Říjen 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
138
17.4.06 10:56

Ahojky Všem :P koukám dnes jsem úplně první!Náš taťka mrzkut naštěstí neuznává,takže máme klidné pohodové ránko,ale na oběd jedem k našim a tam už si na nás s Kiki zgustne děda :? DALIF:ty jsi mě s tou Lamargaritou v Ostravě opravdu rozesmála :wink: ,„chudina“ si stěžovala,že jí z Prahy „vyhazují“,v Brně nechtějí a ty jí chceš „hnát“ ještě do Ostravy :lol: AIMEE,VEROUS:obě Vás zdravím,nevadí jen pročítejte,psací i pracovní absence se tolerují :D Hezké Velikonoce!PETRA J:jo,jo,„zranice“ na oslavách a narozkách už sabotuju :( My byli v sobotu taky na oslavě pradědových narozenin-jídla a sladkýho,že se až stoly prohýbaly,ale já ODOLALA,protož už se mi podařilo zdárně shodit 5kg a hodlám těch zbylých dalších pět taky do léta setřást :twisted: Bohužel dnes jdem opět na další oběd a to k našim!SYRDO:soucítím s tebou,před zhruba 14dny jsem měla velmi nápodobné období jako ty-v obchoďáku jsem drndala nákupním košem,ráno jsem si na zubní kartáček místo pasty dala tek.mýdlo a další podobné „úlety“ tohoto rázu :lol: takže tě plně chápu!!!!!!!VINONA:ano,srazík byl super,nasmály jsme se řádně,hlavně když nám Lamargarita chtěla potvrdit,že má Tadeášek opravdu dva zoubky a on na nás jen neustále vyplazoval jazyk-ten má OPRAVDU krásnej :lol: Jsme jí podezřívaly,že to prvenství má „zfalšovaný“ :D XENIEJ:ano název TRYSKOMYSKA na našeho Nikíska opravdu sedí!Jsme ho vážili jen tak pro kontrolu než půjdem 20.4. do poradny a na to co vše sní,váží 7.700,takže za měsíc nabral jen 20dkg :( taky jak by mohl,když je neustále v pohybu,dokonce už i v noci ze spaní mrská nohama a hlasitě se směje :roll: PO dva dny už sedí sám bez pomoci a na zemi trénuje kolínka,takže už to asi nebude dlouho trvat a vyrazí s lezením!Ani mě to nepřekvapuje,Kristýnka ve 3.měsících sama seděla,ve 4.m měla dva zuby a v 8.m chodila 8O takže očekávám již cokoli a pomalu si mažu pod koleny!!!!!!LAMARGARITA:doufám,že ty i rodinka jste si návštěvu v Brnečku užili a zase nás brzy navštívíte :wink: Už se těším na fotečky ze srazíku-mě se tam podařilo dostat dvě focené mobilem,tak aspoň něco :roll: Pohlazení Tadeáškovi a snad už jen pěkné jarní počasíčko!POZDRAV Všem maminám i mimískům

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
17.4.06 19:04

Srazík Brno a to dne 14.5.2006 v cukrárně na Jakubáku je přidán v galerii :arrow:

Jinak se již opět hlásím podotýkám, že ze slunečnné , Prahy :D Cesta proběhla celkem na pohodu, akorát by s tou rozbitou D1 opravdu měli už něco udělat, je to vskutku tankodrom.

Naše velikonoční dovolená byla moc fajn, viděla jsem spoustu svých brněnských kamarádek a známých, poznala nové a doufám, že zase uvidím, povozila se šalinkou, dala si nějaké to pivěčko Starobrno, pár procházek po klidném centru ( byť stále rozkopaným ), prošla Vaňkovku a opravdu odopočinula, neboť jsem nemusela vůbec nic dělat. Babička ( tchýně) nám vyvařovala a tak na mě zbylo je mazlení s Tedym :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
17.4.06 19:59

Hola hoj holčiny a klučiny

Jsem tu. Konečně jsem přelouskala romány, které jste zde nadatlily a musím se přiznat, že jsem na vás všechny moc a moc myslela. V místním hotelu měli připojení na internet, tak jsem raději tuto budovu obcházela oooobrovským obloukem :D .
Byla to báječná dovolená. Kamarádi a kamarádky si malýho chovali, hráli si s ním, vozili i nosili a já jen občas přebalila (často jsem ukecala našeho tátu) a samozřejmě nakojila. Odpočnula jsem si a hrála Scrabble (nevím jestli jsme to napsala dobře), v klidu se najedla (po dlouhé době) a dokonce i hodila na chvíli nohy na stůl :lol: . Jsem nadšená a hned hledám nějaké ubytování na další dovču.
V sobotu při tom krásným počasíčku jsme vyrazili na rodinný výlet na Radhošť, ale bohužel jsme se museli vrátit, protože sníh na cestě byl rozbředlý a nedal se v něm tlačit kočár :( . Ale pohodička u chatičky byla taky super. Známý byli na Lysé hoře a vrátili se promočení a unavení :o .
Malýmu jsem nedávala příkrmy, protože by to v tom ruchu nejedl a tak byl trošku víc hladový, ale jinak na pohodu. Brečel akorát jednou, když se praštil hlavičkou do mýho zubu, chudák. Měl tam pěknou hrču, ale už ju má pryč.
Tak by nám mělo začít luxusní počasí. Tak jupííí ven.
Ještě jsem se chtěla zeptat kojících, jestli dávájí po zeleninovém obídku nějaké pití nebo jestli dokojujete?
Tak přeji krásný večer i následující týden a fotku žádnou nepřidám, protože nebylo co fotiti. Snad příště.

Krásnou noc a hlavně klidnou!

i.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
17.4.06 21:41

Dobrý večer,
tak Velikonoce se všema návštěvama, oslavama a žranicema jsou za námi, uff.

výmena manželek - koukaly jste? tento díl mě naprosto nadchnul, konečně se tam na konci nepohádaly a nic si nevyčítaly, byly to obě moc pohodový ženský. Ale těch 8 dětí- to vážně nechápu. Ale obdivuju.
Tak já jdu dožehlit prádlo a do hajan.
Dobrou noc.

Příspěvek upraven 17.12.11 v 18:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
17.4.06 21:55

LAMARGARITKO:jen taková malá upomínka :D ten náš srazík se konal 14.4.2006 :wink: ale jinak fotečky jsou podařené!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
17.4.06 22:32

Ahoj,
ještě rychle jsem musela nakouknou - holt závislost je závislost!
Víkend jsme započali celodenním výletem - opět Ivánek v krosničce. Tentokrát ani nezaškrundal - dvakrát si schrupnul, na kopci dostal zeleninku a moc se mu to líbilo. Takže Goska popř ještě další - mám další bezva tip na výlet v okolí Prahy.
V neděli a dneska jsme byli u švagrové. Super - mají tři děti, takže ochotných rukou na chování spousta, ani vařit jsem nemusela - no prostě idilka. Akorát mám trochu problém, že z Ivánka se s tává pěkný mamánek. Jen zmizím z dohledu, hned začíná řvát a nechce být u nikoho jiného, ani manžel nezabírá. Doufám, že to přejde. Ale snad to bylo tím, že tam přeci jenom byl trochu hluk - spousta lidí.
Protože ted večer jsme zase byli lízt a hlídala babička a to prý neřval - tak snad se to spraví.
Zkoukla jsem fotečky - srazík bezva. Když jsme poprvé viděla fotky Vítka - úplně jsem se lekla, co dělá Ivánek na brněnském srazu! Jinak to všem moc slušelo
Zítra všechno dočtu a napíšu víc. Zatím se mějte a dobrou noc, carsa

• Citovat
  • Upravit
5891
18.4.06 10:00

Valderama - to je datum pristiho srazu :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
18.4.06 11:07

Ahoj Lamargarito ,

vítáme vás opět v Praze. To je moc fajn, že jste se měli hezky v Brně.
Až budete zase někdy chtít jít na vycházku, tak napiš.
Dnes jdeme s Ráchelkou k doktorce na kontrolu a vy asi ve čtvrtek, viď?

Přeji všem maminkám a miminkám krásný sluneční den :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
18.4.06 18:48

Nazdárek všem!
Taky čtu, ale nestíhám reagovat…

Velikonoce zaplaťpánbu za náma. Doufám, že jste dostaly aspoň trochu na zadek, abyste neuschly :lol: . Nás Richard vyprášil poctivě. Zazvonili jen dvě děti, asi koledníci většinou vypadli z Prahy. Příští rok barvim jen 5-6 vajíček!!! Ne 10 jako doteď - každoročně po velikonocích máme pak vajíčkovej salát (nadýmá.....hmmm)! A báječně se mi osvědčily takový obtisky, co se do nich vajíčko vloží, strčí se na 3 sek. do vroucí vody a obtisk se smrskne, přicucne kol dokola koukolem na vejce a je to!
V sobotu jsme se nakýblovali k našim na chatu (pro nádivku), v neděli nás pozvali známí na oběd a v pondělí tchýně - tudíž jsem nevařila celý svátky :oops: :lol: . Až dneska - obyč. karboše s br. kaší.

Byla jsem dnes v práci podepsat ukončení mateřský a nástup na rodičovskou. S obouma uragánama autem. Copak Ája, ta ťapala, ale to vajíčko s mladym se pěkně pronese…
Zítra jdeme na očkování + půlroční (vždycky chodíme v půlce měsíce, už jsem jí to řikala, že je narozenej posledního, ale prej to neva, že už se ty míry tak razantně nezměněj :evil: ), tak poreferuju. Můj typ 9000g, 73cm :D .

Zatím pa, řve, tak letím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
18.4.06 18:59

Jo, zčíhla jsem galerku, moc vám to tam všem sluší!!! Děťátka i maminky jako lusk! Jsem ráda, že se vám to vydařilo!

lamargarito - vítej v Praze! Čoveče, kdy si se vrátila???-od včera je tu hezky 8O 8O 8O 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: ! Vlastně navečír trochu hřmělo a krápalo, to jsi asi zrovna přijížděla, ne :D ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
19.4.06 07:34

Čau holky,
teda vy máte všechny tak velký děti. Já jsem byla včera s Barčou na posledním očkování (konečně) a váží v 5a1/2 měsících jen 6810 g a měří 64 cm. Hold to bude prcek po mně. Taky mi dr. řekla, že kvůli alergiím ji mám kojit alespoň do 8. měsíce. Snad jí to bude stačit. Stejně ji zkusim občas dát nějakou zeleninu nebo večer kaši. No uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
19.4.06 11:44

Koukám, koukám, vysvitlo sluníčko a tady ticho po pěšině.

Ale to je dobře. My odpoledne razíme k rybníku a beru si s sebou knížku. Doufám, že se mi poprvé podaří sednout na lavičku a chvíli si číst - těším se na to od chvíle, co se Ivan narodil.

Teď ráno jse si ho byla nechat zapsat do pasu, abychom mohli popř. vyrazit někam dál - Dan, jak vyzkoušel, že Ivan vydrží v té krosničce, tak nenápadně začíná mluvit o Alpách.....no, to nevím, ale raději budu na všechno připravená.

Taky jsem si koupila hyacint, ať nám to tady provoní

http://www.gify.nou.cz/…ubory/53.gif

Jo a taky jsem si otevřela pivko…když jaro, tak se vším všudy.. :lol:

Mějte se krásně a žívejte sluníčka
carsa

• Citovat
  • Upravit
371
19.4.06 12:37

Ahojky.

Ňák mi nejelo od rána emimino. Až teďka, ale všichni jste asi venku, když je tam tak hezky, že? No, my taky za chvilku pofrčíme.
Výměna manželek - jsem schválně koukala, ale ta blondýna (nic proti vám, holky) to zvládla báječně. Snad možná i proto, že ty děcka byly celkem vysepovaný a ta nejstarší holčina (tučím Laura) teda má dětství na prdlačku, když se musí o všechny starat. Ale tolik dětí bych vážně nechtěla.

Mějte se krásně a piště.

i.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
19.4.06 12:48

Přejem všem hezký den!
Je tam nádherně, od MUDr. jsme to vzali krásnou procházkou domu.
Ríša má 8600g a 72cm .
Už se trochu s tím přibíráním zarazil (v únoru měl 7700g), ale stejně mám někdy pocit, že nás sní :lol: .
Dostal bodlo do prdky, ani necek. Jsem zvědavá na reakci, bylo by nádherný, kdyby to zase prospal :lol: .
Už zase řve, tož zatím papa!

Ať to vydrží!!!
http://www.gify.nou.cz/…ubory/22.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
19.4.06 14:59

Teda Syrdo!
Není ti to blbý, že Ríša váží tolik? :lol: Jsou s Barčou stejně starý a já teď vypadám, jakože ji trápím hlady. :lol: Kojíš nebo už přikrmuješ?

Ještě jsem zapomněla napsat, že nám včera dr. řekla, že max. do dvou týdnů budeme mít zuba! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí