Říjen 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2725
4.4.06 14:15

Ahoj holky

Tak Barunka je zase nachlazená, raději jsem ji odvezla k rodičům, protože nás čeká příští týden očkování, tak aby to nechytla i Johanka.

Johanka je pro změnu nějak protivňoučká, takže kontrolujeme jestli nelezou klofáky, abychom byli alespoň třetí :wink: Ale pořád nic, no něco málo se tam teda rýsuje.
půlročkovým prckům gratulujeme, teď to uteče a budete slavit roček!! :?
 http://www.gify.nou.cz/…bory/n11.gif

ZAtím ahojky! Xenie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
4.4.06 14:31

V Praze už zase leje.
Právě ve chvíli, kdy jsme se dooblíkli a přichystali na cestu ven…ach jo…

http://www.gify.nou.cz/…ory/mr20.gif

• Citovat
  • Upravit
120
4.4.06 14:53

Sčíhla jsem ještě jednou fotky v naší galerce, ale stejně.....furt mi vrtá, jak se na srazu poznáme? Tak ňák si představuju, že tam přijdu a zařvu Holky internetky! Ovšem - co když tam budu první :? ! To by byl docela slušnej trapas, že :lol: :oops: ?!?
Ba ne, budu se chovat spořádaně a nejdřív se rozhlídnu. Třeba vás z těch fotek i poznám! :lol: :lol:

Barunce brzské uzdravení, Johance přejem bronzovou medaili…my vás asi nepředběhnem :) .

Ivánka zase svlíknout a na vzduch holt později :cry: . Tady jenom krápe (Strašnice), ale ven se radši nechystáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
4.4.06 15:05

Čau holky,
u nás je teď pěkná tma a začalo lejt. Manža zrovna nese domů dřevo ke krbu a asi pěkně zmokl. Tak čekám, jestli začne nadávat. Ještě, že mu nemá co zmoknout na hlavě. :lol:
Procházku jsme stihly, byla krátká :oops: . Je tam nějaká zima.
Barča mi leží na posteli a něco povídá. Chudák se musí zabavit sama, když já jsem vždycky takovou dobu na netu :oops:
Carsa jestli pojedete tímhle autem, tak se možná vrátíte, až bude Ivánkovi 18. :lol:
Jinak vám přeju, ať vám zítra ten sraz vyjde a neprší. Škoda, že nejsem z Prahy, určitě bych se přidala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
4.4.06 16:11

Lamargarita- Netbox nas hodne nas… nejdriv slibovali ze to bude hned, pak do zari a to na 100 procent, v zari volali, ze do konce listopadu,pak do konce roku a pak do konce ledna a v lednu nas dorazili,ze snad do konce roku 2006 !!! to by se snad nas… kazdy ne ? odhlasovano to bylo loni v breznu,pak furt cachrovali tady s vedlejsi ulici,ze by jako pres ni,ale tam se nemohli dohodnout,toz pres jinou sousedni ulici,tam taky neuspeli,bodejt,tam maj kabel,UPC…no proste je nenapadlo,to vest od nasi ulice… nasa ulica je cerna dira internetu,vsude kolem kabel,wifi, EDGE a spol.a u nas hadejte - ano hovno, musim to napsat pac su opravdu nasr… koupili jsme special mobil s EDGE 6tis.stal a po mesici pripojovani a stezovani ze je to pomaly,jsme zjistili ze sice cely Brno je pokryty EDGE az na nejake ulice, a tady na Lesne snad vsechny ulice kolem mimo nasi..se z toho asi picnu.

tak se mi ulevilo.

:lol:

no nic,tady taky silenej vitr…su nejaka unavena,asi jarni unava..
mejte se krasne Dalif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
4.4.06 19:40

Ahoj holky ,

tak u nás v Ostravě ještě neprší,ale vidím to na zítra :roll: ,pochybuji totiž,že se nám to vyhne.Procházku jsme ještě stihli v prima počasíčku,tak to se nám to v kočárku chrupkalo.Celkem jsem byla překvapena,kolik tatínku jsem dnes potkala na procházce s kočárkem.A že jim to slušelo :lol: Na Sáru se přišli v parku kouknout dva malí klučíci a moc se jim líbila,maminky je musely tahat od našeho kočárku,tak jsme se všichni nasmáli,že to začíná pěkně brzo :lol:

Taťka dal Sárulce přezdívku,říká ji : „ty můj bílý tesáčku“ :roll: Pořád ji strkal malíček do pusinky,aby se přesvědčil,že ho tam opravdu má.No a pak obtelefonoval půl rodiny,aby se pochlapil.To jsou ti chlapi :wink:

srazík přeji vám,ať vám vyjde a doufám,že my nezůčastněné najdeme nějaké zpravodajství v galérce :P .A ne že ne! :lol:

všem,kteří slaví půlroční narozeninky přejeme jen to nej,nej,nejlepčččí http://www.gify.nou.cz/…bory/n28.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
4.4.06 19:54

Dobrý večer

srazík poznávací znamení: vytasené prso a přicucnutý saveček :lol: tak si to holky pěkně užijte a poreferujte! :wink:

Jsem dnes taky nějaká ulítaná. Dopoledne s Barunkou v Havířově, po poledni klusem do města, odpoledne pro manžela do práce, pak ještě na procházku. Si asi budu muset zařídit taxikářskou licenci nebo co!? :roll:
http://www.gify.nou.cz/…bory/a44.gif /> Mějte se pěkně a dobrou noc!
 Xenie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
4.4.06 20:01

Holky, náhodou jsem dneska chytla „Černé ovce“. Ukazovali tam test jídelních židliček.
Měli tam všechny - plastové, dřvěné a vyhověla pouze jedna!!!!! Ta obyčejná za 500,– z Ikey. 

• Citovat
  • Upravit
8523
4.4.06 23:28

Carso - to jsem chtěla napsat já! :lol: Ještě kvůli tomu se teď v noci připojuju a teď mám smůlu. Tak alespoň napíšu, že těch židliček bylo 15 ! a vyhověla jen ta nejobyčejnější. A ta naše od Chicca, bohužel. :cry:

My máme internet přes vysílač, který je ve vedlejší vesnici. Stálo nás to jenom 2800 za připojení a platíme 250 Kč měsíčně. Je to teda děsně pomalý, vždycky tady usínám, než se nějam dostanu. Žádný filmy nestahujem, tak nám to stačí. Pěťo za měsíc už se nám zdá za net dost. Sice bývá období, kdy to nejde, ale většinou je to v pohodě.

Jdu spát. Barča jedla naposledy ve 21. hod., tak čekám, že za chvíli budu zase vstávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
5.4.06 07:52

Ahoj holčiny.

Žebych tady byla dneska první 8O ? Dneska se nám nějak ochladilo, ale o víkendu má být 19 stupňů, tak uvidíme. Koukala jsem včera večerna paragány, tak to asi těch deset úterků vydržím a budu to sledovat :D .
Na ovečky jsem koukla na internetu a modlila se, aby tam nebyla ta naše, která nám vítězně včera došla :D
Připojení - my jsme zase (asi měsíc po zrušení) zřídili pevnou linku a máme Wifi (asi ) a bezdrátově jsou na nás připojení známý, kteří bydlí kousek od nás a dělíme se o placení. Takže nás stojí čtyři stovky na jednoho. Rychlost v pohodě, takže spokojenost.
Tak jsem zjistila, že já jsem závislák na emiminu a manža zase na diskuzích na livingu.
Každý má něco :D

Mějte se krásně a pohlaďte miminka

Všechno nejlepší JOHANCE!!!

i.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
5.4.06 08:39

Á, vítáme další půlročňátka -

Johanko a Patricku, vše nejlepší! http://www.gify.nou.cz/…bory/n20.gif

Připojení - my máme přes Karneval, necelý pětikilo měsíčně - je to celkem dost, ale zase je to rychlý a já bych bez Internetu asi nepřežila … (hlavně emimino a podobně, ta závislost je vážně šílená :evil: :twisted: ).

Těším se na srazík, snad dorazíme - poznávací znamení je celkem jasný - budeme se navzájem hrooozně nenápadně okukovat 8O :D !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
5.4.06 09:01

Johance a Patrickovi vše nej, nej k půlročnímu výročí!!!
 http://www.gify.nou.cz/…ubory/21.gif

Těšíme se na srazík, doufám, že dorazíme. Včera večer měl Ríša 38,6, dala jsem mu půl lžičky Panadol sirupu, dnes ráno 37,9. V prdelce a v uchu bez odečtu. To už je tak ňák v normě, ne? Nikdy nikdo mi nebyl schopen říct (ani v porodnici!!!), kolik je normální tplt. u malých miminek! Jen dětská mi říkala, že při měření v prdce nebo v uchu se odečítá 0,4st, protože je to vnitřní teplota, která se po tomto odečtu rovná cca teplotě v podpaží. A mimča maj permanentně trochu vyšší tplt. Ale co to je TROCHU VYŠŠÍ???
Poraďte.
Nic mu jinak neni, že by zoubky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
5.4.06 09:11

Ahoj,
všem oslvencům všechno nej, nej, nej…

http://www.gify.nou.cz/…ubory/58.gif

PetraJ - no, kdybch to věděla, tak nic nepíšu… :lol:
Syrda - já myslím, že to bude OK. Já jsem jednou, jen tak cvičně změřila teplotu Ivanovi a měl 37,9 a vůbec nic mu jinak nebylo. Ale ženská vyplašená - hned jsem volala doktorce a ta mi řkla, že mám odečíst půl stupně a když to po odečtění bude víc jak 38, tak to teprve něco může znamenat. A u zoubků je to normálníSlib mu, že ho tam budou muchlovat hodný tety a vidíš, že to bude fajn.
Připojení - já mám nějaké mobilní přes modem od Eurotelu. Nemáme totiž pevnou linku a kabel tady taky ješě není zaveden. Je to sice docela drahý (831/měs.), ale rychlý.
Nevíte někdo, co je s Lamrgaritou ? Včera tady vůbec nebyla a teď nevím, jestli dorazí.
 carsa

• Citovat
  • Upravit
2725
5.4.06 09:11

Dobré ráno
Patričkovi přejeme vše nej k půl ročku!! :lol:
 http://sirmi.ic.cz/deti/8.gif

Všem děkujeme za přání Johance :D
Taťka dnes zůstal doma a zas se tlačí k počítači, tak se mějte mooooc pěkně a snad se ještě ozvu :roll: :wink:
Ahoj Xeniea spol
P.S. Jaksi nám nepočítá Johančin metřík 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
5.4.06 09:17

XenieJ - to jsou ty ženský - nechce stárnout a navždy zůstat mladá a krásná..... :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex