Poradna duly
Jana Čurdová
Vy se všechny někde touláte…
No já se taky před chvílí vrátila z venku, jen jsem umyla a nakrmila dítko ( už spinká) a hups za váma ![]()
Těstoviny : dnes jsem malému uvařila těstoviny s kuřecím mrkví a rajčetem a jedl jak najatý, nechala jsem si jednu porci na zítra. Taky to nemixuju na kaši, ale jsou tam kousky, malému to moc nevadí, musím mu dávat po půl lžičce a on si to na těch kouskách zubů přežmoulá, když mu dám do pusy moc, tak to chce hned polykat a pak dělá, že chce zvracet…
Kečup pro děti: přemýšlela jsem nad obyčejným protlakem ten by mohl být takový přírodní kečup. Já mám doma nějaký úplně obyčejný a žádné jedy jsem nenašla…Ale malému jsem dala do těstovin rajčata, když už jsem je koupila…já je čerstvé nejím
Koupání : já koupu na tom látkovo- kovovém a když sedí tak ho hlídám…u nás jsem to sedátko viděla za 650,– , tak jsem myšlenku na koupi zavrhla
Pití: Zkoušela jsem pitítko z Jupíka to je prý fajn na polévání…V sobotu jsme byli u známých a já šikulka nevzala pitítko, tak mi kámoška nachystala do hrníčku od Tuperware čaj pro malého a ten pil jak zblázněný…Jen to bude asi drahá záležitost…jako všechno od Tuperware…no musím najít něco podobného za lidovější cenu ![]()
Zatím se mějte jdu to tu v rychlosti vytřít…
Tak jsem si udělala kafíčko, Tedy si dává svých poledních 30min.
Dala jse mu vařit polední menu, dneska jsem spařila jedno giga rajče, oloupala ho a vařím ho s cuketou a bramborem a přidala jsem trochu libečku ( sušený). A pak ještě uvařím vajíčko a dám mu do toho jen žloutek a kousek másla.
Dneska to bylo od 6:00 přesně z postýlky samý „máma,máma,máma“ a pak „nenenenene“ a tak dlouho dokud jsem se nezvedla nešla nachystat Nutrilon. Slupl flašku mléka a uložen zpět do postýlky jal se spokojeně pět „táta, táta, táta“. Tak nevím, zda to nemá nějaký skrytý smysl
![]()
Hezký den všem !!!!
Lamargarito: Jako máma jsi splnila svůj krmící úkol, tak žádal tátu na blbinky…teda aspoň tak to funguje u nás…Já jsem na krmení, přebalování, koupání i hraní, ale tatínkovi se nevyrovnám v blbostech Malej když slyší klíče v zámku tak už huláká a snaží se doplazit k taťuldovi…
Jdu si dle tebe uvařit kafčo, úplně jsi mě navnadila
Lamargarito ,
moc vám děkujeme za pěkné přání a dáreček.
Bylo to moc hezké odpoledne. Pěkný výlet vám přejeme zítra.
Kaši moc nepapá, 4 lžičky a zase k prsu. Kousky ovoce v ní nejsou.
Kluci dělají na bytě.
Hezký večer a dobrou noc.
Iva a Ráchel
Zdravíme v podvečer
Tak dneska krásný výlet
Jeli jsme autem do Louňovic a pak pěšmo špacírovali kolem rybníků do Vyžlovky a zpět.
Taťka se nám teda krapet rozpouštěl a pořád tvrdil, že vypustí duši, ale my s Tedýskem jsme trénovaní, tak jsme si to užívali.
A manža to taky nakonec zdolal ![]()
Pak jsme se nabštili u Rytíře v Říčanech a dorazili v 18h.
IviP - mě napoprvní Tedýsek kaši taky nepapal, ale zkoušela jse mkaždý večer, asi tak 4 dni a pak už ji baštil ![]()
VerouS - jo to bude ono, u nás jak přes kopírák, maminka zařídí a uděl áa tatínek si zablbne
![]()
Pěkný večer maminky a miminka,
Lamargarito , děkuji Ti, že jsi mi napsala na listopadový mamči.
Kaši jsem dnes nedala, ale snědla skoro celý jogurt, jak jsi mi poradila ![]()
To musel být nádherný výlet, fotky jsou skvělý.
Přeji dobrou noc, a někdy se ozvi ![]()
Iva a Ráchel
ahoooj,
nam nefunguje od uterka internet !!!!! jsem na prasky ;( ted u M. v praci, pac jinak bych mela velkej abstak.
jo malej dnes spadl z postele, to byla rach, ma odrenej nos…no a v utery jdem na kontrolu k dr., si asi bude myslet ze ho mucim- vypada jak zmlacenej !?
ve stredu jsme byli na Riviere- koupaliste, no v plavkach je teda videt hruza, jedno prso min. 2× vetsi jak druhe - jak David a Golias
, ani upnuta tricka nemuzu nosit, ach jo, asi zacnu nosit zase tehotenske - ale satky nemuzu, pac si neumim predstavit jak Vitka kojim na lavicce, vyhrnute saty nahoru !!!
musim koncit jdem dom. pa Dalif a Vitek 8m - odreny nos, 4 zuby a jiz sedici sam !
ps. Tedysku jsem se malem lekla ![]()
Dobrý večer!!
Tak nás zase lízlo nějaké nachlazení, naštěstí to bylo opravdu jen líznutí, jinak by mě už asi piclo ![]()
Dnes jsem upekla s Johankou pověšenou na noze
korpus na dort, který chystám na uvítanou Honzovi. V neděli budeme s Barunkou zdobit, tak snad nezapomenu zase koupit lentilky ![]()
dalif prsa - taky mám problém, neboť moje prsa velikosti FFFF nelze přehlédnout a pomalu začínám přestávat doufat, že se po ukončení kojení zmenší
No, ale kupodivu jsem si koupila dvě perfektně padnoucí podprdy ![]()
lamargarito výlet jste si určitě moc pěkně užili
Závidím, ale my se taky brzy dočkáme tatínka a budeme moci vyrazit do přírody. A Tedýsek je úplný fotomodel.
Johanka mi poslední dobou moc špatně usíná, nevím jeslti je to z toho vedra, zubů, rýmy, ale je to docela děs ![]()
Mějte se pěkně a dobrou noc. Xenie a holky
Hezký večer!
Domíšek spí ( doufám, že zase nebude celou noc pobrekávat) - ty horka bych zrušila!!!!
![]()
Ve středu jsme byli na pouťi na Radhošti a bylo tam krásně…
Jinak u nás nic moc nového, prcek lozí všude kam nemá…Marek je pořád v práci nebo spí nebo sedí u netu.....a mě už to všechno nebaví…Připadá mi, že jsem pořád sama s prckem a nikde nikdo…Ještě že aspoň existuje ten internet, jinak by mi už úplně hráblo ![]()
Tedýsek je šikulka, sic jsem se trošku lekla…
![]()
zatím pá
Ahoj holky,
tak jsem konečně dala do galerky pár fotek Barči. Akorát se omlouvám, jedna tam je dvakrát. ![]()
VerouS - to jsme na tom stejně, já jsem taky pořád s malou sama. Manža je buď v práci nebo se učí do školy. ![]()
Svatba - tak dneska jsme byli na svatbě kámošky. Prsa vydržely, už si za těch pár dní zvykly, že se tak často nekojí.
Bylo to perfektní, novomanželé dostali jako jeden svatební dar vyhlídkový let letadlem. Nejdřív jim ale řekli, že budou skákat padákem, tam z toho byli dost hotový.
Letěli hned, tak jsme jim na zemi udělali takový srdce z lidí a prý to bylo i z letadla pěkně vidět. Tak se těším na video.
Jako svatební dar jsem jim nakonec objednala přes internet z jednoho krámu s žertovnejma předmětama takový hodiny, co mají čísla obráceně (od 12 do 1) a ručičky jdou pozpátku. Tak měly docela úspěch.
Barča byla celý den u mámy a bylo to nejhodnější dítě pod sluncem. Proč taková nemůže být i doma? ![]()
Zdravím před půlnocí ![]()
PatraJ - tak to muselo být super, takové originální s tím letadlem, no mě byste teda vystrašili strašně s nějakým seskokem s padákem, mám hrůzu z výšek, ale určitě se líbilo !!!
samota - nu, o tom mi vykládejte, mám jenom manžu a Tedýska a PC
, manža povětšinou pracuje od 8-22h a většinou i soboty a neděle, sem tam vyjímka. Mám sice biologický rodiče a i sourozence, jenže nemáme mezi sebou žádný vřelý vztah. Vlastně se ani jaksi nenavštěvujeme. Vyrůstla jsem povětšinou u babičky. Ta už nežije. Takže jsem moc vděčná za své kamarádky a známé přes internet. Jinak bych asi zbláznila. Nebo už se to stalo ???
Takže maminky hlavy vzhůru, musíme se s tím porvat, o tom život asi je - vyhrnout si rukávy a VPŘED ![]()
My jsme dnešek celý den byli nečekaně a přec doma.
Od rána jsem měla celkem problémy s dýcháním, už se mi dlouho nestalo. Asi kombinace nízkého tlaku s tím mým šelestem a nějak jsem měla problém rozdýchávat i ohnutí.
Doufám, že zítra už nebude takový strašný dusno. Tento stav nesnáším, když nemůžu.
Tedýsek byl naštěstí celý den hodňoučký, vyhrál si v ohrádce, v postýlce, poskakováním po mně a válením sudů po obyváku sem a tam. Taťka částečně pracoval a částečně studoval nějaké další věci pro svou práci. A od té doby co Tedy usnul poctivě pařím PC hry, u toho se člověk aspoň nezadýchává
![]()
Dneska papal k obědu konečně cizrnu a zbaštil toho s krůtím masíčkem, hráškem a mrkvičkou hluboký talíř. Takže chutnalo
Tak zařazujme do jídelníčku.
Ještě dotázek - vy co jste cestovali na Slovensko a dělali jste si připojištění, je nutné nějaké jiné než standartní co nabízí např. Generali, Alianz či Kooperativa ( online ) kvůli horské službě ??? Tůry teda neplánujem, ale kdyby při mé smole se něco semlelo. Poraďte mi.
Hezkou neděli přejeme
Ahojte kočky!
Marek je zase v práci, po práci jde pomoct rodičům cosi odvézt…
Tak dnes vysedávám u Pc, venku je strašné horko a vůbec nic se mi nechce… A navíc abych vylezla ven, tak potřebuju penízky a nejsem si jistá jestli už bude mateřská na účtu…už jsem jak socka..na lednici mám mega seznam co vše v domácnosti chybí
V diskuzi Rodíme v září 2005. kam chodím jsou už další těhulky… No nevím, jak bych to osobně zvládala, ale musí to být krásné, zase cítit jak v bříšku roste nový život… No ale já až zadlouho vzhledem k mému věku…
zatím se mějte, pápá pampalá ![]()
Ahoj všichni.
Jak je hezky, tak je tady hrozně prázdno
, ale člověk venku přijde na jiný myšlenky, že?
Tedýsek - fotka je báječná a musím se přiznat, že kdybych nevěděla, že je to on, tak ho horko těžko poznám
. Ty děti se tak strašně mění, že?
Vedro - škoda, že když je takový vedro, tak že se nevyškvaří tukový zásoby, ale jen voda, že? ![]()
Dneska jdeme na poslední očkování. Asi tam vypustím duši. Doktorka je nakopci (ono je teda všechno na kopci, protože my bydlíme v údolí
) a poradna je od 12.00 do 14.00 hodin.
Mám půjčenej časopis Máma a já a je celkem dobrej, tak doporučuju.
Bohužel musít jí,, páč ten náš fakánek zase řve
![]()
Mějte se krásně
i.
ahoj,
toz des a hruza - tyden bez internetu !!! nejel, kazdy den jsem volala do Bluetonu,kazdy den to zaurgovavali a vysledek vcera vecer se o konecne rozjelo..
nejel internet skoro tyden, takze nalada v h…musela zlepsit cokoladou a jinymi vecmi, takze krome sci-fi vrsku (jednoprsatka, pripomina mi to v te kreslene sci-farne -tam byla jednooka holcicka), spodek zmeneny vlivem cokolady a spol… takze do PLAVEK me ted nikdo nedostane.
ten tyden jsem zrovna melo volnejc, dokonce jeden vecer sama, M.jel do Nemecka na fotbal, a ja nemohla na chat nikam, mohla tak jen cist,sit,hackovat ;(
Jdem dnes na kontrolu- dam vedet miry, no Vitek vypada jak zmlacenej, poslu pak fotku do fotoalba. Spadl z postele, no uvidime co na to doktorka - ted o prazdninach ordinuje 11-13h - taky sranda- v tom hicu…
no a zitra jedem do Pelhr. k M. rodicum, v patek zpet se svat. dortem a v sobotu svatba, v nedeli odjizdime na dovolenou do Jizerek na tyden…
no nic, uz je vzhuru (jeho ranni dvacetiminutovka) . pa D