Říjen 2010

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1626
6.2.10 11:03

Tak já taky doplním informace o sobě,jmenuje se Jana,je mi 26let(v dubnu 27let)jsem poprvé těhotná,termínek porodu ještě nevím a jsem ze Západních Čech z Plzně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4361
6.2.10 11:35

Tak a teď se modlete ať mě to tam jde dopsat :-D jsem v tom fakt amatér. Já taky 28 teprve budu mít ale už jsem to tam napsala a i když je lepší asi psát ročník, protože ten se nemění, tak já to změním a bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4361
6.2.10 11:39
jméno ročník kraj/město dětičky TP a jiné
Trixinka 82 Severní Morava Eliška 2/08
Jarka9 82 Východní Čechy 2009
Veruš1 84 Jižní Čechy
Jenny83 83 Západní Čechy/Plzeň
Evi.,
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4361
6.2.10 11:41

Jenny já taky ještě nemám TP jistý takže taky počkám až mě ho řekne doktor, vychází mě to tak na 4.10 ale počkáme si, a fotečku z UTZ už mám jen je to taková fakt bublinka a vypadá jako kočočí hlavička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
6.2.10 19:39

Jenny já fotečku taky ještě nemám, a to už jsem mohla mít takovou tu s tečkou uvnitř ve váčku, no příště se rozhodně u doktorky ozvu a bez obrázku mě pryč nedostanou :lol: Ten Ascorutin mě 2-2-2 přijde tedy taky dost, teď jsem na špinění nedostala žádný, ale u minulého těhu jsem to dostala jako prevenci a brala jsem 1-0-1. Teda já teď celý příští týden musím vydržet bez kontroly, aach jo…už abych věděla že tam je srdíčko. Občas mě jen tak malinko sem tam píchne, to je děsný jak se sleduju. A to jsem u toho prvního měla píchání každou chvíli a ne abych díky tomu byla klidná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
7.2.10 06:08

Zdárek děvčata, sice jdu na kontrolu až ve Čt, ale dodávám informace - když už jste mě zahrnuli do tabulky ;-)
Jsem ročník 80, Praha, dětičky zatím žádné nemám.
S tou fotečkou od doktora je to dobrý nápad - ani by mě nenapadlo si o ni říct, ale řeknu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
7.2.10 06:26

Když půjdu k doktorovi, tak bych měla být 5t+4dny ..myslíte, že už bude vidět srdíčko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4361
7.2.10 08:58

Dobré ranko,

Evi to těžko říct jestli půjde vidět srdíčko, protože pokud nevíš přesně kdy jsi otěhotněla a nevíš jestli míváš ovulku spíš dříve po menzes nebo později a mimčo může být o pár dnů mladší nebo starší a to v tomhle hraje roli ty 3-4 dny některým směrem je to fakt tak na hranici že může být vidět ale nemusí a nic se nestane když ještě nebude, ale příště už 100% jo, držím pěsti aby už bylo.

Tak papa všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
7.2.10 10:37

Ahojky, Trixinko, ty jsi šikulka, pěkný seznámek :palec:
Evi, myslím, že je na srdíčko brzy, já byla v nemocnici v 6+0 a ty mají hodně dobrý utz a dalo jim zabrat, než nešli mimíska v gestačním váčku a následně tedy hned viděli srdíčko.
Jenny, krev ti brát asi při každý návštěvě nebudou, jen teď kontrolují, zda hcg roste a asi si myslím, že v pondělí utz nebude, že je zbytečný, aby do tebe šahali tak často. Já jsem byla 4.2. u svého dr. a jdu až 18.2., aby se vyloučilo dvojčátko ve vaječníku, když mě tak bolel. Od včera je to ok,. takže jsem si téměř jistá, že to bude dobrý. To už budu 8+3 a to už si fotku nechám. Jinak já mám dle ms termín 28.9., jaký bude pak dle utz, tpo jsem taky zvědavá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4361
7.2.10 11:16
jméno ročník kraj/město dětičky TP a jiné
Trixinka 82 Severní Morava Eliška 2/08
Jarka9 82 Východní Čechy 2009
Veruš1 84 Jižní Čechy
Jenny83 83 Západní Čechy/Plzeň
Evi., 80 Praha
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4361
7.2.10 11:22

Veruš moc pěkný seznámek není, nejde mě udělat barevný, já ho mám barevný jak ho dělám a tady je pak takový. A jinak mám ti do tabulky napsat TP 28.9 nebo počkáme že ti po UTZ řeknou třeba termín začátkem října?
A jinak si to s tím srdíčkem napsala taky dobře, ale naděje na něj tím pádem je, když budou mít taky hodně dobrý UTZ a Evi by ovulovala jen o 3 dny dříve tak taky mimi bude vlastně 6+0 a šlo by to. Každopádně budem držet pěsti :wink:

Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
7.2.10 12:10

Jarka9 Já vím,taky mi přijde to dávkování Ascorutinu moc,ale budu se řídit radou doktora a až přestanu špinit,hned to vysadím,on ví,jaký mám problémy,že už rok vždycky před každou MS několik dní špiním a brala jsem 3měsíce Duphaston a vůbec nezabral,tak třeba se chtěl pojistit,abych toho radši brala víc,naštěstí je to jen vitamín C,tak mi nemůže uškodit,ale stejně nechápu,proč na příbalovým letáku píšou,že je pro těhotný zakázaný a gynekolog ho předepisuje skoro každý holce,co je těhotná a krvácí nebo špiní :nevim:
Evi Kdy chceš jít k doktorovi?Já jsem dneska podle poslední MS 5tt+3,přesně nevím,kdy jsme měli ovulaci,ale vím naprosto přesně v jaké dny jsme se milovali,naposledy to bylo 17DC,což už je dneska přesně 21dní,myslíte,že by už mohlo být vidět třeba za týden srdíčko?Nevím,tedy jestli ovulka nebyla dřív,já se neměřila ani nedělala ovulační testy,ale je pravda,že 13DC jsem měla ráno takový hleník,takže jsme to 12 a 13DC zkusili a pak až 17DC,takže to jeden z těch dnů muselo klapnout :mrgreen: :mrgreen: Já vždycky po milování používala prstíčkovou metodu a asi zabrala :mrgreen: :mrgreen: Holky,je to pro mě stejně obrovskej zázrak,že se nám zadařilo,byli jsme na 2.spermiogramu a měli jsme sníženou pohyblivost spermií,ale už 12procent šlo k vajíčko(po 2-měsíční vitamínové kůře)a já už musela být v té době těhotná!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Protože po tom 17DC už jsme se nesnažili,já pak za pár dní začala špinit,tak jsme se domluvili,že to zas zkusíme až po MS,fakt je to ZÁZRAK :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
7.2.10 13:34

Jojo, zázraky se dějou :-) Já bych mohla povídat. Nemám na levé straně vejcovod a každý měsíc jsem měla ovu potvrzenou na levé straně, takže jsme se domluvili, že tento měsíc nic, pak dáme poslední a pak se domluvíme na IVF. No a už nedošlo ani na poslední měsíc, zadařilo se hned druhý den po utz na ovulku, to vím přesně, protože pak byl sexík až těsně pře ms. No, tělo se leklo a ten zbývající vejcovod přebral funkci toho ampuťáka - šikulka :wink:
Trixi, kdo ho dělá ve snažení po prázdninách? Tak se na to zeptej. Já ti neporadím… :cry: Ale stejně pěkný. S termínem ještě vydrž, až mi ho poví dr. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
7.2.10 17:54

Veruš,tak to je krásný,jak vám to takhle hezky vyšlo :kytka: :kytka:
Už začínám být trošku nervozní,jak jdu zítra na krev,hlavně aby se HCG zas trochu zvýšilo,měla bych mít tak kolem 1500jednotek,v pátek jsem měla 814,tak jsem zvědavá.
Tak já doufám,že mimísek bude v pořádku,špiním už jen trošku,nekrvácím naštěstí vůbec,to jsem krvácela jen dvakrát,ale hodně slabě,až přestanu úplně špinit,tak ten Ascorutin vysadím.Teď tady sedím u PC a piju acidofilní mlíčko,to mi moc chutná a mimískovi určitě taky,ať má nějaký vitamínky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
7.2.10 18:42

Určitě ti hcg stoupne tak, jak má:palec: Já jsem byla nervózní z druhého odběru, bála jsem se, aby si to prcek třeba ještě nerozmyslel :wink: Naštěstí ne. Občas ho pozlobim, třeba včera, když jsem se na oslavě přejedla jak čuňátko :lol: , ale jinak jsem na něj moooc hodná, aby se už v bříšku mělo dobře :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí