Říjňátka 2014

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
58
6.7.14 16:04

Říjňátka 2014

Ahoj holky :D, v říjnu čekáme mimčo, je tady ještě někdo, kdo si chce občas podrbat? A nejen o slatech a strastech těhu? :-) Krásný den :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
smurfka
6.7.14 16:48

Už tady jsou založené diskuze na toto téma, tak asi bude lepší když si je najdeš a přidáš se tam.. ;)

• Citovat
  • Upravit
58
6.7.14 17:12

Díky, prsotě jsem to zkusila.. Když se nechytne, nechytne..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
6.7.14 17:15

Ahoj také čekám řijňátko a v žádné té skupině nejsem tak tuhle rada uvítám :) @Petrolena :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
6.7.14 17:23

Ahojky holky, já pravě taky nechci řešit už blitíčko a tak…:-) A upřímně, neskutečně se na mimčo těším, ikdyž máme nějaké problémy a doufám, že vše dopadne. Ráda se budu bavit i o počasí, abychom úplně nezblbly..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
6.7.14 17:24

@maminka159 To bychom měly rodit podobně.. páč já budu rodit dřív, minulý porod byl hrozný a tak teď budeme plánovaně rodit dřív..:-) :mavam: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
6.7.14 17:25

Holky já mám termín 17.10 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
6.7.14 17:26

@Membina super..:-) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
6.7.14 17:27
@Membina píše:
Ahoj také čekám řijňátko a v žádné té skupině nejsem tak tuhle rada uvítám :) @Petrolena :mavam:

Super… :-) díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
6.7.14 17:29

@Petrolena my teda čekáme první. Odkud pocházíte? Já rada pokecam o všem jelikož jsem doma na nemocenské a už mi to leze na mozek :mrgreen: jinak já jsem z Prahy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
6.7.14 18:13

Ahoj holky :mavam:
ráda se přidám. My máme termín 16.10. ;) ale nejspíš to asi vypukne dřív, vypadá to, že budu muset na plánovaného císaře kvůli placentě, ale i tak budu ráda ve vašem klubu :)
Jak to holky zvládáte, jak se cítíte? My si teda taky od začátku „užíváme“ nejdříve krvácení, teď mi zas pekelně tvrdne břicho a to tak, že sem s tím byla už 2× ve špitále na kapačkách, ale prý čípek drží, tak doufám že bude držet dál…jsem taky doma na neschopence a občas mi už solidně hrabe…
užívejte sluníčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
6.7.14 19:11

Ahoj holky…:-) JJ, koukám, že problémy s těhu jsou vcelku běžný.. Já teda na vše koukám optimisticky (jinak to nejde), ale všechny děti mám dřív, dva porody císařem a s dvojčaty nám praskla děloha, takže.. Mě te%d hlídají a budeme rodit plánovaně v 35.týdnu. :mrgreen: Vcelku pěkná změna, holky byly 31+3. Jsem totiž taky prcek…:-) A anvíc máme teď edém placenty, tak nás hlídají 2× tolik. Takže možná trošku mám občas strach.. Protože jsem měla namále..:-)) Ale kdo se bojí, nesmí do lesa.. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
6.7.14 19:14

@Miči84 Naprosto to chápu, já jsem taky zavřená doma, s dětmi občas na hřiště, a nepatřím mezi matky, co se hned kamarádí a vyslepičí vše…:-) Držím TI palce!!! Jak jsem psala, mám edém dělohy a ještě súženou jizvu po dvou císařích.. takže půjdu brzo ležet do špitálu a moc se mi teda nechce..:-) JInak se cítím fajn, jen mi je horko, ale přesně jak píše maminka159, to by mi bylo i netěhotný…:-))) :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
6.7.14 19:16

@Membina My sice první nečekáme, ale.. To vůbec nevadí.. Jsem taky z Prahy.. :-) taky jsem doam.. a též mi začíná hrabat..:-) Tak jsem ráda, že nejsem jediná..:-) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
6.7.14 19:16

@maminka159 Tak to jsou hezké starosti, baráček.. Závidím..:-)))A kdepak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí