Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky
, v říjnu čekáme mimčo, je tady ještě někdo, kdo si chce občas podrbat? A nejen o slatech a strastech těhu?
Krásný den ![]()
Už tady jsou založené diskuze na toto téma, tak asi bude lepší když si je najdeš a přidáš se tam.. ![]()
Díky, prsotě jsem to zkusila.. Když se nechytne, nechytne..:-)
Ahoj také čekám řijňátko a v žádné té skupině nejsem tak tuhle rada uvítám
@Petrolena ![]()
Ahojky holky, já pravě taky nechci řešit už blitíčko a tak…:-) A upřímně, neskutečně se na mimčo těším, ikdyž máme nějaké problémy a doufám, že vše dopadne. Ráda se budu bavit i o počasí, abychom úplně nezblbly..:-)
@maminka159 To bychom měly rodit podobně.. páč já budu rodit dřív, minulý porod byl hrozný a tak teď budeme plánovaně rodit dřív..:-)
![]()
@Membina píše:
Ahoj také čekám řijňátko a v žádné té skupině nejsem tak tuhle rada uvítám@Petrolena
Super…
díky
@Petrolena my teda čekáme první. Odkud pocházíte? Já rada pokecam o všem jelikož jsem doma na nemocenské a už mi to leze na mozek
jinak já jsem z Prahy
Ahoj holky ![]()
ráda se přidám. My máme termín 16.10.
ale nejspíš to asi vypukne dřív, vypadá to, že budu muset na plánovaného císaře kvůli placentě, ale i tak budu ráda ve vašem klubu ![]()
Jak to holky zvládáte, jak se cítíte? My si teda taky od začátku „užíváme“ nejdříve krvácení, teď mi zas pekelně tvrdne břicho a to tak, že sem s tím byla už 2× ve špitále na kapačkách, ale prý čípek drží, tak doufám že bude držet dál…jsem taky doma na neschopence a občas mi už solidně hrabe…
užívejte sluníčka
Ahoj holky…:-) JJ, koukám, že problémy s těhu jsou vcelku běžný.. Já teda na vše koukám optimisticky (jinak to nejde), ale všechny děti mám dřív, dva porody císařem a s dvojčaty nám praskla děloha, takže.. Mě te%d hlídají a budeme rodit plánovaně v 35.týdnu.
Vcelku pěkná změna, holky byly 31+3. Jsem totiž taky prcek…:-) A anvíc máme teď edém placenty, tak nás hlídají 2× tolik. Takže možná trošku mám občas strach.. Protože jsem měla namále..:-)) Ale kdo se bojí, nesmí do lesa.. ![]()
@Miči84 Naprosto to chápu, já jsem taky zavřená doma, s dětmi občas na hřiště, a nepatřím mezi matky, co se hned kamarádí a vyslepičí vše…:-) Držím TI palce!!! Jak jsem psala, mám edém dělohy a ještě súženou jizvu po dvou císařích.. takže půjdu brzo ležet do špitálu a moc se mi teda nechce..:-) JInak se cítím fajn, jen mi je horko, ale přesně jak píše maminka159, to by mi bylo i netěhotný…:-))) ![]()
@Membina My sice první nečekáme, ale.. To vůbec nevadí.. Jsem taky z Prahy..
taky jsem doam.. a též mi začíná hrabat..:-) Tak jsem ráda, že nejsem jediná..:-) ![]()
@maminka159 Tak to jsou hezké starosti, baráček.. Závidím..:-)))A kdepak?