řízení auta v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1829
21.4.14 11:39

Docela užitečný odkaz pro nás těhule řidičky :lol:
 http://www.chcizit.cz/…ch-zen-4322/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
21.4.14 11:49

Každý to má jinak, třeba moje mamča se mnou jela ještě necelý měsíc před porodem do Prahy… Měla strach, ale bylo to pro ní schůdnější, než nechat řídit nevyspalého tátu a riskovat že se někde vybourají… ;) jediný co odmítám, je jezdit ke tchýni, to jsou nervy vždycky… a nemyslím tím to řízení :mrgreen: :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
21.4.14 12:00

Tak ja prvni 3 mesice ridila i kamion :) pak teda sla na neschopenku, protoze to curani v noci bylo na nervy a kdyz jsem spala nekde na parkovisti bez zachodu :pocitac: :zed:

u druheho ditete jsem jela z Anglie do Ceske republiky autem, byla jsem 5 mesic :palec: po dvou tydnech na zpet :palec: no muzu rict, ze jsem odridila 70 procent cesty.

takze ja bych se rizeni nebala, pokud se citis v pohode a nejsi moc utahana. to pichani muze byt treba roztahovani delohy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30321
21.4.14 12:03

Je to těhotenství od těhotenství. V prvním jsem jezdila ze začátku i delší trasy, ke konci jen 30km tam a 30 zpět v pohodě. Přestala jsem řídit v 35tt a spíš kvůli počasí než z problému při řízení. V druhém jsem měla problém už v prvním trimestru s trasou kolem 100km a sama jsem přestala řídit někdy v druhém trimestru. Jako spolujezdec jsem zvládla až do konce těhotenství i delší trasy. Měla jsem teda od začátku těhotenství ten pás pro těhotné, ten mi hodně pomáhal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
21.4.14 12:03
@webparazit píše:
Tak ja prvni 3 mesice ridila i kamion :) pak teda sla na neschopenku, protoze to curani v noci bylo na nervy a kdyz jsem spala nekde na parkovisti bez zachodu :pocitac: :zed:

u druheho ditete jsem jela z Anglie do Ceske republiky autem, byla jsem 5 mesic :palec: po dvou tydnech na zpet :palec: no muzu rict, ze jsem odridila 70 procent cesty.

takze ja bych se rizeni nebala, pokud se citis v pohode a nejsi moc utahana. to pichani muze byt treba roztahovani delohy :think:

pícháním teď taky trpím, akorát mi to doma nevěří, mamina na mě kouká jak na simulanta… njn, Velikonoce :roll: a auto mám rozebraný, tak neřídím, ale určo se na řízení cítím… mimochodem, s tím řízením kamionu velký obdiv :) kámoška z chatu taky těhotná a jezdí… ale už jí doktorka nutila neschopenku co jsem tak četla na chatu… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
22.4.14 06:25

@sallineccka taky sem doma za simulanta. včera mě píchalo zase v levo ve spod. nejspíš to bude kalhotama, nosim pořád ještě normální a asi jak člověk to bříško stlačuje :think: Dnes jedu kouknout po bazarech na nějaký těhu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
22.4.14 09:38

@snažil tak koukám, nejsem sama :D u nás se to večer zlepšilo, mamča se ptala, jestli nemám teplotu a taak… no ale to píchání je šílený, včera jsem se zasmála a taková bolest… jindy zase píchá v klidu… z kalhot nevím, když někam jedu tak nosím normální kalhoty a v pohodě, doma nosím tepláky vyšší. Na bokovky už to není :D ale koupila mi mamča minulý týden v lidlu těhotenský a jsem domluvená tady u nás v bazaru, jak začnou kalhoty tlačit, tak mám přijet.. je pravda, že už mi začínají kalhoty být natěsno :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1829
22.4.14 21:56

To píchání mě taky občas trápí spíše trápilo(nebo křeče, jako při ms),chce to více odpočívat a nepřetěžovat se, když jsem se zmínila doktorovi tak to nějak nekomentoval a na kontrole vše ok. Tělo prostě pracuje a malé roste :-):)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
23.4.14 08:44

Já se včera nechala vytáhnout na nákupy, říkala jsem si, abych nebyla jen doma… a jako na potvoru mi mamča stoupla před vozík, najela jsem jí asi na nohu, každopádně vozík se pěkně odrazil a rovnou do břicha :zed:
Jeden den mě píchá… a druhý den toto… a odpoledne začalo i píchat… zbytek dne jsem ležela jak lazar :nevim:
dneska zatím dobrý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
15.5.14 14:44

Ahojky vím že to sem nepatří ale ráda bych vás pozvala do naší skupiny, zásadně jen pro ženy https://www.facebook.com/…namidevcaty/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí