Říjen 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
120
26.3.06 18:53

Ahoj všem!
Tak jsme se vám taky představili v galerce. Moc se omlouvám, taktéž se mi tam podařilo omylem dát jednu fotku dvakrát.
Ríša včera v poledne dostal první lžičku mrkvičku. Doteď nekadil 8O . Řve, řve a řve, pěkně ho to asi zabetonovalo. Snaží se tlačit, ale nejde mu to. Už jsem zkoušela masáž bříška, teplo na pupik, ale nic. Asi dojde na teploměr do prdky :roll: .
Koukám, že je tu přes víkend pusto prázdno :( . Manžové doma zabrali PC 8) ? Nebo jste výletili?
Hezký zbytek neděle, pohodové vyrovnání se změnou času a neplačící mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.3.06 19:42

Ahojky, jse mse vloupala na internet na návštěvě, chci Vás pozdraviti z Brna, je tu docela počasí na dvě věci, prší a prší :(

vinona je to divné, ale je pravda, že i jak jsem začala dávat ty ovocné přesnídávky, tak mi Tadeášek tíhne víc k té zelenině,

teď máme teda tu dietu( rýžová kaše ve vodě, mrkev, banán, heřmánkový čaj a smekta), ale mám radost začíná se to lepšit, dnes už kakal jen 2 x a pokaždé už zase náš starý dobrý kvalitní bobek :) tak se mi podstatně ulevilo. Moc nám pomohli skleničky od HIPu RS200 ( dá se koupit v lékárnách ), Tadeáškovi jsem v tom na noc podvakráte rozpustila pytlík smekty - vzniklo sice nevzhledné bahno - ale zbaštil to s chutí, heřmánkový čaj (dětský pytlíkovaný určený k léčbě průjmu ) rýžová nemléčná kaše od Hami, klasicky rozmačkaný banán, mrkvička První lžička od Hami a myslím, že jsme za vodou. Jsem teda přesvědčena, že ty problémy neměl, že by ode mě dostal tu chřipku, s tou teď bojuje manža, ale bylo to od toho zoubku. Asi. Ještě s ní půjdu příští týden na odběr stoličky, projistotu aby to vyšetřila laboratoř a mohli se třeba i vrátit ještě k Nutrilonu. Snad mi h oteď po tomto ještě bude chtít. Tak to naše zkušenost s růstem zoubku a průjmem.

Všem přeji pěkný zbytek neděle a klidnou noc !!!

Lamargarita

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
26.3.06 19:48

syrda pokuď bude mít Ríša zácpu, zkus koupit skleničku „švestky“ od Sunarku a stačí zkusit dát 3 lžičky, to je opravdu dobré projímadlo, třeba mu to pomůže ať se chuděrka netrápí
Lamargarita

• Citovat
  • Upravit
2725
26.3.06 21:01

Dobrý večer

Tak já teda holky nevím, ale vůbec si nepamatuji, že by Barunka měla nějaké problémy s kaděním po zavedení příkrmů. Jsou to teda tři roky a asi mám sklerozu :oops: Ale vím, že se mi teda po prvních dávkách docela oprudila, což souvisí se složením kaďošů 8)
No uvidíme, jak to bude zvládat Johanka 8O Čeká nás to nejdříve po 11. dubnu, protože to jsme objednaní na poradnu a očkování. :roll:

Barunka zítra fičí do školky po 14 dnech, tak snad nebude ráno dělat zase scénky :?
Mějte klidnou noc a zítra zase ahoj.
Xenie a spol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
26.3.06 21:03

Ještě hlava děravá: lamargito ať je prďolkovi konečně dobře
 Xenie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
26.3.06 21:19

dobry vecer,

tak jsem poslala taky nejake fotky do galerky,ale vetsinou foceno mobilem, z fotaku to jeste nemame v PC, jo a povedlo se mi tez dat obrazek 2×, asi osud ;)

ten napoj pri prujmech se jmenuje Hipp ORS200, je fakt dobrej, co rikaj maminky,ja vyzkouseno jeste nemam.

vstavame cim dal tim driv - jak se robreskne , dnes v 5hodin-coz teda bylo uz 6h po novym, no jestli to takhle pujde dal,tak ani nebudem muset jit spat 8O . Jeste furt nas trapi trochu ryma nebo na co to kojeni po hodine,2, svalovat..dneska byl Vitek slunicko, ale vcera …

holky zadaly jste si o docerpani dovolene jeste nevybrane pred materskou ? je pravda,ze se muze pobirat dovolena klasicka i rodicak soubezne ??

no , uzdravte se vsici, ditko vola…Dalif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.3.06 21:45

Lamargaritko - díky za tip, hnedka zítra si uděláme procházku pro švestky. Teploměr v prdelce trochu pomohl, nejdřív mu vylezl ten zazdívací špunt, pak ještě hovínko - ale takový tuhoš, chudák malej.
Tady taky prší, o nic nepřicházíte. Užijte si návštěvu, šťastně se vraťte.

xeniej - podle mě Adélka taky žádný problémy se zavedením příkrmů neměla. My ženský jsme asi holt přizpůsobivější a odolnější než ty citlivky chlapi :lol: . Jo, jinak si můj člověk - doma jsem totiž prohlásila, že k příštím narozkám (pokud už nebudu kojit, jinak k přespříštím) chci zmenšit prsa :lol: . Reakce byla neutrální 8O . Ale já sama nevim, jestli bych se k tomu odvážila. Bůhví, jak by to dopadlo…
 http://www.volny.cz/…racni/97.gif

Všem přejeme krásnou, klidnou noc.

http://sirmi.ic.cz/deti/37.gif

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
26.3.06 23:55

dalif díky za upřesnění HIPP ORS200, mně zase někam ulítla písmenka, jsem dislektikt a hold občas mi ty oči s tím mozkem nějak nespolupracují či co, tak se omlouvám, že Vám tu asi sekám chyby o stošest a ještě je občas ani nevidím :oops: :oops: :oops:

My jsme s tím kakáním bojovali od začátku, nejprve malý papal Sunar a byla to havárka, kakal stále méně a méně, do toho ta tříměsíční kolika, moc nám pomohli kapky SAB SIMPLEX a pak přechod na Nutrilon Premium, se zeleninovým příkrmem byla pohoda a pak začali trochu zlobit Tedyho ovocné příkrmy - konkrétně se skleniček ať Hami či Hipp - jabko, hruška, banán, meruňky - akorát po borůvkách se mi hned nepokakal, ale druhý den to hrálo všema barvama. Ale babička ( tchýně ) mi tady říkala že na to trpěli i húře oba její syni, tak je to možná dědičné, možná je to taky tím, že člověk nemá tu záruku té kvality toho ovoce či zeleniny a citlivjší dětský organismus se s tím zkratka neporve hned napoprvní, a je asi fakt že ti chlapi méně vydrží. vinona tak držím palečky ať se podaří :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
26.3.06 23:55

to jsem já Lamargarita z cizího PC :oops: ( a ještě tajně )

• Citovat
  • Upravit
8523
27.3.06 08:19

Čau holky,
chtěla jsem se vás zeptat, kdy se ti vaši prckové začali otáčet na bříško? Barče bude v pátek 5 měsíců a ještě se jí nechce. Ale alespoň už zase začala spát celou noc! :D Sice jsem se ráno probudila s pěknýma „betonama“ :D a musela jsem odsávat, ale ten spáááánek!

Dalif- rodičák můžeš pobírat současně s dovolenou. Já ji nastupuji 13. dubna a těším se na penízky z práce i ze sociálky. Poslední dobrý peníze. Pak až do ledna (doufám, že jen do ledna) budu pobírat tu almužnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
27.3.06 09:09

dobre ranko,

Lamargarito na to ze jsi dyslektik, pises opravdu suprove :D
ja sice nejsem, ale obcas mi to ujede tez :wink:

PetroJ zadala sis teda soucasne na urade o rodicak a v praci o dovcu ??
Nas expert se jen obcas no spis omylem prevrati z briska na zada, naopak jeste vubec a ma 5.mesicniny za sebou ;) , no on by rad lezl, vzdycky na brisku slape nozickama s nosankem zavrtanym do podlozky…nejradeji by furt sedel,ale jeste to neumi..
Jo tak spani pres celou noc - trosku prudis, my sli spat v 19h,do pulnoci kojo 5× !!! po pulnoci uz nepocitala,jen vstala,vzala nakojila a lehla..a to vera mela trosku vinka,toz myslela,ze treba mirne sedativne to ucinkovat bude, no su ja krkavci matka, ale spanek by bodl. Jo vstavali jsme v 6h-predevcirem by to bylo 5h rano.

prsa ja bych je chtela mit takovy jako ted, teda ne tak rozdilny,ale oe stejne velky a hlavne velky, zase ale asi se vratime k 0-1, no co snad se najdou jine prednosti, mem novy haro,toz jeste par plastik a budu holka jako lusk ;)

nechcete sem dat seznamek uz v tom mam trosku bordel :oops:

no nic. pekny den, dnes ma byt teplejc,ale tady v Brne zatazeno, vcera mlha, a mrholeni, no jinymi slovy hnusne.
ach ta depka…pa Dalif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
27.3.06 09:17

Dobré ráno
Ostrava V dáli nad Polskem je vidět sluníčo, ale naštěstí neprší a je 8O 11,7 st.C 8O 8O

Prsa óóóóóó vděčné věčné téma. Kurňa, člověk nikdy nebude spokojen. Kdo chce poslat přes net 2-3 čísla, tak se ozvěte, ráda vyhovím :lol: :wink:

lamargita taky pěkná závislačka na netu, co? Návštěvu omámila a už jim tam surfovala místo toho, aby si užívala mejdan :lol:

Barunka je už ve školce, já fičím ještě pro potvrzení do práce a kouknout na skládací cestovní postýlku. Johanka ovšem kupodivu spí, tak jsem zvědavá v kolik vyrazíme.
Mějte se moc pěkně a zatím ahoooj Xenie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
27.3.06 09:29

Dobré ráno,
tak my na dnešek jenom 3×!
Už se vzbudila i Ája, tak pomažem pro švestky. Snad mu to hovno trochu zředěj.
S prsama se taky ráda podělim! - 9,2, vyčuhuje Punťa, snad vydrží.

Hezký den!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
27.3.06 09:51

Dalif V práci jsem si nechala potvrdit papír, do kdy mi platí mateřskou. S tím jsem šla na sociálku a od tý doby mi budou platit rodičák. Jestli mám dovolenou je nezajímalo. O tu jsem si žádala už když nastupovala na mateřskou. U nás dovču neproplácej, musíme si ji vybrat.
S tím spaním jsem se musela pochlubit, taky jsem poslední dobou často v noci vstávala, nejen na kojení, ale i když malý vypadl dudlík. To byl řev, jak když jí vraždí. Tak doufám, že jí to spaní vydrží a vám se to snad taky zlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
27.3.06 10:47

Ahoj všichni!

Tak ze všeho nejdřív: Vše nejlepší k malému výročí Vítkovi (dodatečně) a Nikolasovi (aktuálně)! http://www.sirmi.ic.cz/deti/87.gif

Prsa - o pár čísel se hlásím (prosím přihodit :lol: )! Teď jsem za prsatku jen po ránu a to to zrovna není ono - hrbolatý, každý jiný a ještě to vadí trochu do strany. Přes den už jsem na tom jako dřív = 0-1. Ach jo.

Zkusím vložit seznámek (tak je to takový fuj, neumím to vložit zformátovaný jako v Excelu, tak jen takhle):

Maminka Miminko Narození Čas Místo Váha Míra
Carsa Ivan 4. říjen 2005 16:56 Praha 3570 g 51 cm
Aimee Anna 4. říjen 2005
Xeniej Johana 5. říjen 2005 21:20 Ostrava 3550 g
I510 Patrick 5. říjen 2005 Blansko 4200 g 52 cm
VerouS Dominik 6. říjen 2005 3400 g 51 cm
Goska Samuel 10. říjen 2005 Praha 3950 g 52 cm
Vinona Sára 12. říjen 2005 13:43 Ostrava 3400 g 52 cm
Franeza Pepíček 18. říjen 2005 19:06 Praha 3000 g 50 cm
Lamargarita Tadeáš 22. říjen 2005 13:19 Praha 4200 g 52 cm
Amazonka01 Julie 24. říjen 2005 8:20 Tábor 3300 g 49 cm
Dalif Vítek 25. říjen 2005 Brno 3800 g 51 cm