Říjen 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
443
20.3.06 10:35

Ježííííš, co jsem to zase provedla.....

vinona - máš mooooc šikovného manžela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
20.3.06 10:36

Ahojky

Pištění Uvažuji o tom, že koupím dva šampusy a nechán si ty korkové špunty nastřelit do uší. 8) U nás je totiž kvílení slyšet neustále, jen s krátkými přestávkami na spaní.
Spaní Máme 2+1 takže spaní zatím řešíme tak, že já jsem s holkama v pokojíčku a Honaza spí v obýváku. Na podzim plánujeme inovaci ob. pokoje, která bude spočívat hlavně v zakoupení sedačky určené ke každodennímu rozkládání. Tak se pak budu stěhovat za Honzou, pokud to ovšem ti moji dva ocásci dovolí.
Gosko Já když v noci vstávám tak rovnou kojím, momentálně se mi zdá, že v noci pije lépe než ve dne. Snad má méně rušivých elementů a soustředí se na jídlo - v polospánku.
Fotky ˇDětičky jsou moc kouzelné a mají „šik“ židličky.
Fičím, protože Barunka v kuchyni Johance tancuje, tak aby při nějaké kreaci nestoupla do lehátka. 8O
Zatím ahoj Xenie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
20.3.06 10:39

dalif som koniec listopadu, takze tiez strelec streleny :D A to vstavanie v noci mame podobne. Predtym spal normalne bez prestavky 6 hodin, parada a teraz po 2 hodinkach otvorene ocicka a caka, co sa bude diet. Ja som potichu a chvilku ho nosim a ked nezaberie, tak dam prso, potom sup do postielky a uz sa s nim nebavim. Chvilku mrnci a potom zaspi. Asi pochopi, ze nic viac nebude :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
20.3.06 10:47

Krásné dopoledne (a vůbec - celý den!) všem,

s fotkama si dám příště majzla, na Missorku s tím nepůjdu.
Spinkání - tak u nás bude Pepíček v ložnici asi hodně dlouho - buď než půjde do školy :lol: (to bychom se s taťkou museli už přestěhovat do obýváku) nebo až se přestěhujeme do většího :? (větší bych brala, to jo, jenže v novém jsme teprve druhý rok a zdaleka ještě není okoukaný 8O :lol: - pravda, asi jsme moc neuvažovali nad tím, jak to uspořádat, až příjde miminko, a taky ty peníze …).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
20.3.06 11:11

masaz tak tu som tiez este nikdy nedokoncila celu. Nozicky su v pohode, brusko a hrudnicek tiez zvlada, rucicky uz horsie a chrbatik som masirovala zatial len raz. Tvaricku som len skusala, ale velmi sa mu to nepacilo. Nakoniec dam tie joginske cviky. A tie robim aj pocas dna. To sa mu celkom paci. Dnes chcem skusit tu skratenu masaz

spanie my mame 2kk a ja spim s malym v kuchyni, pretoze sa manzel s nami nikdy nevyspal. A ma dost narocnu pracu, tak ten spanok potrebuje. Inak je tiez baran a je to s nim obcas dost tazke. Tvrdohlavec. Uz sa tesim na vlastne byvanie.
 http://b1.lilypie.com/YWEKp1/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
20.3.06 11:13

Tak este raz ten metrik. Inak som sa chcela spytat, ten metrik stale kopirujete, alebo sa to da nastavit, aby ho tam hadzalo automaticky?
 http://b1.lilypie.com/YWEKp1/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
20.3.06 11:17

bibo -tak já nevím jak ty,ale já osobně jsem ve znamení štíra a Sáru jsem taky chtěla ve štíru. Moje mamka se zabývá horoskopy,takže vím o čem mluvím. I když taky hodně zálží na ascedentu dítěte,ten je určen hodinou narození.Váhy jsou sice hodné,ale strašně nerozhodné a rozpolcené a to jim prý v životě nadělá paseku.Sára je naštěstí váha s ascedentem v kozorohu,takže snad bude rozhodná.Rok 2005 je podle čínského horoskopu ve znamení kohouta a to je taky super pozitivum.Já jsem štír s ascedentem v raku,takže mám něco od štíra a něco z raka.Zvenčí štír a uvnitř zarytá račice.Jako dítko jsem byla všestraně založená a ve všem jsem vynikala,školu jsem měla v malíku a byla jsem strašně samostatná,ale taky jsem byla pěkné střeštidlo,třídní šašek,huba proříznutá a zajímali mě jenom kluci.Takže ve 4.třídě jsem měla na „výzo“ samé jedničky a ředitelskou důtku :roll: No a dnes jsem úplně jiná.Neprůbojná,uvážlivá,nerozhodná,ustupující......😉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
20.3.06 11:27

Goska - na stránkách Lilypie.com, kde máš vytvořený ten metřík, tak ti to ukáže 3 rolovací lišty s různými kódy - hned ten první je pro HTML - celý obsah toho rolovacího okna zkopíruješ zde na emiminu ve svém nastastavení do pole Podpis a zároveň v tom nastavení jsou pak dole možnosti Ano-Ne co se ti má zobrazovat či co to tam všechno je, tak tam zatrhneš Ano u pole Přidat podpis (nebo tak nějak se to pole jmenuje)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
20.3.06 11:30

vinono - že jsem tak odrzlá, nemohla by Tvoje mamka Mariance kouknout na horoskop? jen tak zběžně?

Příspěvek upraven 17.12.11 v 15:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
20.3.06 11:39

fotky tak som si konecne pozrela fotogaleriu a deticky su uzasne. Krasnucke, sikovnucke. A mamicky tiez :lol: Mam otazku na vinonu, kde si kupila tie krasne puzzle na zem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
20.3.06 11:46

Ahoj,
Goska - podpis. Dej si ho do nastavení. Cesta: nastavení, podpis - tam to zkopíruj a zaškrtni „vždy připojit podpis“. Pak se ti to bude kopírovat i počítat automaticky.

Věk - taky koukám, že jsme tady samé starší (jsem skoro nejstarší, tak si to snad můžu dovolit, aniž bych někoho urazila), kde jsou všechny ty dvacítky?
A přitom, když jsem chodila do poradny k Apolináři, tak jsem si tam připadala jako děsná vykopávka.

Spaní - Ivánek s námi bude spát v ložnici až do té doby, co se vejde do postýlky. Sice máme tří pokojový byt, ale ten pokoj využívám jako sušárnu, mám tam přebalovací pult, cvičíme tam a taky je tam postel pro návštěvy. Navíc v noci kojím a myslím, že ještě dlouho budu a taky se několikrát za noc budí, kdy stačí pohladit nebo dát dudlíka a je klid. Takhle se jen otočím a mám ho u sebe. Kolikrát se při tom ani pořádně neprobudím. Kdybych musela vylézt z postele a běžet do jiného pokoje, byla bych asi pěkně naštvená.

Já jsem lev, manžel ryby a Ivánek váhy. Horoskopkům nerozumím, tak nevím, co mám čekat.

Xenie - s těma šampusama jsi mě pobavila. Škoda, že nejseš někde tady poblíž - pomohla bych ti je vyzunkout,

a pak by ti možná u ten pískot ani nevadil..

Chtěla jsem se zeptat na radu. Už asi někdy ve druhém měsíci jsem zavedla režim. Koupání, napapání a spát. Skvěle to fungovalo a Ivánek usíná v podstatě okamžitě, jak ho položím do postýlky.
Jenže teď, jak je už aktivnější přes den, tak je večer docela utahanej. A když ho takhle utahanýho začneme koupat, tak to celé prořve a nic z toho nemá. Přitom se mu koupání líbí, protože já ho někdy koupu i přes den a to je vysmátý. Nevím, co dělat. Mám strach, že když ho začnu koupat dřív, tak neruším ten režim a zblbnu ho a on nebude vědět, co se děje a kdy má jít spát. Jak to děláte vy?

Vinona - kafe je pro mě taky životní nutnost. Teď jsem se teda musela přeorientovat na bezkofeinový, ale nějak jsem si zvykla.

A hlavně - je to taková pohodička- Dopoledne po cvičení,když Ivánek na půl hoďky usne - já si uvařím kafíčko a sednu k PC (až budou v Bohnicích otevírat nový pavilon závislostí na e-miminu - tak se půjdu dobrovolně přihásit)

http://www.gify.nou.cz/…bory/138.gif

carsa

• Citovat
  • Upravit
carsa
20.3.06 12:34

Ještě jsem zapomněla - zmražování MM - já to dávám do takového toho tvořítka na ledové kostky a přebalím do fólie, která se může do mrazáku. Pak vždycky vyklopím jednu kostičku a je to.
 carsa

• Citovat
  • Upravit
292
20.3.06 13:06

Ahojky,
tak mě taky bylo 30 :roll:

Spaní- Vojta šel do pokojíku v roce a myslím, že to bylo akorát. Už spal celou noc, tak to šlo. S malou předpokládám, že to uděláme stejně.

Dneska se v noci po dlouhé době vzbudila jen 2×.

Tak jsme dnes dali poprvé brambůrek, byl s cuketou, samostatně ho neměli, tenhle byl od Hipu (26 kč), moc jí nechutnal, ale tak třetinu skleničky jsem do ní dostala :wink:

Večer mi odmítla kaši, řvala jak tygr, tak zase dostala prso :evil: , za hoďku jsem to zkusila znovu a snědla skoro všechnu.

Předevčírem jsme jeli nakoupit a malou hlídala mamka, tak jsem odstříkala mlíčko, jenže ta malá potvora ho chce jen v originálním balení :D ,lžičkou ani z lahve ho nechtěla 8O , tak to mi udělala celkem čáru přes rozpočet, to nevim jak to bude manžel dělat až budu v práci :roll: .

Nemáte nějakej tip jak ji zvyknout na lahvičku??? A máte někdo vyzkoušený Avent lahvičky, prý nevadí když se zároveň kojí, dítě prý chce i nadále prso, mám strach, že když si zvykne na lahvičku, už pak nebude chtít ode mě a odstaví se mi :evil:
Carso, jak to děláš, když kojíš a zároveň dáváš uměl. výživu?
A prosím tě, proč nesmíš kuře,když má dítě alergii na BKM???

Jinak bobečky zase nic moc, tak krev je tam pořád :evil:

Zatim pa Aimee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
20.3.06 13:30

Aimee - proč nemůžu kuře - netuším. Ta Dr. na gastroenterologii mi prostě řekla, že nesmím kuře ani ryby.
krmení UM vs.kojení - nevím, jestli ti poradím. Já prostě jedno krmení dám UM a jedno kojím. Jí mi oboje. Mám úplně obyčejnou lahvčku s dírkou od narození. Nejdříve jsem to ale dělala jinak - dal jsem to UM - tak 1/2 dávky a zbytek, protože měl ještě hlad, jsem ho dokojila. Teď to střídám a nevadí mu to. Taky na něm vidím, že mu to líp jde z flaštičky. Já na něj nespěchám a kojíme třeba i třičtvrtě hodiny - on si vždycky potáhne, když to neteče úplně rychle, tak odvrátí hlavičku, ale pak se zase přicucne a takhle pomaloučku se nakonec napapá. A v noci jí velice pěkně i rychle.
Já jsem taky měla strach, že když mu začnu dávat flatičku, tak prso odmítne, ale naštěstí se nestalo. Prostě se to musí zkusit. A s tou flaškou jsme zezačátku taky bojovali. Neboj, ona se to naučí.
Jo a ještě tip - at jí to z té flašky zezačátku než se to naučí dává někdo jiný než ty.
Přeji hodně úspěchu.
 carsa

• Citovat
  • Upravit
35
20.3.06 13:41

franeza, carsa dakujem za radu ohladne metriku. Snad som to zvladla a bude to fungovat

dalif este k tej masazi, zabudla som napisat, ze pouzivam zatial slnecnicovy olej kupeny v lekarni, ale skusim kupit ten olivovy a vyskusam

lezenie uz tu niekto pisal, ze ked su deticky na brusku, tak zacinaju davat kolienka pod brusku a skusaju liezt. Samko to robi tiez a ked som to hovorila doktorke, tak povedala, ze je to v poriadku a ze je to dalsia faza vyvoja. Odtialto je vraj len kusok k lezeniu

pasenie konickov este raz by som chcela podakovat za rady ohladne pasenia konickov, vyskusala som vsetko a funguje to. Maly je rad na brusku a uz ho to aj zacina bavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí