Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj všem!
Tak jsme se vám taky představili v galerce. Moc se omlouvám, taktéž se mi tam podařilo omylem dát jednu fotku dvakrát.
Ríša včera v poledne dostal první lžičku mrkvičku. Doteď nekadil
. Řve, řve a řve, pěkně ho to asi zabetonovalo. Snaží se tlačit, ale nejde mu to. Už jsem zkoušela masáž bříška, teplo na pupik, ale nic. Asi dojde na teploměr do prdky
.
Koukám, že je tu přes víkend pusto prázdno
. Manžové doma zabrali PC
? Nebo jste výletili?
Hezký zbytek neděle, pohodové vyrovnání se změnou času a neplačící mimi.
Ahojky, jse mse vloupala na internet na návštěvě, chci Vás pozdraviti z Brna, je tu docela počasí na dvě věci, prší a prší ![]()
vinona je to divné, ale je pravda, že i jak jsem začala dávat ty ovocné přesnídávky, tak mi Tadeášek tíhne víc k té zelenině,
teď máme teda tu dietu( rýžová kaše ve vodě, mrkev, banán, heřmánkový čaj a smekta), ale mám radost začíná se to lepšit, dnes už kakal jen 2 x a pokaždé už zase náš starý dobrý kvalitní bobek
tak se mi podstatně ulevilo. Moc nám pomohli skleničky od HIPu RS200 ( dá se koupit v lékárnách ), Tadeáškovi jsem v tom na noc podvakráte rozpustila pytlík smekty - vzniklo sice nevzhledné bahno - ale zbaštil to s chutí, heřmánkový čaj (dětský pytlíkovaný určený k léčbě průjmu ) rýžová nemléčná kaše od Hami, klasicky rozmačkaný banán, mrkvička První lžička od Hami a myslím, že jsme za vodou. Jsem teda přesvědčena, že ty problémy neměl, že by ode mě dostal tu chřipku, s tou teď bojuje manža, ale bylo to od toho zoubku. Asi. Ještě s ní půjdu příští týden na odběr stoličky, projistotu aby to vyšetřila laboratoř a mohli se třeba i vrátit ještě k Nutrilonu. Snad mi h oteď po tomto ještě bude chtít. Tak to naše zkušenost s růstem zoubku a průjmem.
Všem přeji pěkný zbytek neděle a klidnou noc !!!
Lamargarita
syrda pokuď bude mít Ríša zácpu, zkus koupit skleničku „švestky“ od Sunarku a stačí zkusit dát 3 lžičky, to je opravdu dobré projímadlo, třeba mu to pomůže ať se chuděrka netrápí
Lamargarita
Dobrý večer
Tak já teda holky nevím, ale vůbec si nepamatuji, že by Barunka měla nějaké problémy s kaděním po zavedení příkrmů. Jsou to teda tři roky a asi mám sklerozu
Ale vím, že se mi teda po prvních dávkách docela oprudila, což souvisí se složením kaďošů ![]()
No uvidíme, jak to bude zvládat Johanka
Čeká nás to nejdříve po 11. dubnu, protože to jsme objednaní na poradnu a očkování. ![]()
Barunka zítra fičí do školky po 14 dnech, tak snad nebude ráno dělat zase scénky ![]()
Mějte klidnou noc a zítra zase ahoj.
Xenie a spol
Ještě hlava děravá: lamargito ať je prďolkovi konečně dobře
Xenie
dobry vecer,
tak jsem poslala taky nejake fotky do galerky,ale vetsinou foceno mobilem, z fotaku to jeste nemame v PC, jo a povedlo se mi tez dat obrazek 2×, asi osud ![]()
ten napoj pri prujmech se jmenuje Hipp ORS200, je fakt dobrej, co rikaj maminky,ja vyzkouseno jeste nemam.
vstavame cim dal tim driv - jak se robreskne , dnes v 5hodin-coz teda bylo uz 6h po novym, no jestli to takhle pujde dal,tak ani nebudem muset jit spat
. Jeste furt nas trapi trochu ryma nebo na co to kojeni po hodine,2, svalovat..dneska byl Vitek slunicko, ale vcera …
holky zadaly jste si o docerpani dovolene jeste nevybrane pred materskou ? je pravda,ze se muze pobirat dovolena klasicka i rodicak soubezne ??
no , uzdravte se vsici, ditko vola…Dalif
Lamargaritko - díky za tip, hnedka zítra si uděláme procházku pro švestky. Teploměr v prdelce trochu pomohl, nejdřív mu vylezl ten zazdívací špunt, pak ještě hovínko - ale takový tuhoš, chudák malej.
Tady taky prší, o nic nepřicházíte. Užijte si návštěvu, šťastně se vraťte.
xeniej - podle mě Adélka taky žádný problémy se zavedením příkrmů neměla. My ženský jsme asi holt přizpůsobivější a odolnější než ty citlivky chlapi
. Jo, jinak si můj člověk - doma jsem totiž prohlásila, že k příštím narozkám (pokud už nebudu kojit, jinak k přespříštím) chci zmenšit prsa
. Reakce byla neutrální
. Ale já sama nevim, jestli bych se k tomu odvážila. Bůhví, jak by to dopadlo…
http://www.volny.cz/…racni/97.gif
Všem přejeme krásnou, klidnou noc.
dalif díky za upřesnění HIPP ORS200, mně zase někam ulítla písmenka, jsem dislektikt a hold občas mi ty oči s tím mozkem nějak nespolupracují či co, tak se omlouvám, že Vám tu asi sekám chyby o stošest a ještě je občas ani nevidím
![]()
My jsme s tím kakáním bojovali od začátku, nejprve malý papal Sunar a byla to havárka, kakal stále méně a méně, do toho ta tříměsíční kolika, moc nám pomohli kapky SAB SIMPLEX a pak přechod na Nutrilon Premium, se zeleninovým příkrmem byla pohoda a pak začali trochu zlobit Tedyho ovocné příkrmy - konkrétně se skleniček ať Hami či Hipp - jabko, hruška, banán, meruňky - akorát po borůvkách se mi hned nepokakal, ale druhý den to hrálo všema barvama. Ale babička ( tchýně ) mi tady říkala že na to trpěli i húře oba její syni, tak je to možná dědičné, možná je to taky tím, že člověk nemá tu záruku té kvality toho ovoce či zeleniny a citlivjší dětský organismus se s tím zkratka neporve hned napoprvní, a je asi fakt že ti chlapi méně vydrží. vinona tak držím palečky ať se podaří ![]()
Čau holky,
chtěla jsem se vás zeptat, kdy se ti vaši prckové začali otáčet na bříško? Barče bude v pátek 5 měsíců a ještě se jí nechce. Ale alespoň už zase začala spát celou noc!
Sice jsem se ráno probudila s pěknýma „betonama“
a musela jsem odsávat, ale ten spáááánek!
Dalif- rodičák můžeš pobírat současně s dovolenou. Já ji nastupuji 13. dubna a těším se na penízky z práce i ze sociálky. Poslední dobrý peníze. Pak až do ledna (doufám, že jen do ledna) budu pobírat tu almužnu.
dobre ranko,
Lamargarito na to ze jsi dyslektik, pises opravdu suprove ![]()
ja sice nejsem, ale obcas mi to ujede tez ![]()
PetroJ zadala sis teda soucasne na urade o rodicak a v praci o dovcu ??
Nas expert se jen obcas no spis omylem prevrati z briska na zada, naopak jeste vubec a ma 5.mesicniny za sebou
, no on by rad lezl, vzdycky na brisku slape nozickama s nosankem zavrtanym do podlozky…nejradeji by furt sedel,ale jeste to neumi..
Jo tak spani pres celou noc - trosku prudis, my sli spat v 19h,do pulnoci kojo 5× !!! po pulnoci uz nepocitala,jen vstala,vzala nakojila a lehla..a to vera mela trosku vinka,toz myslela,ze treba mirne sedativne to ucinkovat bude, no su ja krkavci matka, ale spanek by bodl. Jo vstavali jsme v 6h-predevcirem by to bylo 5h rano.
prsa ja bych je chtela mit takovy jako ted, teda ne tak rozdilny,ale oe stejne velky a hlavne velky, zase ale asi se vratime k 0-1, no co snad se najdou jine prednosti, mem novy haro,toz jeste par plastik a budu holka jako lusk ![]()
nechcete sem dat seznamek uz v tom mam trosku bordel ![]()
no nic. pekny den, dnes ma byt teplejc,ale tady v Brne zatazeno, vcera mlha, a mrholeni, no jinymi slovy hnusne.
ach ta depka…pa Dalif
Dobré ráno
Ostrava V dáli nad Polskem je vidět sluníčo, ale naštěstí neprší a je
11,7 st.C
![]()
Prsa óóóóóó vděčné věčné téma. Kurňa, člověk nikdy nebude spokojen. Kdo chce poslat přes net 2-3 čísla, tak se ozvěte, ráda vyhovím
![]()
lamargita taky pěkná závislačka na netu, co? Návštěvu omámila a už jim tam surfovala místo toho, aby si užívala mejdan ![]()
Barunka je už ve školce, já fičím ještě pro potvrzení do práce a kouknout na skládací cestovní postýlku. Johanka ovšem kupodivu spí, tak jsem zvědavá v kolik vyrazíme.
Mějte se moc pěkně a zatím ahoooj Xenie
Dobré ráno,
tak my na dnešek jenom 3×!
Už se vzbudila i Ája, tak pomažem pro švestky. Snad mu to hovno trochu zředěj.
S prsama se taky ráda podělim! - 9,2, vyčuhuje Punťa, snad vydrží.
Hezký den!!!
Dalif V práci jsem si nechala potvrdit papír, do kdy mi platí mateřskou. S tím jsem šla na sociálku a od tý doby mi budou platit rodičák. Jestli mám dovolenou je nezajímalo. O tu jsem si žádala už když nastupovala na mateřskou. U nás dovču neproplácej, musíme si ji vybrat.
S tím spaním jsem se musela pochlubit, taky jsem poslední dobou často v noci vstávala, nejen na kojení, ale i když malý vypadl dudlík. To byl řev, jak když jí vraždí. Tak doufám, že jí to spaní vydrží a vám se to snad taky zlepší.
Ahoj všichni!
Tak ze všeho nejdřív: Vše nejlepší k malému výročí Vítkovi (dodatečně) a Nikolasovi (aktuálně)! http://www.sirmi.ic.cz/deti/87.gif
Prsa - o pár čísel se hlásím (prosím přihodit
)! Teď jsem za prsatku jen po ránu a to to zrovna není ono - hrbolatý, každý jiný a ještě to vadí trochu do strany. Přes den už jsem na tom jako dřív = 0-1. Ach jo.
Zkusím vložit seznámek (tak je to takový fuj, neumím to vložit zformátovaný jako v Excelu, tak jen takhle):
Maminka Miminko Narození Čas Místo Váha Míra
Carsa Ivan 4. říjen 2005 16:56 Praha 3570 g 51 cm
Aimee Anna 4. říjen 2005
Xeniej Johana 5. říjen 2005 21:20 Ostrava 3550 g
I510 Patrick 5. říjen 2005 Blansko 4200 g 52 cm
VerouS Dominik 6. říjen 2005 3400 g 51 cm
Goska Samuel 10. říjen 2005 Praha 3950 g 52 cm
Vinona Sára 12. říjen 2005 13:43 Ostrava 3400 g 52 cm
Franeza Pepíček 18. říjen 2005 19:06 Praha 3000 g 50 cm
Lamargarita Tadeáš 22. říjen 2005 13:19 Praha 4200 g 52 cm
Amazonka01 Julie 24. říjen 2005 8:20 Tábor 3300 g 49 cm
Dalif Vítek 25. říjen 2005 Brno 3800 g 51 cm