Poradna duly
Jana Čurdová
Tak to určitě neumřu to vím sama, ale spíš jde o to že když si ráno nedám něco malého k jídlu tak se mi děla zle a hlavně se budím už kolem šesté ráno takže se nejedna jen o dvě hodiny toho nejíst..a nepít mi problém nedělá jediné co musím si brát prášky kvůli štítné žlaze, ale to bude v pohodě ![]()
Ja mám budějovickou blízko dost
a tam co mě poslali na gyndě tak tam mají až od osmi pravě..ja už srab nejsem nějak jsem si zvykla jen mi vždy praskají žily tak je to nepříjemný, ale dá se vše vydržet
tak to jsem rada, že si prášek vzít mužů myslela jsem že ne pravě
@maminka159 Měli jsme Renaulta - nového 7i místného, ale vloni v dubnu nám ho ukradli..:-) a tak jsme si koupili každý své auto..:-) no a když jsem přišla do jiného stavu, koupili jsme jiné - Ford galaxy.. A manžel má své..:-) ![]()
@Petrolena Ja jdu příští týden asi ve čtvrtek jelikož v úterý mám 3D ultrazvuk ve středu žilní a endokrinologii tak to nechám na čtvrtek
Jj bydlím jsem z Michle Praha 4.. Jinak ja už kočárek mám koupelny a schovaný u babičky pořídili jsme guinny buzz a jsem moc spokojená
@Membina Tak budu držet palečky..
dej vědít..:-) já jsem taky obstarala, hledala jsem, aby byl fakt lehounký, tak jsem si vybrala Jané. V Michli??
Tak to jsme skoro sousedky, bydlím na Novodvorské..:-)
a kočárek Ti chválím, krásný!!!
a taky ho máme u babičky..:-)
@Petrolena a kdy ty jdeš na cukrovku?? Jee tam jezdím nakupovat a na zmrzku
a jaký ten Jane máš?
@Membina Mám nomada a po hlubokém si asi koupím i slaloma..:-) uvidím.. Já jdu na cukrovku za 14dní, ale do Motola.. Já od počátku chodím tam…:-) nechodím ke svému gynegologovi, ale rovnou ke svému porodníkovi..:-)
no, zmrzku tady mají dobrou..:-)
@Petrolena takže i rodit budeš v motole? V motole take dělají testy na cukrovku? Tak to máš super že jsi pod dohledem porodníka to by se mi také líbilo
ja se rozhodla rodit v podolí tak snad to bude v pohodě dost se porodu totiž bojím :/ Jj zmrzka tam je super tak to můžeme dat někdy sraz když jsme takový kousek ![]()
@Membina @Membina no jasně…ráda..:-) JJ, v Motole, už jsem tam rodila 2×.. A za mě fakt spokojenost.. Jj, je to fajn, že si mě hlídá, protože po dvou císařích jsem riziková pacientka..:) Mimčo bude určo nedonošené, ale pevně věřím, že bude zdravé..:-)
@Petrolena moje segra tam take rodila a byla spokojena, ale mrzelo nas že tam nemají přístup ty mladší děti ona totiž ma jeste staršího kluka a ten Koukal jen přes dveře : @maminka159 / je holky to jsme se sešli krásně všechny z Prahy 4
no ja se v podoli jen bojím toho přístupu prý je to tam jak na běžícím páse..
@maminka159 ja se bojím toho že v nemocnici bývám dost hysterka takže aby se pak ke mě nechovali špatně jen díky tomu..
ale snad to bude dobrý ja budu doufat
a jídlo si tam nechám teda nosit o návštěvy nebude nouze určitě ![]()
@maminka159 tak snad budu v klidu, ale moc to neovlivním
snažím se tím nestresovat spíš začínám vždy panikařit jakmile se mnou doktoři něco dělají do te doby jsem v pohodě ![]()