Poradna duly
Jana Čurdová
capinko - nic si z toho nedělej, já jsem byla taky absolutně mimo, a jak se M narodila, tak jsem do toho nějak vplula.
Příspěvek upraven 17.12.11 v 15:05
Capinko - upravuji kontakt www.kojenecky.cz!!! A doplňuji ještě jednu www.laveta.cz
Pak napiš jaký miminky to budou ![]()
Ahoj všem,
tedy člověk tady chvilku není a už nestíhá
. Vy píšete jak o život.
http://www.gify.nou.cz/…bory/120.gif /> Večer si budu muset přečíst všechny příspěvky, stejně tady nikdo nespí, protože Jindra si si z hor přivezl pořádnou rýmu a kašel, tak byl dnes u lékaře
. A tak máme první zápis na kartě .
http://www.gify.nou.cz/…bory/l45.gif Pak jsem šla k lékaři málem já, když jsem v lékárně na recept nechala téměř 200,–Kč
a to jsem si ještě nenechala napsat Stodal, protože ho máme doma.
Sraz - neradi bychom na vás prskali bacily, a tak se omlouváme na srazík ve středu. Doufám, že nebude poslední
a v brzké době se uvidíme.
Oblečení - my jsme body s krátkým rukávkem vůbec nevyužili, zato punčocháčky ano. Když byla malinká tak jen ty bez gumy v pase, teď už všechny. Jinak ty kabátky máme také radši propínací - přijde mi, že je to i praktické - když jdeme nakoupit, tak jí jen rozepnu a nemusím celou vyndavat z autosedačky.
Obrna - čaj nebyl potřeba ![]()
Tak já budu muset končit dítko má hladík ![]()
Ahojte vsetci, tak uz som raz napisala, ale vsetko sa to zmazalo, pretoze spadlo emimino. Tak este raz a len v skratke. Bola som u rehabilitacnej lekarky, sme uplne v poriadku, nemusime nic cvicit. Ale co ma zarazilo, tak hovorila, ze Samko vidi este auru. Vraj deti do pol roka vidia auru ludi Vedeli ste to? Ja tomu aj celkom verim.
Nieco som postrehla, ze niekto hovoril o sraziku. Je to este aktualne a mohla by som sa pridat? Teda, ak by to bolo v Prahe.
carsa obdivujem Ta, ze mas taky rezim dna. Je to super. V tomto Ti ja urcite neporadim. My ziadny rezim nemame. Samko sice chodi spat vzdy okolo deviatej, pol desiatej, ale to ho musim nosit na rukach. Ziadne take, polozit ho len do postielky a aby zaspal. Velmi som si ho rozmaznala. A este k tomu nekupem kazdy den, takze ziadny rezim.
Ale ja by som sa nebala kupat skor. Ked je uz pred kupanim unaveny, tak to mozno potrebuje, ist skor do hajan.
capinko - švagrová hodně chválí body od firmy prince oliver- www.princeoliver.cz
Objednává je přes internet.
Bibo - kdyz to mas tucne jinak nez chces,muzes se ke svemu prispevku vratit a upravit ho, v rohu je upravit,citovat…
s tim ekzemem me to mrzi, ted cetla v nejake chytre knizce,ze deti male tak do 2-3 mesicu svedeni neciti,pac si jeste neuvedomuji cele sve telicko…na fotkach vypada Marijanka fakt spokojene…
Oslino - na Stodal pojistovna nic nepriplaci, je to homeopatikum, takze bys ho musela stejnak platit celej…jo holt nase zdravotnictvi v cele s Rathem…
koupani bez revu - nevim kdo se ptal,ale je dobre dat napit trosku pred koupanim, neni pak tak hladove a uziva si koupani, samozrejme ze ne hned po jidle koupat,ale za nejakych 20 minut a pak po koupani opet, ono ditko koupanim vyhladovi, no a kdyz by se pridala masaz,tak urcite… Nas Vitek nemel koupani zpocatku rad, az pak dosla na to ze je hladovej a ze se radeji koupe trosku najezenej ![]()
nas malej nepisti ,ale furt vydava zvuky typu eeeeeeeehjaeeeeeeeeeeehjaugiheeeeja. a rad prska, to ho naucil tatka, poprskal vsechny holky v Klokanku -MC. ![]()
jo a zkousi ruznou hlasitost…
pa Dalif
Napíšu to tučně, aby to nezapadlo.
Holky pražačky. My jsme původně chtěli mít srazík tento týden, ale to jsme tady ještě nebyly všechny a navíc Oslino je nemocná. Tak odvolávám tento termín a zkusíme najít nějaký jiný. Navrhuji opět středu za 14 dní - tj. 5. 4. 2005 ve 14,30. Místo ponecháme - Človíčkov v Edenu. Vyhovuje? Byla bych moc ráda, kdyby se nás sešlo co nejvíc
Goska - mě to taky trvalo pěkně dlouho, než jsem tenhle režim zavedla, ale musela jsem, protože ze začátku měl Ivan otočený den x noc a já už usínala i za chůze. A někde jsem četla, že děti jsou rádi, když režim je - že je to pro ně jistota a ví, co kdy následuje.
Stodal - ještě že jste mi to připomněli. Já ho měla, když jsem chytla chřipku v těhu a byl fakt dobrý. Ani jsem nevěděla, že je to homeopatikum.
A na pana Ratha nedám dopustit - to naše UM bylo novou lékovou vyhláškou zlevněno celých 10 haléřů ![]()
Dala jsem na vaší radu a dneska jsem dala nejdříve napapat a poto jsem koupala -a ono fo funguje! Cáchal se čtvrt hodiny bez řevu. Takže moc děkuju! Zajímavé ale je, že po koupání vyžahnul stejně tolik, jako kdybych ho před tím nekoupala - že by dneska vydržel v noci bez kojení?? (no, to si asi moc fandím)
Dneska na procházce jsem viděla v zahrádkách sněženky. Že bychom se konečně dočkali?
http://www.gify.nou.cz/…ubory/66.gif
carsa
toz vsici spite, no dobre dobrou noc a zitra brzy vstavat - bude JARO no uz za 10 minut.
lamargarito kde jsi, spis ??
dobrou Dalif a Vitek jiz 4× se vzbudil…
Krásné jarní ráno,
tady to ještě spí , tak vás musím hned pozdravit.
Biba - Marianka je moc statečná
. Moc vám přejeme aby se to co nejdříve upravilo.
Carsa - dík za přesunutí srazíku - to již budeme určitě fit ![]()
Stodal jsem nekupovala, doplatek byl na normální léky - to bych přece nemohla chtít, aby p. Rath podporoval substituční léčbu homeopatiky
Ale jinak je to opravdu člověk na svém místě viď
- zlevnit o deseťák no to je úspěch
Jen tak dál - tedy spíš raději co nejdál - od válu ![]()
Dalif - to m áš dobré - ta naše nezkouší hlasitost - ta má jen jednu - max - a já stále nemůžu najít ten knoflík na ztlumení ![]()
Tak už se to probudilo hezký den všem
Krásné slunečné jarní ráno!
Hned je to ráno veselejší, když venku svítí sluníčko a člověk ví, že bude zase hezky sluníčkově a teplo.
Holky, na co je ten Stodal? Jsem ňáká nachlazená, tak by mi to třeba pomohlo, ale to je asi na kašel, že?
V noci jsme se probudila v jednu a nemohla usnout, tak jsem si řekla, že bych vás šla pozdarvit, ale dneska jsme zjistila, že tady nikdo nebyl ![]()
Úsměv a zdravíčko všem
dalif - já jsem taky zpočátku koupala před jídlem, ve vaně jí to seice bavilo, ale při oblíkání to byl řev…Tak jsem začalo koupat po jídle a jelikož M chodí spát se slepicema (kolem půl sedmé, sedmé), tak jí koupu už třeba v pět.A režim jí to nenarušilo. V klidu jí po koupání namažu, oblíknu, pak si hraje, nají se a spí.....
oslino - Marianka a Markétka jsou narozené ve stejný den, ale metříky nám ukazují o jeden den jinak. Já už jsem to kontrolovala, dala jsem tam správný datum.
dobre ranko,
i510 - Stodal je homeopaticky sirup na kasel ruzneho druhu…bohuzel nejsem priznivcem homeopatik, jedna hodne spatna zkusenost zrovinka se Stodalem me odradila a verim na nachlazeni vit. C, pri bolestech a teplote Paralen, na vypoceni caj z bezu a lipy…
kasel vlhky - Mucosolvan
kasel suchy - sinecod,silomat, ditustat
kasel- neco prirodniho pak Hedelix.
NOC
ja uz to v noci nepocitam, ale jedno si pamatuju,ze brecel, vzala ho,rychle nachystala prso (musi to byt do 5 vterin) a on mi stihl usnout, on je tak nadhernej kdyz spi …
rano sahala do pusinky a myslim ze tam bude nahore nas prvni zub, vsak on taky kdyz se zamyslel behem kojeni,tak me kousl,ulicnik,nebo to aspon tak zabolelo a hned mi to pripomelo nase zacatky kojeni,uf .
tak ted jdem do ZOO.vitat jaro a probouzet zviratka.
vecer Ordinace -hura !!
mejte se a odpocinte si vsici, naberte sil a uzivejte si jaro.
Dalif a Vitek skoro 5 mesicni
dalif - téda, že bys vyhrála soutěž o první zub? zkus tam strčit lžičku, jestli to cinkne
Krasny den vsetkym
carsa moj maly chodil 3 mesiace spat o pol tretej rano a lekarka tvrdila, ze musim vydrzat, ze v takom malom veku nie je mozne nastavovat rezim. Tak som to akceptovala, ale musim povedat, ze to bolo najtazsie obdobie v mojom zivote. Zila som normalne v strachu, ze zaspim za chodze aj s malym na rukach. Takze teraz som rada, ze chodi spat o deviatej, pol desiatej. A mam pocit, ze on na nejaky rezim vobec nereaguje. Tiez som to skusala po tych 3 mesiacoch a velmi nepomohlo. Skusam to aj doteraz, ale ide to velmi tazko, kedze som s nim v kuchyni a manzel chodi z prace tak okolo osmej a este sa chce najest.
dnesna noc dnesna noc bola super, vydrzal spat dokonca 5 hodin, ale co bolo vcera vecer, tak to bolo normalne hroza. Jedol skoro po hodine od piatej do jedenastej vecer. Tak neviem, ci mu uz nestaci to mlieko. Asi ho pojdem dat prevazit a uvidim, ci nezacnem skor s prikrmamy. Alebo aspon s kasou na vecer.
zrazik ja sa urcite pridam a termin mi vyhovuje.A uz sa tesim ![]()