Říjen 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1274
3.7.06 20:59

Vy se všechny někde touláte…

No já se taky před chvílí vrátila z venku, jen jsem umyla a nakrmila dítko ( už spinká) a hups za váma :lol:

Těstoviny : dnes jsem malému uvařila těstoviny s kuřecím mrkví a rajčetem a jedl jak najatý, nechala jsem si jednu porci na zítra. Taky to nemixuju na kaši, ale jsou tam kousky, malému to moc nevadí, musím mu dávat po půl lžičce a on si to na těch kouskách zubů přežmoulá, když mu dám do pusy moc, tak to chce hned polykat a pak dělá, že chce zvracet…
Kečup pro děti: přemýšlela jsem nad obyčejným protlakem ten by mohl být takový přírodní kečup. Já mám doma nějaký úplně obyčejný a žádné jedy jsem nenašla…Ale malému jsem dala do těstovin rajčata, když už jsem je koupila…já je čerstvé nejím

Koupání : já koupu na tom látkovo- kovovém a když sedí tak ho hlídám…u nás jsem to sedátko viděla za 650,– , tak jsem myšlenku na koupi zavrhla

Pití: Zkoušela jsem pitítko z Jupíka to je prý fajn na polévání…V sobotu jsme byli u známých a já šikulka nevzala pitítko, tak mi kámoška nachystala do hrníčku od Tuperware čaj pro malého a ten pil jak zblázněný…Jen to bude asi drahá záležitost…jako všechno od Tuperware…no musím najít něco podobného za lidovější cenu :oops:

Zatím se mějte jdu to tu v rychlosti vytřít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
4.7.06 12:40

Tak jsem si udělala kafíčko, Tedy si dává svých poledních 30min.

Dala jse mu vařit polední menu, dneska jsem spařila jedno giga rajče, oloupala ho a vařím ho s cuketou a bramborem a přidala jsem trochu libečku ( sušený). A pak ještě uvařím vajíčko a dám mu do toho jen žloutek a kousek másla.

Dneska to bylo od 6:00 přesně z postýlky samý „máma,máma,máma“ a pak „nenenenene“ a tak dlouho dokud jsem se nezvedla nešla nachystat Nutrilon. Slupl flašku mléka a uložen zpět do postýlky jal se spokojeně pět „táta, táta, táta“. Tak nevím, zda to nemá nějaký skrytý smysl :?: :roll: :lol:

Hezký den všem !!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
4.7.06 13:47

Lamargarito: Jako máma jsi splnila svůj krmící úkol, tak žádal tátu na blbinky…teda aspoň tak to funguje u nás…Já jsem na krmení, přebalování, koupání i hraní, ale tatínkovi se nevyrovnám v blbostech Malej když slyší klíče v zámku tak už huláká a snaží se doplazit k taťuldovi…

Jdu si dle tebe uvařit kafčo, úplně jsi mě navnadila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
4.7.06 19:59

Lamargarito ,

moc vám děkujeme za pěkné přání a dáreček.
Bylo to moc hezké odpoledne. Pěkný výlet vám přejeme zítra.
Kaši moc nepapá, 4 lžičky a zase k prsu. Kousky ovoce v ní nejsou.
Kluci dělají na bytě.

Hezký večer a dobrou noc.
Iva a Ráchel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
5.7.06 20:08

Zdravíme v podvečer

Tak dneska krásný výlet :) Jeli jsme autem do Louňovic a pak pěšmo špacírovali kolem rybníků do Vyžlovky a zpět.

Taťka se nám teda krapet rozpouštěl a pořád tvrdil, že vypustí duši, ale my s Tedýskem jsme trénovaní, tak jsme si to užívali.

A manža to taky nakonec zdolal :wink:

Pak jsme se nabštili u Rytíře v Říčanech a dorazili v 18h.

IviP - mě napoprvní Tedýsek kaši taky nepapal, ale zkoušela jse mkaždý večer, asi tak 4 dni a pak už ji baštil :)

VerouS - jo to bude ono, u nás jak přes kopírák, maminka zařídí a uděl áa tatínek si zablbne :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
5.7.06 20:21

Pěkný večer maminky a miminka,

Lamargarito , děkuji Ti, že jsi mi napsala na listopadový mamči.

Kaši jsem dnes nedala, ale snědla skoro celý jogurt, jak jsi mi poradila :wink:

To musel být nádherný výlet, fotky jsou skvělý.

Přeji dobrou noc, a někdy se ozvi :D

Iva a Ráchel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
7.7.06 12:20

Kuk na tetky !!!!

Kdepak Vás mám ????

:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
7.7.06 15:57

ahoooj,
nam nefunguje od uterka internet !!!!! jsem na prasky ;( ted u M. v praci, pac jinak bych mela velkej abstak.
jo malej dnes spadl z postele, to byla rach, ma odrenej nos…no a v utery jdem na kontrolu k dr., si asi bude myslet ze ho mucim- vypada jak zmlacenej !?

ve stredu jsme byli na Riviere- koupaliste, no v plavkach je teda videt hruza, jedno prso min. 2× vetsi jak druhe - jak David a Golias ;) , ani upnuta tricka nemuzu nosit, ach jo, asi zacnu nosit zase tehotenske - ale satky nemuzu, pac si neumim predstavit jak Vitka kojim na lavicce, vyhrnute saty nahoru !!!

musim koncit jdem dom. pa Dalif a Vitek 8m - odreny nos, 4 zuby a jiz sedici sam !

ps. Tedysku jsem se malem lekla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
7.7.06 20:41

Dobrý večer!!

Tak nás zase lízlo nějaké nachlazení, naštěstí to bylo opravdu jen líznutí, jinak by mě už asi piclo :(
Dnes jsem upekla s Johankou pověšenou na noze :roll: korpus na dort, který chystám na uvítanou Honzovi. V neděli budeme s Barunkou zdobit, tak snad nezapomenu zase koupit lentilky :?

dalif prsa - taky mám problém, neboť moje prsa velikosti FFFF nelze přehlédnout a pomalu začínám přestávat doufat, že se po ukončení kojení zmenší :( :roll: No, ale kupodivu jsem si koupila dvě perfektně padnoucí podprdy :wink:

lamargarito výlet jste si určitě moc pěkně užili :D Závidím, ale my se taky brzy dočkáme tatínka a budeme moci vyrazit do přírody. A Tedýsek je úplný fotomodel.

Johanka mi poslední dobou moc špatně usíná, nevím jeslti je to z toho vedra, zubů, rýmy, ale je to docela děs :(

Mějte se pěkně a dobrou noc. Xenie a holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
7.7.06 22:29

Hezký večer!

Domíšek spí ( doufám, že zase nebude celou noc pobrekávat) - ty horka bych zrušila!!!! :evil: :evil:

Ve středu jsme byli na pouťi na Radhošti a bylo tam krásně…

Jinak u nás nic moc nového, prcek lozí všude kam nemá…Marek je pořád v práci nebo spí nebo sedí u netu.....a mě už to všechno nebaví…Připadá mi, že jsem pořád sama s prckem a nikde nikdo…Ještě že aspoň existuje ten internet, jinak by mi už úplně hráblo 8)

Tedýsek je šikulka, sic jsem se trošku lekla… :lol: :lol: :lol:

zatím pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
8.7.06 22:34

Ahoj holky,
tak jsem konečně dala do galerky pár fotek Barči. Akorát se omlouvám, jedna tam je dvakrát. :oops:

VerouS - to jsme na tom stejně, já jsem taky pořád s malou sama. Manža je buď v práci nebo se učí do školy. :evil:

Svatba - tak dneska jsme byli na svatbě kámošky. Prsa vydržely, už si za těch pár dní zvykly, že se tak často nekojí. :lol: Bylo to perfektní, novomanželé dostali jako jeden svatební dar vyhlídkový let letadlem. Nejdřív jim ale řekli, že budou skákat padákem, tam z toho byli dost hotový. :lol: Letěli hned, tak jsme jim na zemi udělali takový srdce z lidí a prý to bylo i z letadla pěkně vidět. Tak se těším na video.
Jako svatební dar jsem jim nakonec objednala přes internet z jednoho krámu s žertovnejma předmětama takový hodiny, co mají čísla obráceně (od 12 do 1) a ručičky jdou pozpátku. Tak měly docela úspěch.

Barča byla celý den u mámy a bylo to nejhodnější dítě pod sluncem. Proč taková nemůže být i doma? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
8.7.06 23:35

Zdravím před půlnocí 8)

PatraJ - tak to muselo být super, takové originální s tím letadlem, no mě byste teda vystrašili strašně s nějakým seskokem s padákem, mám hrůzu z výšek, ale určitě se líbilo !!!

samota - nu, o tom mi vykládejte, mám jenom manžu a Tedýska a PC :) , manža povětšinou pracuje od 8-22h a většinou i soboty a neděle, sem tam vyjímka. Mám sice biologický rodiče a i sourozence, jenže nemáme mezi sebou žádný vřelý vztah. Vlastně se ani jaksi nenavštěvujeme. Vyrůstla jsem povětšinou u babičky. Ta už nežije. Takže jsem moc vděčná za své kamarádky a známé přes internet. Jinak bych asi zbláznila. Nebo už se to stalo ??? :roll: :roll: Takže maminky hlavy vzhůru, musíme se s tím porvat, o tom život asi je - vyhrnout si rukávy a VPŘED 8)

My jsme dnešek celý den byli nečekaně a přec doma. :( Od rána jsem měla celkem problémy s dýcháním, už se mi dlouho nestalo. Asi kombinace nízkého tlaku s tím mým šelestem a nějak jsem měla problém rozdýchávat i ohnutí. 8O Doufám, že zítra už nebude takový strašný dusno. Tento stav nesnáším, když nemůžu. :? :evil: Tedýsek byl naštěstí celý den hodňoučký, vyhrál si v ohrádce, v postýlce, poskakováním po mně a válením sudů po obyváku sem a tam. Taťka částečně pracoval a částečně studoval nějaké další věci pro svou práci. A od té doby co Tedy usnul poctivě pařím PC hry, u toho se člověk aspoň nezadýchává :wink: :lol: :lol:

Dneska papal k obědu konečně cizrnu a zbaštil toho s krůtím masíčkem, hráškem a mrkvičkou hluboký talíř. Takže chutnalo :) Tak zařazujme do jídelníčku.

Ještě dotázek - vy co jste cestovali na Slovensko a dělali jste si připojištění, je nutné nějaké jiné než standartní co nabízí např. Generali, Alianz či Kooperativa ( online ) kvůli horské službě ??? Tůry teda neplánujem, ale kdyby při mé smole se něco semlelo. Poraďte mi.

Hezkou neděli přejeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
10.7.06 13:06

Ahojte kočky!

Marek je zase v práci, po práci jde pomoct rodičům cosi odvézt…

Tak dnes vysedávám u Pc, venku je strašné horko a vůbec nic se mi nechce… A navíc abych vylezla ven, tak potřebuju penízky a nejsem si jistá jestli už bude mateřská na účtu…už jsem jak socka..na lednici mám mega seznam co vše v domácnosti chybí

V diskuzi Rodíme v září 2005. kam chodím jsou už další těhulky… No nevím, jak bych to osobně zvládala, ale musí to být krásné, zase cítit jak v bříšku roste nový život… No ale já až zadlouho vzhledem k mému věku…

zatím se mějte, pápá pampalá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
11.7.06 08:04

Ahoj všichni.

Jak je hezky, tak je tady hrozně prázdno :( , ale člověk venku přijde na jiný myšlenky, že?

Tedýsek - fotka je báječná a musím se přiznat, že kdybych nevěděla, že je to on, tak ho horko těžko poznám :lol: . Ty děti se tak strašně mění, že?
Vedro - škoda, že když je takový vedro, tak že se nevyškvaří tukový zásoby, ale jen voda, že? :D

Dneska jdeme na poslední očkování. Asi tam vypustím duši. Doktorka je nakopci (ono je teda všechno na kopci, protože my bydlíme v údolí :? ) a poradna je od 12.00 do 14.00 hodin.
Mám půjčenej časopis Máma a já a je celkem dobrej, tak doporučuju.
Bohužel musít jí,, páč ten náš fakánek zase řve :evil: :twisted: :evil: :twisted:

Mějte se krásně

i.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
11.7.06 10:39

ahoj,

toz des a hruza - tyden bez internetu !!! nejel, kazdy den jsem volala do Bluetonu,kazdy den to zaurgovavali a vysledek vcera vecer se o konecne rozjelo..
nejel internet skoro tyden, takze nalada v h…musela zlepsit cokoladou a jinymi vecmi, takze krome sci-fi vrsku (jednoprsatka, pripomina mi to v te kreslene sci-farne -tam byla jednooka holcicka), spodek zmeneny vlivem cokolady a spol… takze do PLAVEK me ted nikdo nedostane.
ten tyden jsem zrovna melo volnejc, dokonce jeden vecer sama, M.jel do Nemecka na fotbal, a ja nemohla na chat nikam, mohla tak jen cist,sit,hackovat ;(

Jdem dnes na kontrolu- dam vedet miry, no Vitek vypada jak zmlacenej, poslu pak fotku do fotoalba. Spadl z postele, no uvidime co na to doktorka - ted o prazdninach ordinuje 11-13h - taky sranda- v tom hicu…

no a zitra jedem do Pelhr. k M. rodicum, v patek zpet se svat. dortem a v sobotu svatba, v nedeli odjizdime na dovolenou do Jizerek na tyden…

no nic, uz je vzhuru (jeho ranni dvacetiminutovka) . pa D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital