Říjen 2005

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
carsa
23.3.06 15:45

Ahoj,
tak jsem na popáté uspěla s mým píchlým kolečkem u kočárku a mám ho spravený! Jak jsem byla předevčírem, tak mi ho jen nafoukli, abych dojel k doktorce, ale do rána bylo zase prázdné. Tak jsem se rozjela do prvního pneuservisu. A pak si mě přehazovali jak horký brambor. Nakonec jsem zkončila v takové zapadlé opravně kol. Ale i tam si na nás pán zničil dvě duše!
Teda, když jsem si kupovala kočárek, tak mi každý radil různá kritéria, ale, že si ho mám koupit podl dostupnosti oprav píchlých koleček, to mě teda nenapadlo!
Bibo - s tou sms to taky znám. Mně se povedlo poslat kamarádce sice ve správný den, ale o měsíc později!

carsa

• Citovat
  • Upravit
371
23.3.06 16:01

Jsem zjistila, že to sluníčko má jednu jedinou nevýhodu a to tu, že je vidět jak jsou špinavý vokna :(

http://www.gify.nou.cz/…bory/170.gif

http://www.gify.nou.cz/…bory/138.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
23.3.06 16:06

Tak jsme vyprocházkovaný, sluníčko, paráda. Já se tak těšila, že až přejde zima, tak nebudu muset v parku chodit „kolečka“, ale hezky si dřepnu na lavičku (pokud Pepík nebude mít nic proti a vydrží v kočárku co se nedrndá nebo ho ošálím jízdou sem-tam). Ale asi to nepůjde - dneska jsem se uvelebila na sluníčku, teda trochu foukalo, nebylo to úplně ono (naštěstí!) a normálně jsem několikrát během hoďky skoro usnula - takový to padá hlava. Já bych tam normálně vytuhla a ještě by mi Pepíka někdo ukradl!!! 8O Takže ne, že budu chodit „kolečka“ abych nezmrzla (v zimě), ale budu je chodit, abych neusla (jaro, léto, podzim). Ach jo … :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
23.3.06 16:19

ahoj holky,

gratuluji Tadeaskovi pozde ale prece !!!! :wink: :wink: :wink:

TAK ZUB TO NENI ! :oops: :( :( :( necinka to o lzicku,jen takove cervene misto na dasni a tvrdsi,mozna se klube ale furt nic bileho…a to uz koukala po satech co si koupim :roll:

PetroJ my taky plne kojime a malej pribyva a pribyva, proc taky ne kdyz v noci chce po hodine ! :roll:

V utery jsme vzbudili zviratka v ZOO - bylo fajn pocasi a vubec nadhera - si to predstavte si 40 maminek s kocarkama, casto maminky s vice detma.. koukali i naseho adoptovaneho klokanka kraliciho, ale byl pohromade s urvanym kakadu,takze se 2 klikanci choulili v koute :cry:

vcera jsme byliv MC Klokanek, pak kadernice no po roce,uz bylo potreba, Martin nasel i vlas v akvarku,jak tem se mohl dostat. takze mam novou image,nastesti Vitek me poznal, vecer hlidal tatka a ja si sla zaplavat,super.

ale Vitek jakoby mi to chtel vynahradit a od 22hod se previdelne budil po hodine az do 4h,kdy bylo potreba odsavat, pak uspavani do 5h a od 6h nadavaniv postylce..dnes jsme meli kasel a rymu a ta vyrazka,toz zavolala doktorce,ta odlozila ockovani o tyden a jsme poslani na kozni,tam jdem ve stredu..pry to neni atopicky ekzem,tak trebas ne jen takovy nevinny maly ekzemek - no vlastne velky skoro cely nozicky,rucicky,kousek hrudi..

musim taky neco uvarit - no asi strudl, ma vzdycky uspech a jabka vykrajet snad stihnu nez se malej probudi. toz zatim pa Dalif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
23.3.06 16:22

prenechavam Vitezstvi Prvniho Zubu = VPZ nekomu jinemu !!!

Dalif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
23.3.06 16:40

i510 - ty okna jsou fááááááákt hrozný

Příspěvek upraven 17.12.11 v 18:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
23.3.06 16:50

Bibo, taky okna hrozna, ale neresim to, dosila zavesy tak co :wink: , a navic ma zase prset…

Lamargarito - nas dvorni kuchari, chtela jsem se zeptat, jak je mozno uchovat nastrouhany jablka- na strudl, vim zavarene, ale to se mi nechce, co zamrazit jde to ??

Goska- jsi strelec, plne chapu jak se umi cek nastvat…holt trosku impulzivnejsi vid ?

jo nas Vitek expert na kasy, onehda jsme byli v Tescu a u kasy spustil takovy ryk,ze nas 5 lidi pustilo dopredu, i kdyz jim rikala,ze mam meganakup, a oni vsici at jdu,tak sla,dosla ke kase, kde se mi nabidl pan ze bude houpat a ja balit nakupy nicmene UZ nemusel, jak jsme tam dosli, a prodavacka zacala markovat, malej ztichl a spal jakoby pred chvilkou to byl nekdo jiny.. ja cela ruda s dikem zaplatila nakup a pelasila…tohle bylo poprvy, ale podobne se mi , nam to stalo i v Albertovi, pravda pustili nas jen 2 lidi, a nekdy proste rve, nikdo nas nepusti,ale u kasy-pokladny najednou ztichne…bojim bojims nim nakupovat pac pak obycejne to skonci :oops:

jdu na ten strudl,prosim prosim Lamargaritko o odpoved, at nemusim krouhat jabka nastokrat, Vitek jeste nadobi neumyva
 8O

pa Dalif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
23.3.06 18:01

Goska - jo noční kojo, to je sranda. Asi tak před měsícem Barča vydržela spát celou noc. Já jsem se sice nad ránem vzbudila celá mokrá a musela jsem jít odsávat, ale alespoň jsem se vyspala. Poslední dobou se zase v noci budí. Dneska to bylo teda jenom jednou, většinou ale dvakrát. A to jenom na kojení. Jinak se mezitím budí asi tak 5 za noc, protože chce dudlíka. Tak jí ho dám do pusy a odpotácím se do postele. To je fakt příjemný. Doufám, že jí to brzy omrzí, dřív to nedělala.
U kadeřnice jsem byla včera. Poslední rok jsem si nechávala narůst vlasy a teď jsem šla zase nakrátko. Aspoň mě za ně Barča nebude tahat a zvracet mi na ně, když jí dávám odříhnout. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
23.3.06 21:17

Dalif tak to netuším, babička mívala nastrouhaná jablka zavařená ve sklenicích na štrůdl (jak ona říkávala závin ), ale mrazit je..... ??? no nevím nevím, jablečná dřeň se dělá, no zkus, uvidíš 8) :lol:

článek o zmrazování potravin:
http://www.darius.cz/…lad_mraz.doc

Tak úspěch dnešního odpoledne je daňové přiznání, dáváme s manžou to společné, tak snad to máme dobře a hurá s tím až budeme v Brně na úúúúřad

sourozenci mám o 4 roky mladší sestru a bráchy o 15 let, no se sestrou se nestýkáme, nerozumíme si ani trochu, no ona byla maminčina a já vyrůstala u babičky :? takže asi to bude hodně ten důvod, čím jsme byly starší tím to bylo mezi námi horší, pak až jsme byly dospělé jsem se to snažila i nějak slepit, ale jak se říká za dobrotu na žebrotu, tak už to nechávám být, a brácha je takovej ještě bez názoru, on pořád mlčí, ale taky se moc často nevidíváme cca 2 x do roka, asi je to málo na nějaký bližší vztah, tak se tak nějak dá říci, že na tomto světě mám akorát své broučky: Tadeáška a manžu :-) Díky za ně, jsou můj svět

Hezký večer všem !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
23.3.06 21:32

Asi jsem máklá, ale teď jsem v nějaký diskuzi kápla na tuhle ikonku - to je boží … :lol:

http://rodina.cz/…oxikonka.gif

… sem jim to ukradla z jejich webu, ale já nevím, jak to sem vložit na tvrdo, no snad to chvíli vydrží …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
23.3.06 21:45

Ahoj holky,
dneska jsem objevila sušenky, kde není ani mlíko, ani kakao ani ořechy - tak jsem je sežrala na posezení! Mám trochu výčitky svědomí, ale stálo to za to.

Strouhaná jablka - taky jsem vždycky zavařovali.

PetraJ - gratuluji ke kadeřníkovi - co takhle hodit fotku tv nové hlavičky do galerie? Dudlík taky dáváme do pusinky asi desetkrát za noc, ale mám postýlku těsně vedle mé postele, tak se jen natáhnu a občas se u toho ani neprobudím.

Lamargarito - moje sestra se mnou taky nemluví, ale až od letošních vánoc, když jsem přijela domů s Ivánkem. Je o tři roky starší a sama. Mrzí mě to, ale nevím, co s tím dělat.

Okna - trochu jste mě potěšili, že v tom nejsem sama. Dneska, jak se to sluníčko do nich opřelo…ale stačí počkat do večera a už se na ně dá zase dívat.

Dalif - v tom Vítka podporuj - nikdy nebudeš muset stát fronty!
Takového klokánka máte?
 http://www.gify.nou.cz/…ubory/k4.gif

Bibo - hlavně dobře dojeťte a vyber Mariánce nějaký suprový vozítko!

Franeza - až ti začne hlava padt do kafe, bude hůř..
 http://www.gify.nou.cz/…bory/132.gif

Holky, používáte někdo nějaké botičky ? Alespoň třeba do kočárku? Já zatím žádné nemám a ani netuším jakou velikost bych měla koupit.

Mějte se,
carsa

• Citovat
  • Upravit
253
23.3.06 22:12

Botičky néééé! Nožička se potřebuje co možná nejvolněji pohybovat, ohýbat a podobně. Botičky AŽ budou sami chodit - a to skutečně chodit, ne že se občas postaví a udělají pár nesmělých krůčků. Takže, řekla bych, času dooooooooooooost. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
23.3.06 22:18

No, ale přece nemůže být třeba v golfkách po venku jen v ponožtičkách?

• Citovat
  • Upravit
253
23.3.06 22:35

Hm, no tak my jsme zatím ve fusaku (teda Pepík :lol: ), na jaře (až teda OPRAVDU příjde) bude ze začátku stejně v pololeže/polosedě a přikrytý dekou (hlavně ty nožičky v ponožkách), v létě deka nebude třeba (možná ani ty ponožky ne), no a až se někdy rozchodí, tak na zimu asi botky s sebou pod kočárek a nazouvat nebo obutý s návlekama do fusaku - to ještě nevím.
Jinak nějaký odkazy na obouvání dětí:
http://www.detskaobuv.cz/ - Vlevo odkaz na „Rady lékaře“ a dále článek „Od nohy k obuvi“
a taky
 http://www.rodina.cz/clanek2916.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
24.3.06 07:48

Ahoj všem,
Xeniej - už je lépe? Johanka je holka šikovná, že tě nechá vyspinkat :D Brzy se uzdravte. My jsme ještě stále marodi - teď už začíná i taťka, to jsme chytli řádnýho bacila co.
Biba - Hezkou cestu, moc si to tam užijte - to asi bude příbuzenská čumenda viď 8O . Na veletrhu vyberte super kočár a poreferuj nám . Já mám golfky Zippy od Inglesiny - jslou super, ale pokukuji po Peg Perego Pliko, ale to doma si neprojde :cry: . Ale teď se mi podařilo prodat kočár po Jindrovy Za 4 tisíce, tak kdo ví :D . Jo jak jsi dopadla s UM ? Už šmakuje?
Dalif - to nevadí, že to nebyl zoubek, každopádně se po šatech podívej - dle hesla Vždy připraven :D Štrudl - taky zavařujeme
Carsa - s tím kolečkem jsi mě docela vyděsila, už se těším jak píchnu ten svůj " autobus " a už se nikam nehnu :lol:
Botičky - botičky capáčky, nebo takové botky určené pro mimča - já dávám malé už teď takové kozačky z H&M. Asi by měli být pohodlné a široké. Botičky se nemají používat až začnou trochu chodit. Už jsem to někam psala s JIndrou jsme chodili na ortopedii, tak jsem nabrala rady přímo od zdroje. - Pokud chodí tak, že udělá pár kroků a zase leze, sedí atd, nejlepší je být bos - i bez bačkůrek. Pokud už chodí tak, že jdete na procházku - třeba půl hodiny , tak kotníkové nejlépe šněrovací botky. Když delší dobu ťapou, tak si chtějí ulevit a nožičku drží špatne. Takhle to lékař poradil nám. :D
Koupila jsem v lékárně Jindrovi sandálkya vypadají fakt dobře. Tak ještě jeden odkaz - www.sante-zdravotni-obuv.cz
Ježíši to je jsem zase radil co? :oops: To jsem celá já :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital