Říjen 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
90
7.4.06 20:03

hezký večer všem,
i510 - VELIKÁÁÁ GRATULACE :P
Carsa - mooc hezká - hezky si to užijte o víkendu :D Naše „skaliska“ jsou v Tisé - je to skoro za barákem - tedy když jsme v Úl a tam nosíme Jindru v tomhle http://www.detskydum.cz/detail.aspx?…
VerouS - to je fajn, že už máš net :D
Xeniej - my chceme taky jednohubky :D : :D
Valderama - já myslím, že to zvládneš - kdyby¨ch to psala špatně, tak to prosím opravte
fotoalba - upload obrázku - galerie vybrat galerii ( říjen 2005) - obrázek zadat cestu, kde máš u sebe uložené foto - popis - uploadnout obrázek A JE TO TAM :D

Dnes jsem u Markétky objevila 2 suchá místečka na zádech, tak to budu sledovat a doufám, že to zmizí. Vynecháme jakoukoli dětskou kosmetiku a zkusíme olivový olej - Carso prosím jaký kupuješ ? Extra virgin od ( já nevím jak je ta značka :oops: ) collonel? My na vaření máme od rodičů z dovolené, ale to raději nedám. Díky za radu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
7.4.06 20:15

Valdemaro metříky: https://www.emimino.cz/modules.php?…

možná lepší popis je tady: https://www.emimino.cz/modules.php?…

Vkládání fotek nemůžu zrovna najít, tak napíšu odkaz jindy, ju? :wink:
Dobrou noc. Xenie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
7.4.06 21:11

i510 velké gratulace k zoubku !!!

http://www.yatoula.com/…lite_132.gif

Carsa + Xenie + Oslino téééda, takové krosničky, to berete tu turistiku nejspíše vážně ! To že Carsa leze po sklalách už vím, ale že je Vás tu skoro většina :?: Já taky ráda chodím, ale asi o proti Vám zcela neodborně a nevybaveně a nejčastěji jen po městě, ale moje známé tady z okolí Kačka s Jozífkem a IvaP s Ráchelkou by potvrdili, že to se mnou není žádný med vyrazit na procházku s kočárkem :oops: Povětšinou se nám to nějak protáhne a pak myslím i bolí nohy z toho tvrdého městského terénu a asi je moc nešetřím, možná bych měla :roll: :lol:
Ale jinak s pracovním nasazením mého manži to v poslední době na jiné výlety není. :cry:

Naše poslední vydařená tůra byla v Řecku, to jsme tůrovali pohořím Pindos, tedy organizovaně s průvodkyní, chodníček nekolik cetimetrů ve svahu sesouvajícího se kamení, pod náma propast dolů ( přikládám obrázek, vlstně jsme vrchem v těch strmých skalách obcházeli ten kaňon ) a pak dole brodili Acheron ( krásná voda, ale ledová ), fakt nádhera. Ale pochod opravdu pro odvážné, na hlavu to peklo cca +40C a voda Acheronu měla nulu. Ale stálo to za to, ikdyž jsme se z toho pak léčili další týden :lol: Ale dopadli jsme ještě relativně dobře, řada lidí výlet nedokončilo a vyzvedával je autobus nahoře v nějaké o:,–(ě.

Snad to letos vyjde, strašně moc si to přeji, aspoň na týden. Tedy bez výletů, s Tedym bych si asi netroufla, ale i za to koupání v tom krásném moři a ležení na pláži na sluníčku, je to romantické, krásné místo.

http://www.pindosholidays.com/…idomatis.jpg /> http://www.neotour.cz/…ce/006/3.jpg

VerouS - tak hurá, že jste připojení, já už se sháněla po mimince Dominička :lol: Tak ať to zařizovaní je hlavně v klidu, ikdyž jak to tak znám…ale Vy to určitě zvládnete na jedničku.

valdemara - a kdo říká, že bych si ten čas ještě nějaký nenašla ?? :roll: To já i ráda, můžeme si udělat malý ** brněnský sraz ** a napadla mě tak nějak Zemanka tam za domem umění ???? V pátek ???? Na oběd ??? Posledně jsem byla ve Špalíčku, ale tam bylo hodně zakouřeno a malýmu se tam nějak nelíbilo. Nebo pokuď máš jiný typ ??? Já jsem mezinárodní s oblibou říkám pražskábrňajda :wink: i510 a co Ty a do Brna ??? Ale asi budeš v těch Beskydách, tak snad někdy příště.

xeniej to přeji ať se brzy uzdravíte, ten nepořádek, z toho si nic nedělej, to je myslím očas ve více domácnostech a to mám jen jedno dítko :oops:

Tadeášek měl dneska „střílecí " opoledne, jsem mu udělala brambůrek+krutí masíčko+černý kořen a nějak ho to nastartovalo, ale naštěstí se tomu jen smál. Byl dnes obzvlášť dobře naladěn, hodně jsme se nasmáli, pak už stačilo jen říct "potvůrko podivná“ a on se tomu smál a smál jak nejlepšímu vtipu :lol: :lol:

Jsem se rozkecala, tak už raději jdu vyvařit flašky a uvařit Tedymu čajík na noc a pak asi lehnout k nějakému filmu. Mám tady posledního Haryho Pottera, Hodiny nebo Zrůda…no uvidíme.

Všem klidnou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.4.06 21:40

Děkuji všem za přání k zoubku :D
Lamargaritko - to jsou krásný fotky. Hned jsme si vzpomněla na naši dovču na Istrii na kolech :cry: . Já už na chození moc nejsem (už mám asi odchozeno), ale na kole ujedu cokoliv, teda jsme ujela :D . Loni se nic nekonalo a letos asi taky ještě ne, ale pak, pak to bude nádhera :D Táta vyfasuje malýho a já si pojedu pěkně polehoučku a porychloučku někde na dovolené. Jéé, už aby to bylo, že? Nějaká pěkná dovolená. To budeme mít takovou dablovanou dovolenou, když už vlastně na jedné jsme a pak pojedeme ještě na jednu :lol: hihi.

• Citovat
  • Upravit
371
7.4.06 21:41

To su zase já :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
7.4.06 22:01

Jsem se ještě chtěla zeptat Carsy - viděla jsem tě na fotkách s kočárkem a normálně ho máš takto zvednutýho do sedu? Na jak dlouho? A nevadí to zádům? Jinak super sporťák :D
 Díky.

i.

P.S. Ptám se na kočárek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
7.4.06 22:16

LAMARGARITA:ta Zemanka je super a není tam zahuleno :lol: mám to tam cca.5min chůze,takže pokud se nic závažného nanaskytne-s tím pátečním srázkem počítáme!CO i510:nemůžeš taky ňák dorazit do Brněnské cukrárničky?DALIF:páteční Brněnský srazík v Zemance za domem umění,kolem poledne,co ty na to?Tak a ted jdu opět zkoušet vkládat metříky,fota atd. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
7.4.06 22:39

zkouška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
7.4.06 22:40

hurá 2×

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
7.4.06 22:43

srazík Brno Valdemara, my budeme bydlet během našeho pobytu u tchýně, a to je na Maliňáku, tak to mám taky za roh :) To bydlíš taky někde poblíž. Koukám, že Tě to s tím metříkem chytlo :) Ale taky mi to ze začátku nešlo tak si z toho nic nedělej.

To je ona, funkcionalistiská kavárna architekta B. Fuchse:

Akorát to budu mít :,-(o-maso s kočárkem - 16 kg, nevejde si mi tam do výtahu a oni bydlí až nahoře, ale to já si nějak poradím. Od těhotenství mám stejně ramena jak Rambo :lol: :lol: ještě že tu v Praze bydlím v přízemí.

Můžeš mi poslat mailík na lamargarita@seznam.cz ? Poslala bych Ti telefon.číslo, protože já tam dost možná budu bez netu.

Těším se na všechny přítomné !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
7.4.06 22:48

změna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
7.4.06 22:59

rozšíření

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
7.4.06 23:04

bmj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
7.4.06 23:05

ciao, jo su pro sraz !!!

su trosku grogy, vstavali jsme ve 3:30h a ne a ne usnout, nakojen,prebalen,uhoupan..navic manzel odjel na otocku do Bruselu,kazdou chvilku se vrati.. ja nevim vysvetlovala Vitkovi ze ptacci zacinaj cvrlikat az tak od 4:30h,ale uz treti noc si nedal rict, ta 3h ranni je nejake divna.

jinak pres den byl hodnej,dole nam zateplujou sklepy,toz uz jsem delniky servala at jdou hulit ven, kdyz musej,bylo to citit vsude…sorry uz s tim kourenim prestanu,ale je to…

Carso,hned bych si pochovala Ivanka - byla by to prijemna zmena, nas cvalda temer 9 kg.. jo a ted mel takovou dozelena stolicku,docetla se ze by to mohla byt hladova st.,ja mu dam hladova, chlasta jak nezrizenej a pribira,nestiham menit cisla pampersek :roll:

no nic uz tu bude manzel,toz budu delat jako ze nesurfuju na emiminu,trosinku je na nej alergicky :cry:

SRAZ - reknete kdy a kde. diky Dalif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
7.4.06 23:06

hdd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...