Ritalin a ADHD

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4091
16.2.12 20:11

Rafinka…léčebnu beru jako poslední možnost…uvidíme…

Vanesanka..to je dobře..nevynechávej,je to i pro malou…aby byla v pohodě…

Meduleinka…chodí k němu někdy v pátek někdy v sobotu…většinou na víkendy nedostávají úkoly a tatínek ted opustil svojí další přítelkyni s postiženým děckem a našel si mladou milenku takže na kluka moc času nemá?? :zed:

Hodně zdaru holky :mavam: :mavam:

• načítám...
7584
16.2.12 20:54

Já jen nechápu, v čem těmto dětem pomůže léčebna? Leda jako že na psychiatrii líp stanoví vhodné léky a vhodnou dávku, když to dítě vidí každý den? Jinak se mi to spíš nezdá. :think:

Ale dělala jsem v Motole na rehabilitaci a tam chodili na cvíčo i děti z psychiatrie a myslím, že to tam braly, jako že jsou na prázdninách. Vybavuju si teda spíš anorektický holky. Hodně batikovaly, chodily ven, měly dobrou partu. Takže si nemyslím, že by tam větší dítě strádalo.

• načítám...
4091
16.2.12 22:22

Aladina…jj přesně tak,upraví jim léky..a otom to je…

• načítám...
rafinka68
17.2.12 09:49

Samozřejmě,dítě vidí každý den,jeho chování,reakce na určité situace atd.Mají možnost stanovit jinou léčbu.Nejlepší v republice jsou Opařany,ale to až bude aktuální,ráda popíšu.Pevné nervy.

• Upravit
3278
17.2.12 11:00

Holky a už jste se některá setkala s tím, že vás okolí odsuzovalo, že do dětí cpete léky ? Už sjem se setkala s tím, že mi bylo řečeno, že abych měla klid od malé, tak si ji prostě nadopuji lékama apod :roll: Což mě vytáčí do stavu vraždění, nebo kdyby to měli mít doma oni, tak by na mém místě udělali to samé. Ještě k tomu všemu mám prácí navíc, že se musím pořád obhajovat, že tomu tak není a malá ty léky zkrátka potřebuje…bože , někteří lidi jsou fakt hrozní :cert: :roll: Ani nevím, jak už fakt reagovat . Jak jste to vyřešily vy? Jak takové rádoby " chytrolínky" zchladit, aby sklaply? :think: :lol:

• načítám...
4091
17.2.12 13:20

hele moje okolí už kluka v akci zažilo takže s tím nemám problémy…a řekla bych že to některý chápou…jo,vlastně kdysi mi jedna holka co dělá na nedonošeneckém tady v Budějkách řekla že mám nedonošenýho dementa co si musí máčet hlavu ve studené vodě..tak jsem se postarala o to že když jsem tam ted ležela s dcerou tak jsem byla za vrchní a z těhle důvodů jsem odmítla aby se o malou starala :pocitac: :pocitac: fizule :cert:

• načítám...
3278
17.2.12 13:59
jesenka33 píše:
hele moje okolí už kluka v akci zažilo takže s tím nemám problémy…a řekla bych že to některý chápou…jo,vlastně kdysi mi jedna holka co dělá na nedonošeneckém tady v Budějkách řekla že mám nedonošenýho dementa co si musí máčet hlavu ve studené vodě..tak jsem se postarala o to že když jsem tam ted ležela s dcerou tak jsem byla za vrchní a z těhle důvodů jsem odmítla aby se o malou starala :pocitac: :pocitac: fizule :cert:
:P :potlesk: A dobře jsi udělala, já bych jednala taky tak :pankac: Já mám zase problém, když jdu někde k MUDR a tam v čekárně jsou maminky, které mají normální dítka a způsobně jim tam sedí na židli a ani nedutají, moje nedokáže udržovat klid, vždycky je návštěva nějakého zařízení pro ni ohromná radost a akce :lol: vlítne tam jak uragán a extrémně narušuje to ticho tam, má bizární projevy a pronikavým hláskem komentuje každou malůvku na stěně, stokrát ji to zakážu a zarazím a ona pokračuje dál, bezprostředně, drze, po svém :lol: No a maminky očividně kroutí hlavou a dělají takové ty pohyby „protáčení moldánků“ a cosik si tam na naši adresu šepotají typu" ta je ale nevychovaná! " a " být to moje, tak to přerazím" " rozmazlenější děcko jsem ještě neviděla" :lol: Apod…a to potom je pro mě krásný pocit, jak se nahrneme do ordinace a sestřičky už ví, malou znají, sestřičky ji dělají co ji na očích vidí… no a těm maminkám se to nějak dostane, docvakne jim a potom najednou jim je přede mnou trapně, jak se v nás zmýlily… :lol: Najednou si malé všimají, mluví na ni a usmívají se na ni a koktají pak nějaké nesmysly a zmatkujou a neví jak se před náma schovat :lol: Takhle to pokaždé prožívám a fakticky nerada někam s ní chodím, pořád dokola něco vysvětlovat a obhajovat- dá to fakt zabrat :jazyk:
  • načítám...
4091
17.2.12 14:07

NEOBHAJUJ..NEMÁ TO SMYSL!!

• načítám...
3278
17.2.12 14:16
jesenka33 píše:
NEOBHAJUJ..NEMÁ TO SMYSL!!

8o No jo, ale jak se chovat "jako že nic? " :think: :nevim:

• načítám...
4091
17.2.12 14:33

ZKUZ ÚSMĚV ALA DEBIL…ON NIC ON MUZIKANT…NEBO JEN PROSTĚ VYPNI MOZEK :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
3278
17.2.12 14:37
jesenka33 píše:
ZKUZ ÚSMĚV ALA DEBIL…ON NIC ON MUZIKANT…NEBO JEN PROSTĚ VYPNI MOZEK :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :pankac: Tak ju, budu holt muset. :lol:
  • načítám...
4091
17.2.12 14:41

jj si piš :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
7584
17.2.12 14:45

Hele oba kluci mají ADHD a dodnes jsem se nenaučila zkousnout pohledy a řeči. :nevim:

Jednou jsme jeli v obchoďáku po eskalátorech a já šla jako v legraci kousek od kluků a manžela, že chci jednou aspoň po shcodech jet a nemít ostudu. PAk jsem se otočila a pronesla na manžela: „PAne, vy máte ale nevychovaný děti“. Podotýkám, že kluci nebyli nijak hlučný. Ale prostě se vrtěli a nepostáli. A lidi, co jeli v protisměru se ke mě přidali a měli na manžela kecy. Ten samosebou dostal záchvat smíchu, který mi to dovysvětlil až nahoře. Já ty řeči lidí zrovna neslyšela.

• načítám...
3278
17.2.12 14:47
Aladina píše:
Hele oba kluci mají ADHD a dodnes jsem se nenaučila zkousnout pohledy a řeči. :nevim:Jednou jsme jeli v obchoďáku po eskalátorech a já šla jako v legraci kousek od kluků a manžela, že chci jednou aspoň po shcodech jet a nemít ostudu. PAk jsem se otočila a pronesla na manžela: „PAne, vy máte ale nevychovaný děti“. Podotýkám, že kluci nebyli nijak hlučný. Ale prostě se vrtěli a nepostáli. A lidi, co jeli v protisměru se ke mě přidali a měli na manžela kecy. Ten samosebou dostal záchvat smíchu, který mi to dovysvětlil až nahoře. Já ty řeči lidí zrovna neslyšela.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
4091
17.2.12 15:37
Aladina píše:
Hele oba kluci mají ADHD a dodnes jsem se nenaučila zkousnout pohledy a řeči. :nevim:Jednou jsme jeli v obchoďáku po eskalátorech a já šla jako v legraci kousek od kluků a manžela, že chci jednou aspoň po shcodech jet a nemít ostudu. PAk jsem se otočila a pronesla na manžela: „PAne, vy máte ale nevychovaný děti“. Podotýkám, že kluci nebyli nijak hlučný. Ale prostě se vrtěli a nepostáli. A lidi, co jeli v protisměru se ke mě přidali a měli na manžela kecy. Ten samosebou dostal záchvat smíchu, který mi to dovysvětlil až nahoře. Já ty řeči lidí zrovna neslyšela.
:potlesk: :potlesk: :pankac: :pankac: :mavam: :mavam: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA

• (4.5) + 41 recenzí