Říjen 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
120
30.5.06 08:15

Dobré ránko!
My dnes v 5.40h.

Lamargarita - píšeš moc hezky. Závidím ti slovní zásobu…mě se po těch pár letech doma zcela vytratila :oops: :? . A bude ještě hůř :roll: . Ale umím si pokecat o druzích plínek, mastičkách na prdku, konzistenci hovínka..... :lol: .

Asi jsi si spletla VerouS s Valderamou.

Přejem vše nejlepší k 7měsíčninám Mariánce a Markétce!

http://www.gify.nou.cz/…ubory/21.gif

Venku prší, písek se nekoná :cry: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
30.5.06 09:06

Ahojky

Tak my jsme dnes lezly z postela okolo 7,00 hod, ale Johanka se mi v noci zase rozkašlala, takže zítra asi budeme muset jít k doktorce :( Snad to nechytí znovu i Barunka, to už bych asi byla fakt v pr… :cry:
spaní jelikož Johanka momentálně MUSÍ být u prsu x-krát za noc, tak ji nechávám ve velké posteli a přikrývám svou peřinou. Když je teplo, tak má jen klasickou dětskou deku/larysu/ Olbékám jí overálek, až bude teplo, tak budu dávat body s krátkým rukávem, jestli tedy teplo bude :roll: :evil:

Zatím se mějte moc pěkně. Ahoj Xenie a holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
30.5.06 09:10

Vše nej k 7. měsícům Mariánce a Markétcepřeje sklerotická tetka http://www.gify.nou.cz/…bory/172.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
30.5.06 09:20

Jééé, děkujeme za přáníčka, málem jsem, já SKLEROTICKÁ MATKA, zapomněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
30.5.06 09:25

Mariánko, Markétko - vše nejlepší k sedmiměsíčninám http://www.sirmi.ic.cz/kytka/67.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
30.5.06 09:46

Bibo ja taky malem zapomela u Vitka :lol:

Vse nej Mariance i Marketce !!!

Jinak malej vcera spal - trucoval skoro do pulnoci, fakt jsem si malem ustlala na gauci, kdyz mi ulicnik zabral postel…v noci kolem 2-3h rodeo, asi 5× jsem ho davala do postylky a do 5 min plac, tak ho dala k nam taky plac…no nakonec po asi stem pricucnuti usnul …kde jinde mezi nama, no ja nasackovana na okraj,on me parkat dal facku, ale asi to melo byt pohlazeni..ale vydrzeli jsme takhle spat-nespat do 6h :roll: na balkone si z :roll: zdriml jen chvilku, ted si hraje a zive ale spat nepujde -ulicnik.

Vcera divadlo - Aby bylo jasno, celkem sranda, od stejneho autora jako 1+1=3 ,kt. bylo dle me lepsi. Ale zasmali jsme se. Rozhodne lepsi jak Cekani na Godota - to se obdivuju,ze jsem vydrzela do konce,kazdy ma holt rad neco jineho.

uz krici, on lumpik kdyz na neco nedosahne,tak zacne pistet atd.at mamka poda…

pa D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
30.5.06 11:20

Ahoj maminky ,

Mariance a Markétce , gratulujeme k sedmiměsíčninám.

http://animace.org/…/G100008.gif

bibo , jak jsi včera psala do Fotogalerie tak Ráchelka je narozená 4.listopadu 2005. Je šikovná, protože s ní taťka hodně blbne. Dělá s ní přemety, a cvičí s ní. My třeba ještě nemáme zase ani jeden zoubek.
Malá se taky staví na nožičky jakoby chtěla chodit, ale ještě se na nich neudrží.

Přeji všem krásný den.
IvaP

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
30.5.06 11:22

Ahojte§
Tak čekám až se mi mužíček vrátí, miminko spinká…pohodička .-)

Lamargarita to nespletla - já jsem kousek od Rožnova tak se snad s Val někdy sejdeme - i když já jsem mladá maminka, ale snad jí to vadit nebude 8)

Jinak byteček už máme krásně hotový - chybí jen lišta u plovouček, ale drahá polovička má zítra poslední zkoušku, tak pak se to snad už dodělá. Je to tu pro mě úplný luxus - nechápu jak jsme mohli bydlet v 1+1…

Všechno nejlepší Markétce a Mariance :-)

Mějte se krásně, jdu tu něco poklidit, než se prcek vzbudí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
30.5.06 15:21

Ahoj holčiny,

my noc úplně katastrofa. POřád na prsu, nevěděl jak si má lehnout a pak se ve tři probral a začal lozit po posteli jako, že si chce vykládat a hrát si 8O . Dneska jsme dvakrát zmokli, takže už ven nejdu. Ječí, když má na kočáře pláštěnku :evil: .
Jsem se chtěla zeptat jestli se vaši drobečci stavějí. Malej jo, ale musí se samozřejmě o něco opřít rukama (postel, pohovka) a pak si normálně stoupne a vydrží celkem dlouho stát. Klidně i čtvrt hoďky. Když už ho to nebaví, tak si kecne na zadek. To už má taky solidně vychytaný, ale často hodí i záda, ale to je na pohovce, takže v pohodě. Co vy?

i.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
30.5.06 15:22

ŠECKO NÉLEPČÍ MARIANCE A MARKÉTCE!!!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
30.5.06 15:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
30.5.06 15:27

Ahojky!
i510 : my jsme stejně staří jako vy (až na ten 1 den) , ale zatím ještě ani nelezem, natož tak aby jsme se stavěli, takže ti neporadím, jsme dokonce i bezzubí, takže změna žádná. To už máš doma docela fofry, že?! Já si to pořád neumím představit, že mi bude poletovat po bytě… 8O

Holky poraďte mi co mám koupit drahé polovičce k narozeninám - trenek má spousty, voňavek a holících prostředků taky…Volný čas tráví s námi ( žádné koníčky), u PC nebo se učí do školy…Jsem zoufaláááá! POMOC!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
30.5.06 15:30

VerouS - já vždycky kupuju trička, protože ty můžu koupit i bez něho. Kupuju u UAXu. Ale záleží na vkusu tvého manžela. Loni jsem mu koupila bundu, ale to šel se mnou,aby si ji vyzkoušel. Jinak fáááákt nevím :cry: , ale neboj, holky něco vymyslí :D

S tím poletováním po bytě je to zábava. Skoro všechny kytky jsem rozdala. Všechny z obýváku odnesla a teďka se mu akorát podařila rozmontovat zásuvku na telefon (není to klasická zásuvka. to by byl už mrtvej). Zkoumá většinou sám a chodí za mnou jako pejsek, takže zábava. :wink: Už se těším, až bude lozit i tobě, VerouS. :lol: 8) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
30.5.06 17:13

i510 - jo taky jsem tam chtela zajit - klidne sraz tam, teda jestli to uz funguje,je otevreny…
zalezi co na to Val

lezeni- spis klouzani na parketach, jinak jen dokolecka a kdyz je na zadech a hracka daleko krikne si, z bricha na zada se umi prevalit, chce si sedat,ale sam nee o stoupani nemuze byt rec.
no jeste ze aspon ty 2 zuby mame a nahore uz prosvitaj- ale to delaj ulicnici uz tyden a ne a ne vylezt…

dnes jsme meli prvni bobek - jak dospelej :)
obed- spenatek s mrkvi - jel mu, ted je zivej a silnej jak Pepek namornik, no vazne mava ted hrazdickou v jedne ruce !!!

ciao D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
30.5.06 18:31

VerouS - nic si z toho nědělej, že ještě nelezete. My taky ne. Když je malá na břiše, zvedá zadek, snaží se lízt, ale nějak jí to nejde. Tak se alespoň vzteká. Akorát se jí povede otáčet se na bříšku dokola a někdy popoleze dozadu.

Asi nám ten třetí zub taky brzo vyleze, celý den prořve. Teď spí, tak jsem zvědavá, co bude dělat večer. Ke všemu jsem sama doma, tak mě asi odvezou, jestli zase bude před spaním dvě hodiny řvát. Alespoň, že spí celou noc. Dneska jsme dokonce vstávali až v 8.30. (Dalif promiň, že prudím :lol: )
Manža dělá dálkově vejšku a celý příští týden má zápočty a bude v Praze a já budu sama doma. Fakt nevím, jak tady s tím řvounem vydržím. Zkusím se domluvit s mámou, aby přijela alespoň na pár dní, protože být sama celý týden je hrůůůůza. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí