Poradna duly
Jana Čurdová
@Radka8 jééé, já taky čekám čtvrté mimi…:-) na cukrovku teprve jdu.. Nějak mi pořád hejbou termínem.. Ona je ta naše malá buď moc malá nebo zase velká..:-) JInak já mám děti, 11 a 4letá dvojčata..:-) Stěhování?
Te´d se nějak všichni stěhují.. ![]()
No kdyby stěhováno je v létě asi nejmenší zlo…jsou prázdniny a tak, ale stejně je to zápřah…to člověk najednou zjistí, co má věcí…a co vlastně nepotřebuje…
každopádně se nemůžu dočkat, až to bude za námi…dneska bylo zase teplo a mimísek asi trénuje na olympiádu…poslední týden snad ani nespí…a jak se dětičky těší na sourozence?…a jak to myslíš, moc malá, nebo velká? ![]()
@Radka8 vždy jsme na uz buď o týden větší nebo menší..:-) Nějak nám potvůrka neroste rovnoměrně..
uvidíme zítra, chodím tam pořád, protože se bojí.. Už jednou mi jizva po císaři rupla, tak mě víc hlídají..:-) A půjdu si tam i lehnout, ale kdy nevím..:-) A kde byldíš? Myslím, v jakém městě? Krásný den. A ať to jde od ruky ![]()
Hm…rupla jizva po císaři? jak to vypadá?…jestli to tady mnení moc soukromá otázka…po pravdě holka byla naposledy také císařem- byla moc velká a po dvou dnech to nikam jinam nevedlo…a a já zatím (ťuk ťuk) nemám jiné obtíže, než že mě právě často bolí ta jizva…všechny jizvy se mi docela blbě hojí, ale doktor nic neříkal, tak jsem zatím nic nehlásila…taky jsem tam zase ještě tak často nebyla
teď se chystám koncem měsíce…koukala jsem zpět do diskuze, kde píšeš, že budete mít porod ve 35 týdnu…asi to má taky něco do sebe, že?
To už jsem ležela ve špitále, prostě praskne, plodovka se vyleje do těla.. Je to nebezbečné, protože ta plodovka není dvakrát sterilní záležitost..:-) a máš ji všude… ležela jsem týden na jipce, odvodňovali mě a tak.. ale normálně druhej císař je ok, ale já čekala dvojčata a jsem mrňousek.. Holky měly dohromady 4kg a tak to prostě ta jizva nevydržela. ONa se napíná a napíná.. ale když už ji přepneš prostě se roztrhne..no a teď je děloha už šitá 2×, takže.. je to o to nebezpečnější.. Ale zase je tam jen jedno dítko..:-) tak se uvidí, jak to zvládneme.. Ale na sobě to poznáš, já jsem nemohla ani jít čůrat, jizva na břichu mi vyhřezla.. Hnus, nikomu bych to nikdy nepřála.. takže se neboj, bude vše v pořádku
@Petrolena no nazdar, to sis tedy ale užila…já měla první dva porody normální, ale jak se stále zvětšovala váha dětiček, tak to pak už nešlo (malá měla přes 4500 g), tak se teď děsím, co mě čeká…řeším ty vitamíny, jenže když je neberu, jsem jak mátoha, sotva lezu, nevím, jestli mi něco chybí…ale už na posledním ultrazvuku bylo mimi mírně větší…tak uvidíme ve 30. týdnu…
a jak jsi po tom všem zvládala dvojčátka? měla jsi někoho na pomoc? pěkný den ![]()
Ne, ne, neměla..:-) Ani jsem nepotřebovala..:-)Všechno jde, když se chce..:-) ![]()
Ahoj holky! Ráda bych se k vám taky přidala se svým termínem 4.10.
Jak jsem to tady tak zběžně prolítla, tak už máte skoro všechny doma nějaké prtě?
To já jsem v tom teda zatím začátečník. ![]()
Příspěvek upraven 10.08.14 v 10:23
@kačos Tak vše je jednou poprvé..:-)
Vítám Tě.. A jak se těšíš, na mrňouska?
@Petrolena Díky.
Těším se moc.
Jak mám teď dovču a pak mateřskou, tak jsem se pustila do začátečnického šití a děsně mě to baví, tak mu dělám plenkovou a oblečkovou amatér výbavu.
A jinak je brouček zatím KP, tak doufám, že si to ještě rozmyslí. ![]()
@Petrolena jojo, kluk to bude.
a ty čekáš kluka nebo holčičku? Už jsem tak nějak odpozorovala, že máš 3 děti včetně dvojčátek doma, ale podrobněji jsem to nějak nepročítala. Zvládáš teda dobře. ![]()
@kačos ahoj, taky má ta moje hvězda hlavu pořád nahoře, tak pevně doufám, že se otočí a šiju taky, zahlídla jsem tě v šicím klubu
.
@petipacka nápodobně.
Jsme v samých lepších skupinách.
Jen já jsem tam zatím úplný žabař a těžko říct, jestli mi to vydrží, ale zatím mě to hrozně baví, tak snad..
Mám jen starý šicí stroj po mamce a už mám děsnou chuť na OL. ![]()
Na UZ v 32tt mi doktorka říkala, že tam místo ještě má, tak mu dávám čas.
Kdy máš termín? Přepokládám, že také už nějaké ty děti doma? ![]()
Já taky nešiju dlouho, doteď jsem šila na 40 let staré veritasce, ale nějak zlobila, tak jsem koupila jiný rovnosteh. OL by se hodil, ale zatím bez něj přežiju. A děti už máme tři, čtvrté v plánu nebylo, dozvěděla jsem se o ní až začala ťukat v 17tt. no mazec
, takže než jsem se rozkoukala, tak budu za chvilku rodit, termín mi vypočítali na 1.10. MS jsem neměla, kojila jsem, tak to přesně nikdo neví.