Říjen 2005

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2725
22.3.06 17:03

Oslino Kuřátko je tady http://www.gify.nou.cz/…ubory/81.gif

A tady má lamargita něco do mini kuchyňky http://www.gify.nou.cz/…ubory/83.gif Jo a pošli manžela/ čeká ho tady koš prádla, nádobí v dřezu a ve špajzu nemáme ani suchou kůrku/ :lol: :wink:
Ahoj Xenie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
22.3.06 17:14

Ahojte babenky, zelam vam krasny podvecer, zase prichadza jar. :lol: Tak na nu budem dobra, aby uz neodisla.

stipanie pripajam sa tiez k dostipanym, este ze malemu pravidelne striham nechtiky, to by som bola sama jazva. A maly je z toho uplne nadseny, ze si moze na mne skusat svoj stisk. Cim silnejsi stisk, tym vacsi usmev.

carsa obdivujem, ze doma pracujes. Ja by som mohla tiez, prilezitost by som mala, ale manzel velmi nesuhlasi, pretoze by mi musel pomahat a to sa mu nechce. A ja zatial nemam pocit, ze by som chcela. Ak by slo nieco, co nie je zalozene na terminoch, tak by som do toho sla, ale ta moja praca je vyslovene o terminoch. DPH, dan z prijmov a podobne.

mixer tak ja mam tycovy a som s nim maximalne spokojna. Svoju sluzbu spravi a nie je narocny na udrzbu

zubky ako sa da zistit, ze detom rastu zubky? Bola som totiz na prevazenie, tak maly pribral za tyzden 150 g, co je na tak velke dieta dost, takze to, ze chce stale jest, moze byt aj tym, ze mu rastu zubky. Ale doporucila mi ryzovu kasu, ak by sa mi zdalo, ze je hladny. Je nejaka extra pre alergiky, vola sa Sinlac a je od Nestle. Stoji 177 Kc 8O a je do vody.Uz sa tesim, ked mu ju zacnem davat, pretoze ten jeho hystericky plac v kociariku ma uz strasi aj vo sne. Ked sme sli k lekarke, tak zase, hruza

oslina zase som sa dobre zasmiala, az sa maly zacudovane pozrel, ale potom sa zacal smiat tiez

Majte sa krasne a nech nam ta jar vydrzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
22.3.06 17:26

Goska , ale mě opravu není důvod obdivovat. Spíš se bojím, jestli jsem si toho nevzala víc, než můžu stihnout.

Ale zastyděla jsem se a alespoň jsem manželovi udělala puding - nosí si ho do práce na sváču. Dělala jsem to teda na čtyřikrát, ale výsledek snad OK. Jo a taky jsem dneska vyžehlila jednu pračku prádla a vyprala další dvě. Tak to mám na dlouho splněno!

Sinlac - známe - používá ji Aimee a my (teda, my jsm ještě nepoužili, ale máme koupenou). Je bezlepková a pro alergiky na kravské mléko. Sice stojí tolik, ale je jí 650g, takže to není tak hrozné.

Zuby - zkus dát do pusinky kovovou lžičku, když to cinkne..je tam!
http://www.gify.nou.cz/…bory/l13.gif /> carsa

• Citovat
  • Upravit
443
22.3.06 20:24

oslino - ten Jindra je ale šikulka

Příspěvek upraven 17.12.11 v 18:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
22.3.06 20:37

Tak jsem se dostala k pc až teď,tak jen v rychlosti (začaly Postřižiny :) )

Tak jsme nakonec koupili tyčový mixér spolu se sekáčkem na ořechy atd.A jsem nesmírně spokojená,umixovala jsem co mi jen pod ruku přišlo :roll: .Všem děkuji za vyčerpávající poradenství :wink:

Goska Sára mi taky ublinkává a to o dost více,než když byla ještě prťavoučká :lol: Ptala jsem se na to doktorky a říkala,že se to po půl roce začne upravovat,tak jsem sama zvědavá.

Olsino Jindříšek musel být u těch vajíček k sežrání,když čekal na to kužááátko,to by odzbrojilo každou mamču.Musela jsem se pousmát.

Holky koukaly jste na pořad :„Pod pokličkou“?Dnes bylo téma příkrmy,tak jestli jste to propásly,tak na to mrkněte zítra ve 14:05 na čt1,opakuje se to.

Tadeáškovi -vše nej,nej k banánovým 5-měsíčninkám.

Tak já běžím.Papánek a všem dětičkám pusinku na dobrou noc http://www.gify.nou.cz/…ubory/u9.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
22.3.06 21:59

Hezký večer!
Tak dneškem jsme přestali kojit plně. Je mi to trochu líto, ale nedá se svítit. Je to kluk jak buk a prsa nestačej…byť tááááááákovýhle!
V půl třetí odpo jsem mu zkusila dát kaši - tak snědl 3 lžičky, pak se dososl MM. A večer jsem mu jí udělala znova, tak toho slupnul asi 4 lžíce. K MM si pak jen čuchnul a byl tuhej.
Tak uvidíme, jaká bude dnešní noc. No přece se furt nebude budit po dvou hodinách, kdo to má vydržet :roll: :!
Jo, a dneska to zviřátko spalo jen jednou! Sice dlouho (od 11-13.30h), ale pak zabral až ve 20h! Byl už pěkně protivnej, tak se zas až tak moc nedivim, že takhle odpadl :wink: .
Oslino - vajíčka mě pobavily-super!
Vinona - gratuluji k tyčáku, věřím, že budeš spokojená.
biba - ségra je kus! Taky mám jeden takový exemplář :lol: !
carsa -já taky dneska makala :roll:. Tři pračky vypraný, povlečíno, napečíno. Teda jenom z listovýho těsta, ale každá snaha se cení, ne :) .
Tak zatím dobrou noc. Doufám 8) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
22.3.06 22:00

Čau holky,
od neděle nám opět nešel internet, asi změníme firmu, tohle je strašný, furt to nejde.
Jinak jsem tady asi z vás nejmladší, je mi 25.
Dneska jsme byli s Barčou u jiný kožní dr., tamta jí psala mastičky s hormonama, tak jsme k ní přestali chodit. Teď jsme dostali nějaký jiný, tak uvidím, jestli jí to pomůže. Dr. říkala, že asi bude mít atopický ekzém :( , takže mám fakt radost. V létě budeme v baráku přidělávat další dvě místnosti a chtěli jsme koupit koberce, ale jak to vypadá, budem dělat plovoucí podlahu. A tu jsem fakt nechtěla. Ale co se dá dělat.
Jak tak čtu, tak jsem snad jediná, co zatím kojí. Barča je ale asi mladší, než vaši prckové, je posledního října, takže s příkrmama začneme až od května.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
22.3.06 22:02

Jo, a u nás se štípe taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
22.3.06 22:26

Nutrilon my papáme Premium, ten zelený … teda teď už druhý den papáme jen mrkev, banán a kaši, a uvažuji že asi už přejdeme na Nutrilon 2 to pokračovací mléko, ale ještě týden počkám, takže my jsme to nebyli, ale slyšela jsem hodně, že děti ten hořký nechtějí

vinona n ovidíte jak jste rychlí a šikovní, že jste ten mixér tak rychle pořídili, tak jen ať Vám z té domácnosti něco zbude :lol:

Hezkou noc všem !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
22.3.06 22:40

Bibo - my nemáme nutrilon, ale Neocate - ten je ještě horší. Je tak hořký, že se z něj ani nedají dělat kaše. A přesto to Ivan pije. Zkus vytrvat, uvidíš, že si na to Mariánka zvykne a pomůže jí to proti tomu exémku.
 carsa

• Citovat
  • Upravit
578
22.3.06 23:58

Ahoj maminky a mimča. Jsem tu jen na návštěvě, patřím k listopadovým maminkám.

Lamargarito , gratuluji Ti k Tadeáškovým 5. měsícům. Ten čas tak rychle běží. Ráchelka ještě kašle, dávám jí Hedelix.

Přeji všem krásnou dobrou noc :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
23.3.06 07:35

lamargarita - Nutrilon 2 (modrý) není hořký, takže ho klidně začni dávat, má proti N1 o něco více bílkovin, takže více zasytí, a hlavně více železa. Nekojené děti často mívají anémii (chudokrevnost), takže vyšší obsah železa je na místě. I když malý už je na příkrmech, takže to má zase více v tom. Já jsem tu 2 začala dávat, jak jí byly 4 měsíce a asi týden a šmakoval jí řádně.

carso - jasně že vytrvám, je to pro její dobro, ale jsou to teda nervy
Přemýšlím o změně značky, slyšela jsem, že snad Sunar má ta mlíka nejchutnější, a dělají taky hypoalergenní.

Příspěvek upraven 17.12.11 v 18:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
23.3.06 08:21

Ahojky
Dnes opravdu v rychlosti, Mám 38,4 st.C, bolí mě celý člověk a jsem fakt nasr…, že jsem nemocná. Nikam jsme skoro nechodili/kvůli Barunce, ta byla taky nemocná/ a ještě to někde chytnu takové svinstvo. Barunku naštěstí vezl dnes ráno Honza k babičce a dědečkovi, takže budu válčit jen s Johankou.
PetraJ Taky jenom kojíme a řeknu Ti, vsttávat 5× v noci s horečkou na kojení je fakt parááááda. :roll:
Mějte se pěkně a halvně buďte zdraví. Xenie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
23.3.06 08:25

Ahoj holky!

Tak už je to jaro zase tady! Koukala jsme včera na předpověď a i ty teploty v noci by se měly zlepšit. Už aby to bylo.
Na pokličku jsem taky koukala, ale mám z toho prd, protože na mě mluvil manžel a chovala jsem malýho, takže na to budu muset mrknout ještě jednou :D .
Noc v pohodě (2 - 3 kojení, už nevím), akorát v pět začal strašně řvát a tak jsem ho musela nacpat na sebe (prso nechtěl) a uklidňovat. Ještě dvakrát to zopakoval, chlap začal nadávat :evil: , ale pak pohoda. Spal do 7:15 a pak kecal v posteli.
Peru a chci to pověsit na blakon, konečně :lol:

Zatím se mějte krásně sluníčkově, pohlaďte miminka a piště svoje zážitky se ségrama :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
23.3.06 08:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat