Poradna duly
Jana Čurdová
i510 - kuraci - jo ty kdyz potkame,tak rikam Vitkovi fuuuuj to smrdi, rychle pryc..nekteri lide se na me pozlobene podivaj,ale co je to pravda,nejvic me nastve,kdyz cek jde tady do rokle - na prochazku a musi jit za kurakem,co se sel vykourit do prirody nebo na zastavkach to me vyslovene sere a na balkone kdyz nekdo zacne, my bydlime v posl.8.patre,toz to obyc.na nas jde a Vitek se probudi na balkone,to me taky umi nastvat…no a o restauracich radeji nemluvim…
no nic rozohnila jsem se.
jo objednala jsem MMB nadherny dupacky apod.,Vitkovi moc slusi,vyfotim,oddelam bryndak,aby to vypadalo
a taky objednala plinku sup sup ,ale jeste nedorazily ![]()
cus Dali
Výměna manželek - díval jste se na to někdo? Já jsem tady docela čuměla - když tam jedna ženská před dítětem pomlouvala jeho maminku, to už mi přišlo fakt moc a teď to zas budou vysílat.
Kouření - teda Dalif, jako bych to psala já
Taky kuřáky nesnáším. Manžel je taky zarytej odpůrce kouření, od nich z rodiny nekouří nikdo, u nás moje máma. Vyblafne tu svojí než příjde k nám, je to cejtit, fuj. Ale na to nic říct nemůžu. Já bych je kolikrát zavřela někam do izolace (ty kuřáky)! ![]()
Výměna manželek - viděla jsem to asi 2×, spíš jen kousek a to mi stačilo. Vůbec nechápu, jak to ty ženský můžou udělat - odejít od dětí. A kolikrát hoooodně malejch! Ty prachy za to přece vůbec nemůžou stát - ty nervy, co kdo dělá s mým malinkým zlatíčkem, že je cizí ženská v bytě s mým manželem - absolutně postavený na hlavu. Nechápu o co pořádně v tý „hře“ jde - poznat jak se žije jinde? Teda takovýmhle stylem, hrůza, děs! Ale je to volba těch rodin, co na to přistoupili. Divný.
Oblečení-jaro - včera jsem teda měla pěknej problém, jak oblíct nejen sebe, ale hlavně Pepíčka! Do teď zachumlanej ve všem možným, včera najednou skoro 22 stupňů. Hned spal, tak asi nepřiměřeně nabalenej nebyl, já jsem nabalená byla, bohužel tak blbě, že jsem nemohla nic moc sundat
. To budeme muset vypilovat - jarní oblíkání ![]()
Teda holky, co kojíte všude možně, já vás obdivuju! Já se docela stydím a asi bych nemohla kojit někde v krámě.
Někde už jsem četla diskusi o kojení na veřejnosti a to jsem fakt žasla, kde ty holky kojily. V restauraci, v autobuse,… . Je mi jasný, že dítě nepočká, až příjdu domů, já se snažím si cesty plánovat tak, abych nikde nekojila. Je pravda, že mi zatím nejezdíme nikam, kde bysme byli dýl než tři hodiny. Leda k mojí mámě na návštěvu a tam si nakojím. Teď přes zimu se to dá, to člověk nikde moc necourá. Brzo začnu Barču přikrmovat, takže když budem někde dýl, tak dostane přesnídávku nebo něco takovýho. Tak si to alespoň plánuju.
Záleží na Barče, jak se jí to bude líbit, že jo.
Franeza - včera, když jsme šli ven, tak jsem řešila s oblékáním úplně stejný problém. Dosud to bylo dobrý, navlékla jsem jí toho co nejvíc, aby jí nebyla zima. Zítra jdu Barušce koupit jarní bundu, tak doufám, že něco seženu.
Zdarec.
Jak to jde? U nás tragoška. Fakoš celej den řve. Šli jsme s řevem i na poštu i z pošty. Zdříml si snad jenom půl hoďky a je furt na prsu. Já ho asi zabiju. Za chvílu přijde chlap z práce a to zase si bude muset jít lehnout, protože má stráááášnou rýmu, takže zase nic. ![]()
A ještě k tomu furt chčije, mě vážně jebne!
Doufám, že se máte líp.
Ahoj všem,
i510 - hlavu vzhůru. Potěší tě, že u nás to je teď normální?
Markét je stále nemocná - o víkendu se 3× dusila
už jsme byli nastartovaní do nemocnice - pak hodila takovou šavli, že by se dospělý nemusel stydět a byla lepší. Je celá zahleněná, a to odsávám co hodinu. Jindra už je relativně zdráv, tak už se doma nudí a zlobí
. Tak jsem si dnes udělala radost a objednala novou židličku Dondolino Prima Pappa
http://www.spuntik.cz/…c68_col0.gif /> Už se na ní tzěším, ale ještě víc se těším až vyrazíme ven ![]()
Už zase řev - letím
Ahojky, tak ke kouření mi vyprávěl pěknou historku kolega z práce (nekuřácká rodina) Byli v restauraci na obědě se svýma klukama- dvojčatama a oni koukají na kouřícího chlapa a křičí :" Jé tatí ten pán hoří!!!" ![]()
Jinak u nás nic nového, vůbec nestíhám, zítra mám první šichtu a ráno na 8.00 jsem objednaná na alergo na pohovor s paní doktorkou ohledně toho našeho problému. Jinak hróóózně bojujeme s příkrmy:
Pa a všechny zdravím
Aimee
i510 u nás jako přes kopírák. Nejradši bych ho taky zabila. V noci byl vzhůru 5×, vstával v 5. Asi aby se mu to dobře pamatovalo. Za posledních čtrnáct dní jsem fakt K.O. Furt řve a řve. Aspoň, že ta Adélka mi to vynahrazuje tím, jak je hodná.
oslino - gratulujem k židličce! A ať je mimískovi líp!
My jsme nadvakrát zkoušeli brokolici: takovej xicht co hodil jsem ještě nevidělahttp://sirmi.ic.cz/smajl/37.gif. Asi jako kdyby mě nutili červenou řepu - fuuuuuuuuuuj! Olízla jsem lžičku a na druhou stranu se mu vůbec nedivim. No, letěla do koše, dostal zazdívací mrkev. Švestky jsme nesehnali, ale trochu ho protáhlo jablíčko.
Zítra na 8.h jdu na internu - blbá krev, dva měsíce dieta, ale 4kg dole. Aspoň něco…
Pa, pa, ať je líp!
Pro všechny, které trápí AE: takhle vypadala Adélka ve 3,5měs. To červený na obličeji a rukou je ekzém, měla to i po celém těle.
Dostala se z toho v 7měs. Takže nezoufejte, chce to trpělivost! ![]()
Fotka nic moc, je to dost vytažený. Je v galerce-různé.
Držím palečky, držte se!
Ahoj Syrdo,
naše malá má prý taky AE, ale takhle to nevypadá. Má akorát suchou kůži na těle a na hlavě. Tam jí toho nemůžu zbavit, pořád si to škrábe, ale tělíčko už má pěkný. Mažu jí Elidelem a ještě nějakou mastí na promazávání a fakt se jí to zlepšilo. Taky koupeme v převařený vodě a na mytí používáme gel od Vitely.
Ahoj holky
Ach,jo, jste takový malinkatý chudinky s tím zatraceným ekzémem
.
Tak moc si přeji, aby se vám to zlepšilo.
Malej dostal kaši a po první lžičce se začal dávit a vyblil snad i oběd, takže nic. Jdu udělat průzkum jídelních židliček.
Myslíte, že to můžou být zuby, když si furt hrozně rve pěsti do pusy a úplně si je vohryzává? Nateklý dásně ale nemá. Dala jsem mu vychlazený kousátko, ale teda, že by vydrželo nějak dlouho?
Oslino - díky za útěchu a tiše závidím nádhernou židličku.
Diskuze - furt tu naši kecandu někde hledám ![]()
Manžel už hodinu spí. Je fat strááášně nemocnej (má rýmu) a hrooooozně utahanej z práce. Prej není tak odpočatej jako já, když jsem doma
Asi ho zabiju.
Hezký večer a klidnou noc všem
i.
Zdravím
tak už jsme „doma“ v Praze, přivezli jsme déšť ![]()
Tadeáškovi rostou další zoubky, je to boj, má už oteklý vršek a občas si tam narve celou pěst a ikdyž je normálně klidný dítko, tak u toho pěkně zuří. Zkoušela jsem mu dát vychlazené kousátko, ale on to nějak nechce, nemáte radu jak mu to nabídnout ??? Takže žádná chřipka, ale zuby.
i510 nám to tak začalo, je to možné a taky jse msi před tím nevšimla, že by měl něco nateklé, to až teď
Jinak průjem zastaven, už zase papáme normálně ráno a dopoledne mléko, zítra jdu koupit ten Nutrilon 2, v poledne polívčičku, odpoledne střídáme skleničku a banán a dovezla jsem si od pradědečka jablíčka ze zahrádky, tak mu zkusím jedno povařit a rozmixovat.
Dalif s tou dislexií jsem bojovala pěkně dlouho, strašně mi pomohlo hoby „knihomola“ . Podrobila jsem se kdysi ještě na gymnáziu nějakým testům, tak mi zjistili i dar zvaný částečná „fotografická“ pamět, takže si slova pomatuji, jak vypadají, ale hold někdy to ulítne
a někdy si je tzv. špatně vyfotím a pak to všude píši blbě i vyslovuji a ani o tom nevím, pak mi ještě pomáhá si pamatovat všechny vzory a skloňování, na to jsem machr
ale je to jediný způsob jak se domluvit s lidma okolo, protože já to nějak „necítím“ jak to správně má znít.
Oslina je krásná !!!
závislost musím uznat, že když jsem to tam tak viděla, v tom Brně u rodičů manži, švagřík seděl u PC a drtil tam nějaké vojska, tchán seděl u dalšího PC a něco tvořil na webu, manža ležel na pohovce u notebooku, takže tam jediní nepočítačový jsou tchýně a pes
No tak co byc hsi k tomu taky nelehla ![]()
Všem hezký den teda už noc ![]()
Ahojky holky.
Tak jsem se ráno vrhla k počítači (budíček byl v sedm), protože malýho jsem zaparkovala pod hrazdou, tak jsem si to chtěla v klidu užít a ono ouha, emimino nejelo!
Až teďka.
Tak jsem si včera udělala v zájmu uklidnění průzkum po jídelních židličkách a mám nějaký vyhlídnutý. Musím zjistit kolik je táta do toho ochoten dát a jaká se mu bude líbit. Už zhruba vím, co by měla mít, tak uvidíme.
Dneska je tam zase krásně, že? Asi se půjdeme mrknout na řeku jak to vypadá a zhodnotíme situaci. Pokud se to vylije, tak jsme v …
Užijte si dnešek a ať mimča nezlobí
Lamargaritko - včera jsi byla jen o půl desáté na emiminu?
Kde jsou tvoje rekordy v jednu v noci? ![]()
Kojení - taky žádnou pikošku nemám. Jen jednou jsem byla se dvěma kamrádkami v hospodě a kojily jsme všechny tři najednou. Jinak taky klasika - v autě, na lavičce.
Jen jednou jsem s přicuclým Ivanem běžela po schodech pro zvonící telefon.
Kouření nad kočárem - tohle mi dělá tchýně a já už nemám sílu jí to popadesátý říkat.
carsa