Roční dítě závislé na UM

182
31.1.18 18:25

Roční dítě závislé na UM

Ahoj maminky mám. rocniho syna a v noci co dvě hodiny někdy dříve kňoura a dokud nedam UM, tak nepřestane..hladem to není je zavislej..hrozně bych potřebovala v noci mléko odbourat máte nějaké rady? Předem moc dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3145
31.1.18 18:28

Ano, mám radu, nedat. Nabídnout vodu a vydržet případný řev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
31.1.18 18:32

Nabídnout vodu, dat dudlík a finito. Ja tedy v roce ještě dávala jednou za noc kojení, mam zrave děti. Ale častěji to určitě není třeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
31.1.18 18:33

Nedat max treba jeste ve 23:00 pak vodu nebo caj. Taky jsem si tim prosla. Vydrz a proste UM nedavej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
31.1.18 18:38

Nedat.
Dej vodu a měl by se přestat budit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
31.1.18 18:45

Jak pisouse holky, nedat. Nabidnout vodu a dudlik a konec. Priprav se, ze dve tri noci bude protestovat, ale klidne mu vysvetluj, ze mlicko v noci je jen pro miminka a on uz je velky kluk atd.Ono totiz pozor na zuby. Dcera mela dva kazy ve dvou letech, udajne zpusobene nocnim kojenim (ktere jsem uz pred tim rokem zrusila)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
31.1.18 18:59

Mě se roční batole taky budilo každé dvě hodiny v noci. Nejdřív jsem odbourala kojení, ale budil se dál. Až jsem ho jednou v noci dala do vlastního pokojíčku a hned první noc se vzbudil jenom dvakrát. A po 14 dnech už spal celou noc. Možná nechce UM, možná ho jenom rušíte při spaní 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
31.1.18 19:20

Děkuji moc za rady..tak budu muset vydržet řev hrozně se toho bojim :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21600
31.1.18 19:27

@diginiga hele, ještě si k tomu přečti knížku od Estivilla „Dětská nespavost“. Buzení v roce po 2 hodinách je fakt masakr. V této knížce je hezky popsána metoda, jak děti v noci uklidňovat. Já jsem to osobně aplikovala u staršího dítěte v 6 měsících, kdy se mi budilo co hodinu a já kolabovala z únavy (už to bylo nebezpečné pro mě i pro dítě). Pokud je dítě takto závislé, řev bude určitě. Primárně si srovnej v hlavě, co chceš a hlavně po zahájení není cesta zpět! Musíš být vnitřně přesvědčená o tom, že to co děláš, je správné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
31.1.18 19:54

Bud rovnou vodu, nebo postupne redit (davat min a min mlika do vody, az to bude jen totalni osplouch a nakonec voda). Ja dala rovnou vodu, prekvapive to prijala dobre, akorat se budila furt i na tu vodu :D a kdyz uz se budit prestala, onemocnela a v nocnich horeckach jsem ji to mliko davala, pac pres den nejedla a bala jsem se, ze bude total vyrizena. Takze ted, kdyz prestaly horecky, me to ceka uplne od zacatku znova. Aaaaach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
31.1.18 20:18
@diginiga píše:
Děkuji moc za rady..tak budu muset vydržet řev hrozně se toho bojim :zed:

Me strasne pomohl manzel. Preci jen chlapi jsou imunnejsi proti revu. Ja bych hned chovala apod. A on si lehnul k postylce, ja spunty do usi a on proste nedal a za 3 dny byl klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
31.1.18 20:22

@diginiga Jak píšou všichni, prostě vydržet. Ono je to stejné jako s kojením. Když si dítě navykne na to cucání, tak mu nejde o mléko, ale o ten pocit dudlání. My teda přešly z kojení, ne příliš ideálně, na dudel a pak odbourávaly dudel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
31.1.18 20:23

Vodu bych nedávala. Je to sice málo pravděpodobné, ale i z toho se může v noci stát zlozvyk. A možná bych odbourala jakékoliv cucací lahve i přes den. Učila už na normální hrneček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12503
31.1.18 20:24

@diginiga
Jedine mu to mlicko nedat, max. nabidnout vodu, kdyby byla zizen. Kricet bude, ale obrnit si nervy a vydrzet.Jina rada moc neni.Ten zvyk si musi odbourat.Zkus poprosit manzela, chlapi byvaji v tehle vecech odolnejsi. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
31.1.18 20:24

Revu se neboj, bude ho v nasledujicich dvou, trech letech cimdal vic :mrgreen: V momente, kdy te neco nici, by sis mela sama v hlave srovnat, zda je lepsi to vydrzet, nebo rict dost a nastolit pravidla. Preji pevne nervy a drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí