Říjen 2005

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
443
21.3.06 18:45

syrdo - tak to je teda manžel POKLAD!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
21.3.06 18:50

Goska - s tím nevydržením v kočárku - taky se toho vždycky obávám. Já totiž ještě ke všemu neumim kojit v sedě (takže bych musela zapadnout někam do IKEA, SCONTO atp., kde maj postele :D). Ale poctivě trénuji. Jenže s těma pětkama mi to moc nejde, ňák se mi tam už nevejde to dítě :D . Takže si pro všechny případy beru sebou flaštičku UM. Třeba jen 60ml. Nebo čistou převařenou vodu, příp. čajík. Věřim, že když by měl opravdu HLAD, tak si dá, na chvilku ho to zaplácne a naučí se z toho pít. Zkus to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
21.3.06 18:58

biba - To je! Proto jsem si ho taky vzala, nééé :?: :! (a taky proto, že jsme narozený ve stejný den, byť o rok - říkala jsem si: To je znamení!). A nabídl se sám od sebe, že si je vezme, vůbec by mě to nenapadlo. Fakt super chlap.
 http://www.gify.nou.cz/…bory/105.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
21.3.06 19:08

Dobrý večer
Tak jsme byli den bez internetu - to teda byly muka 8O :lol: :lol:

Jsem z toho množství informací nějak mimo, vypadla jsemz rytmu.
Takže : Dalif taky gratulujeme k zoubku !! :wink:
Syrda gratulujeme k výročí a manželovi 8)
Bibo Marianka je šikula

Ještě to musím jednou prolouskat, teď jdu uložit prďolky a snad se ještě přihlásím.
Zatím ahoj Xenie a spol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
21.3.06 22:42

Syrda - gratuluji k takovému manžílkovi. Nenápadně jsem dala nakouknout tomu mému, aby ho to ťuklo, ale asi nic!

Goska - a je to skutečně hladem.? Mně se to nějak nezdá, že by měl pořád hlad. Já od začátku krmím po třech hodinách a nikdy se mi nezdálo, že by měl hlad dřív. Nemůže to být něčím jiným? Ono - každé dítě se přicucne, když dostane prso a chvilku ho to třeba zabaví. Jak přibírá? - zkus se poradit s Dr. tohle přeci nejde - za chvilku tě vycucne a nic z tebe nezbyde (kéž by se to chtělo stát mně!).

Dalif - blahopřeji vítězi o první zub. Vítkovi by to chtělo nějakou mrkvičku, aby mohl ten nový zoubek pěkně brousit. A mamince samozřejmě tu čokoládu - ta nikdy nezklame!

Bibo - já jsem si na ten AE objednala konopnou mast. Dneska mi přišla a poprvé jsem s ní mazala. Zítra dám vědět, jestli to funguje. Ale byla příšerně drahá, tak by měla. :lol: A gratuluji k tomu papání Nutrilonu. Neboj, oni se to ty děti vždck nakonec naučí.

Vinona - Sára je pěkná žížalka. Z té fontanely si nic nedělej. Mně před dvěma měsícema Dr. tak strašila, že už má Ivánek zarostlou fontanelu a neporoste mu hlavička.....a roste.....

Lamargarita - teda chuděrko, ty sis užila. Hlavně, že už víš, čím to bylo. Chudáček Tady, ale on se toho vykřeše a bude zase pěkně papat a dělat mamince jen radost. Hlavně, že jsi tak duchapřítomně zareagovala.

Aimee - dneska mi přišla ta kaše. Díky za tip. Ale rozhodla jsem se, že zatím ji dávat nbudu. Ivánek spinká docela v pohodě, tak dokud mu bude stačit jen méko, tak do něj kaši cpát nebudu.

Jinak, doufám, že se všem první jarní den vydařil a přeji, aby se už ta z.....á zima poroučela někam!

http://www.gify.nou.cz/…bory/118.gif /> carsa

• Citovat
  • Upravit
472
21.3.06 23:35

xeniej - věřím, utrpení, člověk je bez PC jak bez ruk :-)

carsa díky za podporu, už je to snad u mě v pořádku, vím že je to tak chřipečka a tak už jsem nervy vyndala z kyblu

Měl teď trochu teplotu ,dala jsem mu na noc 1/2 čípku Panadol Baby, ale jinak mi hezky spapal mrkývku, banán a i večer i kaši, sice každého tak polovinu…ale hlavně zůstalo to v něm, no jen ten průjem má pořád, ale jak potráví to co dneska snědl, třeba už to bude zítra zase lepší, jsem rozhudnutá, že to prostě musíme nějak zvládnout, do nemocnice se mi po té zkušenosti před Vánocema opravdu nechce

Syrda kytka, Ty, se máááááš !!! To já ještě od manžela tak jako dostanu nějakou komponentu do PC, ale na kytky on není
Ale je fakt, že mi včera dovezl sušenky, co mám ráda…jenže ho podězřívám, protože je má rád taky, že je tak jako napůl koupil pro sebe protože dneska se jim podíval do obal ua už jich je 3/4 pryč :lol: Ale jinak ON sladký nejí :lol: :lol:

Tak všem opět dnes přeji klidnou noc a hlavně žádný nemoci a trápeníčka a v srdíčku spoustu :

http://www.gifs.net/…ith_nose.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
22.3.06 00:01

receptíky jsem dneska experimentovala ( pro mě je to strašněj relax to vaření ) a zkoušela dělat k obědu takovou kuřecí roládu a teď jsem ještě večer pekla buchtu s tvarohem, zatím co jste koukali myslím na ordinaci :-) a malej už chrupkal, tak zkuste, manžel říkal, že se to jíst dá :lol: dala jsem recepty do Blogu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.3.06 07:52

„Dobré“ ráno! To snad neni možný, už je to tu zase :evil: :evil: :evil: . Dyť už má být jaro, sakra, néé :?: :! A zatim zase padá to hnusné bílé svinstvo… :x .
Jinak - jaká byla noc?
U nás byl malej 4× vzhůru. Budí se po dvou hodinách a má hlad. TAk dneska večer asi zkusim tu kaši, protože už fakt nevim, čim jinym by se budil. Přes den přitom tak hladovej neni.
Jdu ho přebalit, pěkně mu tam bublalo… :roll: :) .

• Citovat
  • Upravit
120
22.3.06 07:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
22.3.06 08:05

Dobré ranko maminky a miminka
Tak jakási viroza dorazila i k nám, sakra. :? Doufám, že to nechytnou i holky, jak u nás bývá zvykem. :cry:
Noc Tak u nás dnes kojení asi 4×, ale asi měla Johanka nějaké bolení bříška, protože poránu, když se otočila na břicho a pásla tak se 2× šíleně po.....! :wink: Vstávalo se zas před šestou hodinou, tak byla unavená a nemohla usnout v postýlce. Tak jsem jí musela uspávat ve velké posteli a pak šoupnot do malé. No asi si zase na sebe upleteme bič - BArunku jsem chodila uspávat skoro do 2,5 let. 8O :roll:
Jdu roztočit pračku a kopnout do sebe čtvrtý horký čaj, ať ten dnešek přežiju.
Zatím ahoj Xenie a spol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
22.3.06 08:07

Hezké ránečko ,

mám puštěné zprávy a koukám,že za Prahou opět sněží 8O .Tak to máte v Praze určitě co by dup,teda vy co tam bydlíte.Počasí nám nepřeje,zima se jen tak lehce nevzdává :twisted:

Dnes se chystám na nákup robota,nebo něčeho,co dobře umixuje Sarulce papu na kaši. Lamargaritko v čem mixuješ ty?A co všechno využiješ?Nemáš pro mě nějaký tip?Známá mě od robota odrazuje a že si mám koupit jen sekací nože,že to rozemele skvěle a ta údržba je taky v poho.Tak to musím omrknout.Preferuji MOULINEX-nikdy jsem nic nereklamovala a se vším,co od něj máme jsem spokojená.Jestli máte holky nějaký tip,tak mi určitě napište,budu ráda :D

Bibo horoskopek zjistím a pak písnu

i510 s tou židličkou máš pravdu,zabere více prostoru.To mi na začátku taky docela vadilo,ale už jsem si zvykla a zase musím uznat,že ta stabilita je bezkonkurenční .I to pohodlíčko :wink:

Už nevím která se ptala na to puzzle…Je z obyčejného hračkářství

Syrda tak to u nás nehrozí,že by taťka Sarulku odvezl,abych si mohla udělat domácí pohodičku.On jí vyveze,aby se mi líp uklízelo :twisted: Kytky u nás už taky neletí,ale překvápko je vždycky,to je náš taťka na to expert.Máš moc hodného manžela :wink:

Xeniej úplně tě chápu.Nám nešel net 3 dny a já jsem myslela,že vyletím z kůže.Pro mě to bylo utrpení :roll:

Všem nemocňátkům přeji brzské uzdraveníčko a hodně sluníčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
22.3.06 08:37

Vinona - mě se osvědčil ruční Tyčový mixér. Uvařenou zeleninku jsem dala do většího hrníčku a v něm to umixovala.
Když byla větší a měla už zoubek, tak jsem mixér vyměnila za „mačkátko“. Takový děravý kolečko naplacato na tyči.
Hmmm…asi bych se nepochopila, snad to zvládneš ty :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
22.3.06 09:21

Krásné ráno!

Původně jsem si chtěla rýpnout, že opravdu krásně hnusně zasněžené :twisted:

Syrda - teda ty máš ale manžela!!! U nás to končí tak, že si dárky kupuju já a on mi je pak jako dá :lol: . Výhoda je v tom, že si můžu koupit cokoliv :D
Goska - s tím kojení - máme občas takový období, ale hlad to není. Dělám to tak, že když je v kočáře a probudí se, tak mu sklopím boudu. Nějakou dobu vydrží a když začně natahovat, tak ho vezmu do náruče a on okamžitě přestane. Kouká kolem sebe a celkem rychle se pak zase unaví :lol: . Je to trošku náročnější, tlačit kočár a držet desetitunku, ale když je možnost, tak kočár zaparkuju a chodím s ním a všechno ukazuju.
Vinona - my máme robota Philips. kamarádka, která má roční holkčičku, tak říkala, že taky mají robota, ale používá stejně tyčový mixér, že ta troška nestojí za to špinit robot. Štípání - holky, taky jste tak strašně doštípaný od fakánků? 8O :evil:
Sezení - jak si posazujete dětičky na klín? Opíráte si je zádama o sebe? Držíte je pod kolenama (jako v klubíčku) nebo je prostě máte na klíně?

Už musím končit. Mám ho na klíně a asi mě chce vyrvat všechny chlupy a kůžu 8O :evil: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
22.3.06 10:06

Prosba o radu - holčiny, chtěla bych vá poprosit jestli byste mi neporadily, co mám koupit za skleničky na příkrmy. Našla jsem na internetu Hami první lžička mrkev za 14,– a tak jsem si řekla, že když už to budu objednávat, tak toho objednám víc, ať to neberu na 20× a neplatím zbytečně poštovný. Je tam všechno, kaše a tak. díky moc

http://www.epharmacy.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
22.3.06 10:51

Krasne ranko vsetkym. Ja mam naozaj krasne rano, pretoze maly vstaval v noci iba raz na kojenie. Vcera som totiz vytiahla svoje zasoby mliecka z mrazaku a maly sa do toho pustil, ako keby mesiac nejedol. Vobec mu nevadilo, ze je to z flasky. Ked to spapal, tak este na mna pozeral, ci este nieco bude, ale ked videl, ze nie, tak sa dal do hajan. Zaspal o 9 a v noci papal az o 2:30. Takze bol asi hladny. Este mam nejake zasoby, tak par dni to vydrzi a potom neviem. Dnes idem na to prevazenie, tak sa poradim s doktorkou.
Ale za tu noc sa mi krasne naliali prsia, tak mozno to bola iba prechodna kriza. Nechcem sa ponahlat do prikrmov, ale zase ho nenecham hladovat.

syrda Ty mas uzasneho manzela. Ale ani ja sa nemozem stazovat, sice to niekedy skripe, ale vacsinou mu staci povedat, co mi vadi a potom to zase klape.

Uz musim koncit, tak zatial papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital