Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojte holky!
POctivě vás čtu ale bohužel nestíhám vůbec reagovat , koupili jsme byt 3+1 a asi měsíc jsme ho opravovali a teď už je skoro hotový , dnes nám kámoš položí plovoučky a do konce týdne se chceme přestěhovat, takže nemám vůbec čas - pořád se něco shání a objednává - no jak u blbyých ![]()
Ale bude to moc fajn - teď bydlíme v 1+1 co má 37 m i s balkovem komorou, takže jsme tu jak sardinky a nových 65 m bude pro nás neuvěřitelný luxus.
Koukám že se začínáte rozpapávat - jen tak dál - my měli nedávno vařenou rýži a borůvkovou přesnídávku a to pak byla neuvěřitelná hromada v plínkách…a ta barva
Jinak jsme už ochutnali kuřecí masíčko a bramborou kašičku a mělo oooobrovský úspěch!!
Oslino : krásnááá židlička - my máme koupenou za 750 ,– dřevěnou co se z ní udělá stoleček a zvlášt židlička , říkala jsem si že si pak může Domča u toho kreslit a hrát, tak že vydrží na dlouho , teď jí v autosedačce a to nám snad vystačí než bude sám sedět
Brokolice : malý ji taky nechtěl dokud jsem ji nerozmixovala s bramborovou kaší - to už neprotestuje, takže vyzkoušej Syrdo!
Oblíkání - my máme furt kombinézku
nemůžu totiž nikde sehnat jarní bundičku za rozumnou cenu - tak chodíme b bodýčku, punčoškách a kombinézce
A o svém oblečení raději úplně pomlčím - stydím se vylézt ven , protože má váha je nějak stále nepřijetelně vysoko - 10 kg mám furt nahoře a to jsem tu z vás nejmladší - stydím, stydím, stydím ![]()
Zatím se mějte moc a moc krásně jdu okuchtit malému obídek a odpoledne vyrážíme ke kámošce co má 3 týdenní holčičku ( její manža nám dnes bude dělat ty podlehy tak ať se sama nenudí) a já půjdu večer likvidovat škody do nového bytu ![]()
Tak pápá pampalá
Ahoj,
tak nám to po ránu nějak nešlapalo
a my zrovna byli tak dobře naladěni. Vážení dnes proběhla noc úplně ukázkově
kojo jen 3× a malá se nedusila nechrochtala a odsávali jsme až ráno - no prostě paráda ![]()
Lamargarita - vítáme tě v Praze - kousátka ( domácí nabídka 5 druhů ) Markét jen rafne a pak to odhodí - holt pěstičky jsou lepší. Slintá jak bernardýn a je pořád mokrá.
Kouření - musím reagovat - jsem klasický odnaučený kuřák - vraždila bych když mi někdo čadí pod nos. V zimě jsem byla se stejně „postiženou“ mamčou ( představte si dva kočáry pro dvoojčata )na procházce u nás a dítko dostalo hlad - zjistila jsem, že vlastně nemáme kam zajít - ve všech hospodách se strašně kouří a do cukrárny jsme se nevešli ![]()
VerouS - velká gratulace ke koupi bytu
ať se vám tam líbí
Dřevěnou židličku máme také
je super - Jindra si u ní hraje a maluje - využíváme denně. Tahle židlička byla nutná / tedy tak jsem to podala manželovi
/- v autosedačce ublinkává, lehátko mi bylo rozmluveno (dík) a tak zbývala židlička pro ještě nesedící děti. Tak budu krmit obě děti najednou hezky u stolu
. S příkrmama pomalu začne me o víkendu - už se těším ![]()
Už se malá probudila - papa
Hezký den!
Tak jsem byla ráno na interně (krev mám dobrou, dietka trvá), děti hlídal manža. Jako na potvoru obě spaly do 9.10h! No to mě se v životě nestane! Musela jsem vstávat v 7, abych tam na 8 byla. Malej na dnešek úúúúúžasnej, byl vzhůru jen 2×: ve 23h a pak až v 5.30! Celou noc spal na bříšku. Tak možná tam je zakopanej pes, asi se mu tak spí líp. Já se vždycky bála, všude se píše o syndromu náhlého úmrtí (asi jsem praštěná), tak jsem ho obracela na záda.
Před chvílí jsem mu uvařila a rozmixovala brambůrek s mrkví, ale reakce stejná jako na brokolici http://sirmi.ic.cz/smajl/37.gif. Dělal děsný xichty, dělal, že se dáví a děsně prskal - hérec. Tak nastoupila kupovaná sklenička mrkvička, to zblajznul. Umixovanej brambor jsem si osolila a měla k obědu
.
Tudíž jsem usoudila, že zatím nemá cenu ho (i sebe) trápit doma vyrobenýma kejdičkama a bude holt zatím dlabat kupovaný. Než si jakž takž zvykne na jiný chutě (je na příkrmech týden).
Ovšem čuchnul i k ovoci (jablíčko, hruška) a to otvírá hangár, že nestačim lítat
.
Jo a ty švestky jsem nakonec sehnala, vzala jsem hned dvoje, tak můžu ředit bobek doalelúja
.
verouS - gratuluji k novému bytečku!!! Po zkušenostech z 1+1 se tam budete hledat, ne
?
Od dneška večer jsem s Ríšou slaměná, Richard s Adélkou už odlítaj za sluníčkem
!
http://www.gify.nou.cz/…bory/e13.gif
Takže týden budu mít „havaj“ s jedním uragánem
.
VerouS - gratulace k bytečku. My jsme taky v třípokojáči a děcák do nedávna sloužil jako skladiště. Co se narodil malej, tak se to trošku zlepšilo
.
Jsem šupla malýho do šátku a šla se kouknout na řeku. Teda holky, to jsme nečekala. Ještě chvilku a je to venku. To je v háji. Pak jsem šla do květinářství (konečně, už jsme měla absťák) a koupila kytky na balkon a udělala jsem si radost strelízií
. Pak jsem ještě skočila k Rosmanovi, kde měli v akci Fixiesky, tak jsem si říkala, že je vyzkuším a oni mají jenom 3
.
Jsem se chtěla zeptat. Všude se píše, že po zvládnutí celé dávky oběda se má začít dávát svačinka (dopolední). Myslíte, že se něco stane, když mu dám odpolední. Jsem mu dala zbytek brokolice od oběda a snědl jak nic
. Jsem valila voči. Myslím, že odpoledne bude spíš hladovější než dopoledne. Co myslíte?
Jsme byli jako exoti s tím šátkem - hrůůůůza!
Jo, taky mají dětičky tak strašnou radost, když pořád hážou věci na zem a vy lítáte a zvedáte do aleluja? A oni se řehtaj a řehtaj ![]()
Holky - nestíhám - propadla jsem droze MIMIBAZAR. Furt doma chodím s foťákem a přemýšlím, co bych ještě prodala - magor!!!! Snad najdu čas večer.
http://www.gify.nou.cz/…ubory/73.gif /> carsa
i510 no rekordy, to máš tak, začala jsem konečně využívat toho,že si nahrávám filmy na DVD ( ze televize, PC a tak) a po nocích se tak musím dělit o čas s počítačem a pak taky s manželem
rozhodl se pracovat už jenom z domu
se svačinkou jsem taky začínala s tou odpolední a v poho, už máme i dopolední
Verous s tím bydlením naprosto chápu, taky jsem to takhle prožívala, ach jo, jenže ouvej, do roka jsem se odtuď stěhovala, protože manžel dostal práci v Praze, takže zase podnájem a zase malej byt, gratulace k papání, my jsme dnes měli králíčka s fenyklem ze skleničky od HIPP a teda na to jak to hnusně smrdělo, to malej zblajzl, jsem se nestačila divit, jinak váha, taky pořád cca 8 kg nahoře, dokonce jak jsem měla teď tu chřipku, jsem skoro nejedla, protože m ito nedělao dobře a hned mám kilo nahoře ![]()
Syrda brokolici taky teď dělám s bramborou a mrkvičkou dohromady a nebo kupuji skleničku od Hami, a taky prostě něco mi spapá a ják jsme teď byli na dietce, nechtěl zase nic jiného než mrkev ze skleničky a ovoce jen s rýžovou nemléčnou kaší, nechápu, ale hlavně že něco jí a nemá už ten hrozný průjem.....jak dubnový počasí
oblíkání my chodíme v rifličkách a flísové mikině s kapuckou ( pod tím punčošky a body s dlouhým rukávem )
Zoubky asi nás pořád zlobí, a nebo je rozmazlený z toho pobytu v Brně a to tam zase přes příští víkend jedeme na celé Velikonoce včetně Zeleného čtvrtku
ciao,
VerouS - 3+1 dobry, my se ve 2+1 furt potkavame
tak ale z 1+1 to bude sok…
Carsa- ja taky propadla MMB - hodne nakupovala - ted mam narizenej stop stav !
My jsme dnes byli u kozarky - segrina spoluzacka
, dostali cremor leniens, on uz to ma fakt skoro ztraceny…jo a kojili jsme v Bilem dome-tam teda poprve
hlavne ze jsem nakojila nez jsme sli k Dr. a hodinku by snad mohl milostpan vydrzet,kdyz dudlik nebere,ale ne rev ,ze s to musely i vy slyset ![]()
asi si udelame zapisnicek s mistama kde chtel Vitek nakojit.
zitra cvicit a pak do prace - konci mi materska ach jo ;( , no doufam ,ze tam Vitek nebude chtit, sefka to nesnasi, a navic tam jsme uz kojili, toz snad se nebudem opakovat ne ?
Vitek ma neco na srdci, neco velmi duleziteeeeeeho dle hlasitosti.toz pa Dalif a 5 mesicni 8kg miminko Vitek
carsa doufám, že jsi neprodala i Ivánka
![]()
taky mě to čeká, ale ještě počkám, asi zda se neuráčí některá z mých již stejně věkem postihnutých kamarádek, už mají čas ne ?
a když nic, prodám to nějaké mamině asi komplet na příští zimu, když bude mít nějaká zájem, část věcí mám půjčených od maminek, co ještě plánují druhý či třetí, tak budu vracet
dalif koukala jsem na fotečky, moc Vám to jako rodince sluší !!! nechci teď působit dojmem, že vidím brňáka a hned ho odněkud znám, ale jsi mi strašně strašně povědomá.....neznáme se odněkud ??????
nepohybovala si někdy v Tišnově???
Ty už jdeš do práce ? A co Vítek? V jakém oboru pracuješ ???
Ahoj,
Lamargarito - tak prodat Ivánka mě ještě nenapadlo. Ale až zas bude hodně protivnej, tak o tom možná začnu uvažovat.
Jinak jsem prodala všechno těhu oblečení. Já jsem totiž tak strašně rychle tloustla, že jsem si vždycky koupila kalhoty a za měsíc už jsem se do nich nevešla… ![]()
A taky věci po Ivánkovi, které jsem koupila ještě těhotná nikdy jsme neměli na sobě. Já jsem toho nakoupila spousty a nakonec jsem zjistila, že ho pořád oblíkám do toho samýho. Protože vždycky při převlíkání řval, tak jsem popadla to, co bylo nahoře.
A taky samozřejmě nakupuju, ale pořád mám plusovou bilanci (teda aspoň doufám, že ještě pořád, jinak bude doma taky mazec!)
VerouS - veliká gratulace k bytečku! To je potřeba, až se tam Dominik začne prohánět na tříkolce, tak ať má aspoň pořádný prostor!
Brokolice - taky baštíme s bramborem a pak dobrý.
i510 - jo házení věcí na zem známe. A přijde mi, že ta potvora má největší radost z toho, tak s hekáním lezu po čtyřech a ty hračky hledám!
Kdyby u vás ta voda nebezpečně stoupla - přijeďte do Prahy. My bydlíme na kopci a ještě v 7-mém patře!
Zítra budu celý den na návštěvě u kamarádky, která má skoro 9-ti měsíčního kluka. Dneska jsem jí volala a říkala mi, že spolu spali do 11 hodin!!!!!! Chápete to někdo? A to chodí spát kolem sedmé večer. Takže se možná vrátím s jiným dítětem a toho mýho nespavce jí tam nechám, ať si taky užije.
Dobrou noc,
http://www.gify.nou.cz/…ry/dite8.gif
carsa
carsa tak vida, prodala jen něco, už jsem se bála
já měla skoro vše těhu půjčené, ale také tu někde zbyli akorát jedny kalhoty, asi bych je taky měla prodat, jsou na léto, stáli 2tis. a ani jsem je moc neunosila, neboť mi narostlo břicho víc, než jsem čekala, ale ani nevím za kolik je mám nabídnout
S tím stáváním to chápu, nám se to taky občas nezadaří už v těch 9:30 a spíme déle
Ale považuji si toho a Vám všem v noci bdícím nad Vašima miminkama peji klidnou noc a těm v blízkosti vodních toků snad již žádný déšť.
Hezké ráno - tady je krásně - sluníčko ![]()
Carsa - spinkání do 11 hodin
- beru
Hezky si návštěvu užijte ![]()
Lamargarito - to mi po ránu nedělej - při kávičce jsem mrkla
na ty oříšky a úplně jsem se lekla - hejbou se hejbou ![]()
Voda - u nás vˇÚstí už je rozlito jako každým rokem, ale doufám že víc pršet nebude a cesta z Prahy do ÚL bude průjezdná - manža tam o víkendu jede něco kutat na bytě, tak ať se nám nevrátí ![]()
Dalif - ty už nastupuješ do práce na plnej? nebo na dohodu? A kdobude hlídat Vítka - babičky? To jsem zvědavá viď
Já to obdivuji - já nastoupila když bylo Jindrovi 6 m a vydržela jsem to jen 2,5 měsíce. U nás to moc nešlo rodiče ještě pracují a tak nic moc a já se vracela ökolo 17 hod. Tak hodně štěstí ať vám to jde a přeji vstřícného zaměstnavatele
.
Tak mi jdeme snídat
Hezké ráno.
Tak v Praze slunečno a tady nic! Hrůza.
Včera večer jsme si s tátou udělali prima procházku. Malýho jsme vzali jen tak do náruče (jen ať ten tata má nějaký svaly, ne?) a byla to paráda. Vylezlo na chvíli sluníčko akdyž člověk nekoukal na tu vodu, tak to bylo moc příjemný.
Těm, co spí do oběda tiše závidím. Malej dneska otevřel baterky a půl sedmé
.
Dalif - tak to tě tedy vážně obdivuju! Napiš něco víc. Jsme prostě všechny zvědavky
.
No, nic. Malej se přesunul z deky na dlaždice, tak ho budu muset jít přendat a najíst se.
Mějte se krásně a pište ![]()
i.
Biba - vše nej nej Mariánce ![]()
http://www.gify.nou.cz/…bory/n25.gif
Ahoj,
tak dneska byla noc hrůzy. Ivan normálně vstává na kojení kolem třetí a dneska už v jednu. Ale nedívala jsem se na budík aa nakojila ho. Pak jsem ho jako vždycky položila dopostýlky a usnula. Najednou slyším nějaký zvuky, tak jsem se probudila. Pořád se to stupňovalo. Nejdřív jsem ho vzala k sbě do postele, ale nic nepomáhalo. Řval v jednom kuse do čtyř do rána. Mezitím jsem ho nosila, přebalila, nic nepomohlo. Pak jsem mu ještě udělala mlíko - vrhnul se na to, jak kdyby týden nejedl a konečně se uklidnul. Sice ještě hodinu byl vzhůru, a kňučel, ale kolem páté konečně usnul. Nevím, jestli mu nerostou zuby neco cosi. Vždycky spal v pohodě.
zato já jsem dneska jak přízrak z bažin!
Takže podávám inzerát!
carsa
PS_ Lamargarita - hejbou - pro mý nevyspalý oči to bylo po ránu jak dostat kladivem!