Říjňátka 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
58
13.7.14 16:07

@Membina to je asi z půlky normální a má to spousty lidí…:-) I já.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
13.7.14 16:28

@Petrolena tak to jsem rada že v tom nejsem sama :mrgreen: jelikož všichni kolem mě jsou prý zvědavý jak ten porod vůbec zvládnu :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
14.7.14 20:36

@Membina Já mám pocit, že jsem hysterická už teď.. :-) :lol: s každým uz a každým odběrem krve..:-) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
14.7.14 21:37

@Petrolena hihi :mrgreen: tak to ja jsem vždy natěšená až malé uvidím, ale samozřejmě si říkám ať je hlavně vše v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
15.7.14 11:32

@Membina to jsem taky natěšená, ale máme nějaké problémy s placentou, tak se vždy bojím…:-) prostě posera… :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.14 17:50

Ahoj holky:) co byste řekli tomu, že před rokem má sestra potratila a já otěhotněla( neplánovaně)a ted v dubnu jsem já potratila a ona je těhotná? A termín porodu máme stejný :lol: Má dcerka bude mít v říjnu roček a sestře se to narodí :mrgreen: jinak je to také holčička :hug:Jinak přeju maminkám užívejte si těhotenství uteče to hodně rychle :-D Nám už je skoro :jazyk: 9 měsíců :*

• Citovat
  • Upravit
58
15.7.14 20:54

Takové příběhy píše sám život. :-) Tak gratulace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
16.7.14 06:17

@Petrolena to ja se začínám bát take naše mímo je od 12tt pořad v jedné a te samé poloze a ještě ke všemu KP samozřejmě ma ještě 10týdnu na otočení, ale moc to nevidím..vypadá to na císaře :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
16.7.14 11:40

@Membina Držím pěsti a budu se informovat..:-) hlanvě se opatruj.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
16.7.14 15:23

@maminka159 tak to je super, gratulace k bytečku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
17.7.14 00:08

@maminka159 take gratuluji ke stěhování :kytka: :pankac: a co se toho uzamčení jsem pro, ale to musí udělat @Petrolena přeci jen zakládala tuhle diskuzi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
18.7.14 10:19

Zakládala, právě tak nějak pro všechny..:-) tak si ji holky, uzavřete.. Já to prostě mám hozený jinak.. Já bych sem nepsala nikdy nic osobního, proto jsem na soc. síti nebo na mailu či podobně.. :-) Takže si dělejte co chcete..:-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
19.7.14 21:46

Ahoj všichni…hm, tak to tu funguje? mám také termín v říjnu a ráda bych si s někým sdělila dojmy:)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
19.7.14 22:35

@Radka8 Ahojky, Radko, jak to tady funguje vůbec netuším…:-) Snad jen, kdo chce, přidá se.. a pak asi pokecáme o čemkoliv..:-) Každopádně Tě vítám..:-) Těšíš se na miminko? :-) Krásný večer!! :mavam: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
20.7.14 07:50

Ahojky :) na mimi se těšíme, ale protože se příští týden stěhujeme, je to docela hektické…minulý týden jsem byla na testu na cukrovku, naštěstí dobrý a tak už jen zvládnout tento týden a bude klid…mimi čekám již čtvrté, ale děti mám 19,17 a 3, takže to bude jako druhé k malé :)ty jsi už byla na testu na cukr? docela by mě zajímalo, jestli má tady někdo zkušenost s vitamíny a jejich vliv na velikost miminka…já je totiž vždy jedla a děti byly dost velké a tak teď se trochu omezuju, ale zase bych nerada, aby malému něco chybělo… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí