Riziková poradna Motol, jaké máte zkušenosti?

3481
16.12.11 13:26

Riziková poradna Motol jaké máte zkušenosti?

Příští týden mě tam asi bude objednávat doktorka z naší rizikové poradny. V Gennetu nám našly nějakou vodu okolo srdíčka ,tak se na to musí mrknout odborník a prý si mě tam rovnou nechají v péči. Jak to tam chodí ? Co doktoři? Kde přesně v budově to je? A dá se někde blízko rozumně zaparkovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
941
16.12.11 14:04

Ak teda myslis tehotensku rizikovu poradnu, tak ta je na 5.p, pri klasickej poradni v hlavnej budove. Teraz som si nie ista uzlom, ale asi A, to tam uvidis na velkej tabuli vo vstupnej hale. Doktori sa striedaju, ale celkom to ide. Mala som tiez so srdieckom, tak je to doplnene este o ich internuistu, ktory bude hned v oridinacii vedla, ked ti ho doporucia. Parkuje sa pred nemocnicou klasicky, alebo potom v nadzemnej garazi trosku vlavo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
16.12.11 14:50

Jojo, riziková speciálně tam není, je to normálně v prenatalni poradně. Jen si tě vezme zkušenější lékař a ne někdo hned po škole. Parkuje se v areálu, ale ve všední den skoro nemožné, takže rovnou doporučuji nadzemní parkoviště. A jinak jsou tam všichni moc hodný a úžasný musím říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
16.12.11 15:01

Děkuju holky ,tak snad to v pohodě najdeme. Ještě se zeptám jestli když jste objednáné jdete v do ordinace v tu dobu nebo se mám připravit ,že tam budeme třeba i hodinu čekat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
16.12.11 15:15

v motole jsou vsichni super,ja tam chodila uz od 32tt(adamek byl o dost vetsi),ale ne do rizikove poradny. mela jsem tam svou doktorku,ale jinak se v poradne ceka.. na monitory,na prohlidku.. Uvidis,at vam to hlavne dobre dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
16.12.11 15:18

Já jsem teprve v 22tt Klárka je zase o něco menší a právě kolem srdíčka našli nějakou tekutinu :( Tak snad to bude dobré ,budeme sebou mít tříletého synka tak se raději ptám ať vím jestli mám sebou vzít nějaké hračky a nahrát do mobilu pohádku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
16.12.11 15:27

uvidis,ze to dopadne dobre :) :hug:
ja tam pak i rodila,planovanym cisarem a nemuzu si stezovat,odbornici a i super lidi,az na jednu sestru na sestinedeli. takze jak si vetsinou vsichni stezuji,tak ja byla spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
16.12.11 21:26

no, cakacia doba nic moc, ako kedy, vacsinou tak hodku az dve z mojich skusenosti. Tych doktorov sme sice mali skusenejsich, ale zase sa i stalo, ze ich museli odvolat. Malemu zober urcite nieco na prehranie, nic tam nie je, iba stolicky a automat s pitom. Dole vo vestibule je ked tak bufet. Hned dalsie dvere je monitor, i ta poradna, a o par dveri dalej i UZ, keby bolo treba. Drzime palceky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí