Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Rafinka…léčebnu beru jako poslední možnost…uvidíme…
Vanesanka..to je dobře..nevynechávej,je to i pro malou…aby byla v pohodě…
Meduleinka…chodí k němu někdy v pátek někdy v sobotu…většinou na víkendy nedostávají úkoly a tatínek ted opustil svojí další přítelkyni s postiženým děckem a našel si mladou milenku takže na kluka moc času nemá?? ![]()
Hodně zdaru holky
![]()
Já jen nechápu, v čem těmto dětem pomůže léčebna? Leda jako že na psychiatrii líp stanoví vhodné léky a vhodnou dávku, když to dítě vidí každý den? Jinak se mi to spíš nezdá. ![]()
Ale dělala jsem v Motole na rehabilitaci a tam chodili na cvíčo i děti z psychiatrie a myslím, že to tam braly, jako že jsou na prázdninách. Vybavuju si teda spíš anorektický holky. Hodně batikovaly, chodily ven, měly dobrou partu. Takže si nemyslím, že by tam větší dítě strádalo.
Samozřejmě,dítě vidí každý den,jeho chování,reakce na určité situace atd.Mají možnost stanovit jinou léčbu.Nejlepší v republice jsou Opařany,ale to až bude aktuální,ráda popíšu.Pevné nervy.
Holky a už jste se některá setkala s tím, že vás okolí odsuzovalo, že do dětí cpete léky ? Už sjem se setkala s tím, že mi bylo řečeno, že abych měla klid od malé, tak si ji prostě nadopuji lékama apod
Což mě vytáčí do stavu vraždění, nebo kdyby to měli mít doma oni, tak by na mém místě udělali to samé. Ještě k tomu všemu mám prácí navíc, že se musím pořád obhajovat, že tomu tak není a malá ty léky zkrátka potřebuje…bože , někteří lidi jsou fakt hrozní
Ani nevím, jak už fakt reagovat . Jak jste to vyřešily vy? Jak takové rádoby " chytrolínky" zchladit, aby sklaply?
![]()
hele moje okolí už kluka v akci zažilo takže s tím nemám problémy…a řekla bych že to některý chápou…jo,vlastně kdysi mi jedna holka co dělá na nedonošeneckém tady v Budějkách řekla že mám nedonošenýho dementa co si musí máčet hlavu ve studené vodě..tak jsem se postarala o to že když jsem tam ted ležela s dcerou tak jsem byla za vrchní a z těhle důvodů jsem odmítla aby se o malou starala
fizule ![]()
jesenka33 píše:
hele moje okolí už kluka v akci zažilo takže s tím nemám problémy…a řekla bych že to některý chápou…jo,vlastně kdysi mi jedna holka co dělá na nedonošeneckém tady v Budějkách řekla že mám nedonošenýho dementa co si musí máčet hlavu ve studené vodě..tak jsem se postarala o to že když jsem tam ted ležela s dcerou tak jsem byla za vrchní a z těhle důvodů jsem odmítla aby se o malou starala![]()
fizule
jesenka33 píše:
NEOBHAJUJ..NEMÁ TO SMYSL!!
No jo, ale jak se chovat "jako že nic? "
![]()
ZKUZ ÚSMĚV ALA DEBIL…ON NIC ON MUZIKANT…NEBO JEN PROSTĚ VYPNI MOZEK
![]()
jesenka33 píše:
ZKUZ ÚSMĚV ALA DEBIL…ON NIC ON MUZIKANT…NEBO JEN PROSTĚ VYPNI MOZEK![]()
Hele oba kluci mají ADHD a dodnes jsem se nenaučila zkousnout pohledy a řeči. ![]()
Jednou jsme jeli v obchoďáku po eskalátorech a já šla jako v legraci kousek od kluků a manžela, že chci jednou aspoň po shcodech jet a nemít ostudu. PAk jsem se otočila a pronesla na manžela: „PAne, vy máte ale nevychovaný děti“. Podotýkám, že kluci nebyli nijak hlučný. Ale prostě se vrtěli a nepostáli. A lidi, co jeli v protisměru se ke mě přidali a měli na manžela kecy. Ten samosebou dostal záchvat smíchu, který mi to dovysvětlil až nahoře. Já ty řeči lidí zrovna neslyšela.
Aladina píše:
Hele oba kluci mají ADHD a dodnes jsem se nenaučila zkousnout pohledy a řeči.Jednou jsme jeli v obchoďáku po eskalátorech a já šla jako v legraci kousek od kluků a manžela, že chci jednou aspoň po shcodech jet a nemít ostudu. PAk jsem se otočila a pronesla na manžela: „PAne, vy máte ale nevychovaný děti“. Podotýkám, že kluci nebyli nijak hlučný. Ale prostě se vrtěli a nepostáli. A lidi, co jeli v protisměru se ke mě přidali a měli na manžela kecy. Ten samosebou dostal záchvat smíchu, který mi to dovysvětlil až nahoře. Já ty řeči lidí zrovna neslyšela.
Aladina píše:
Hele oba kluci mají ADHD a dodnes jsem se nenaučila zkousnout pohledy a řeči.Jednou jsme jeli v obchoďáku po eskalátorech a já šla jako v legraci kousek od kluků a manžela, že chci jednou aspoň po shcodech jet a nemít ostudu. PAk jsem se otočila a pronesla na manžela: „PAne, vy máte ale nevychovaný děti“. Podotýkám, že kluci nebyli nijak hlučný. Ale prostě se vrtěli a nepostáli. A lidi, co jeli v protisměru se ke mě přidali a měli na manžela kecy. Ten samosebou dostal záchvat smíchu, který mi to dovysvětlil až nahoře. Já ty řeči lidí zrovna neslyšela.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat