Říjen 2005

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
253
19.3.06 21:06

Prosím, prosím - jak vymazat a upravit v galerii obrázek? Nějak se mi tam jeden nahrál 2×, ne a ne přijít na to, jak to odstranit. Nebo to může jen Lamargarita - jako zakladatelka galerie? Jsem zbrklá, no … :D :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
19.3.06 21:08

Jo ještě - slintala jsem na těma vašima židličkama. Taky jsem takovou chtěla, ale nakonec to jistí taková ta klasická dřevěná. Je ještě po mě. Ale je děsně srandovní. Ze sedátka se dá oddělat dno a přidělat nočník. Takže tam to děťátko je jak průtokový ohřívač.
 carsa

• Citovat
  • Upravit
carsa
19.3.06 21:09

Franezo - to může odstranit jedině administrátor. Jestli to máš pouze 2× nahrané, tak to neřeš. Jinak mu napiš a on to udělá.
 carsa

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
19.3.06 22:55

Tak já také trochu zvýším průměr - v lednu mi bylo 31 :( . Židličky jsou moc pěkné. My máme dřevěnou, sedák polstrovaný, omyvatelný, opěrka polohovací, pultík šoupací, dá se z toho udělat židlička a stoleček zvlášť, když je děcko větší. Když se mrknete na www.detskyraj.cz, tak tam se jmenuje Rumcajs. Ale dítě už musí umět sedět, nejde tam tak zabořit jako do té vaší :) .

Chtěla jsem se zeptat, jestli a jakou máte zkušenost s uchováváním odstříkaného MM? Můžu to dát zmrazit v přesnídávkových skleničkách, když nemám ty spešl pytlíky? Neprasknou? Nebo v čem jinym, aby to pak šlo do ohříváčku? Ď.

Jdu ležet, mládě usnulo ve 20h a už byl jednou vzhůru. To zas bude asi noc plná vášně :roll: .
Dobrou!

• Citovat
  • Upravit
120
19.3.06 22:58

Nejen rána, ale i ty večery se stávají těžší a těžší (asi tím věkem)…to jsem byla já. TAk teď už vážně dobrou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
19.3.06 23:18

Tak jsem dnes konečně uklidila, včera jsem se na to s tím bacilem ještě necítila, ale dnes evidentně bacil si dal už skoro odchod, tak jsem ráda, že jsem nemusela valit pro nějaký antibiotika a ta židlička, prostě ten jeden z lepších dnů :D

i510 posílám odkaz http://www.a-zbaby.cz/good.php?… , jinak ona se da vyklopit tak jako do polohy, kdy je to jak ta autosedačka, do takového obloučku, než kolmé sezení, celá řada těch levných židliček má kolmo ten sedák, v tom by asi ještě být nemohl, toto je na pohodu, povětšinou to mají až ty dražší židličky okolo 5tis. + jsem zjistila, že ty levnější žádná nemá kolečka, což pokuď máš tak velkého kluka jako já, ono tahat těžkou židličku a ještě těžké dítě, nic moc, takže Ti ji s čistým svědomím doporučuji, když si to srovnáš, cena je asi vzhledem k ostatním, co jsou na trhu, úměrná vinona židlička moc pěkná, jste trefili na dobrou akci, dnes jsem se na ni taky koukala, pokuď to byla ona, ale má ty originální kolečka, tak asi jo a potvrzuji cena 4500,– :(

čajík dávám granulovaný, bylinkový od Hami, obsahuje dextrozu, což je hroznový cukr ( lze ho i koupit jako Glukopur) a neměl by vadit, jinak kojeneé děti dostávají přirozeným způsobem laktozu, hlavně se nedoporočuje med ( ikdyž jsem setkala i s názorem med vždy a všude :roll: ) a pak řepný cukr

Franeza díky za Tě, už se mi klepala kolena, že jsem tu nejstarší :D aáááá carsa tak už jsem klidnější, no jsme tu samé mladice

obrázek v galerii může smazat jen administrátor, což je Petra ale Missorka, ale nechala bych to být, myslím že dost nestíhá, neboj Franeza aspoň s iTě užujem 2× tolik :D

Syrda my budeme mít taky i jednu dřevěnou u babičky a dědečka v Brně, ale taky se Tedy bude muset napřed naučit sedět, do té doby při našich návštěvách bude muset tatínek či babička nebo dědeček držet, nejlépe všichni naráz, aby se tadášek nemohl moc rozpřahovat a já to budu lžičkou ládovat, vidím to barvách, už tento víkend :D :D

Tak opět jsem tu asi poslední, tak zůstanu tradičně u popřání klidné noci všem maminkám a miminkám

http://alois.ktct.cz/…/ruska29.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
20.3.06 08:24

Že by dneska vechna robátka nechávala maminky pořádně vyspat?

http://www.gify.nou.cz/…bory/131.gif

Spí pořá všichni i vás v ložnici nebo už je někdo přestěhovaný do vlastního pokojíčku? Popř. kdy je tak vhodné to udělat?

carsa

• Citovat
  • Upravit
2725
20.3.06 08:39

Dobré rušné ráno
Budíček byl u nás v 5,45 hod, to se hrabala z postele Barunka. Já jsem si ještě s Johankou hodinku schrupla.
Dnes je ale Johanka obzvláště protivná, ale asi na nás něco leze :evil: , protože máme nudle u nosu a Johanka včera dost kýchala.
Odpoledna budu telefonovat na nefrologii ohledně BArunky, tak jsem zvědavá, co paní doktorka vymyslí. :(
Zatím ahoj Xenie a spol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
20.3.06 08:53

Dobré ráno,
noc nic moc, malej byl vzhůru 4× :roll: . Vstával v 6.40h.
V pokojíčku jsou naše děti od narození. Obě. Nekopromisně. Ale máme průchozí ložnice-děcák, takže to k nim mám cca 4metry. Co se narodil Ríša, tak se sice někdy navzájem buděj, ale ať si zvykaj… :D .
Zazdíme to až budou starší.
A už zase řve, tak letim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
20.3.06 08:58

ekzem ahojte, tak som sa tesila, ze uz nemame ekzem, tak sa malemu zase vyhodil na hlavicke. Nemal by to take hrozne, ale asi ho to svrbi, tak si to cele doskriabal. Skusala som namazat mastickou Excipial U, tak som zvedava, co z toho bude. Je to hrozne, celkom Ti biba rozumiem. A nechapem, z coho to moze mat, tiez ho kupem len raz za 3 dni, nepouzivam ziadnu kozmetiku. Asi skusim este prevarat vodu. Dufam, ze mu to neprejde na tvaricku a na telicko.

vek tak vidim, ze sme tu celkom podobna vekova skupina, ja som mala v novembri (listopad) 30 rokov.

spanie musim zaklopat, ale maly zacal spinkat do pol osmej, do osmej. Mozno je to tou masazou, ktoru mu robim kazdy den. Mam knizocku od Jany Hasplovej - Masaz deti a kojencu a maly sa vzdy pri tej masazi skludni a potom zaspinka. Len mi stale vstava v noci tak po 2, 3 hodinach a myslim, ze to nie je od hladu, len potrebuje vediet, ze som pri nom. A ja ho, samozrejme, nenecham mrncat, ale vezmem ho z postielky a pochovam. Myslite, ze robim chybu?

Dnes idem k doktorke, ktora sa zaobera rehabilitaciou, ale necvici Vojtovu metodu, ale rehabilituje masazami. Idem kvoli tomu zaklonu hlavicky. Som zvedava. Ale velmi sa to zlepsilo, uz sa skoro vobec nezaklana, mysim, ze to bolo kvoli tomu, ze ho dost dlho bolelo brusko a ten zaklon mu pomahal sa s tym vysporiadat. Teraz uz s tym nema problemy, tak zakloni hlavicku na brusku, len, ked je niekto za nim a on je zvedavy.

Potom napisem, ako bolo. Tak sa zatial majte krasne, maly sa uz zobudil :D

http://b1.lilypie.com/YWEKp1/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
20.3.06 09:03

dobre ranko !!!

My mame opet rusnou noc od 10pm chtel co 2hodiny, k rano co 1 hodina, nejhorsi v 1h v noci si zacal povidat jako by bylo rano..no on nemohl usnout ryma, tak jsme v noci odsavali a pak jsem hodinu uspavala…doufala,ze bude spat dyl,kdyz mu chybi tak hodina a pul v noci,ale ouha, za 5 minut 6h Vitek vzhuru, budiky asi vyhodime,jsou nam nanic, Vitek to zaridi… ted ma svoji ranni dvacetiminutovku…jejda uz je vzhuru tak dneska jen 10minutovka…jestli to takhle pujde dal, tak zitra 5 minutovka…

spime v loznici, malej v postylce,mame 2+1,takze detsky pokojik az to bude nutne…

no nic zitra jdem vitat jaro do ZOO.dnes jen prochazka…
a pak musime dat to [spolecne zdaneni/b] -musime tam jit oba nevite nekdo ??

je vzhuru pa Dalif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
20.3.06 09:09

goska knizku mam taky ale jeste nikdy masaz v celku neprovedla, delas vsechno jak dlouho ti to trva, mas special olejicek ??

ja jsem v prosinci - jsi taky strelec ?

diky jdem prebalovat uz to citi snad i sousedi.

Dalif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
20.3.06 09:13

dalif - na ten finančák nemusíte oba. Pokud máte všechno, stačí aby to tam odnesl jeden. Když tam s tím šel manžel, pani se do toho ani nepodívala, jen to převzala. Takže mi přijde, že tam nemusí jít ani osoba, které se to týká, ale třeba soused :lol: .
Malej usnul, jdu opláchnout nádobí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
20.3.06 09:59

ahojec třicítky :lol: :lol: :lol:

Tak u nás jsou noci celkem v pohodě,takže ráno jsem i vcelku vyhajená :wink: ,ale bez kafíčka by jsem se asi nerozjela.Čím jsem starší,tím je silnější,mamka mi už vyhubovala,že prý ona v mých letech nevěděla co kafe je a ať si na něj nezvykám.Pozdě,pozdě…

Na emiminu byla diskuse na téma „od kdy má spát dítě samo“,tak prý asi od půl roku.Mě se to zdá brzo.Že prý snad lépe spí,když zjistí,že je tam samo.No ještě uvidím,kdy Sáru osamostatním.To by nám spíš poradily maminky,které už mají druhé dítko,jak to u nich probíhalo.

Sára se naučila pištět,tak ráno spustí a do večera jí to drží.Pro ní strašná sranda,pro taťku taky.Siréna z Titaniku by se mohla učit.Včera se v rozčílení a zápalu boje postavila na čtyři,tak mě možná dnes překvapí a udělá to znovu.

Franzo -fotky neřeš :wink: ,já tam mám taky jednu 2×,nevychytala jsem čas načtení fotky a klikla jsem podruhé.Teď už vím,že to trvá dýl a že musím chvilku počkat a nebýt taková zbrklina :roll:

Carsa -no krásně jsi nás vymalovala,hlavně ty kypré prsa po tom kojo,jako kdybych se viděla :lol: :lol:

Lamargarito -když jsem Marka pro židličku vyhnala,tak se prodavačky divily,že prý od kud ví,že jsou ve slevě.Normálně je ulily pro své známé a všechny z prodejny stáhly do skladu.No ale když zjistily,že o ní ví,tak mu jednu pustily.Viděla to nějaká paní a nastal humbuk,vyloženě boj o židličky,takže jich musely pak vytáhnout více.No a za dva dny už zase stála 4.500. :twisted: Můj chlap je celkem ráznější a drzejší povahy,nedá se,tak si dovedu představit,co jim tam řekl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
20.3.06 10:33
:-O

Příspěvek upraven 17.12.11 v 15:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...