Říjen 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
253
2.6.06 19:26

Ahoj, mám asi blbej dotaz, ale co tak všichni sháníte golfky ? Měla jsem takovej pocit, že většina jste měly kočárky-kombinace. Je to teda kvůli skladnosti do auta? Já jsem si myslela, že kupujeme kočár, ve kterým to Pepík odleží/odsedí a máme vystaráno, ale začínám se obávat, že to tak nejspíš není :? . A další důvody? Prosím, ať se mi konečně rozsvítí :wink: .

Jak jste psaly o oblíbených hračkách (někdy spíš nehračkách, ale děsně zajímavých rachotících objektech 8O :lol: ), tak jsem v novinkách od Nivey četla o PET lahvích (případně zašitých pytlíčcích) obsahujících rýži, čočku, fazole, kamínky … A jak mi připadá, že Pepík pořád buší pěstí do země nebo do něčeho, co je zrovna na ráně (jo, i můj obličej :twisted: ) a vyhledává rachtací předměty, tak jsem mu naplnila dvě umělohmotný lékovky rýží a fazolema - fakt to mělo velký úspěch! Ale asi do doby, než to jednou rozšroubuje :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
2.6.06 19:34

Ahoj holčičky

Sraz byl super. Hned jsme se poznaly :wink: . Daly jsme si čokoládku, kafíčko a pitíčko a pokecaly a že neuhodnete o čem :D .
Pak jsme byli s Dalif v Babycaru kouknout na golfáče a vzala jsem tam potom i manžu a doma jsme se rozhodli. Mohla jsem si vzít z druhé ruky Jané careru, která mě uchvátila, ale bavili jsme se o tom s manžou a nakonec se rozhodli pro nový Peg Perego Pliko :wink: . A asi jsem ráda.
Pořád jsme na vás myslely. Kluci si vyhráli. Niki teda chrněl :D , ale Patrik s Vítkem se po sobě pěkně sápali. Konečně se sešli dva stejné kategorie. Dětičky kouzelný.
Akorát jsem zklamaná, nešŤastná a flustrovaná, páč moje tvář je prozrazena :cry: :cry: :cry:
Lamargarito - gratuluji ke kočárku. Jsem ráda, že jsi spokojená. Zkoušela jsem malýho dát i do Inglessiny espreso, ale ty nožky mu tam fakt visely, ale ta váha…krása :D .
Ještě napíšu, musím jít uspávat. Mějte se zatím krásně.

i.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
2.6.06 19:44

Franezo - já si to taky myslela. Jenže my to tady máme pořádně rozkopaný (samozřejmě to není ten největší důvod) a já si pořádně ponosila malýho (10kg) a kočár (15kg) po schodech, přes různý díry apod. . Hlavně golfky chci proto, že kdykoliv se během dne rozhodnu, tak prostě sednu na vlak a vyrazíme na výlet, aniž bysme se dopředu pořád domlouvali s tátou kvůli autu. Tím pádem nebude problém MHD apod. Vejde se nám i líp do auta (teďka jsme to ale počítali a je to celkem dlouhý 8O ). A pak jak malej začne chodit, tak to pro mě bude mnohem jednodušší. Jednou rukou tlačit kočár a druhou rdžet dítě. Nebo když budu potřebovat jen tak vyběhnout do města, tak to s golfkama bude jednodušší :lol: , tak asi tak. Kombinace si necháme na zimu a po zimě se uvidí.
 i.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
2.6.06 19:52

Golfky a výlet venku - skvostné, jsem opravdu nadšena, zkusil i taťka a byla jsem pochválena, tak jsem tak ráda ani nevíte jak :D

Franeza - u nás je důvod časté cestovaní, a já od začátku počítala, že si koupím sporty kočárek větší, do terénu na velkých kolech, to mám ten big food a pak ještě golfky, jen jsem myslela, že ty lepší golfky a vhodné od těch 6měs. nejsou tak drahý, tak jsem se do toho krapet zasukovala

co 2-3 týdny jezdíme do Brna k babičce a dědovi na víkendy ( tchýni a tchán), 5.patro bez výtahu, fakt sila, výtah zrušili až byl malý na světě, to jsme fakt nepřepokládali …

dovolené - čekají nás teď asi Tatry a pak Jeseníky,

zahraničí - manžel má práci, kdy člověk nikdy neví a musíme být v případě potřeby mobilní a trojkobinaci Ti asi do letadla nikdo nevezme

a ještě jeden důvod vesměs krom pobytů v Brně nemám nikoho na hlídání, potřebuji být po městě víc mobilní, k doktorovi, kadeřníkovi, mám hodně známých mimo Prahu kam se dostanu jen vlakem
atd. a nechci být zavislá na ostatních lidí

On oto hodně asi záleží na životním stylu, já nějak neumím sedět doma na prdeli :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
2.6.06 19:55

i510 - jsem ráda, že Tě Jane Carrera uchvátili, měla sis je koupit…
Má je i moje švagrová, ten starší model, synovec má 1,5 roku, jezdí v nich už rok, i celou zimu v nich přežili. Ale já chci v zimě jezdit se sporťákem od trojkombinace, má nafukovací a větší kola, do sněhu budou lepší.
Jsou fakt senzační, furt vás tady o nich nenápadně přesvědčuju, ale nikdo jste na mě zatím nedali..... :D 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
2.6.06 19:57

Bibo - co o to, my bysme se přesvědčit nechali, ale ty penízky 8O 8O 8O :cry: :(

i.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
2.6.06 19:59

lamargarita popsala ty důvody absolutně excelentně, u nás ještě nutno připočítat malý kufr u auta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
2.6.06 20:01

i510 - to jo, jsou drahý, ale my jsme tu trojkombinaci dostali po synovcovi zadáčo, tak jsem vlastně investovala do kočárku poprvé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
2.6.06 20:19

Teďka už jsem chytřejší. Na druhý mimi (pokud se zadaří) koupíme nějaký obyč hluboký a pak zainvestujeme do lepčího golfáče (třeba Jané :wink: nebo si necháme Peg perego)

i.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
2.6.06 20:23

Carsa - zrovna jsem četla u dvou různých obchodů, že to má polohování nohou - u jednoho tři polohy a u jednoho dvě polohy. Nevíš jak to tedy je? Nenapadlo mě na to kouknout v obchodě.
Mluvím o Peg perego :wink:

i.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
2.6.06 20:29

Dobrý večer!

Všem gratuluji k povedené koupi golfáčů , hlavně ať nemusíte nic reklamovat a jste spokojené. Takže: Ať se práší za golfkama :lol:

i510 to víš, že uhodneme o čem jste si povídaly 8) Takovou ošpici na jazyku jsem dlouho neměla :lol: :wink:

V pokojíčku už to kupodivu chrní/ ťuk, ťuk/ takže jdu pohledat něco k snědku.
Přejeme klidnou dobrou noc. Xenie a holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
2.6.06 20:37

ciao,
toz jsme dosli domu a malej jako obvykle priviral oci pred domem 8O ,no ale sel spat o pul osme, uz jedno probuzeni mame za sebou…uvidime jaka noc.

Byl tady pan na zamereni markyzy - hura ,mame totiz lodzii a rada bych tam byla i v lete ale to tam prazi ale markyza - vybirala jsem potah (holt nekdo vybira potah markyzy nekdo golfky :lol: ).

jo srazik byl dobrej- kluci stejne vahove kategorie - tot Vitek a Patrik se malem poprali…no nechci to videt za par mesicu,to nebubde malem :oops:
Kiki je kouzelna a obdivuju jak si umi sama hrat, Nikous klasika nejdriv div nepreskocil stul,pak dostal UM ( ten zbytek co si mamka Val nestihla nasypat do kafe ) a zchrupnul si.
Val- udelam kulturni vylet a vsici dojdem do divadla ??

nejak mi blbl mobil- teda kabel,ale uz o.k. toz davam do galerky svuj maly ulovek ( i510 odhalena ).

pekny vikend. D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
2.6.06 22:28

Bibo - já rozhodně nejsem člověk, který by kupoval tmavý kočárek (viz můj oslnivě červený hluboký… :lol: ) Ta fotka je ilustrační - mám :lol: zelenočerný (červený nedělají, jinak by to bylo jasné)

Golfky - Lamargrita už důvody vyjmenovala + u nás přidávám cestování v autě.
A hlavně - tenhle kočár ti vydrží i když dítko už bude chodit. A vždycky je lepší vézt jednou rukou dítko a druhou rukou 8-mi kilové golfky než 20-ti kilový kočár… :lol: :lol:

i510 - v tom obchodě, kde jsem je kupovala já, píšou tři polohy. Až dojdou, tak ti napíšu, jak to je :P :P :P

Brněnský srazík - je fajn, že jste si to užily a já jdu nakouknout do galerky, abych konečně zjistila, přoč se před nmi i510 tak dlouho schovávala :wink: :wink: :wink:

• Citovat
  • Upravit
carsa
2.6.06 22:47

Dalif - chtěla jsem se zeptat, když máte markézu - museli jste na to mít stavebné povolení? (mění to vzhled fasády). My bychom si jí taky chtěli pořídit - bydlíme v posledním patře a v létě není někdy možno vůbec na balkón vyjít.

• Citovat
  • Upravit
5891
3.6.06 00:24

Carso- mame lodzii, a markyzu jsme si objednali od firmy rako brno, a nemusi byt stavebni povoleni,ani ohlaseni co ja vim…uz to tady ma vice lidi…my to mame v OV, toz mozna druzstvo dela problemy…nevim.D

ps.taky bydlime v poslednim patre ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital