Poradna duly
Jana Čurdová
Krásné ráno.
Koukám, že jste zase ponocovaly a teďka tady nikdo není
.
manžel před chvíli vystřelil vydělávat penízky a tak jsme zase sami ![]()
V noci to bylo hrozný, malej se bou furt vrtěl a mlátil
a vstával v šest
a kecal. Včera usnul v sedm večet, tak byl už zřejmě vyspanej
.,
Otáčí se na břicho jenom na jednu stranu, tak trénujeme i na druhou a moc se mu teda nechce.
Co budete vařit o víkendu?
i510 - Patrick je šikulka
- my jsme pecky - nejdřív na nás , že je hyper a teď je líná - však ona to dožene ![]()
O víkendu budu vařit knedlo zelo vepř - přijedou tchánovci z hor, tak aby si to vzali i domů ![]()
jé metříky už jdou
prosím poraďte - máte zkušenost s lehátky? Markét nechce být v autosedačce, tak zkusím lehátko.
A ještě dávali jste na dásně mastičku? Jindra snášel růst zoubků velice dobře, , ale Markét je úplně jiná
Ta měla být první ![]()
Jo ta mastička jaké máte zkušenosti ( přesné názvy nevím, tak přivřete očka - dík )
CALGEL, DENTINEX, BABYDENT, KAMISTADT
Xeniej , všechno nejlepší!!!!
Hlavně brzské uzdravení!
(teda myslim, žes to byla ty, kdo psal 24.3.
)
http://www.gify.nou.cz/…oubory/4.gif
Jinak všem hezké ráno! Vypadá to, že je (aspoň na chvíli) zase JARO.
Gel na zoubky - mám zkušenost jen s Citrogrep em. Ale řekla bych, že je to jen takové placebo…
. Když už, tak zabere jen na chvíli - takový trochušok pro mimi, že změna chuti…
Nejvíc se mi osvědčil silikonový kartáček na prst, na ten nedám dopustit. Lze používat i nasucho, krásně se s ním ty dásně namasírují a pak čistí první zoubky. Ten bez jakýchkoliv výčitek DOPORUČUJI
! PC cca 60,– Kč.
Hezký, klidný, slunečný den!
dobre ranko !!!
noc -uspavani klasickych 20 minut, pak az do 10h pm spal pekne,ale od pulnoci ho vzdycky chytne ratl a chce kazdou hodinu, ve 3:30h rano odsavani = tudiz dokonale probuzeni, hodinku uspavani, a od 5 hodin jsme vzhuru !!!! holt se pripravujem na zmenu casu. ted ma svoji ranni dvacetiminutovku,ale predtim byl nevrly jak mroz nebo ktere zvire je nevrle ja fakt nevim.teplotu nema, jen ta ryma a kasel a blba nalada.
Oslino tys me pobavila, no budu pripravena…
to si vzdycky vzpomenu na Hrdeho Budzese - videli jste to ? me se to moooc libilo.. jinak v divadle jsme byli nasposled loni
, ale to co jsme videli stalo za to - tady v G-Studiu davaji skvelou komedii 1+1=3 - fakt doporucuju, malem jsem porodila
pak jsme byli na Cavemanovi - nebyl spatny o rozdilech mezi muzi a zenami. No a v Bolkovi na Brzobohatem- nejaka komedie, nebyla spatna ale na 1+1=3 nemela.
jinak k rodine - ja su z dvojcat, mam 3 brachy a 2 segry ( jedna je me dvojce - doktorka jako Ty Bibo,ale neurologie- zkousela na Vitkovi nejake reflexy, musela ji to zatrhnout…)
Dokud jsme byli s manzelem sami, tak jsme kazdy vecer nekde blbli,doma byl totiz na me nezvykly klid,ale ted co mame Vitka si na klid nemuzu stezovat ![]()
az ted zacinam obdivovat vsechny matky, samosebou ze mamku nejvic.
uz se probudil pa Dalif
Xenie , připojuji se a přeji vše nejlepší k té plnoletosti. Já jsem si už na těch fotkách říkala, že ty krásný holčičky jsou tvé sestry a ne děti! ![]()
takže to bys ještě jedno mohla hravě zvládnout… ![]()
http://www.gify.nou.cz/…bory/109.gif
Lehátka - zkušenost nemám,ale Ivan mi v autosedačce taky být nechce. Krmím tak, že ho mám na klíně, jednu rukou ho držím a druhou to do něj futruju. Ale asi se budu snažit to vydržet, až bude sedět. Moc se mi nechce kupovat lehátk, abych pak zjistila, že nevydrží ani v něm.
Kartáček - díky za tip. Zoubky se nám ještě neklubou, ale je to dobrá věc, až začnou.
Botičky - já jsem právě myslela takové ty capáčky. Přece třeba v květnu, když bude 20 nad nulou už je nebudeme balit do deky.
Já jsem se dneska taky probudila a teče mi nosu a všude kolem. Mám strach, aby to Ivánek nechytil.
zatím pa, jdu vařit čaj.
carsa
ahoj
lehatko mame,i medama na hrazdicce,ale malej je radeji v autosedacce- ta vic houpe, co teprve v naruci a na balone, to se muze urehtat,teda kdyz je dobre naladen. nevim moc jsme lehatko nepouzivali,je bud v autosedacce ci na dece..
capacky mame , pouzivame zejmena jestli ma teplaky bez nozicek,tak aby mu tam nefoukalo, ponozky by mel do 5 minut, ne do 2 minut dole.
krici pa Dalif
Krasne ranko vsetkym, zase som krasne vyspinkana, maly vstaval len raz na kojenie. Vecer som mu dala kasicku, potom som ho este nakojila a nadherne spinkal. A mam pocit, ze sa to uz lepsi. Cez den uz vydrzi aj 3 hodiny, tak to naozaj bola len kriza. Ale kasicku na noc uz budem davat, chuti mu a obaja sa vyspime. ![]()
franeza ze je to nespravodlive, ze deti si tak krasne mozu pospat v kociariku a mamky nie? Mamky musia strazit. Najhorsie pre mna je navrat z takej krasnej prechadzky, ked by som si najradsej trosku schrupla a maly ma kopu energie a samozrejme vyzaduje moju 100 percentnu pozornost ![]()
PetraJ tak mi sa nastastie budime len na kojenie, pretoze maly od mala pouziva svoj palec ako dudlik a ten je vzdy poruke
Nechce ma predsa rusit, ked spim. On je take moje ohladuplne zlaticko
dalif mne sa to stavalo v obchode pravidelne, takze uz do obchodu nechodim. Nakupuje manzel vo velkom na cely tyzden. Mala som pocit, ze maly vzdy zareagoval na zmenu teploty a hned bol hore a ked zistil, ze nie je doma, tak spustil hrozitansky rev. A pustili ma len raz a to az na prosbu jednej pani, ktora uz nebola ochotna pocuvat ten rev.
biba tiez by som tam chcela ist, ale neviem, ci to ma zmysel. My uz golfac mame - Peg Perego Pliko a neviem, ci sa tam este oplati kvoli niecomu ist. Myslis, ze hej? Je to pre nas tiez dlha cesta a chceli by sme ist vlakom. Som zvedava na nejake novinky, ale zbytocne tam urcite nechcem ist
lehatko tak my mame, ale vobec nepouzivame. Maly sa v nom krutil a nepacilo sa mu tam. Ale je mozne, ze mu nevyhovovalo to lehatko, je take divne. Je to znacka Tako a kupovali sme uz pouzite. Asi zla kupa. Kamoska totiz ma myslim chicco a ked som u nej bola na navsteve, tak maly si tam tak krasne polosedel a hrajkal sa s knizkou. Vyzeral byt velmi spokojny.
surodenci ja mam 2 sestry a jedneho brata a myslim, ze mame velmi krasny vztah. Teraz sa stretavame pomenej, teda ja s nimi, pretoze ony su v Bratislave a ja tu v Prahe. Ale ked mozu, tak zajdu na navstevu. Tiez som zacala obdivovat moju mamu, az ked sa mi narodil maly, ako to mohla zvladat. Moja starsia sestra je totiz len o 13 mesiacov starsia a brat o 2 roky mladsi. A bola na to sama, pretoze moj otec je typicky muzsky, prist domov, zapnut telku, vylozit si nohy a pockat na jedlo. Teraz im je vsak smutno, pretoze uz zostali sami a odo mna su cca 1200 km daleko. Mama bola len raz na navsteve a my sa tam chystame snad az na leto. Samko je ich prve vnuca a ani si ho neuziju.
dalif tak to Ti nezavidim, dufam, ze si oddychnes aspon cez den. Ja som velmi stastna, ze maly vstava len raz v noci, sice uz nie som plne kojacia, ale zase super vyspata ![]()
Tak sa majte krasne a zelam krasny vikend. Nech nam vyjde konecne to pocasie
Goska
Dobré dopoledne
Zase jen v rychlosti. Je mitrošku lépe, je to nakonec angina. Tak po poradě s dětskou lékařkou ohledně kojení, do se ¨be tlačím Penicilin. Tak to snad bude jen lepší. Akorát Johanka je trochu protivňoučká, tak doufám, že to nechytla. ![]()
Děkuji Vám za přání k narozeninám. Konečně se ve své plnoletosti budu moci napít. http://www.sirmi.ic.cz/smajl/111.gif
Mějte se moc pěkně, zdravě a užívejte si to jaro!
Ahoj Xenie
Xeniej - vše nejlepší k narozkám!!!
http://www.gify.nou.cz/…oubory/8.gif
A taky přejeme vše nej k 5ti měsícům Jůlince od Amazonky01!
http://www.gify.nou.cz/…bory/134.gif
lehátko - my máme od Vánoc, takže jsme ho celkem využili, teď už bych ho nekupovala, čekala bych až na židličku. Lehátka totiž mají nosnost kolem 9ti kg, navíc teď co se začal Pepík otáčet na bříško, tak se to snaží udělat i v lehátku, takže čekám, kdy z něj vyskočí. Ale už ho tam ani moc nedávám, spíš je na zemi (na dece
) pod hrazdičkou, otáčí se a tak.
Asi jsem chtěla reagovat na něco, ale ta paměť … A navíc se Pepíček nevychrupkal zrovna do růžova, tak ho jdu utěšit, zlatíčko!
xeniej vsetko najlepsie k narodeninam! Hlavne vela zdravicka. A poriadne to oslav, skoda, ze nemozes alkohol, to by si mohla tu chorobu vypalit.Tak nech ju odozenie slniecko,ktore vykuka ![]()
Xeniej - vše nej nej k narozeninám
Lehátko - dík za rady, asi by to byli vyhozené peníze. Ctěla jsem ho využít na krmení. Jindru jsem také krmila na klíně jako ty Carso, ale teď si to neumím představit - vidím v barvách jak se na mne řítí tajfun Jindra / nyní oblíbená hračka - hrábě a mává s nimi jako Jánošík /- sklenice letí a mrkev je všude
- takhle bych měla jednu ruku volnou na odražení útoku ![]()
Kartáček - máš pravdu to bylo super - tak jsem ho našla -použiji jako vzorek při nákupu nového
Jinak také nebyla špatná
a 3 „klasických“ kartáčků Canpol babies - jeden normální, jeden silikonový a jedno kousátko.
Musím se " vyplakat " Jindra již váží 9,1 kg
- už aby byl zdráv a začal baštit.
Jdu vařit ![]()