Roční dítě a jídlo - přeháním to?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10351
20.11.12 21:33

Nepřeháníš, na druhou stranu ses taky mohla trochu uvolnit, užít si oslavu a ne křečovitě hlídat dítě. Na pár sušenek se neumírá ani v roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
20.11.12 23:59

Já jsem stejně hrozná krkavčí matka, nikdo mě nechápe, ale nikdo se mnou nestrávil první 4.měsíce na míči, které malá probrečela kvůli kolice. A i teď, když už má 9.měsíců, tak jí hodně bolívá bříško, takže jsem na stravu hodně opatrná… Mám bezva kámošku(ta si o mně myslí, že jsem spadla někde z marsu), od 3měsíců dává žužlat klobásy, malá jí párky, omáčky, normálně jídla s nima- stejně kořeněná, solená… Nedávno jsem ji potkala-malá 6měsíců- a říkala mi- ani se na ni nedívej, ještě má celou hubu špinavou od guláše :think: no, co na to chceš říct. Už ale vím, že všechny tyhle debaty maminek končí hádkami, takže se do nich moc nezapojuji :roll: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
21.11.12 12:26

Chlebíčky bych dítěti dala pokud, by tam nebyl salát. My děláme doma chlebíčky pomazané máslem, obložené šunkou, sýrem, plátkem vejce a ještě tam dávám kousek rajčete a salát. okurky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
21.11.12 14:00
@MUFICE píše:
Chlebíčky bych dítěti dala pokud, by tam nebyl salát. My děláme doma chlebíčky pomazané máslem, obložené šunkou, sýrem, plátkem vejce a ještě tam dávám kousek rajčete a salát. okurky ;)

tak takový chlebíček jsem malé taky zvlášť udělala na oslavu 2. narozenin, my měli s hermelínovou pomazánkou, tak aby měla i ona pro sebe:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.12 14:09

@MUFICE my doma děláme s lučinou, tak to bych mu dala. Mě na té oslavě odradil vlašák :roll:

• Citovat
  • Upravit
50186
21.11.12 14:46
@Anonymní píše:
@MUFICE my doma děláme s lučinou, tak to bych mu dala. Mě na té oslavě odradil vlašák :roll:

Fuj, ty majonézové saláty vypadají všechny nevábně :poblion: Nechápu, proč neudělali chlebíčky i bez salátu, když tam jsou děti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
21.11.12 16:04

@radúna teď nevím, jestli jsme se úplně pochopily - já taky spoustu věcí dělám jinak, než je většinou běžné, prostě jsem zvážila pro a proti a rozhodla se jinak. Ale na rozdíl od zakladatelky nejsem pohoršená, když se tomu někdo diví :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.12 17:48

@wobludečka rozhodně nejsem pohoršená a oni se ani nedivili, protože jsem v rodině „ta divná“ ;) (látkuju a i když dám jednoráz, tak přebaluju dítě víc než 2× denně a dokonce chudáček nebyl v chodítku…). Spíš jsem dostala pořádné kázání, jak si jako představuju, takhle vychovávat dítě, že to je chudák, kterému nic nedopřeju a nutím ho jíst zeleninu… Proto jsem potřebovala znát další názor, jestli to opravdu je tak divné. Bohužel v naší rodině je normální nacpat dítěti v 8 měsících 2 velké Pribiňáky na svačinu a k obědu guláš s knedlíkem. A ani to mě nepohoršuje, protože uznávám, že každý si má vychovávat dítě jak chce.

• Citovat
  • Upravit
11955
21.11.12 18:16

Myslím, že rozumím - no v poslední době je způsob, jakým jsi se zachovala, čím dál běžnější, takže mě nepřekvapuje a zase tak divný ve smyslu ojedinělosti není. Zda je vhodný je věc druhá - ale na to jsi se neptala. Co se toho kázání týče, to je těžké soudit když jsem tam nebyla, já taky nemám ráda, když se někdo do někoho usilovně naváží, na druhou stranu kdo jiný by o tom měl s Tebou mluvit než vlastní rodina. Jsou lidi, kterým se fakt nedá nic říct. Ale ta rovina mezi tím je tenká, takže to si fakt netroufám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
21.11.12 18:41

@wobludečka, 8o 8o 8o
Já tě nikde nezmiňovala, nechápu tvůj příspěvek…
:?: :?: :?: :?: :?: :?:
Nespletla jsi si mě s někým?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
21.11.12 18:51

@radúna omlouvám se :oops: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
21.11.12 18:53

@wobludečka :D :kytka:.
Naopak, mně se právě tvůj příspěvek moc líbil, chtěla jsem tě citovat, tak jsem se lekla, že jsem citovala a bylo to špatně :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí