Říjen 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
90
13.4.06 09:26

Ahoj všem,
ppoctivě vše čtu, ale nestíhám písat :D
Carsa - děkuji za odkaz a Ivánek bude určitěv pohodě :D
Biba - vítej doma
Lamargarita - ta už nám ujela , ale to počasí nám tu nechala :D
Syrda - Ríša je pašák, že už je zdráv a chtěla jsem se tě optat
Xeniej - školka a nemoci - hrůza :twisted: Kamarádka nastoupila do práce v listopadu a ještě nebyla v práci celý měsíc bez paragrafu :roll: Ještě že jsi doma :wink:
Franeza - s tou postýlkou jsem to vyřešila tak, že mám na chatě cestovní ado ní normální matraci. Vynášela jsem postýlku ven na zahradu. Tu normální bych ven sama nevynesla, tkhle jsem to složila a pohoda. A pokud tam je normální matrace, tak je to OK.
Sezení -koukala jsem na fotky -a Jindra v tomto věku se snažil po:,–(it - přitahoval se k hrazdičce - Markéta ta ne, ale zato se pohybuje :lol: Přitom strašně „nadává“ a jde do předu přes rameno -vypadá to strašně :D , ale dosáhne na hračku. Jen to občas nezvládne a překulí se zpátky na záda. A křičí jak ( podle našeho taťky ) podsvinče - je to hrozný zvuk :D
Dnes jdeme do poradny , tak poreferuji jací jsme "obříci " :lol: :lol:

a dodatečně VŠE NEJ NEJ SÁŘE A SAMÍKOVI :lol: :lol:
a všem, kte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
13.4.06 09:48

Nazdárek!
Přeji všem hezký den. I když počásko nic moc…
Oslino, na co jsi se chtěla optat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
13.4.06 10:00

nechci opet prudit,ale tady je kolem 10st. a slunicko,neprsi, co si na pocasi stezujete ???

jinak my klasika 5h rano budicek.vcera jsem byla plavat a manzel hlidal- pry rval jak tur…nestihl ani ohrat mliko, kdyz ja dosla byl ak nevinatko v postylce, toz nevim mam manzelovi uverit ;) ??

no nic dnes na prochazku s kamoskou, a zitra brnensky srazik ne ?????

tesime se Dalif a fotbalista Vitek ( furt do vseho a vsech kope)

ps. ten obrazek v metriku focen vcera u segry na lekaraku ve VN ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
13.4.06 10:16

Sáře, dalšímu půlročňátku, vše nejlepší! http://animace.org/…/G370182.gif

Oslino - taky mě napadlo dát klasickou matraci do tý cestovní postýlky, ale docela mi stačilo se tam doooooooooooolu asi 3× ohnout pro Pepíka a ještě jsem se bála, abych ho nezlomila vejpůl než ho vytáhnu :? - tak i proto uvažuju spíš o postýlce klasický i na chajdu. Takhle ze zdola ho tahat budu radši až ze sedu. No, uvidíme, nějak to dopadne. Když tobě se to zvedá, takový robátko-drobátko :D.

V úterý jsme se byli ukázat v práci - taky se tak trochu „udat“, že už pomalu dobíhá mateřská, takže i s papírama pro úřad. To jsem na to zvědavá, jak budeme o chlebu a vodě :lol: , aby bylo na plínky! Nějak jsme se tam zdrželi, takže se Pepánek musel nabaštit. Předvedl tam skoro všechno - od zaraženého miminka, přes otrkanýho Pepíka, usměvavýho, trochu plačtivýho-hladovýho, zvědavýho, usmívajícího (až řehnícího se) a křičícího-vztekajícího (decentně). Takže příště ještě přijít můžeme :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
13.4.06 10:33

Zdravím z prosluňeného Brna :D Vše nej Sáře k půlročku!!!!!!CARSO:Ivánek je opravdu gumový,bude o.k. :lol: DALIF:zítřejší srázek platí(alespoň tedy u nás),Lamargaritauž je bez netu,tak snad se ozve na mobil,kdyby náhodou nemohla :oops: Takže zítra v 11:30 se budu těšit,snad se poznáme :lol: Malej si dal svou 20minutovku,takže mu dám oběd a musíme letět do práce pro poslední prašulky :cry: pak už budem jen o rodičáku.Večer se snad ještě pčed Růžovkou ohlásím 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
13.4.06 10:42

Krasny den vsetkym,
zelam vsetko najlepsie Johanke k 6 mesiacikom a dodatocne aj Sare.

Tak vcera som mala zase vybavovaci den, z domu som odchadzala o osmej rano a spat prisla az o pol druhej. Najprv som bola vybavit rodicovsky prispevok, ale kedze som Slovenka, tak nestacil ten papier z prace, ale musela som mat este potvrdenie, ze moj pracovny pomer stale trva. Takze do prace a potom spat. No a este som musela ist na neurologiu po recept na lieky, lebo mi uz dochadzaju. A neurologiu mam asi hodinu cesty tam a hodinu cesty naspat. Malemu sa ale pacilo, najprv som ho mala v satke, pretoze na socialku sa neda ist s kociarikom, to si super schrupol, so satkou som sla aj do prace, ale na neurologiu som uz brala kociarik, pretoze by som to uz nezvladla, tych skoro 8 kil.
A vcera som mala dost smutnu naladu, mali sme ist totiz na Velku noc k nasim do Humenneho a ja som sa velmi tesila, pretoze by sme sa tam zisli cela rodina. A maly by konecne videl dedka a babka. Nakoniec vsak nikam nejdeme, pretoze sa manzelovi nechce a nieco nanho lezie. Takze bude tu v Prahe, vobec sa netesim.

Tak maly sa uz zobudil, musim koncit, majte sa krasne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
13.4.06 12:05

Ahoj holčičky,

nejdříve přeji vš nejlepší k půlročku Sárince, Samuelkovi.
Přejel mi mráz po zádech, když jsem četla jak spadl Ivánek a (teďka mi to vypadlo, kdo ještě :( , omlouvám se). Hlavní, že se nikomu nic nestalo a že je všechno v pořádku.
Dneska jsme byli konečně na očkování a preventivce. Očkování bylo s pláčem (měli jsme Infanrix Hib), ale moc dlouho to netrvalo. Takže vážíme 9,4 kg, měříme 73,5 cm a hlavička je 44 cm. Byli jsme pochválení, že tam chodíme jenom na preventivky a tak doufám, že to dneska bude v pohodě a malej nebude moc rozmrzelej. Zatím trochu pofňukává, ale teďka se vyspal a začal se dokonce i řehtat, tak uvidíme.
Zítra vyrážíme do Beskyd, tak tam bez vás asi umřu!!!!

i.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
13.4.06 13:57

goska - jak by jste jeli do Humenného? Autem nebo vlakem? My jsme tam totiž chtěli jet když bylo Adélce 8měs., ale cesta 8-9h autem se mi zdála děsně dlouhá. Vlakem by to bylo schůdnější - jezdíme na noc Laborcem (jestli ještě jezdí, nevim), lůžka. Nakonec se cesta nekonala tak ani tak, páč jsme dělali tady v Praze něco na baráku a další léto už jsem byla zase těhu. Takže babička (prababička) naše děti ještě neviděla.
Od Humenného (Jankovce) pochází naše mamča, mám tam sestřenky, bratrance, babičku, tety, vlastně většinu rodiny. Jedna ze sestřenic bydlí přímo v HE, myslim, že se to jmenuje sídlisko Máj.
Taky pamatuju, jak jsem byla na „Prvý Humenský jarmok“. Koupila jsem si tam tenkrát mikinu za 450,–!!!! Ale mám ji dodnes…sice jen na chatu…ale tenkrát a s kapucou… :lol: !
Jó, na východě je krásně - a ty zábavy za mýho mládí…!!! To mě hrozně bavilo! V 15letech ve 3h ráno - super, ne ?! Teda z pohledu dítěte samozřejmě.

i510 - to je Páťa kluk jako buk!!! :lol: Jen tak dál!

Ty hruštičky co padaj, určitě budou v pořádku!!! Jsou to kluci gumový, já to tak ňák čekám taky každou chvíli. Stačí se jen otočit a je úplně jinak a jinde než jak jsem ho položila… A zatím ho nechávám přes den spát v ložnici na mojí posteli, obložím ho polštářema, ale obávám se, že brzy radši pošupajdí do svý postýlky.

PROSÍM - neznáte ňákou krátkou velikonoční básničku??? Kratší než Hody, hody, doprovody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
13.4.06 14:01

Ahoj,
tak jsme se vrátili od pana doktora. Vážíme 5,28kg a měříme 60cm :D Jindra byl docela hodnej :D Jinak stále ještě nemáme očkování :( . Opět nám píchl ramínko a vymačkal hnis. Tak zase příště.
Franeza - to máš pravdu - postýlka je hluboká - já tam mám to závěsný pro mrňata - to je pohoda. A hlavně - lehký děti :D
Syrda - no já se chtěla optati, zda máš na kočáru stupátko nebo jestli šlapete vedle kočáru. Jindra se již nechce vozit, tak sháním kočár, kam přidělám stupátko - a výsledek? Takový kočár neexistuje, tak si asi nechám tandem. Já totiž potřebuji pořád něco extra :lol: .
1lehce slo¨žitelný /skládám tak 2× denně /
2 rozchod kol max. do 64 cm - velký problém ¨.
3 otočné kolečko, aby šel otočit na místě
4.nafukovací kola
5. sedačka po i proti směru jízdy
6. aby šel zabrzdit, když je tam to stupátko
7. aby se Jindra vešel mezi rukojeť a boudu
To jsem si postěžovala co .Jen ¨jsem chtěla vědět, jak to řešíš ty.
i510 - hezkysi užijte Beskydy :D

Jo jinak nevím kdo to psal, ale sestřička mi také řekla , že samotná mrkev se smí podávat jen 3 dny ( ne ta naše 1- 2 lžičky, ale až když sní toho víc ). Po třech dnech se má přimíchat brambor. Samotná mrkev staví. Je pravdou, že když je průjem, tak rýžový odvar a potom rýžový odvar s mrkví. Tak samotnou mrkev s mírou,abychom si ty dětičky nezašpuntovali :lol:

Xeniej -metřík ukazuje Johance 6měsíců, ale v seznámku je 5.10.

Já letím Jindra se bojí miminka / mamí poňoc poňoc / - Markét zase křičí a Jindra zdrhá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
13.4.06 14:10

Ahoj,
tak jsme se zbavila Lamargarity a tím i deště :lol: :lol: :lol: :lol:
Fakt, se dneska najednou udělalo moc hezky. Ale jak čtu, tak v Brně taky v pohodě. To je fajn.

Všechno nejlepší všem dalším půlročáčkům

http://www.gify.nou.cz/…bory/do2.gif

…říkám si, že to tak letí, že za chvilku si budeme přát k prvnímu vysvědčení. Ne, ale fakt - nikdy mi snad půl rok neutekl tak rychle, jako teď.

i510 - teda Patrick je vážně kus chlapa. Pozdravuj v Beskydech a doufám, že se tam patričkovi bude líbit!

Goska - to jsou problémy s úřady! U nás se na sociálku taky nedá s kočárkem. Fakt nevím, jak to dělají třeba vozíčkáři - to zas někdo uvažoval.....

Franeza - já používím cestovní postýlku docela hodně. Jednak ji používám, když někam jedeme a jednak jí mám pořád postavenou doma v obýváku. A mám tam Ivánka vždycky, když potřebuju něco udělat (třeba když ťukám něco na e-mimino). Taky tam mám normální matraci a spinká v ní v pohodě. Mám ale takové to vyvýšené zavěšené dno. Zatím to je v pohodě a později ho sundá a budu to mít jako ohrádku.

Ivan je snad OK - pořád ho pozoruju, ale vypadá to, že je v pohodě. Asi se vážně ani neuhodil, když nebrečel. Ale když viděl, jak jsem z toho vykulená, chtěl mi udělat radost a začal se překulovat i z bříška na záda. Takže teď, když ho položím na zem, tak začne válet sudy - to je docela prča. A taky se naučil klapat pusinkou. Otevírá ji jak rybička. Dělá to třeba pět minut v kuse.

Sezení teda ale zatím taky nehrozí. Do hrazdičky kope a největší radost má, když se mu jí podaří sejmout.

Dneska večer jdu plavat a hlídat bude tatínek. Trochu mu přeju, aby byl Ivan protivný. On ho vždycky vidí večer půl hodiny a to se koupe a jí… a u toho je samozřejmě zlatej… a pak mi nevěří, že já jsem večer zdrchmaná, protože byl celý den protivný.

Dnes mi poprvé přišel rodičák - huráááá jsme v balíku :twisted:

Hoky brňačky, užijte si zítřejší srazík a mějte se krásně
 carsa

• Citovat
  • Upravit
371
13.4.06 14:14

Oslino - já mám pocit, že Xeniej má ten metřík, kterej ukazuje až celý týden nebo tak něco, ne? Ty naše ukazují i dny, ale některý jenom měsíce a týdny. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
13.4.06 14:16

Ahoj holky

Jsem na tom jako Oslino, čtu ale nestíhám psát :?
Johanka má tu zatracenou rýmu kapku lepší, tak snad bude konečně lépe.
Barunka je zatím moc hodná, žádné větší bojování nebylo/ťuk,ťuk/, naštestí neprší tak můžeme chodit 2× denně ven.
Johanka kromě plazení po břiše vzad zvládla kleknutí a pohupování na kolínkách, takže nám končí miminkovské období a připravuji se na to, jak si nezajdu v klidu na záchod a ona mi bude pořád v patách :lol:
Oslino Mája je teda twiggy, nějak mi uniklo kolik vážila při narození? Ale Ty jsi vlastně taky jako tyčka :lol: tak aspoň bude drobounká i ona :wink: Metřík jsem opravila, nějak mi to haprovalo 8O

i510 ať Vám tedy vyjde počasí a ať jste moc spokojení s pobytem :D

Vinona vše nej Sárulce k půl ročku. :wink:

Více nestihnu, neb se to tady nějak vzteká. Tak běžím, ještě se ozvu. Teda doufám. :?
Xenie a holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
13.4.06 18:21

oslino - tééééda, ta Markétka je fakt drobátko, M měla ve 4 měsících 6,8 kg!- tak jsem zvědavá, kolik bude mít ted- jdeme příští týden na očkování, tak jí snad i zváží

Příspěvek upraven 17.12.11 v 18:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
13.4.06 18:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
13.4.06 18:57

i510 - fakt kus chlapa Patrik - nas ma jen necelych 9kg,70cm ale pres hlavicku jsme vas trumfli -mame 45cm ;) je to neco chovat vid ? pekny Beskydy. my mame chatu v prostredni Becve, miluju to tam.

carso - sejmuti hrazdicky je i u nas, hrazdicka nepritel.c1,musi dolu !!! ale nekdy si do medu jen pinka,ale to musi byt v nalade :)

musim jit,maly me vola. Dalif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital