju, ale nikdo jste na mě zatím nedali.....
![]()
Bibo - co o to, my bysme se přesvědčit nechali, ale ty penízky
![]()
i.
lamargarita popsala ty důvody absolutně excelentně, u nás ještě nutno připočítat malý kufr u auta…
i510 - to jo, jsou drahý, ale my jsme tu trojkombinaci dostali po synovcovi zadáčo, tak jsem vlastně investovala do kočárku poprvé
Teďka už jsem chytřejší. Na druhý mimi (pokud se zadaří) koupíme nějaký obyč hluboký a pak zainvestujeme do lepčího golfáče (třeba Jané
nebo si necháme Peg perego)
i.
Carsa - zrovna jsem četla u dvou různých obchodů, že to má polohování nohou - u jednoho tři polohy a u jednoho dvě polohy. Nevíš jak to tedy je? Nenapadlo mě na to kouknout v obchodě.
Mluvím o Peg perego ![]()
i.
Dobrý večer!
Všem gratuluji k povedené koupi golfáčů , hlavně ať nemusíte nic reklamovat a jste spokojené. Takže: Ať se práší za golfkama ![]()
i510 to víš, že uhodneme o čem jste si povídaly
Takovou ošpici na jazyku jsem dlouho neměla
![]()
V pokojíčku už to kupodivu chrní/ ťuk, ťuk/ takže jdu pohledat něco k snědku.
Přejeme klidnou dobrou noc. Xenie a holky
ciao,
toz jsme dosli domu a malej jako obvykle priviral oci pred domem
,no ale sel spat o pul osme, uz jedno probuzeni mame za sebou…uvidime jaka noc.
Byl tady pan na zamereni markyzy - hura ,mame totiz lodzii a rada bych tam byla i v lete ale to tam prazi ale markyza - vybirala jsem potah (holt nekdo vybira potah markyzy nekdo golfky
).
jo srazik byl dobrej- kluci stejne vahove kategorie - tot Vitek a Patrik se malem poprali…no nechci to videt za par mesicu,to nebubde malem ![]()
Kiki je kouzelna a obdivuju jak si umi sama hrat, Nikous klasika nejdriv div nepreskocil stul,pak dostal UM ( ten zbytek co si mamka Val nestihla nasypat do kafe ) a zchrupnul si.
Val- udelam kulturni vylet a vsici dojdem do divadla ??
nejak mi blbl mobil- teda kabel,ale uz o.k. toz davam do galerky svuj maly ulovek ( i510 odhalena ).
pekny vikend. D
Bibo - já rozhodně nejsem člověk, který by kupoval tmavý kočárek (viz můj oslnivě červený hluboký…
) Ta fotka je ilustrační - mám
zelenočerný (červený nedělají, jinak by to bylo jasné)
Golfky - Lamargrita už důvody vyjmenovala + u nás přidávám cestování v autě.
A hlavně - tenhle kočár ti vydrží i když dítko už bude chodit. A vždycky je lepší vézt jednou rukou dítko a druhou rukou 8-mi kilové golfky než 20-ti kilový kočár…
![]()
i510 - v tom obchodě, kde jsem je kupovala já, píšou tři polohy. Až dojdou, tak ti napíšu, jak to je
![]()
Brněnský srazík - je fajn, že jste si to užily a já jdu nakouknout do galerky, abych konečně zjistila, přoč se před nmi i510 tak dlouho schovávala
![]()
Dalif - chtěla jsem se zeptat, když máte markézu - museli jste na to mít stavebné povolení? (mění to vzhled fasády). My bychom si jí taky chtěli pořídit - bydlíme v posledním patře a v létě není někdy možno vůbec na balkón vyjít.
Carso- mame lodzii, a markyzu jsme si objednali od firmy rako brno, a nemusi byt stavebni povoleni,ani ohlaseni co ja vim…uz to tady ma vice lidi…my to mame v OV, toz mozna druzstvo dela problemy…nevim.D
ps.taky bydlime v poslednim patre ![]()