Říjňátka 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3204
21.8.14 13:57

@Lada Sendreiová jinak máme stejná jména taky jsem Lada :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.14 14:30

Jé taky Lada :) Ahoj Lado a děkuji za přivítání :) Mám 32 týden + 1 den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
21.8.14 14:41

@Lada Sendreiová to není moc obvyklé takové jméno :) já jsem 33+5 čili končím 34t je to tvé první těhu? pro mě ano a už teď mám osypky, jak to všechno dopadne. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.14 14:49

Ano, taky je to mé první těhotenství. A taky mám obavy - hlavně z porodu 8o před 2 týdny jsem byla hospitalizována v Ostravě v porodnici - měla jsem křeče a tuhnutí břicha - naměřili mi tam kontrakce co 2 minuty… naštěstí se to uklidnilo kapačkami s hořčíkem, jinak by hrozil předčasný porod. Ten pobyt v porodnici mě moc neuklidnil 8) je to tam sice hezké a sestry i lékaři moc milí, ale vidět ty hekající maminy - no, moc se netěším, co mě čeká. Ale to se bojí asi každá maminka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
21.8.14 14:57

@Lada Sendreiová jéé co já bych dala za hekání :D já nejspíš půjdu císařem, jelikož malá je KP. To ti nezávidím..já jsem naštěstí v nemocnici být nemusela (ťuk, ťuk)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.14 15:06

Císařem byla manželka bratrance - před rokem a půl a říkala, že sice jeden den to pak bolelo jako čert, ale že pak už pohoda. Má Tenkou jizvičku v podbříšku - v plavkách to není ani vidět. 8) Tak neboj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
21.8.14 15:18

@Mantinell Tak to my s manželem zobkáme spolu. Má směny, takže zrovna teď je pár dní doma. ;) Já jdu k doktorce až 1.9. a do porodnice (tam měří předpokládám to CTG) až 15.9., tak si říkám, jestli nejsem trochu pozadu, nato, že máme stejný TP? :(

@Lada Sendreiová Vítám další prvorodičku. :D prvně maminky už se třemi dětmi a teď jsme tu zase teprve s prvním na cestě. :D

Jinak holky, z porodu má asi obavy každý si myslím.. Mně osobně by hekající maminy taky moc nepřidaly, i když kdoví, jestli nebudu hekat taky, že, takže raděj pomlčím. :D Jo a Ladi, ti naši se určitě přetočí, cítím to v kostech. :D ale beztak až na poslední chvíli, aby nás udržovali v napětí a ve střehu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4426
21.8.14 15:27

@kačos já mám TP 1.října a ke své MUDře jdu až 8.9. a do porodnice jsem se ještě neobjednala, takže klid. Ona teda chtěla ať taky přijdu 1.9. jenže to jdeme s Toníčkem poprvé do školy, tak jsem ji ukecala.
Házím fotky výtvorů pro mrňavku, pro inspiraci ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
21.8.14 17:21

@petipacka jééé, to je krásný!!! čím to plníš? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4426
21.8.14 19:18

@kačos vnitřkem levných ikeáckých polštářů :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
21.8.14 20:50

@petipacka myslíš tyhle? :D http://www.ikea.com/…ts/80242811/ To vyjde aspoň tak na 5 zvířat, ne? ;) dobrý tip, díky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4426
21.8.14 21:01

Myslím tyhle http://www.ikea.com/…ts/80160018/, občas mají akci, že jsou za 37,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
21.8.14 21:37

@Lada Sendreiová já jen doufám, že se umoudří zlobidlo :srdce: @kačos když to říkáš, tak snad ano, hned je mi lépe :) dneska porodila kamarádka ve 32tt byla na dovči v čechách a musela do Liberce do nemocnice a pak ji převezli do Ostravy, tam porodila holčičku má 46cm a 2110g je v inkubátoru. Ale jsou v pořádku. S tím CTG to je jak kdy začíná se ve 36tt my jsme trošku menší tak jestli to není kvůli tomu. neboj pozdě to není ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.14 07:37

@petipacka to je MOC krásné a i vkusné :) moc šikovná!

@Mantinell malá zatím nezlobí :) snad zase nezačne…
v Ostravě jsou dobří - viděla jsem na chodbě porodnice fotky, co jim poslala vděčná maminka, kdy porodila ve 27 týdnu 850 g chlapečka a dnes se mu daří skvěle - zachránili ho :) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
22.8.14 15:22

@Lada Sendreiová skvělé, to jsou povzbudivé zprávy, člověku se půjde hned lépe rodit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí