Říjňátka 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
194
7.8.14 23:17

Veritas, tu mám taky! s tím OL to taky nebude tak žhavý, jak se zdá. Musím se teprve přesvědčit, že mě to nepřejde. :) Tři špunti a čtvrté na cestě, to je krásný!! Taková velká rodina. Vidíš, tak to máme miminka téměř stejně stará. Teda pokud se v tom odhadu moc nesekli. :) a víš, co to bude? chlapeček? holčička? co všechno už máš doma? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4426
7.8.14 23:27

Budeme mít holčičku a máme chlapečka, ten má zítra šest, pak holčičku ta má čtyři a chlapečka, který má 1,5 roku. Šitím se odreagovávám, jinak bych se asi zbláznila :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
8.8.14 08:39

@petipacka Tak to máte pěkně na střídačku, to je hezký! ;) kamarádka má 4 děti a samý kluky. Říkala, že na páté už nejde. :lol: Jo, jako odreagování je to dobrý. :) Já se jen netěším, až mi v září začne škola. Nejraději bych se odreagovávala jen tím šitím. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
8.8.14 09:14

@kačos Přesně tak to mám.. Tři svišťata doma..:-)Kluka 11, dvojčata 4 - holky, a teď čekáme zase holčičku…:-) Takže snad to bude dobrý.. JJ, díky, ono se to zvládat musí..:-) ale mám vcelku hodné děti.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
9.8.14 10:05

@Petrolena @petipacka
4 děti, to je pěkný. :) Budete ještě pokračovat? ;) Já bych si nebyla jistá, že to utáhnem finančně a taky prostorově. I teď máme trošku problém, ale to je spíš můj osobní pocit.. Vždycky se nějak vlezeme. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1009
10.8.14 09:53

Ahojky, můžu se k Vám přidat? Já mám termín dle UZ 23.10. a dle MS 20.10. a čekáme dvojčátka - holky :-), jsem teď na neschopence na rizikovém, snažím se šetřit ale moc mě to doma už nebaví, ale vím, že si musím užít teď klidu dokud můžu, pak už budu asi jen lítat, jinak žádné děti zatím nemáme, obdivuju Vás tady co máte třeba už 4 děti, to musí být pěkný záhul :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
11.8.14 19:12

@Lory8 zatím mám tři děti, to čtvrté přijde až v říjnu..:-) Ale dvojčátka holky mám, už jim jsou 4 :lol: Aneboj, ono to nebude tak zlé..:-) moje holky byly vcelku hodné..:-) A fakt se to dá zvládat. Měla jsem syna v prní třídě..:-) užívej klidu a pěkně odpočívej..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
11.8.14 19:13

@kačos víš, finančně to zvládneme a i se vlezem..:-) tak když to přišlo, tak proč ne..:-))) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
11.8.14 19:35

Ahoj holky :) tak konečně se trochu ochladilo :) a hned je líp :)
už se také těším na příští týden na ultrazvuk ve 30. týdnu…že uvidím po delší době mimíska…pomalu sháním výbavičku, snad už to budu mít po kupě, jen to ještě vyprat a vyžehlit… :lol:…nevíte, jak je to teď v porodnici s plínkama? před třemi roky ještě mimina něco dostávaly, ale teď prý už musí mít i v nemocnici svoje…
tak se budeme muset zásobit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
12.8.14 09:57

@Radka8 Ahoj Radi, my jsme byli na takové té prohlídce porodnice a tam nám říkali, že oblečení mimi dostane (kromě toho, v čem pak odjede domů), ale že plenky jsou potřeba. To samé i nějaké ty krémečky na zadeček, dudlík apod. V každé porodnici to budou mít asi trošku jinak, ale myslím, že plenky už jsou vyžadovány všude… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4426
12.8.14 10:32

@kačos @Radka8 V Brně na Obilňáku jsem vždycky dostala plínky jen na první den a vložky jen po porodu myslím 5ks, líh na pupík byl erární a ještě nějaké mýdlo tam měli, ale já jsem nikdy prcka nemydlila. No a fasovaly se každý den látkové plíny myslím dvě na výměnu za poblinděné a košilka a zavinovačka a myslím žínka na mytí a když mamina potřebovala tak nová noční košile.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
14.8.14 10:08

@petipacka @kačos díky moc za info :)tak to vypadá, že budu koukat kde co koupit už teď :) dříve jsem kupovala hlavně pampers, máte zkušenosti ještě s nějakýma jinýma značkama (hlavně dobré zkušenosti :) )jinak se nám to krátí, co? jak se těšíte a co všechno chystáte? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
14.8.14 11:21

@Radka8 Jo, krátí a dost. Nějak to letí. Snad se to tempo po narození malýho trochu zpomalí, i když to asi nehrozí. :) Zkušenosti s pampers nemám… dostala jsem balík nějakých novorozeneckých do porodnice a pak plánuju látkovat. Ha, musím toho ještě docela dost stihnout. :D Jinak u nás byla včera kamarádka a říkala, že máme všechno oblečení moc velký, že v tom bude první týdny plavat, tak nevim. :D Mně ty malilinkaté oblečky připadají, že tam to mimčo i s látkovou plenkou přece nemůžu nasoukat. :D Spíš to vidím tak, že budem první dny po porodu dokupovat, co bude potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
14.8.14 12:09

@maminka159 Díky moc za info. Tož přikupíme. :D Těžko říct, kolik kusů čeho, ale snad to tak nějak odhadnu. Myslíš teda vážně tu velikost 50? Já jsem na tom zatím přesně tak, jak jsi psala - pár kousků 56 a pak 62 a dál, co nám všichni kupují nebo co po někom dostaneme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
14.8.14 12:21

@kačos fakt je, že všude píšou, že se malého nemá kupovat moc, ale -ikdyž zatím byly dětičky větší než průměr- mám v záloze také pár mini kousků…takové to, co kdyby?…ale je taky pravda, že malé kompletek do porodnice byl malej už při narození a měla ho jen jednou na sobě, pak už jsem ji do toho ani nezkoušela narvat (měla při narození 4,5 kg)…jenže to jeden nikdy neví…ikdyž na ultrazvuku byl odhad váhy ke čtyřem kilům…takže uvidíš také při ultrazvucích :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí