Říjen 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
carsa
20.3.06 13:46

goska - musíš vzít tu druhou adresuco je takhle označena:
PseudoHTML, UBBCode™ or BBCode

• Citovat
  • Upravit
472
20.3.06 14:22

Teda Vy jste toho zase napsali 8O já jak to pročítám tak bych hned reagovala na to, či ono a pak dojdu nakonec a nevím nic, totální prázdno :? :D

Dneska tam ale krásně svítí sluníčko, tak půjdeme s Tedym odpoledne na procházku tady s jednou maminkou, co je v listopadových 2005, má holčičku jen o 14 mladší než je Tadeáš a jsou stejně velicí :-)

Ve čtvrtek jdeme na lžičku, tak už se těším až Tedy do toho udělá brrrr a paní doktorka to bude mít na sobě :-) myslíte že mu tam sebou mohu vzít čajík ve flašce aby to zapil ???

dětský pokojík přidávám se k maminkám co žijí v 2-pokojovým, jedna místnost je u nás společenská a druhá na spaní, ve vstupní hale máme ještě kuchyňku. Se apsním je to tak, že na noc dávám striktně do postýlky a je Tedy naučený, že to je na celou noc, přes den to 2 x cca 20minut spí na naší manželské posteli.
Ale až se vrátíme do Brna do našeho 3+1, bude mít Tadeášek od těch svých 3 let svůj pokojíček, byť to bude 2,5×2,5m, ale na postýlku a nějaký stoleček a nějaký poličky na hračky to stačit snad bude. Chtěla bych mu pak koupit tu zvýšenou postel, co je pod ní ještě nějaký systém zásuvek a skříňka. A pomalovat zdi :-) Na to jsem „expert“ už od svých 2 let :lol:

Jdeme papat, dnes máme mrkývku s květáčkem zahuštěnou rýžovou nemléčnou kaší.

Hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
20.3.06 14:27

Ahoj holky, omlouvám se, že vám se lezu, ale jsem z Října 2006 a chtěla bych od vás jen malou radu. Už se dívám po oblečkách pro naše prcky (dvojčátka) a chtěla bych se zeptat, co byste doporučily nejvíc koupit pro říjnová miminka. Myslíte, že se unosí body s krátkým rukávem? Nebo mám radši kupovat s dlouhým? Těch mi přijde hrozně málo…
Dík moc za radu, ať vám prckové hezky rostou!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
20.3.06 14:59

capinko-máš stejný termín porodu jako narození naší Sáry :lol: ,gratuluji k dvojčátkům.
Já rozhodně doporučuji dlouhý,krátký rukáv jsem nepoužila snad vůbec a to jsem kupovala.Pořád oblíkáme dlouhý a asi ještě oblíkat budeme.Vyplatilo se nám taky koupit spíš štramplíky,než dupačky.Z těch jsme vyrůstali závratnou rychlostí.
 http://www.gify.nou.cz/…bory/500.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
20.3.06 15:07

vinona co jsou to štramplíky ??? 8O

capinka body dlouhý rukáv ( krátký jsme ještě nepoužila ) a punčošky, overálky jsme asi unosili nejvíc a stále nosíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
20.3.06 15:10

lamargito štrample= punčocháče :lol:
Capinko Souhlasím s holkama. Body s krátkým rukávem letošní zimu prochrupkaly ve skříni :wink: Taky máme raději štrample neboli punčochy :lol:
 Xenie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
20.3.06 15:11

štramplíky jsou punčošky :lol: :lol: :lol: ,že by ostravský výraz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
20.3.06 15:15

A to já zase body s krátkým rukávem používám hodně. Nemám ráda kalhoty - ty děti ještě nemají pas a musí je to tlačit a ani trička - to zase vylézá na zádech. My v podstatě nosíme body s dlouhým + dupajdy nebo body s krátkým + overálek A to i třeba na staní - pod body dávám tu jednu plínu navíc). Štramplíky jsem taky v životě neslyšela a ani nenosíme.
 carsa

• Citovat
  • Upravit
371
20.3.06 15:22

Ahóóój,

Odstříkané mléko - jsem to dělala jen jednou a nastříkala jsem to rovnou do flašky, z které to pak pil a dala na mrazák. Měl z toho bolení, takže se mi do toho už nechce. Židlička - super!!! Jsou kolečka zabržděný? Manželovi se to moc nelíbí, ale budu argumentovat, že lepší šoupat s děckem než tahat i se židlí.
Spaní - spí s náma od malinka v posteli, protože v noci furt žere! Teďka se naučil otočit na bok a přitulut se. Myslím, že by v postýlce nevydržel. Asi potřebuje kontakt. Ale chtěla bych postupně (jak omezí trochu to jezení v noci) zkoušet dávat ho do postýlky a uvidíme.
Xeniej - ano, beránčí povaha. Se divím, že mě ještě nenechal :D .
Míry - tak jsem ho dneska zvážila a změřila. Měří 70 cm a váží 10 kg 8O . Už má parádní svaly :lol:
Koupání - poslední dobou koupeme v sedm večer. Před tím ho nakrmím pak se vykoupe (ještě nikdy se nepoblinkal, ale do vany vyčural mockrát :D ) a pak se zase nakojí a pomalu usíná. Pokud mi usne tak, že bych už nestihla nějak kolem té sedmé vykoupat, tak na to prdím a koupu další den.
Znamení - já beránek, manžel štír a Patrik váhy, tak nevím, co z toho bude 8O
Flašky - já sama koupila Avent, dostali jsme i nějaké obyčejné flašky i Avent. Použila jsem jen jednou, takže moc neporadím. šla jsme do Aventu, protože se to hodně doporučovalo a chválilo.
Lamargarito - čaj na zapití obrny brát nemusíš. Je to v pohodě. Nebude potřeba. Závidím Tadeáškovi mrkývku s květákem zahuštěnou kaší :lol: .
Capinka - doporučuju bodýčka s dlouhým rukávem a tepláčky. Malej je na tom od malička a spokojenost. Občas vyfasuje punčocháče. Bodýčka s krátkým máme taky, ale když na to dostal mikču, tak se mu to nelíbilo. Bylo mu teplo. Má studený odchov :lol: A gratuluji k dvojčátkům 8) .
Dneska jsem vyrazila do lékárny, kde mi slíbili První lžičku mrkev a nic! Neměli! Tak jsem mu v Bille (do budoucna) koupila mrkev s bramborou, ale zjistila jsem až doma, že je to polívka. Vadí to?
Tak to by už snad stačilo. :D Napsáno je už dost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
20.3.06 15:32

Ještě jsem zapomněla, že my máme 3 + 1 a malej pošupajdí v roce do svýho. Co znám maminy, tak to tak udělali.
Manža mi zakázal papouška :evil: Asi bude vražda :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
20.3.06 15:42

i510 - když Patrick nosí tepláčky - co má na nožičkách? Já jsem to zkoušela, ale každá ponožka vydrží tak 5 vteřin, než si jí druhou zkopne.

Jinak gratuluju k takovýmu chlapákovi - nechceš se dát na vzpírání - máš kvalitně natrénováno!

• Citovat
  • Upravit
7461
20.3.06 15:45

Holky, díky moc za rady! Takže budu kupovat spíš body s dlouhým. I když je fakt, že jich je nějak málo, většinou je vidím s krátkým. Nevěděla jsem, že už tak malým miminkám se dávají punčošky, myslela jsem spíš, že nosí dupajdy. A overálkem myslíte něco jako dupačky, akorát s dlouhým rukávem? Zatím se v tom dětském moc neorientuju… :oops: Ale hrozně mě baví do těch obchodů chodit a okukovat. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
20.3.06 16:12

Capinka - jen si to pěkně užívej. Okukování, prohlížení a tak. Pak nebudeš mít šanci a ani možnost :D . Bodýčka s dlouhým rukávem jsou fakt problém. Je jich míň, než s krátkým rukávem. Doporučuju www.tenax.cz, docela se tam dá vybrat a jsou pěkný. Sem se plácla přes kapcu a objednala malýmu, ale nějak moooc rychle z toho roste. A budeš mít holčičky, kluky, nebo oboje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
20.3.06 16:22

Pohlaví ještě nevíme, to je moc brzo.:) Ale určitě si to necháme říct, jsme zvědaví.
Tak díky moc za tip, hned mrknu na ten obchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
20.3.06 16:39

Capinko my nejvic unosili body s dlouhym rukavem a dupacky, na noc overalek =dupacky s dlouhym rukavem , ty nejlepsi jsou rozepinani uprostred a na nohach, nesnasim to nakrivo a na jedne noze rozepinani, no a na zadech to zapinani mi taky moc nesedi.
jinak puncochy mu zacala davat az v krutych zimach do kombinezy, prece jen narocnejsi na prebalovani,strample tez slysim poprve, teda ctu.
mela jsem i body s kratkym, a vzdy na to dala kabatek na zapinani na brichu ne pres hlavu,to by me Vitek sprdl,nesnasi moc oblikani…jo a u dupacek celkem dulezite prebal.= abys nemusela pokazde dupacky sundavat, a kdyz je maly tak to delas furt, teda kdyz zrovinka nekojis :wink:
teplacky a spol.- ponozky byly behem par minut pryc…
jo a kdyz velky dupacky jdou „pridrzet“ ponozkama, ponozky jsme uzili a uzivame dost.

Aimee ja mela problemy s kojenim na zac. 1.-2. mesic, pouzivala lahve Avent a kojeni a suprovy, mam pocit ze se Vitek naucil lepe prisavat, my s tim meli dost problemy, bradavky do krve..14 dni jsme i prikrmovali a ted plne kojim a Vitek zacina byt Otesanek. Hlavne strcit ten dudlik cely - jak prso..ne jen zmoulat konec.

Gosko - streleni strelci to fakt, my Vitka neplanovali, ale pak kdyz mela termin, si rikala kdyby o mesic pozdejc byl by to strelec a manzel rekl ze kdyby dalsi strelec,ze by se musel jit picnout :oops: proc to nevim. :wink:

v Brne nadherne, sviti slunicko…zitra je JARO holky !!!

pa Dalif

az bude cas taky hodim par fotek, ale mame straaaaaaaaaaaaaaaaasne pomaly internet.. no par fotek mam na :
 http://www.mojezlaticko.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital