Poradna duly
Jana Čurdová
@Petrolena
a holky co čekáte tedy myslím tím zda víte jaké pohlaví se Vám ukrývá v bříšku ![]()
Ahoj, čekáme čtvrté miminko a termín mám určený 1.10., ale nikdo přesně neví, o těhotenství jsem se dozvěděla v 17.týdnu, takže jsem se sotva vzpamatovala a za chvilku rodím. Vůbec nestíhám s těmi mými prcky těhotenství prožívat, ale na miminko se začínám těšit
!
@Membina Ahojky, my čekáme holčičku…:-) Zatím to tak vypadá, ale to víš.. Má kamarádka čekala holčičku do 37.týdne.. A má krásného Vojtíka..:-) chicht a co ty? ![]()
@petipacka tak to jsem ráda, že nejsem jediná, kdo čeká čtvrté.. pro nás to bylo také překvápko, ale věděli jsme hned..:-) Já jsem se taky na plno začala těšit tak asi před 14dny..:-) protože mi to starosti s dětičkami moc nedovolovaly.. A jak máš staré dětičky? ![]()
@maminka159 To je jasný, jen si to nezakřikni.. to chápu… A stěhování nezávidím.. My se stěhovali do vlastního, když syn chodil do první třídy a holky měly neštovice - bylo jim 17měsíců.. Prostě to byla pakárna, ještě, že už to mám za sebou…:-) ![]()
Tak my čekáme taky holčičku
potvrdili nám to nezávisle na sobě 3 doktoři, tak věříme, že se nesekli
ale boj nastal s výběrem jména, nejdřív to vypadalo, že to chlap nechá na mě a že to proběhne v klidu, ale to jsem se sekla, já měla vybranou Nikolu nebo Anetu - obě jména mi hned smetl ze stolu, on si zas představuje Kristýnu nebo Terezu…z toho zase já nadšená vůbec nejsem…takže nevim nevim jak to rozseknem
asi budem losovat. A jaká jména máte vy?
@Petrolena no někdy si připadám jak exot
. Toník bude mít šest, Anička teď měla čtyři, Lukášek má 17měsíců a teď to vypadá na holčičku
!
@Petrolena no u nás to zatím není jisté jelikož se stále schovává, ale teď ve středu jdu na 3D ultrazvuk tak tam se to doufám odtajní na 100%
a jaké mate jména holky?? My bud budeme mít holku Emu nebo kluka Kryštofa ![]()
@petipacka My máme 11letého Lukyho, dvojčata 4roky, Adélku a Aničku a teď asi holčičku.. Tak jsem ráda, že si tak nepřipadám sama, protože na mě ty lidi(v baráku, ve školce, a tak… ) koukají jako na blázna..:-)
Holky my asi budeme mít holčičku
, Terezku a pokud to bude kluk, tak František.. Vím, obyč jména, ale pro nás mají kouzla..
Ikdyž já chtěla Johanku nebo Emu..:-) Ale doma mi to neprošlo…:-) ![]()
@maminka159 auto jsme řešili před rokem, takže to je už za náma, naštěstí jsme prozíravě vzali sedmimístné, je to jen dacie lodgy, ale aspoň víme, že se nějak vlezeme a přepravíme.
No a naše holčička bude nejspíš Bětuška, klučík by byl asi František, taky jsme na obyčejná jména.
Ahojky holky, to počasí je strašné nejdřív vedra k padnutí a teď zase brouřky
jinak u nás ty jména jsou také obyčejný manžel chtěl česky hlavně
tak jsem byla v pondělí na EKG a dnes mažu na 3D ultrazvuk tak se těším
ještě holky byli už jste na tom testu kvůli té cukrovce? Nevíte kdy se tam chodí? Pa a přeji pokud to půjde za tohohle počasí krásný den ![]()
@maminka159 děkuju už mi dali žádánku a mám si tam dojit příští týden to bude hrozny :/ jinak naše 3D dnes bylo k ničemu naše mimčo se rozhodlo že se ukazovat nebude a že neukáže ani obličej vše si před něj nastrkalo ruce nohy a nic nebylo vidět
tak snad příště..
@Membina já jsem byla na OGGT na Obilňáku, vezmou krev, vypiješ 75g glukozy(kterou si koupíš ve zdejší lékárně) rozmíchané ve dvou deckách vody, dají ti zapít čistou vodou, ať nemáš to sladko v puse a pak můžeš na hodinu odejít, pak znovu berou krev, zase na hodinu odejdeš a pak berou krev ještě jednou. Nejíst nepít. Není to tak strašný jak to vždycky všichni líčí, podle mě se to dá v pohodě zvládnout
.
Spíš mi jde o to že nebudu moci jist a pit
jinak věřím že to bude v pohodě ![]()