Říjen 2005

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
carsa
30.3.06 08:09

Připojuju se,
vše nejlepší Mariánce a Markétce, ať vám holky pěkně rostou a vyrostou z nich kočky, jako jsou maminky.

http://www.gify.nou.cz/…ubory/18.gif

http://www.gify.nou.cz/…ubory/28.gif

carsa

• Citovat
  • Upravit
371
30.3.06 10:42

I já přeji všechno nejlepší

http://www.gify.nou.cz/…bory/s62.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
30.3.06 10:43

Ahoj všichni,

vše nejlepší Mariánce a Markétce k malému výročí! http://www.sirmi.ic.cz/kytka/18.gif

VerouS - taky gratuluju k velkýmu bytečku - už se určitě těšíte, co?! Můžete si tam hrát na schovku … třeba celý den :lol: (kdyby Domča zlobil)

Dalif - no jo, do práce - musíš (asi jo, co)? Já jsem o tom vůbec neuvažovala, ale nedávno mi šéfová nabídla možnost jít tam třeba na tři půldny v týdnu - tak to zvažuju s nástupem od příštího roku (prašule by se šikly), ale když to nevyjde, tak možná líp, nějak nevím.

Lamargarito - hejbou se! 8O :lol:

Spaní/Jídlo - taky poslední dva týdny chce Pepík jíst i v noci - normálně mi spal od šesti/sedmi do pěti/šesti - nabumbat - a pak do půl osmý vydržel ještě v postýlce. Teď se ale na jídlo vzbudí navíc třeba v deset nebo v jednu. Zatím teda pořád jenom kojíme, ale evidentně ta zvýšená potřeba je (nebo mám sníženou produkci :? ).

Jo, jinak dnešní koupání už máme za sebou - ráno byl podělanej ne teda až za ušima, ale jen tak tak a bylo to až tam :o . Je fakt, že jsem po ránu ty rány a další zvukový doprovod v postýlce slyšela, ale stopro jistá jsem si nebyla, vylejzat se mi nechtělo :oops: a Pepík neprotestoval (asi si rochnil :twisted: ), tak jsem to pak měla i na prostěradle (jeho).

Krásný slunečný den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
30.3.06 11:12

Ahojte!
Ještě vás sleduju, nemám na dnešní dopoledne hlídání , tak si užívám ještě malou domácí pohodu - odpoledne budu zase makat, ale už dělám jen takové čistící práce - dnes mě čekají okna, záchod a položení koberců-no a zítra začínáme stěhovat - mě bude strašně smutnoo - bůhví kdy nám tam zapojí internet :cry:

No a na schovku si asi budeme moct hrát - bude to strašný nezvyk - my jsme teď v jedné mainkaté místnosti, kde máme postel, postýlku, PC, malou obývací stěničku na TV atd… - takže obývák, ložnice, pokojíček jsou pro mě zcela nové pojmy! :lol:

Jen jsme koupili byt ve 4. patře bez výtahu - na lepší situování bytu nebyly peníze, tak se toho stěhování děsím - už teď mě šíleně bolí nohy a během zítřka a víkendu to budu muset vyšlapat snad milionkrát, tak se pak týden asi nehnu - jen lituju kluky co nám budou stěhovat lednici, pračku a takové ty těžké věci…

GRATULUJEME MARKÉTCE A MARIÁNCE KE SKOROVÝROČÍ ! :lol:

Dalif : to tě obdivuju s tou prací - mě stačí dělat VŠ a to am jezdím jen 2× za 14 dní

Lamargarito : hejbou se! Ale ve skutečnosti se asi nehejbou,že?!

Spaní/jídlo : tak my jsme na UM a papáme kolem 21:00 (kaši) a pak mezi 6 a 7 ráno a pak ještě tak 2 hodinky spíme - většinou spolu v posteli, takže všechny co krmíte v noci jste moc šikovné - já jsem hrozný spáč - mě by z toho kleplo! :oops:

U nás je dneska sluníčko, tak Domča půjde s tchýní na procházku - aspoň že tak - ten déšť mě už rozčiloval…Řeky už nám poklesly - včera se trošičku začly vylívat ale dnes se vrátily do původního stavu, tak snad dobrý! Doufám, že namáte některá problémy a nejste vytopené

Malej se mi vzbudil - dával si svou oddechovou 20 minutovku tak mu jdu dát vařit nějakou zeleniku - mějte se krásně a doufám, že na vás ještě nakouknu :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
30.3.06 12:57

Ahojky všem!
TAk jsem byla v práci. Podepsat ukončení mateřský a nástup na rodičovskou. Jo, zlaté časy skončily :cry: . Budeme na tý almužně od sociálky.
Jeli jsme sockou a kupodivu se mi chlapi sami nabídli, že pomůžou s kočárkem 8O .
Ráno bylo sluníčko 8) , teď už je to zamračený :x . Vypadá to na chcanec.

Mariánce a Markétce vše nej k pětiměsíčninám!
http://www.gify.nou.cz/…bory/624.gif

Dalif - obdivuju a držím palce!
Lmrgrt - jsem tak zpitomělá?, fakt se hejbou!
povodně - přijeďte, poskytnem azyl!
carsa - dej mu ještě jednu šanci a zatím ho neprodávej (i když já někdy řikám, že bych ho dala i zadarmo) :) !

Zatím pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
30.3.06 15:05

VerouS - fakt ten úklid nezávidím. Mě to čeká za týden. Máme v baráku zatím 2+1 a přiděláváme další dvě místnosti a chodbu. Příští týden mám budou dělat celý nový topení. Takže já budu mít bordel po celým bytě a až manža doštukuje a vymaluje ty další místnosti, tak to bude nanovo. Ale zase se těším, jak půjdeme vybírat koberce, lustry, záclony,… Barča bude mít konečně svůj pokoj, i když zatím to ještě moc neužije.

Jinak u nás už opět prší, ještě že jsme se stačili vrátit z procházky. Tady se naštěstí nic nerozleje, žádnou vodu tady nemáme. Leda tak Mácháč, ale ten je asi 4 km daleko, tak to se snad bát nemusíme. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
30.3.06 17:32

ciao holky,
dnes jsme byli rano ve cviceni,pak v lekarne dat zadost o dovcu ,ale sefka tam nebyla,ale uz cely dopoledne lamentovala,ze ma dovolena lekarnu polozi,ze na to nema…no a zitra jdem na socialku pozadat o rodicak… TAKZE DO PRACE NEJDU, JEN DOBERU DOVOLENOU …sla bych rada,prace mi chybi - jako myslim s lidma a tak, mamka by mohla hlidat,ale zaprve kojim a zadruhe sefka uz tak zkracuje uvazky…a Rath urcite jeste neco provede…
Verous co studujes ??

dnes vecer Ordinace juchu.

otaceni -toz to u nas
nehrozi ;) obcas se Vitek spis omylem pretoci z briska na zada, da si tak nejak divne ruku a nic jineho mu nezbyde nez se otocit,ale ze zad jen na bok…ale co dela HRAJE SI S NOZICKAMA - drzi je aby mu neutekly,kdyz haja na zadech - je to nadherny !!! jo a pak taky dela hodiny, otaci se dokola, uz je ke mne zase hlavou a to tu mela pred chvili jeho nohy ;)

tak ke vcerejsku, vecer jsem sla plavat,Martin hlidal,sla jsem s kamoskou - tehuli i do virivky a tam na me sahal jeden hnusak,at jsem se posunovala ke kamosce,on se sunul ke mne,ach jo,asi nejakej preverzak -se mu libi „jednoprsatky“ , ono to v plavkach je opravdu videt,ktere ma Vitek radeji ;(

pa Dali a 5 mesicni okatej klucina Vitek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
30.3.06 19:56

GRATULACE MARIÁNCE a MARKÉTCE !!!

http://www.gify.nou.cz/…oubory/7.gif

carsa s prodejem ještě počkej, to budou asi taky ty zuby, já mám Tadeáška taky tak trochu vyměněného, přes noc pořád dobrý, ale přes den mívá i půlhodinové záchvaty pláče s vraženou rukou až v jícnu, je to takový pláč, kterým jako by dával najevo že má hlad, ale chytá ho to i po hlubokém polévkovévm talíři pro dospěláky plného jídla, které pozře 8O pak se mi ho podaří něčím zabavit, pomáhá nám buď zrcadlo, kde mu ukazuji hysterku :lol: nebo má takový hrací nafukovací válec

Jinak mi odmítá jíst ovoce i ovocné skleničky, zbaští jen banán a po něm má hned hlad, tak jsem mu začala dělat rýžu a do toho přihodím 1/2 ovocné skleničky nebo podusený jablíčko, to spapá, ale samotný ani náhodou :? a to prej dětem chutná a nechtějí zeleninu :?

dalif aha, já myslela že nastupuješ do práce, tak to pak jo, užívej si rodičovskou jako tady nás většina

práce já jsem si kdysi plánovala, že bych se chtěla vrátit to práce, abych z toho nevypadla, ale malej by musel do jesliček, nemám žádné možnosti hlídání krom pomoci manži a teď se mi ani nechce, když vím, že asi mimi budu mít jen tady to jedno a chci si ho užít, ale je pravda že nemáme nějakou finanční tíseň, ony kdyby nebyli peníze, zase by se asi muselo všechno řešit jinak, takhle to znamenalo jen to stěhování do Prahy a to se dá zvládnout 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
30.3.06 19:59

http://img.mimibazar.cz/…/vtip448.jpg

když se tady zaměříte na černý bod uprostřed a pohybujete hlavou od monitoru a k monitoru, začnou se kruhy pohybovat …

:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
31.3.06 00:47

Všem co nejklidnější noc a hlavně už žádný déšť, vody už bylo dost.

http://www.gify.nou.cz/…bory/106.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
31.3.06 08:33

Tak dneska máme hned tři oslavence:

Barborce, Kubovi a Ríšovi vše nej nej nej a hodně sluníčka! http://www.sirmi.ic.cz/kytka/41.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
31.3.06 08:33

Čau holky,
tak už nám je dneska taky 5 měsíců. Baruška dala mamince dárek, spinkala zase celou noc. Tak doufám, že jí to vydrží!

U nás už konečně roztál skoro všechen sníh. Hurá!!! Byli jsme tady jak na horách. Akorát teď místo polí máme asi 5 Mácháčů. Ještě, že tady žádnou řeku nemáme. Viděla jsem to včera v televizi a je to hrůza. Fakt lituju ty lidi, co se jich to týká. Když si představim, že bych se měla s prckem někam stěhovat,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
31.3.06 10:16

Ahojky.

Tak tady zase trošku vykouklo sluničko, ale asi to nevydrží a bude zase pršet :( . Včera jsem byla s kamarádkou venku a ještě že s náma šla. Malej nechtěl být v kočáře, takže se prostě nosil. Střídaly jsme a jí nakonec usnul v náruči, tak šel do kočáru. Ale jak se probudil, tak zase řev a honem, že se chce něco vidět. Kde jsou ty časy, kdy celou procházku prospal a já si to užívala? :(

Všechno nejlepší Barborce, Jakoubkovi a Ríškovi :!

http://www.sirmi.ic.cz/zaba/41.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
31.3.06 10:42

Ahojky kočenky!
Tak dnes jsem zjistila že nám v novém bytě zapojí internet až za 1-2 měsíce :cry: :cry: :cry: Co já si bez vás počnu?! :(

Dalif : já studuju soiální pedagogiku - jsem v prvním ročníku - je to na 3 roky Bc. popř. + 2 roky Mgr. ale myslím že budu ráda jestli se do třetáku vůbec dostanu - je to síla učit se s tak malým prckem… za měsíc mám 4 zkoušky a ještě jsem si to ani nepřečetla, jelikož kvůli stěhování není čas - tak doufám, že to nějak doženu a zvládnu to ! Chtěla bych mít volné léto pro prďolku a nechci se učit na opravné… 8)

Včera malého hlídala tchýně a furt s ním pochodovala po venku chlubila se že jí spal od 1 do 5 8O No a já jsem večer zuřila :twisted: Domča chodí spát normálně v 21:00 a okamžitě usíná - včera byl čilý a podařilo se nám ho uložit až v 23:00 - no já bych ji..... My jsme byli strašně unavení a chtěli jsme spinkat a malý si chtěl povídat - tak dnes odpoledne bude zase hlídat tak ji musím nějak slušně vysvětlit, že by si s malým mohla i hrát a ne ho jen vozit aby spal - ono je to asi pro ni pohodlnější :twisted:

VŠECHNO NEJLEPŠÍ RÍŠÁNKOVI, KUBÍČKOVI A BARUNCE :lol:

PetraJ: Budu na tebe při úklidu myslet :wink: Aspoň vím, že v tom nejsem sama :lol:

Jdu se s vámi rozloučit a jdu makat :( Mějte se moc krásně a ať vám dětičky dělají jen radost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
31.3.06 13:03

Ahoj maminky a mimísci .

Nejdříve chci popřát všem dětičkám,které tento týden slavily 5-ti měsíčniny -a poslat jím velikananánského hubánka

Tento týden jsem neměla na psaní náladu,protože jsem toho měla hrozně moc na práci a do toho ještě bojuji se zubařem a novýma rovnátkama(au,au :cry: )

Sára tento týden z ničeho nic změnila spací režim,tak si více užívám volných chvil a dělám vše ,co jsem za těch skoro 6 měsíců zameškala-převážně úklid :twisted: .Dala se mi na spací dráhu :D a vydrží konečně spát delší dobu.

Lamargarito nezkoušela jsi Tadeáškovi ty dásničky potřít něčím na znecitlivění?Prý to pomáhá a dětičky jsou v poho.Prý snad o nějakém růstu zoubků ani neví.Jsem sama zvědavá,jak to bude probíhat u nás doma.

otáčení to je u nás katastrofa,musíme Sáru hlídat,válí sudy až až a do toho se teď začla stavět na nožky-že má kolena jí snad vůbec netrkne :roll: .Ještě se naučila couvat,tak k tomu procouvá celý pokojíček,což pro nás už znamená ustavičně mít oči na šťopkách :lol: 8O

No nic,vaří se mi obídek,tak klusám ke sporáku,ať nic nepřipeču........zatím papánek děvčátka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí