Říjňátka 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
194
19.8.14 18:37

@vandik83 to já nevím, zkušenosti nemám. :D ale stresovat ho chudáka nebudu, asi má svůj důvod, proč je tak, jak je. ;) Doktorka to včera nějak zvlášť nekomentovala, tak asi je v pohodě. ;) I kdyby tak zůstal, tak rozhodně příznivcem nějakého toho otáčení miminka nejsem. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
19.8.14 19:47
@kačos píše:
@vandik83 to my hlavičku stále pěkně nahoře. :)

taky má hlavičku nahoře, teda po poslední kontrole to tak bylo. Zítra mám další, tak uvidíme, zda se nám bobiš otočil :) myslím ale, že snad už ano, protože cítím škytání dole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
19.8.14 22:02

@Mantinell naše byla ve 26+6 hlavičkou nahoře a o 3 dny později na 3D ultrazvuku ve 27+2 už hlavičkou dole a žádnou otočku jsem ani nezaregistrovala…tak všem držím palečky, aby se miminka sama hezky otočila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
20.8.14 06:04

@vandik83 no to u mně nehrozí. Někdy mám pocit, že se snaží udělat lepší výkon než před léty Aleš Valenta :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
20.8.14 09:43

Já myslím, že bych to taky zaregistrovala, jelikož si pořád tak ležérně kope do mého močového měchýře - je to zlatíčko. :D I když zase někdo mluví kopání do žeber, takže to má člověk úplně jedno. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
20.8.14 17:11

Tak my jsme pořád hlavičkou nahoře :( nerada bych šla na císař…ale hlavně aby byla malá v pořádku. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
20.8.14 17:53

@Mantinell V klídku. Malý je taky pořád hlavou nahoře a v pondělí mi doktorka říkala, že má ještě čas i místo se otočit. ;) Tak vidíš, tak to nebylo škytání, ale kopání. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
20.8.14 20:48

@kačos tak to má nějaké tiky nebo co :) a taky jsme menší. Váží 2100 to by nevadilo, myslím si, že váha je to normální, jen má tělíčko menší o týden. Hlavička je OK. Mám hodně jíst :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
20.8.14 20:56

Tak to já cítím taky pořádné pohyby, kopance, šťouchance, ale jelikož už má přes 2 kila, tak nějakou otočku bych myslím asi zaregistrovala, to by nebylo jen tak. Jedině čeho jsem teď ušetřena je kopání do močového měchýře, to jsem zažila akorát někdy začátkem července, když byla ještě hlavičkou nahoře. Teď tak maximálně občas boxuje do třísel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
20.8.14 21:58

@Mantinell Však si dej! Teď můžeš, resp. MUSÍŠ jíst cokoliv, na co máš chuť, tak toho využij. Já mám dneska už odškrtlou Milku. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
21.8.14 06:48

@kačos já měla nedávno svátek, tak mám špajz plný bonbošek :) sice manžel rád pomůže a bývá rychlejší než já, ale dneska ho trumfnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.14 13:12

Ahoj holky, jsem ráda, že jsem našla maminky, které budou rodit ve stejném měsíci, jako já. Budete některá rodit ve Fakultní nemocnici v Ostravě - porodnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
21.8.14 13:33

@Mantinell Teď jsem dodělala buchtu z cukety - taky dobrý!!! :D to se bude přibírat jedna báseň. ;) kdy jdeš ještě za doktorkou? Nebo už tě poslala do porodnice? Mně totiž přibližnou váhu řekli jen na 3. UTZ, doktorka na to asi nemá mašinu nebo nevim. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
21.8.14 13:54

@kačos to je jenom odhad, taky může být menší a naopak pěkný cvalík :) Příští kontrola je ve středu a pak o týden později už ctg. Snad se ty naše mimča umoudří a otočí hlavičkou dolů :srdce: jé tak to závidím, já peču až zítra ať má muž co zobkat o víkendu, teď je na šichtě, tak se obávám, že bych mu to vyzobkala já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
21.8.14 13:56

@Lada Sendreiová já budu rodit ve F-M a vítej :kytka: v kolikátém týdnu jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí