Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky
Holky, jak já jsem bojovala se skládáním cestovní postýlky
to by bylo na dlouhé a ne moc slušné vyprávění, ale dokonáno jest, přišla jsem na to a dnes budu mít opět klidnou noc, až na 4 tradiční kojeníčka ![]()
Aimee držíme pěsti, ať RTG dobře dopadne a abys se už nemusela nervovat. ![]()
Aničce a Ivánkovi taky přejeme vše nej k sedmi měsícům!!
Mějte se pěkně a dobrou noc. Xenie a holky
Posíláme blahopřání k 7mi měsícům - Aničce a Ivánkovi http://www.sirmi.ic.cz/smajl/17.gif
Tak, další „plavání“ proběhlo opět za částečného protestování-vztekání. Ale jde to, tak snad to vztekání omezíme na minimum.
Dneska se Pepíkovi povedlo si zašprajcnout dudlík v puse
- hrál si s ním, převracel ho v ruce a pak si do pusy cpal ten umělohmotnej nevímco, až mu to tam zůstalo a nešlo mu to ani ven ani dovnitř - no musela jsem to pootočit a vyndat já, což musel pocítit (snad jen malinko
) - asi 2 minuty řval (se nedivím
), pak už byl klid. A hrál si s tím dudákem dál, jen já už byla v pozoru včas zasáhnout. Ale vždycky u toho nebudu, tak doufám, že to byla náhoda, co se stane jednou za 10 let
. První mě napadlo, co je to za blbej dudlík, ale on když je někdo koumák, tak to udělá s jakýmkoliv … ![]()
Ahoj,
Lamargarita - ale jo, nějak se to zvládlo. Ivánka mi zatím hlídala sekretářka. Poslala jsem je na dvě hoďky na Karlák do parku. Nedřív se tvářila děsně vyděšeně, ale vrátila se naprosto nadšená. Takhle příjemně strávenou pracovní dobu asi ještě nezažila.....
![]()
Máš nádherný výhled z okna. My jsme na konci Prahy, takže už jen pole, ale takhle hezky to tady nekvete. ![]()
Aimee - dík za tip na to mléko. Já jsem si zezačátku koupila sojové. Nikdy u nás nikdo neměl alergii, tak mě to vůbec nenapadlo. Až pak jsem začala studovat net a zjistila, že soja taky nebude to pravé.....Ale mléko mi až tak nechybí. Kafe piju černé a na vaření jsem prostě nahradila vodou. Někde je to poznat víc, někde míň, ale v celku to jde. Ale vadí mi sýry a jogurty. To teda moc!
Uvidíš, že Aný bude v pořádku…moc držím palce, ať všechno dobře dopadne!
Motorika - Ivan se plazí - je to něco jak Meresjev těsně před skonáním. Sice si pod sebe krásně zasune nožičky, ale ruce ho neudrží a nosem ryje zem. Nicméně i na těchhle třech bodech (nos + 2 kolínka) proleze celou kuchyň. ![]()
Franeza - jak postupuje krmení? Vyhrál Pepíček nebo maminka?
A koukám, že dudlík může být pěkně nebezpečná hračka…asi by měl být jako většina hraček až od třech let
![]()
Hračky - u nás teď vede suchý zip a hadice od sprchy…ta úplně nejvíc…doporučuju! ![]()
Xeniej - já taky skládací postýlku nerozložím. To musí manža…a už vůbec ji nesložím! Dívala jsem se do galerky… co to máte za kuchyńku to vypadá moc hezky!
Dalif - 9200g - tak to je teda kus chlapa!!!!! Tak to na Vás nemáme ani náhodou.
![]()
Všem děkujeme za přání k 7-mi měsícům. Holky, to tak rychle letí. Pořád si říkám, že tohle je to nejlepší období života. Za chvíli začnu chodit do práce a už to bude jen jedna velká honička, ach jo…že ty děti nemůžou být mimina trochu dýl… ![]()
Dobrou noc, carsa
PS: dneska na procházce jsem si natrhala šeřík a krásně to tady voní.
ještě když jsme u těch hraček - tohle u nás platí na 100%
Dvě oblíbené hračky mužů
http://imgsrv1.ftipky.cz/…ene_muzu.jpg
Carso - dost dobry obr. ![]()
toz zas v 5h,to zacal opravdu hodne nadavat, po prebaleni klasika do 5min.naloz v CISTE plince a u prebalovani me pocural…jesteze mam ty levne a dobre plenky Sup sup ![]()
jinak reakce po ockovani nastesti zadna, jen snad,ze vcera rychle vytuhl.
uz rve, no kdo by byl takhle brzy v nalade,co ?
pekny den a prodlouzeny vikend vsem !!!
Dalif
Ahoj tetky internetky!
Johance a Páťovi přejeme vše nej nej!
http://www.gify.nou.cz/…ubory/21.gif
Tak trochu závidim, že jste někteří „o měsíc napřed“. Vůbec mi to s tim řvounem neutíká. Nic ho nebaví, u ničeho nevydrží, nechce si hrát, neumí se snad ani smát, když neřve, tak aspoň kňourá, už jsem z něj na nervy. KDYBY BYL PRVOROZENÝ, BYL BY JEDINÁČEK! A to naprosto vážně. Je mi líto, že musím říct, že to je zatím nejtěžší půlrok mýho života
.
Nebe a dudy - ve srovnání s Adélkou. Ach jo, kdy to skončí to jeho řvaní? Zuby nikde, řve při i po jídle, před i po spaní, v kočárku, v šátku, furt. Nikdy jsem neslyšela o podobnym případu. Tak ňák mi přijde, že ho to na tom světě neba.
Tak jsem si trochu postěžovala…
.
motorika -Na čtyřech se udrží, posouvá se tak, že „skáče“ oběma kolínkama najednou k rukám. Někdy přestřelí a kolenama si ty ručky podrazí, tudíž hodí tlamičku
.
dalif - to je Vítek ale chlapák!!! Myslim, že s váhou vedete
.
franeza - navaž na dudlík šňůrku, aby po spolknutí šel vytáhnout
. Co ta mrkvička, jak jste se s ní poprali?
VLHČENÉ UBROUSKY TESCO 26,60 Kč !!!! Ale nevim do kdy akce trvá, byli jsme tam předvčírem (ve st). Vzali jsme je 20×
.
Jdem na písek.....zatím-letím!
Hola hoj,
dnešní noc byla celkem v pohodě. Teda spíš taková jako jindy
.
Včera jsme byli venku a nechali peřiny na balkoně, takže jsme zmokli my i peřiny
, ale spát se v tom dalo. Pak vysvitlo sluníčko, tak to uschlo.
Aimee - držím pěstičky, aby vše bylo dobré a malá byla zdravá. Pohlaď malou i šťěňátka a pak přhoď fotky.
Pohyb - před chvíli sebou hodil hlavou o zem až to zadunělo a začal ječet (se ani nedivím, byla to rána jako z děla). Po čtyřech leze pomalu, ale leze. Žádný rypáčkování jak tady píšete. Snaží se po:,–(it, ale nejistí se rukou, takže vždycky spadne. Staví se i na všechny čtyři tak, že natáhne kolena (nevím jak to popsat). Už mi před chvilkou stihl shodit kvítko pár dnů přesazený
, takže je asi budu muset přeštěhovat. Včera tady byla kamarádka a nějaký kytky si odnesla, ale asi budu muset pozvat celý Blansko, abych se toho zbavila ![]()
Chtěla jsem se zeptat na čem se těm fakánkům leze líp. Jestli na puzzleti nebo koberci. Pořád nevím, co mu koupit, protože na parketách samozřejmě klouže a nebo klouže deka s ním, když je na dece.
Krásný den a užívejte si sluníčka. Doufám, že na net se tento prodloužený víkend dostanu, protože dneska začíná hokej, takže tata bude koukat na hokej ,jupíííí.
![]()
Johance a Patrickovi vše nejlepší k sedmi měsícům http://www.sirmi.ic.cz/smajl/73.gif
Jo, dudlík na provázek nebo od 3 let - to spíš svázat ručičky
Chudák Pepík, to ne, to mu neudělám!
Včera předvedl papání svojí babče a prababče - bramborovou kašo-polívku s pracně vykapaným mlíkem (jsem si myslela, že to bude lepší než s vodou), tak něco snědl a pak začal prskat, tak jsem uznala, že by to mohlo asi stačit (a taky jsem nechtěla mít kaši všude)
. Dneska vyzkoušíme brokolici. Jinak ta mrkev byla docela hořká - dala jsem mu totiž „starou“, zato domácí. Teď jsem koupila „čerstvou“, tak uvidíme, jestli bude sladší (nebo jestli je to tím převářením, nevím). Kdy jste tak najely na celou dávku? - po jaký době od prvního pokusu
Syrda - hlavu vzhůru, ocelý nervy, bude líp! Určitě! Musí!
Syrda hlavu vzhůru, my také občas máme uplakánkův den, to bude dobré, uvidíš, ony ty zoubky asi raší a to je hold na houby, bude lépe !!! Ríšulka je celkem na pohodu a svěží, myslím že znám ze svého okolí známých maminek a jejich dětiček větší Rarášky. A Ája je prostě princeznička šikulkovitá.
Gratulace Johance a Paťulkovi !!!
http://www.gifs.net/…ink_rose.gif
carsa no vidíš, sekretářce si zpříjemnila den netradičním pracovním úkolem. Já mám z jedné strany okno do parku a z druhé do zahrady za domem, sice jsme původně chtěla pronajmout větší byt, hlavně s normální kuchyní vybavenou spotřebiči, ale ty stromy mě tady dostaly a tak jsme zůstali tady. Je to fajn vyjet před barák na lavičku do hned do zeleně. Akorát ten park mohl být větší, poměr maminek s dětma je núměrný místu v parku.
Tedýsek dneska od rána pořád říká „ta-ta-ta“ a zase tá-ta-ta".....tak že by to jako bylo táta??? No to snad nééé, ale kdoví.
a hrozně se mu to líbí furt to říkat dokola, i teď namísto spánku mi tady kdáká do vysílačky-chůvičky, nespal ani těch 5minut. Půjdeme teď po obídku ven s IvouP a Ráchelkou, tak třeba zchrupne. Doufám. ![]()
ciao ,
tak jsme dneska davali 1.prikrm - MRKVICKU- teda na to jak hlta MM nicmoc, tvaril se dost zajimave,ten ksichtik jsem fakt videla poprve..no snad neco snedl,kazdopadne oranzova jsem byla ja, Vitek oblicej,ruce… tesim se na jablicko -to nebarvi ne ?
sviti slunicko,jdem zase ven.papa Dalif
Dobrý večer
Přejeme vše nej k 7 měsícům Páťulkovi
Zítra jedeme na chalupu tak se jdu s vámi na týden rozloučit, mějte se mooooc pěkně, hlavně buďte zdravé a prcci samozřejmě taky ![]()
Ahoj Xenie a holky
P.S. Mám asi zánět prsu, bolí jako hrom, ,líčko teče ze začatku trochu dožluta. ![]()
Ahoj, jenom zaskočím a loučím se. Zítra odjíždíme do toho Adršpachu, tak tady budu až ve čtvrtek. Mějte se krásně, užijte si prodloužený víkend a mějte se krásně.
Ahojky,
tak koukám, že se vám sem dneska nechce ![]()
i510- přihodila jsem fotečky, malé i štěňátek. Pohladit je bohužel nemůžu, jsou to štěňátka po našem psovi, ale jsou od nás cca 600km
. Tak se bohužel musim taky spokojit s fotečkama a pravidelnýma zprávama od paní chovatelky ![]()
Dalif, tak to mě nenapadlo, že by mohla být líná po tatínkovi
Teď už vím v čem je problém ![]()
Jinak u nás nic nového, krom toho, že mě začal z těch nervů bolet žaludek ![]()
Pa, jdu malý připravit kaši
Aimee
ahojky,
chci se prihlasit do nejakeho streleckeho krouzku a ptaky urvany postrilet. Vstavali jsme ve 4:40h rano, pro me v noci, to uz opravdu nadaval…normalne bych si ptacky poslechla a sla spat dal, ale Vitek je jineho nazoru,navic se nam vratila ta blba ryma..no on Martin je nachcipany,toz se modlim,aby to nedostal malej.
jinak divadlo vcera (A.Christie- Past na mysi) celkem dobry…ale na G-studio se svym 1+1=3 nemaj, to byla komedie, u ktere jsme se trhali smichy,ja jeste jako tehule, malem porodila ![]()
ale aspon jsme si po dlouhe dobe vysli sami dva i kdyz jen na chvilku, hlidaly mamka se sestrou, ne ze by se Vitek nedal uhlidat jen jednou osobou, ale mamka si chtela uzit a popovidat s mladsi segrou, pac ta studuje v Praze a furt nekde po svete trajda, toz ted mimoradne je doma…
dalsi segra- dvojce ma plnou hlavu svatby- vdava se v cervenci..A dnes ma Sara - neter svoji prvni party- odpol.jdem na oslavu.
uz nadava tak ze to slysi i sousedi,pa Dalif a ranni ptacatko Vitek