Poradna duly
Jana Čurdová
@Membina to je asi z půlky normální a má to spousty lidí…:-) I já.. ![]()
@Petrolena tak to jsem rada že v tom nejsem sama
jelikož všichni kolem mě jsou prý zvědavý jak ten porod vůbec zvládnu :/
@Membina Já mám pocit, že jsem hysterická už teď..
s každým uz a každým odběrem krve..:-) ![]()
@Petrolena hihi
tak to ja jsem vždy natěšená až malé uvidím, ale samozřejmě si říkám ať je hlavně vše v pořádku ![]()
@Membina to jsem taky natěšená, ale máme nějaké problémy s placentou, tak se vždy bojím…:-) prostě posera…
![]()
Ahoj holky:) co byste řekli tomu, že před rokem má sestra potratila a já otěhotněla( neplánovaně)a ted v dubnu jsem já potratila a ona je těhotná? A termín porodu máme stejný
Má dcerka bude mít v říjnu roček a sestře se to narodí
jinak je to také holčička
Jinak přeju maminkám užívejte si těhotenství uteče to hodně rychle
Nám už je skoro
9 měsíců ![]()
@Petrolena to ja se začínám bát take naše mímo je od 12tt pořad v jedné a te samé poloze a ještě ke všemu KP samozřejmě ma ještě 10týdnu na otočení, ale moc to nevidím..vypadá to na císaře :/
@Membina Držím pěsti a budu se informovat..:-) hlanvě se opatruj.. ![]()
@maminka159 take gratuluji ke stěhování
a co se toho uzamčení jsem pro, ale to musí udělat @Petrolena přeci jen zakládala tuhle diskuzi ![]()
Zakládala, právě tak nějak pro všechny..:-) tak si ji holky, uzavřete.. Já to prostě mám hozený jinak.. Já bych sem nepsala nikdy nic osobního, proto jsem na soc. síti nebo na mailu či podobně..
Takže si dělejte co chcete..:-) ![]()
Ahoj všichni…hm, tak to tu funguje? mám také termín v říjnu a ráda bych si s někým sdělila dojmy:)…
@Radka8 Ahojky, Radko, jak to tady funguje vůbec netuším…:-) Snad jen, kdo chce, přidá se.. a pak asi pokecáme o čemkoliv..:-) Každopádně Tě vítám..:-) Těšíš se na miminko?
Krásný večer!!
![]()
Ahojky
na mimi se těšíme, ale protože se příští týden stěhujeme, je to docela hektické…minulý týden jsem byla na testu na cukrovku, naštěstí dobrý a tak už jen zvládnout tento týden a bude klid…mimi čekám již čtvrté, ale děti mám 19,17 a 3, takže to bude jako druhé k malé
ty jsi už byla na testu na cukr? docela by mě zajímalo, jestli má tady někdo zkušenost s vitamíny a jejich vliv na velikost miminka…já je totiž vždy jedla a děti byly dost velké a tak teď se trochu omezuju, ale zase bych nerada, aby malému něco chybělo… ![]()